Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 225 άτομα (14 μέλη και 211 επισκέπτες)

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
Στον όροφο γίνονται εργασίες.
====
Α....ΟΚ !_ Πάνω που σκέφτηκα να γράψω ... "Trelokotsidou is on her way again ?" ...:sunglasses:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.841
Πόντοι
46.232

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
Σωστά . Αφού έχει ακόμα δουλειά .. ( είναι που έχει φύγει και η Μπέτυ). ..:hi:

Labanero

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2023
Like
77
Πόντοι
0
Άσχετο αλλά σημαντικό. Αύριο μπαίνουμε όλοι στην δημόσια διαβούλευση για το νομοσχέδιο για την ενδοοικογενειακη βία. Με μια απλή καταγγελία, θα μπορεί η κάθε τανα να σας παίρνει τα παιδιά σας. Και θα έχει και το ακαταδιωκτο.
Εγώ πάντως πήρα το παιδί αποκλειστικά
Χρειάζεται ταχύτητα όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά και ένα καλό δικηγόρο
Εννοείται να μην είσαι κανένας μαλακας που απλώνει χέρι ...

trelakos146

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2015
Like
1.278
Πόντοι
216
μου επιτρέπεις να στο φτιάξω λίγο ...θα μετακομίσουν μόνο οι αδελφουλες Σοφία κ Ειρήνη(απ ότιείπανοι ίδιες), όχι το Μαραθωνος 59.
Θα γινουν οι εργαζομενες απο υπαληλοι αφεντικα, ιδιοκτητες? Θα ιδρυσουν εταιρελια Ο.Ε.

athal

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Κριτικές
39
Like
4.650
Πόντοι
6.555
Τι ενοεις οταν και αν ανοιξει. Δεν ειναι ανοιχτη η πορτα
οταν η κατω πορτα της εισοδου ειναι ανοικτη , και η φωτεινη επιγραφη "open" αναβοσβηνει, η σονια ειναι επανω και ελευθερη.. οταν η φωτεινη επιγραφη ειναι κλειστη, η σονια ειναι με πελατη..το δουλευει μονη της χωρις τσατσα ..

trelakos146

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2015
Like
1.278
Πόντοι
216
οταν η κατω πορτα της εισοδου ειναι ανοικτη , και η φωτεινη επιγραφη "open" αναβοσβηνει, η σονια ειναι επανω και ελευθερη.. οταν η φωτεινη επιγραφη ειναι κλειστη, η σονια ειναι με πελατη..το δουλευει μονη της χωρις τσατσα ..
Aρα οταν η φωτεινη επιγραφη ειναι σβησμενη, δεν περνας?

athal

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Κριτικές
39
Like
4.650
Πόντοι
6.555

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.523
Πόντοι
17.885
μετά το κλείσιμο, έχουμε δει πουθενά την Τζίνα από ΚΟΛΩΝΟΥ 27 να δουλεύει κάπου?

sonixxx11

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2020
Like
805
Πόντοι
86
Με την συγκεκριμενη νομιζω 2 μερες πριν σταματησει για να παει στην πατριδα της μου ετυχε ενα περιεργο περιστατικο....περασα λοιπον δωματιο μαζι της και μολις εχυσα προσφερθηκε να μου βγαλει η ιδια την καποτα...πηρε ενα μωρομαντηλο και την αφαιρεσε προσεκτικα..δεν εδωσα σημασια μου αρεσε κιολας γιατι ενιωσα οτι με περιποιηται...αφου βγηκε απο το δωματιο εριξα μια ματια στο καλαθακι και ειδα μονο κατι χαρτια οποτε την καποτα μαλλον δεν την πεταξε εκει...μπα λεω θα την πεταξε μεσα στο κουζινακι...την αλλη μερα το ξανασκεφτικα και αναρωτηθηκα μηπως τελικα δεν την πεταξε την καποτα και κρατησε το σπερμα.....μηπως τελικα το εκανε και σε αλλους αυτο και τα πηρε ολα τα χυσια μαζι της στην πατριδα της? να τα κανει τι ομως? να τα πουλησει?....δεν ξερω ισως και να ηταν η ιδεα μου οτι πηρε την καποτα μαζι της εξω απο το δωματιο...εαν ετυχε και σε αλλον συναγωνιστη εδω μεσα παρομοιο περιστατικο με την Τατιανα ας γραψει εδω....

Με την συγκεκριμενη νομιζω 2 μερες πριν σταματησει για να παει στην πατριδα της μου ετυχε ενα περιεργο περιστατικο....περασα λοιπον δωματιο μαζι της και μολις εχυσα προσφερθηκε να μου βγαλει η ιδια την καποτα...πηρε ενα μωρομαντηλο και την αφαιρεσε προσεκτικα..δεν εδωσα σημασια μου αρεσε κιολας γιατι ενιωσα οτι με περιποιηται...αφου βγηκε απο το δωματιο εριξα μια ματια στο καλαθακι και ειδα μονο κατι χαρτια οποτε την καποτα μαλλον δεν την πεταξε εκει...μπα λεω θα την πεταξε μεσα στο κουζινακι...την αλλη μερα το ξανασκεφτικα και αναρωτηθηκα μηπως τελικα δεν την πεταξε την καποτα και κρατησε το σπερμα.....μηπως τελικα το εκανε και σε αλλους αυτο και τα πηρε ολα τα χυσια μαζι της στην πατριδα της? να τα κανει τι ομως? να τα πουλησει?....δεν ξερω ισως και να ηταν η ιδεα μου οτι πηρε την καποτα μαζι της εξω απο το δωματιο...εαν ετυχε και σε αλλον συναγωνιστη εδω μεσα παρομοιο περιστατικο με την Τατιανα ας γραψει εδω....
Ή θα γίνεις πατερουλης και δεν το ξέρεις ή θα το πουλήσει σε τίποτα εξτριμ φετιχιστές.
Το σπέρμα αν το βάλει στο αιδοίο της έχει κάποιες πιθανότητες να γονιμοποιηθεί.Αλλα πρέπει να το κάνει άμεσα,σε λίγα λεπτά.
Προφανώς είδε ότι είσαι παίδαρος με καλό dna και γουστάρει να κάνει υγιές μωρό,δυνατό με καλό dna.
Στην θέση θα πήγαινα να την ρωτούσα στα ίσια τι το έκανε.

Αν και αποκλείεται να σου πει την αλήθεια.
Το σπέρμα δεν ζει πάντως πολύ ώρα εκτός αιδοίου.Μαξιμουμ 3-4 λεπτά νομίζω.
Περίεργο πάντως.
Αν το έκανε για να πιάσει παιδί πάντως κακώς την πλήρωσες.Κανονικα έπρεπε να σε πληρώσει.

walker 76

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2021
Κριτικές
44
Like
6.262
Πόντοι
2.836

TOMB

Νέο Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2023
Like
0
Πόντοι
0
Καλημέρα !! Μια ερώτηση θα ήθελα να κάνω…. Ξέρει κανείς που μπορώ να πετύχω την Άννα κου που δούλευε Φωκαίας 27Α.
Ευχαριστώ πολύ !!!

george_tzi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2018
Κριτικές
5
Like
439
Πόντοι
301
Πέρασα χθες γύρω στις 8.30μμ από Φυλής. Πήγα στα 84αρια να ρίξω μια ματιά. Στο πάνω ο κύριος μου ανακοίνωσε μια λατίνα (κολομβιανή νομίζω) σε απλό πρόγραμμα που δεν με πολυεψησε. Πάω στο 84Α όπου ο κυρ Βασίλης διαφήμισε με τον γλαφυρότατο τρόπο του την Ράνια ( σύμφωνα με κάποιους Αλβανίδα, με άλλους Ρουμάνα, με άλλους Τσέχα, σύμφωνα με την ίδια Ρωσίδα). Την είχα πάρει μια φορά παλαιότερα και τώρα που την είδα απορώ γιατί δεν την ξαναπήρα από τότε. Διόρθωσα τουλάχιστον το σφάλμα μου χθες

jack reacher

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2023
Like
25
Πόντοι
0
Καμια μαυρουλα υπαρχει πουθενα?Δεν με νοιαζει εθνικοτητα

captain922

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2017
Κριτικές
1
Like
872
Πόντοι
81
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom