EvilPlasma
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 97
- Like
- 11.528
- Πόντοι
- 17.885
μετά το κλείσιμο, έχουμε δει πουθενά την Τζίνα από ΚΟΛΩΝΟΥ 27 να δουλεύει κάπου?
Ναι εχει περασει και απο εκει.Την πέτυχα Φυλής 84 στο πάνω. Αλλά νομίζω πως πέρασε κι από Φιλιππίδου πρόσφατα.
Με την συγκεκριμενη νομιζω 2 μερες πριν σταματησει για να παει στην πατριδα της μου ετυχε ενα περιεργο περιστατικο....περασα λοιπον δωματιο μαζι της και μολις εχυσα προσφερθηκε να μου βγαλει η ιδια την καποτα...πηρε ενα μωρομαντηλο και την αφαιρεσε προσεκτικα..δεν εδωσα σημασια μου αρεσε κιολας γιατι ενιωσα οτι με περιποιηται...αφου βγηκε απο το δωματιο εριξα μια ματια στο καλαθακι και ειδα μονο κατι χαρτια οποτε την καποτα μαλλον δεν την πεταξε εκει...μπα λεω θα την πεταξε μεσα στο κουζινακι...την αλλη μερα το ξανασκεφτικα και αναρωτηθηκα μηπως τελικα δεν την πεταξε την καποτα και κρατησε το σπερμα.....μηπως τελικα το εκανε και σε αλλους αυτο και τα πηρε ολα τα χυσια μαζι της στην πατριδα της? να τα κανει τι ομως? να τα πουλησει?....δεν ξερω ισως και να ηταν η ιδεα μου οτι πηρε την καποτα μαζι της εξω απο το δωματιο...εαν ετυχε και σε αλλον συναγωνιστη εδω μεσα παρομοιο περιστατικο με την Τατιανα ας γραψει εδω....
Ή θα γίνεις πατερουλης και δεν το ξέρεις ή θα το πουλήσει σε τίποτα εξτριμ φετιχιστές.Με την συγκεκριμενη νομιζω 2 μερες πριν σταματησει για να παει στην πατριδα της μου ετυχε ενα περιεργο περιστατικο....περασα λοιπον δωματιο μαζι της και μολις εχυσα προσφερθηκε να μου βγαλει η ιδια την καποτα...πηρε ενα μωρομαντηλο και την αφαιρεσε προσεκτικα..δεν εδωσα σημασια μου αρεσε κιολας γιατι ενιωσα οτι με περιποιηται...αφου βγηκε απο το δωματιο εριξα μια ματια στο καλαθακι και ειδα μονο κατι χαρτια οποτε την καποτα μαλλον δεν την πεταξε εκει...μπα λεω θα την πεταξε μεσα στο κουζινακι...την αλλη μερα το ξανασκεφτικα και αναρωτηθηκα μηπως τελικα δεν την πεταξε την καποτα και κρατησε το σπερμα.....μηπως τελικα το εκανε και σε αλλους αυτο και τα πηρε ολα τα χυσια μαζι της στην πατριδα της? να τα κανει τι ομως? να τα πουλησει?....δεν ξερω ισως και να ηταν η ιδεα μου οτι πηρε την καποτα μαζι της εξω απο το δωματιο...εαν ετυχε και σε αλλον συναγωνιστη εδω μεσα παρομοιο περιστατικο με την Τατιανα ας γραψει εδω....
Η φωτεινή πώς είναι εμφανισιακά;Μπορείς να κάνεις μια περιγραφή της;Δυδιμου 27 Ιβανα και Φωτεινή
Ότι και να σου πω θα είναι λίγο για αυτήν την γυναίκα, σε παραπέμπω στις κριτικές της.Η φωτεινή πώς είναι εμφανισιακά;Μπορείς να κάνεις μια περιγραφή της;
Πριν κανα δύωρο περίπου ήταν η Ευα στην υπόγα.Καλημέρα. Ξέρει κάποιος αν δουλεύει η μαργκώ στο Φώκαιας;;
τη λατίνα στο 86α την είδες ,Πέρασα χθες γύρω στις 8.30μμ από Φυλής. Πήγα στα 84αρια να ρίξω μια ματιά. Στο πάνω ο κύριος μου ανακοίνωσε μια λατίνα (κολομβιανή νομίζω) σε απλό πρόγραμμα που δεν με πολυεψησε. Πάω στο 84Α όπου ο κυρ Βασίλης διαφήμισε με τον γλαφυρότατο τρόπο του την Ράνια ( σύμφωνα με κάποιους Αλβανίδα, με άλλους Ρουμάνα, με άλλους Τσέχα, σύμφωνα με την ίδια Ρωσίδα). Την είχα πάρει μια φορά παλαιότερα και τώρα που την είδα απορώ γιατί δεν την ξαναπήρα από τότε. Διόρθωσα τουλάχιστον το σφάλμα μου χθες
μήπως το πήρε να το δείξει ότι δεν κάνει ακάποτα ;Με την συγκεκριμενη νομιζω 2 μερες πριν σταματησει για να παει στην πατριδα της μου ετυχε ενα περιεργο περιστατικο....περασα λοιπον δωματιο μαζι της και μολις εχυσα προσφερθηκε να μου βγαλει η ιδια την καποτα...πηρε ενα μωρομαντηλο και την αφαιρεσε προσεκτικα..δεν εδωσα σημασια μου αρεσε κιολας γιατι ενιωσα οτι με περιποιηται...αφου βγηκε απο το δωματιο εριξα μια ματια στο καλαθακι και ειδα μονο κατι χαρτια οποτε την καποτα μαλλον δεν την πεταξε εκει...μπα λεω θα την πεταξε μεσα στο κουζινακι...την αλλη μερα το ξανασκεφτικα και αναρωτηθηκα μηπως τελικα δεν την πεταξε την καποτα και κρατησε το σπερμα.....μηπως τελικα το εκανε και σε αλλους αυτο και τα πηρε ολα τα χυσια μαζι της στην πατριδα της? να τα κανει τι ομως? να τα πουλησει?....δεν ξερω ισως και να ηταν η ιδεα μου οτι πηρε την καποτα μαζι της εξω απο το δωματιο...εαν ετυχε και σε αλλον συναγωνιστη εδω μεσα παρομοιο περιστατικο με την Τατιανα ας γραψει εδω....
Οκ, ευχαριστώ. Νόμιζα ήταν 84 κι αυτό. Δεν πρόσεξα το νούμεροτη λατίνα στο 86α την είδες ,
η Ρανια είναι από την Αλβανία όπως και η Χριστίνα η "Τσεχα"
Σε ευχαριστώΠριν κανα δύωρο περίπου ήταν η Ευα στην υπόγα.
Μόνο 2η δουλεύει, τελευταία μέρα που δούλεψε ήταν το Σάββατο, Κυριακή Δευτέρα Τρίτη δεν ήταν , για σήμερα δε ξέρωΠαίδες ξέρει κανείς να μου πει βάρδιες που δουλεύει η μπιουτη ή αν την πέτυχε κανείς και τι βάρδια τιστελευταιεσ μέρες;;;
Ωραίος σε ευχαριστώ πολύ!!Μόνο 2η δουλεύει, τελευταία μέρα που δούλεψε ήταν το Σάββατο, Κυριακή Δευτέρα Τρίτη δεν ήταν , για σήμερα δε ξέρω
Σέ ποιο είναι η Βανέσα;Θα κατέβω μετά τις 17.00 Μεταξουργείο για να πάω να δοκιμάσω την Βανέσα . Αν δε την βρω υπάρχει κάτι άλλο αντίστοιχο ; Δηλαδή με λεπτό σώμα και νεαρή ηλικία