trelakos146
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2015
- Like
- 1.339
- Πόντοι
- 216
Δε φαινεται για 29 ετων βυζι αυτό που εχει. Για 18 δειχνει.πήγαινε και δες την πάλι, σε 3 μήνες γίνεται 29 χρόνων
Δε φαινεται για 29 ετων βυζι αυτό που εχει. Για 18 δειχνει.πήγαινε και δες την πάλι, σε 3 μήνες γίνεται 29 χρόνων
Και πως θα γράψεις κριτική αφού δε θυμάσαι αριθμό?Στην φυλής είναι μια Καίτη Πιπίνι..δεξιά όπως ανεβαίνεις φωκαιας..δεν θυμάμαι αριθμό.ισως γράψω κριτική
Ο ΓαμητρηςΧΧΧ πάντα μιλάει σοβαρά και λέει μόνιμα αλήθειες!Δε νομιζω να το λες σοβαρά?
Μηπως πρεπει να αποφευγουμε το συγκεκριμενο οικο?Ο ΓαμητρηςΧΧΧ πάντα μιλάει σοβαρά και λέει μόνιμα αλήθειες!
Θα το έψαχνα χτες απόγευμα εκεί είχα δει μια Αλινα με φουλ.Και πως θα γράψεις κριτική αφού δε θυμάσαι αριθμό?
τέλος πάντων για να βοηθήσω ,στο Φυλής 66α δουλεύει.
Δεν είναι απίθανο σενάριο....να μας βλέπουν στο Τόκυο και να βαρανε μαλάκιαΝομιζω οτι ειναι live camera σε καποιο καναλι στο dark web, καποιοι μας βλεπουν να γαμαμε Ρανια και Ντιανα και αυτες παιρνουν ποσοστα. Παιζουμε σε τσοντα δεν το ξερουμε και τα κονομανε αλλοι δηλαδη.
σωστά και δουλεύει ακόμα και η Ιλόνα και οι 3 τους έχουν δουλέψει στα Φιλλιπίδου 11α κ 11β.Θα το έψαχνα χτες απόγευμα εκεί είχα δει μια Αλινα με φουλ.
Πόσα αντρικα πρόσωπα θυμάσαι από τσόντες φίλε?Το θέμα με τις κάμερες είναι πολύ σοβαρό, αν ισχύει, και δυστυχώς βλέπω να περνάει στην πλάκα
ρε γαμάτε ΚΑΜΑΡΩΤΑ! Ντροπή είναι να μη γαμάς! Κάθε φορά γαμήστε ΣΑΝ να σας έβλεπε όλη η Ελλλάδα! Γαμήστε δίχως αύριο, γαμήστε σα να στε σταρΠόσα αντρικα πρόσωπα θυμάσαι από τσόντες φίλε?
Και όλος ο κόσμος να σε δει αύριο θα σε έχουν ξεχάσει
Μπορεί να έχει ξαναειπωθει. Αυτή η Ακιρα λέει τίποτα ;;Τελευταία στάση Διδυμου 27 Ακίρα μόνη της.
22 Σοφία
Και Ειρήνη στο 8
σωστόν. Η αναφορά στο αναπηρικό πι ήταν καθαρά σχήμα λόγου. Καμιά απαξίωση σε άτομα που έχουν αναπηρίες.Πρόσεξε γιατί και εσύ πέφτεις στο ίδιο λάθος.
Τι έγινε και αν κάποιος είναι ανάπηρος ή περπατάει με πι όπως λες.
Αποκλείεται να ειναι και καθαρος ωραίος και αξιοπρεπής;
Είναι η Ελένη, μια 70χρονη βετεράνος πουτάνα, η οποία τα κάνει όλα και χωρίς καπότα, στο 10άρικο. Επειδή αρκετοί το βρίσκουν παράξενο και ακραίο, τους απαντάω με το εξής απόφευγμα: Η πουτάνα στα ογδόντα, ξεκινάει και κάνει σκόντα.Συναγωνιστές καλησπέρα. Αυτη η γιαγία στο Ιάσονος 43 που ανακοινώνεται στο σαλονι μουνι και κωλος χωρις καποτα τι φαση?
Γι αυτό πρέπει να γαμαμε καλά, ώστε αν κυκλοφορήσει κανένα βίντεο να μην γίνουμε ρεζίλιΣυνάδελφοι, έχω ένα περίεργο alert και θέλω τη βοήθειά σας μιάς και δεν είμαι ειδικός. Νωρίτερα σήμερα έκανα μία ωραία συνεδρία στο Αγκύρας 12A, και όπως χάζευα στο δωμάτιο μέχρι να έρθει η κοπέλα, το μάτι μου έπεσε ψηλά εκεί που έχει δύο χρωματιστά spot (τα μόνο φώτα στο δωμάτιο). Ανάμεσα είχε δύο μαύρα «μάτια», όπως αυτά που μπαίνουν οι περιστρεφόμενες κάμερες. Σίγουρος δεν είμαι ότι είναι ηλεκτρονική παρακολούθηση ή καταγραφή, αλλά το θέμα είναι πολύ σοβαρό αν είναι πραγματικό.
Το δωμάτιο είναι το δεύτερο δεξιά μπαίνοντας, το μικρό δίπλα στο κουζινάκι. Αν πάει κάποιος σε οποιοδήποτε δωμάτιο του συγκεκριμένου οίκου, ας κάνει έναν έλεγχο και ας μας πεί τι παίζει.
Εκτός και πάρει αυταρχικόΠόσα αντρικα πρόσωπα θυμάσαι από τσόντες φίλε?
Και όλος ο κόσμος να σε δει αύριο θα σε έχουν ξεχάσει
Μου είπε ότι θα σταματάγε αλλά εμφανίζεται κατά καιρούς την ψάχνω και εγώΚαλημέρα παίδες...στο φυλής 74 πετύχαινα μια Κωνσταντίνα Ελληνίδα.. ξέρει κανείς που βρίσκεται;