Milfomaniac
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 169
- Like
- 21.387
- Πόντοι
- 32.478
Εκεί την είχα πάρει λίγο πριν τον κορωνοϊό. Δεν είχε τέτοια συμπεριφορά. Έχει ξινισει πολύ η συγκεκριμένηΚαι στο Ακομινατου το ίδιο
Εκεί την είχα πάρει λίγο πριν τον κορωνοϊό. Δεν είχε τέτοια συμπεριφορά. Έχει ξινισει πολύ η συγκεκριμένηΚαι στο Ακομινατου το ίδιο
Μάγκες ηρεμήστε, δεν είναι ωραία πράγματα αυτά. Μην το συνεχίζετε. Δεν είναι σάιτ χουλιγκάνων εδώ. Μην γαματε το νήμα, μόνο πουτάνες να γαματε.Καθυστερημενε ενώ λέγαμε κάτι προσωπικό το έβγαλες εδώ μέσα. Γιαιτ απλά είσαι ηλίθιος. Δεν ήθελα να το συνεχίσω στο νήμα , σου έστειλα ξεκάθαρα μήνυμα ότι γαμαω την μάνα σου γιατι εισαι βλάκας. Εσυ συνεχίζεις εδώ μέσα στο νήμα να ενοχλείς, ενώ δεν έχει καμία σχέση το νημα, ενοχλεισ Γιατί απλά είσαι αδερφαρα. Θα σε βρω να το ξέρεις. Ζητάς συγγνώμη τώρα! Αλλιως θα σε βρω ! Κρατά το μήνυμα αν θέλεις για την αστυνομία. Έχεις μέχρι το βράδυ να ζητησεις συγγνώμη! Μην τα βάζεις μαζί μου! Άλλο το χαβαλέ που κάνουμε εδώ μέσα άλλο η μαλακιες σου. Γαμω την μάνα σου ! Μέχρι το βράδυ να ζητησεις συγγνώμη Αλλιως θα σε βρω!
Διδύμου 8Β και 27. Αγκύρας 9 και Ιωαννίνων 3 ισόγειο. Έχω πάει πολλές φορές και πάντα τα κορίτσια τα δίνουν όλα. Εγγυημένα από τον milfomaniac.Καλησπέρα κύριοι..έχετε να μου πρότεινε κάποιον οίκο για παρτουζα; Που να είναι συνεργάσιμες η κοπέλες
Που τέτοια τύχη...Καλησπερα ! Επειδή έχω βαρεθεί να γαμαω την Ειρήνη από Φωκαίας 17β υπάρχει κάτι άλλο να μου προτείνετε με αντίστοιχες υπηρεσίες ;
Το είδα και εγώ πριν λίγες μέρες.Εκεί την είχα πάρει λίγο πριν τον κορωνοϊό. Δεν είχε τέτοια συμπεριφορά. Έχει ξινισει πολύ η συγκεκριμένη
Όχι.Καλησπερα ! Επειδή έχω βαρεθεί να γαμαω την Ειρήνη από Φωκαίας 17β υπάρχει κάτι άλλο να μου προτείνετε με αντίστοιχες υπηρεσίες ;
Ανέβασε και την κριτική σου φίλε μου για να υπάρχει προς ενημέρωση αυτών που ψάχνονται τι προσφέρει η κάθε κοπέλαΕκεί την είχα πάρει λίγο πριν τον κορωνοϊό. Δεν είχε τέτοια συμπεριφορά. Έχει ξινισει πολύ η συγκεκριμένη
Δε νομίζω, την ανέφερε ο Σμυρνης σε προσφατη ενημέρωση αν δεν κάνω λάθος. Πριν κανα δυό μέρες.Η Αλιόνα έχει σταματήσει;
Ευχαριστώ για την ενημέρωσηΔε νομίζω, την ανέφερε ο Σμυρνης σε προσφατη ενημέρωση αν δεν κάνω λάθος. Πριν κανα δυό μέρες.
.... βαριές κουβέντες, περιμένουμε απάντηση απο junax να υπερασπιστεί την τιμη του.Καθυστερημενε ενώ λέγαμε κάτι προσωπικό το έβγαλες εδώ μέσα. Γιαιτ απλά είσαι ηλίθιος. Δεν ήθελα να το συνεχίσω στο νήμα , σου έστειλα ξεκάθαρα μήνυμα ότι γαμαω την μάνα σου γιατι εισαι βλάκας. Εσυ συνεχίζεις εδώ μέσα στο νήμα να ενοχλείς, ενώ δεν έχει καμία σχέση το νημα, ενοχλεισ Γιατί απλά είσαι αδερφαρα. Θα σε βρω να το ξέρεις. Ζητάς συγγνώμη τώρα! Αλλιως θα σε βρω ! Κρατά το μήνυμα αν θέλεις για την αστυνομία. Έχεις μέχρι το βράδυ να ζητησεις συγγνώμη! Μην τα βάζεις μαζί μου! Άλλο το χαβαλέ που κάνουμε εδώ μέσα άλλο η μαλακιες σου. Γαμω την μάνα σου ! Μέχρι το βράδυ να ζητησεις συγγνώμη Αλλιως θα σε βρω!
Δεν γίνεται καλύτερα ένα ραντεβού θανάτου?.... βαριές κουβέντες, περιμένουμε απάντηση απο junax να υπερασπιστεί την τιμη του.
Μύστη, δεν ασχολούμαι άλλο. Πάω στο Μετάξι να πάρω ΑΚΑΠΟΤΑ, με έξτρα χρήματα, κρυφό στανταρακι!.... βαριές κουβέντες, περιμένουμε απάντηση απο junax να υπερασπιστεί την τιμη του.
Nαι το βράδυ θα ανεβάσω.Ανέβασε και την κριτική σου φίλε μου για να υπάρχει προς ενημέρωση αυτών που ψάχνονται τι προσφέρει η κάθε κοπέλα
Χαχαχαχαχαχα , λοιπόν ας σοβαρευτούμε, πάω τσάρκα φυλής βράδυ αν θέλει καποιος να δω αν είναι κάποια συγκεκριμένη μου λέει.... βαριές κουβέντες, περιμένουμε απάντηση απο junax να υπερασπιστεί την τιμη του.
H Ειρηνη αν μπορεις δες αν ειναι στο Φυλής 72...Χαχαχαχαχαχα , λοιπόν ας σοβαρευτούμε, πάω τσάρκα φυλής βράδυ αν θέλει καποιος να δω αν είναι κάποια συγκεκριμένη μου λέει
Κανονισε να γκαστρωθει και να τρεχεις μετα..........Εντωμεταξύ σήμερα έπεσε πάλι ακα γαμήσι με την ίδια που είχα γράψει. Την ρώτησα και μου είπε ότι δεν το κάνει με όλους . Δεν λέω ότι την πιστεύω απόλυτα, αλλά επειδή είναι μικρή θέλω να πιστεύω ότι δεν ρισκάρει χωρίς λόγο. Δεν μου ζήτησε κάτι έξτρα ποτέ. Πάντως δεν περίμενα εγώ που είμαι μεγάλος φαν της πιπας, να φτιαχτω τόσο πολύ και να τελειώσω χωρίς να ζοριστω καθόλου.
Φωκ 13-19?Χαχαχαχαχαχα , λοιπόν ας σοβαρευτούμε, πάω τσάρκα φυλής βράδυ αν θέλει καποιος να δω αν είναι κάποια συγκεκριμένη μου λέει