Θα κατέβω μετά τις 17.00 Μεταξουργείο για να πάω να δοκιμάσω την Βανέσα . Αν δε την βρω υπάρχει κάτι άλλο αντίστοιχο ; Δηλαδή με λεπτό σώμα και νεαρή ηλικία
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 235.833
- Πόντοι
- 46.232
τη λατίνα στο 86α την είδες ,Πέρασα χθες γύρω στις 8.30μμ από Φυλής. Πήγα στα 84αρια να ρίξω μια ματιά. Στο πάνω ο κύριος μου ανακοίνωσε μια λατίνα (κολομβιανή νομίζω) σε απλό πρόγραμμα που δεν με πολυεψησε. Πάω στο 84Α όπου ο κυρ Βασίλης διαφήμισε με τον γλαφυρότατο τρόπο του την Ράνια ( σύμφωνα με κάποιους Αλβανίδα, με άλλους Ρουμάνα, με άλλους Τσέχα, σύμφωνα με την ίδια Ρωσίδα). Την είχα πάρει μια φορά παλαιότερα και τώρα που την είδα απορώ γιατί δεν την ξαναπήρα από τότε. Διόρθωσα τουλάχιστον το σφάλμα μου χθες
η Ρανια είναι από την Αλβανία όπως και η Χριστίνα η "Τσεχα"
μήπως το πήρε να το δείξει ότι δεν κάνει ακάποτα ;Με την συγκεκριμενη νομιζω 2 μερες πριν σταματησει για να παει στην πατριδα της μου ετυχε ενα περιεργο περιστατικο....περασα λοιπον δωματιο μαζι της και μολις εχυσα προσφερθηκε να μου βγαλει η ιδια την καποτα...πηρε ενα μωρομαντηλο και την αφαιρεσε προσεκτικα..δεν εδωσα σημασια μου αρεσε κιολας γιατι ενιωσα οτι με περιποιηται...αφου βγηκε απο το δωματιο εριξα μια ματια στο καλαθακι και ειδα μονο κατι χαρτια οποτε την καποτα μαλλον δεν την πεταξε εκει...μπα λεω θα την πεταξε μεσα στο κουζινακι...την αλλη μερα το ξανασκεφτικα και αναρωτηθηκα μηπως τελικα δεν την πεταξε την καποτα και κρατησε το σπερμα.....μηπως τελικα το εκανε και σε αλλους αυτο και τα πηρε ολα τα χυσια μαζι της στην πατριδα της? να τα κανει τι ομως? να τα πουλησει?....δεν ξερω ισως και να ηταν η ιδεα μου οτι πηρε την καποτα μαζι της εξω απο το δωματιο...εαν ετυχε και σε αλλον συναγωνιστη εδω μεσα παρομοιο περιστατικο με την Τατιανα ας γραψει εδω....
george_tzi
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2018
- Κριτικές
- 5
- Like
- 439
- Πόντοι
- 301
Οκ, ευχαριστώ. Νόμιζα ήταν 84 κι αυτό. Δεν πρόσεξα το νούμεροτη λατίνα στο 86α την είδες ,
η Ρανια είναι από την Αλβανία όπως και η Χριστίνα η "Τσεχα"
Μπάρακ Ο Μπάμιας
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2016
- Κριτικές
- 2
- Like
- 387
- Πόντοι
- 20
Σε ευχαριστώΠριν κανα δύωρο περίπου ήταν η Ευα στην υπόγα.
Morty love Jessica
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2020
- Κριτικές
- 32
- Like
- 1.545
- Πόντοι
- 1.071
Παίδες ξέρει κανείς να μου πει βάρδιες που δουλεύει η μπιουτη ή αν την πέτυχε κανείς και τι βάρδια τιστελευταιεσ μέρες;;;
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 235.833
- Πόντοι
- 46.232
Μόνο 2η δουλεύει, τελευταία μέρα που δούλεψε ήταν το Σάββατο, Κυριακή Δευτέρα Τρίτη δεν ήταν , για σήμερα δε ξέρωΠαίδες ξέρει κανείς να μου πει βάρδιες που δουλεύει η μπιουτη ή αν την πέτυχε κανείς και τι βάρδια τιστελευταιεσ μέρες;;;
Morty love Jessica
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2020
- Κριτικές
- 32
- Like
- 1.545
- Πόντοι
- 1.071
Ωραίος σε ευχαριστώ πολύ!!Μόνο 2η δουλεύει, τελευταία μέρα που δούλεψε ήταν το Σάββατο, Κυριακή Δευτέρα Τρίτη δεν ήταν , για σήμερα δε ξέρω
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 517
- Like
- 71.747
- Πόντοι
- 41.129
Περασμα κατα της 4 απόγευμα απο Κολωνου 45 αυτο με την πορτα στο δρομο οχι με το διάδρομο. Ηταν η Ναταλί, ειχα διαβάσει μια καλη κριτική του τύπου newguy.
Απο εμφάνιση δε λεει τίποτα και ετσι δεν την γαμησα. Μου πήρε μια ακαποτη τελειωτική πιπαρα καλης ηδονικοτητας. Δεν ξερω αν σκοπίμως το παρελειψε ο μύστης αλλα εμενα τα χυσια μου τα κατάπιε ολα και δεν αφησε σταγόνα.
Απο εμφάνιση δε λεει τίποτα και ετσι δεν την γαμησα. Μου πήρε μια ακαποτη τελειωτική πιπαρα καλης ηδονικοτητας. Δεν ξερω αν σκοπίμως το παρελειψε ο μύστης αλλα εμενα τα χυσια μου τα κατάπιε ολα και δεν αφησε σταγόνα.
Σέ ποιο είναι η Βανέσα;Θα κατέβω μετά τις 17.00 Μεταξουργείο για να πάω να δοκιμάσω την Βανέσα . Αν δε την βρω υπάρχει κάτι άλλο αντίστοιχο ; Δηλαδή με λεπτό σώμα και νεαρή ηλικία
ISINAS
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.393
- Πόντοι
- 4.006
Καλησπέρα και από μένα και καλές γιορτές να έχουμε μοας και πλησιάζουν Χριστούγεννα !!! Έχω να πω στην απογευματινή βάρδια 6-7 η ώρα στο περίπου ένα τρελό μωρό στο 84 επάνω αν θυμαμε και καλά , πολύ καλό πιπελοτο ελεύθερο και μετά στα 4 όπου γαμουσα σαν ταύρος φανταστείτε εχυνα μέσα της 65δευτερολεπτα συνεχόμενα !! Πολύ καλή και θα γανατιμηθει λειαν σύντομος !! Αυτά καλές γιορτές σε όλους να εχομε και αυτά
dieuthintis
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2023
- Like
- 343
- Πόντοι
- 20
Η Σαμπίνα και η Μαργώ ρίχνουν φτυσίδια στην μούρη να πάω;
Ευχαριστώ τους συναδέλφους για τις επιλογές που μου πρότειναν αλλά δεν είναι του γούστου μου.
Ευχαριστώ τους συναδέλφους για τις επιλογές που μου πρότειναν αλλά δεν είναι του γούστου μου.
65 δευτερόλεπτα; Ένσταση πρώτη: ούτε σε κορυφαίους παγκόσμιας φήμης πορνοστάρ δεν έχει καταγραφεί τέτοιο χύσιμο,έστω και fake, και δεύτερον: πώς μέτρησες τον χρόνο;Καλησπέρα και από μένα και καλές γιορτές να έχουμε μοας και πλησιάζουν Χριστούγεννα !!! Έχω να πω στην απογευματινή βάρδια 6-7 η ώρα στο περίπου ένα τρελό μωρό στο 84 επάνω αν θυμαμε και καλά , πολύ καλό πιπελοτο ελεύθερο και μετά στα 4 όπου γαμουσα σαν ταύρος φανταστείτε εχυνα μέσα της 65δευτερολεπτα συνεχόμενα !! Πολύ καλή και θα γανατιμηθει λειαν σύντομος !! Αυτά καλές γιορτές σε όλους να εχομε και αυτά
Με τέτοιο χυσιμο και η καποτα θα είχε τρυπήσει.Καλησπέρα και από μένα και καλές γιορτές να έχουμε μοας και πλησιάζουν Χριστούγεννα !!! Έχω να πω στην απογευματινή βάρδια 6-7 η ώρα στο περίπου ένα τρελό μωρό στο 84 επάνω αν θυμαμε και καλά , πολύ καλό πιπελοτο ελεύθερο και μετά στα 4 όπου γαμουσα σαν ταύρος φανταστείτε εχυνα μέσα της 65δευτερολεπτα συνεχόμενα !! Πολύ καλή και θα γανατιμηθει λειαν σύντομος !! Αυτά καλές γιορτές σε όλους να εχομε και αυτά
Pa Luki Luk
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 65
- Like
- 20.792
- Πόντοι
- 13.636
Κάτι σου είχα πει....65 δευτερόλεπτα; Ένσταση πρώτη: ούτε σε κορυφαίους παγκόσμιας φήμης πορνοστάρ δεν έχει καταγραφεί τέτοιο χύσιμο,έστω και fake, και δεύτερον: πώς μέτρησες τον χρόνο;
montiliani
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2008
- Like
- 6.947
- Πόντοι
- 1.056
Την Καλησπερα μου Φιλε Isin.....μηπως ηθελες να γραψεις 6,5???μου εχει τυχει την δεκαετια του 90 στην Αλκαμενους 113 με την Πατρινια.....την εβαλα να μου τον παιξει και το τελειωμα μου φανηκε αιωνας......Καλησπέρα και από μένα και καλές γιορτές να έχουμε μοας και πλησιάζουν Χριστούγεννα !!! Έχω να πω στην απογευματινή βάρδια 6-7 η ώρα στο περίπου ένα τρελό μωρό στο 84 επάνω αν θυμαμε και καλά , πολύ καλό πιπελοτο ελεύθερο και μετά στα 4 όπου γαμουσα σαν ταύρος φανταστείτε εχυνα μέσα της 65δευτερολεπτα συνεχόμενα !! Πολύ καλή και θα γανατιμηθει λειαν σύντομος !! Αυτά καλές γιορτές σε όλους να εχομε και αυτά
Συνημμένα
montiliani
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2008
- Like
- 6.947
- Πόντοι
- 1.056
Την Καλησπερα μου Φιλε Επιρ.....πως τον μετρουσε βρε????οπως οι Αμερικανοι......''Μισισιπη ενα.....Μισισιπη δυο...."65 δευτερόλεπτα; Ένσταση πρώτη: ούτε σε κορυφαίους παγκόσμιας φήμης πορνοστάρ δεν έχει καταγραφεί τέτοιο χύσιμο,έστω και fake, και δεύτερον: πώς μέτρησες τον χρόνο;
Μην κολλας σε τετοιες λεπτομεριες.... με το συμπαθειο....να χαρουμε που ο Φιλος περασε καλα και το ευχαριστηθηκε...
καλα να περνας...
968
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2018
- Like
- 7.611
- Πόντοι
- 1.056
ΧΥΣΙΝΑΣ ονομα κ πραμαΚαλησπέρα και από μένα και καλές γιορτές να έχουμε μοας και πλησιάζουν Χριστούγεννα !!! Έχω να πω στην απογευματινή βάρδια 6-7 η ώρα στο περίπου ένα τρελό μωρό στο 84 επάνω αν θυμαμε και καλά , πολύ καλό πιπελοτο ελεύθερο και μετά στα 4 όπου γαμουσα σαν ταύρος φανταστείτε εχυνα μέσα της 65δευτερολεπτα συνεχόμενα !! Πολύ καλή και θα γανατιμηθει λειαν σύντομος !! Αυτά καλές γιορτές σε όλους να εχομε και αυτά
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 43K
- Απαντήσεις