You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ISINAS
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.393
- Πόντοι
- 4.006
Καλησπέρα και από μένα και καλές γιορτές να έχουμε μοας και πλησιάζουν Χριστούγεννα !!! Έχω να πω στην απογευματινή βάρδια 6-7 η ώρα στο περίπου ένα τρελό μωρό στο 84 επάνω αν θυμαμε και καλά , πολύ καλό πιπελοτο ελεύθερο και μετά στα 4 όπου γαμουσα σαν ταύρος φανταστείτε εχυνα μέσα της 65δευτερολεπτα συνεχόμενα !! Πολύ καλή και θα γανατιμηθει λειαν σύντομος !! Αυτά καλές γιορτές σε όλους να εχομε και αυτά
dieuthintis
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2023
- Like
- 345
- Πόντοι
- 20
Η Σαμπίνα και η Μαργώ ρίχνουν φτυσίδια στην μούρη να πάω;
Ευχαριστώ τους συναδέλφους για τις επιλογές που μου πρότειναν αλλά δεν είναι του γούστου μου.
Ευχαριστώ τους συναδέλφους για τις επιλογές που μου πρότειναν αλλά δεν είναι του γούστου μου.
65 δευτερόλεπτα; Ένσταση πρώτη: ούτε σε κορυφαίους παγκόσμιας φήμης πορνοστάρ δεν έχει καταγραφεί τέτοιο χύσιμο,έστω και fake, και δεύτερον: πώς μέτρησες τον χρόνο;Καλησπέρα και από μένα και καλές γιορτές να έχουμε μοας και πλησιάζουν Χριστούγεννα !!! Έχω να πω στην απογευματινή βάρδια 6-7 η ώρα στο περίπου ένα τρελό μωρό στο 84 επάνω αν θυμαμε και καλά , πολύ καλό πιπελοτο ελεύθερο και μετά στα 4 όπου γαμουσα σαν ταύρος φανταστείτε εχυνα μέσα της 65δευτερολεπτα συνεχόμενα !! Πολύ καλή και θα γανατιμηθει λειαν σύντομος !! Αυτά καλές γιορτές σε όλους να εχομε και αυτά
Με τέτοιο χυσιμο και η καποτα θα είχε τρυπήσει.Καλησπέρα και από μένα και καλές γιορτές να έχουμε μοας και πλησιάζουν Χριστούγεννα !!! Έχω να πω στην απογευματινή βάρδια 6-7 η ώρα στο περίπου ένα τρελό μωρό στο 84 επάνω αν θυμαμε και καλά , πολύ καλό πιπελοτο ελεύθερο και μετά στα 4 όπου γαμουσα σαν ταύρος φανταστείτε εχυνα μέσα της 65δευτερολεπτα συνεχόμενα !! Πολύ καλή και θα γανατιμηθει λειαν σύντομος !! Αυτά καλές γιορτές σε όλους να εχομε και αυτά
Pa Luki Luk
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 65
- Like
- 20.994
- Πόντοι
- 13.636
Κάτι σου είχα πει....65 δευτερόλεπτα; Ένσταση πρώτη: ούτε σε κορυφαίους παγκόσμιας φήμης πορνοστάρ δεν έχει καταγραφεί τέτοιο χύσιμο,έστω και fake, και δεύτερον: πώς μέτρησες τον χρόνο;
montiliani
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2008
- Like
- 6.951
- Πόντοι
- 1.056
Την Καλησπερα μου Φιλε Isin.....μηπως ηθελες να γραψεις 6,5???μου εχει τυχει την δεκαετια του 90 στην Αλκαμενους 113 με την Πατρινια.....την εβαλα να μου τον παιξει και το τελειωμα μου φανηκε αιωνας......Καλησπέρα και από μένα και καλές γιορτές να έχουμε μοας και πλησιάζουν Χριστούγεννα !!! Έχω να πω στην απογευματινή βάρδια 6-7 η ώρα στο περίπου ένα τρελό μωρό στο 84 επάνω αν θυμαμε και καλά , πολύ καλό πιπελοτο ελεύθερο και μετά στα 4 όπου γαμουσα σαν ταύρος φανταστείτε εχυνα μέσα της 65δευτερολεπτα συνεχόμενα !! Πολύ καλή και θα γανατιμηθει λειαν σύντομος !! Αυτά καλές γιορτές σε όλους να εχομε και αυτά
Συνημμένα
montiliani
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2008
- Like
- 6.951
- Πόντοι
- 1.056
Την Καλησπερα μου Φιλε Επιρ.....πως τον μετρουσε βρε????οπως οι Αμερικανοι......''Μισισιπη ενα.....Μισισιπη δυο...."65 δευτερόλεπτα; Ένσταση πρώτη: ούτε σε κορυφαίους παγκόσμιας φήμης πορνοστάρ δεν έχει καταγραφεί τέτοιο χύσιμο,έστω και fake, και δεύτερον: πώς μέτρησες τον χρόνο;
Μην κολλας σε τετοιες λεπτομεριες.... με το συμπαθειο....να χαρουμε που ο Φιλος περασε καλα και το ευχαριστηθηκε...
καλα να περνας...
968
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2018
- Like
- 7.621
- Πόντοι
- 1.056
ΧΥΣΙΝΑΣ ονομα κ πραμαΚαλησπέρα και από μένα και καλές γιορτές να έχουμε μοας και πλησιάζουν Χριστούγεννα !!! Έχω να πω στην απογευματινή βάρδια 6-7 η ώρα στο περίπου ένα τρελό μωρό στο 84 επάνω αν θυμαμε και καλά , πολύ καλό πιπελοτο ελεύθερο και μετά στα 4 όπου γαμουσα σαν ταύρος φανταστείτε εχυνα μέσα της 65δευτερολεπτα συνεχόμενα !! Πολύ καλή και θα γανατιμηθει λειαν σύντομος !! Αυτά καλές γιορτές σε όλους να εχομε και αυτά
VasilhsEb13
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2023
- Like
- 104
- Πόντοι
- 0
Τι πάτε και κάνετε αλήθεια.που ξέρεις ποσά χέρια έχουν ακουμπήσει ποτεεε άλλαξε βρακι ποτεεε έκανε μπάνιο τελευταία φορά.που ξέρεις την υγεία τς. Αν είναι δυνατόν.γλυφομουνια και ακαποτες πίπεςΠρος όλα τα μέλη θέλω να μοιραστώ μια εμπειρία μου.είμαι περίπου 15+χρονια στα μπουρδελα..
Τον τελευταίο καιρό άρχισα να γουστάρω τα γλυφό μουνια στις πουτανες ,μόνο της φυλής όμως!
Γενικά πηγαίνω 2-4 φορές το μήνα!τον τελευταίο καιρό είχα ένα στάνταρακι που έχουν πολλοί αυτή τη στιγμή την ίδια!
Εδώ και κάποιους μήνες έχω βγαλει μια κύστη στο λαιμό όπου κατόπιν επίσκεψη στο γιατρό μου είπε ότι αυτό γίνετε συνήθως από μικρόβιο!
Κάποιο μικρόβιο πηρες και έκανε εκεί κύστη.Δεν περίμενα από γλυφό μουνι μπορούσε να γίνει κάτι τέτοιο!
Όποτε προσοχή συναγωνιστές τα πράγματα δεν είναι απλά και εγώ ακόμα και τώρα παρασύρομαι από την καβλα.
Δεν λέω όνομα της κοπέλα δημόσια γιατί ποτε δεν ξέρεις αν όντως προήλθε από εκείνη!
VasilhsEb13
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2023
- Like
- 104
- Πόντοι
- 0
Είμαι λάτρης τς μπιουτι δυστυχώς σε λίγο καιρό αποσύρεται τρέχα να προλάβειςΜόνο 2η δουλεύει, τελευταία μέρα που δούλεψε ήταν το Σάββατο, Κυριακή Δευτέρα Τρίτη δεν ήταν , για σήμερα δε ξέρω
ISINAS
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.393
- Πόντοι
- 4.006
Καλησπερα φίλε , 6-7 η ώρα το απόγευμα …. Εχυνα 40 δευτερόλεπτα και βάλε …. Στα 4 την ξεπωλιασα το ευχαριστήθηκα και αυτή το ίδιο … εντύπωση μου έκανε που στα πρώτα 2 δωμάτια που είχε βογγηξε μόνο με το. Έναν συναγωνηστη μικρό και εμφανησιμο …ο άλλος όταν βγήκε ήταν σαν τον Καρβέλα ( κυριολεκτικά …) με εμένα βογγηξε -έσκουζε όσο εχυνα και την κολο καρφωνα ….αυτά …καλά γαμησια μάγκες να εχομε !!!Την Καλησπερα μου Φιλε Isin.....μηπως ηθελες να γραψεις 6,5???μου εχει τυχει την δεκαετια του 90 στην Αλκαμενους 113 με την Πατρινια.....την εβαλα να μου τον παιξει και το τελειωμα μου φανηκε αιωνας......
White Othellos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 3 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 7
- Like
- 5.948
- Πόντοι
- 1.336
65 δευτερόλεπτα ,,,,65 δευτερόλεπτα ,,,,65 δευτερόλεπτα ,,,, δηλαδή 1 λεπτό και 5 δευτερόλεπτα . Τσιμπιέμαι μήπως βλέπω όνειρο και διαβάζω στο bou .....Καλησπέρα και από μένα και καλές γιορτές να έχουμε μοας και πλησιάζουν Χριστούγεννα !!! Έχω να πω στην απογευματινή βάρδια 6-7 η ώρα στο περίπου ένα τρελό μωρό στο 84 επάνω αν θυμαμε και καλά , πολύ καλό πιπελοτο ελεύθερο και μετά στα 4 όπου γαμουσα σαν ταύρος φανταστείτε εχυνα μέσα της 65δευτερολεπτα συνεχόμενα !! Πολύ καλή και θα γανατιμηθει λειαν σύντομος !! Αυτά καλές γιορτές σε όλους να εχομε και αυτά
Οι αρμοδιες αρχες υγειας εφεραν της εργαζομενες ιεροδουλες στα δημοσια διαγνωστικα κεντρα διάγνωση (κλινική/ εργαστηριακή),και Ξεκινησαν την αμεση και κατάλληλη θεραπεία, γνωριζει κααποιος για το συγκεκριμενο θεμα η παλι μαλακιες γραφουν?
msakis
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 20
- Like
- 12.677
- Πόντοι
- 4.546
Aρα οταν η φωτεινη επιγραφη ειναι σβησμενη, δεν περνας?
Όταν οδηγείς και ο σηματοδότης είναι ερυθρός, εσύ περνάς τύπε;;;;
koulamaria
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 43
- Like
- 9.283
- Πόντοι
- 1.936
...υπερηχο προστατη φιλαρακι και γεν. αιματος με δεικτες υπερπλασιας προστατη.Καλησπέρα και από μένα και καλές γιορτές να έχουμε μοας και πλησιάζουν Χριστούγεννα !!! Έχω να πω στην απογευματινή βάρδια 6-7 η ώρα στο περίπου ένα τρελό μωρό στο 84 επάνω αν θυμαμε και καλά , πολύ καλό πιπελοτο ελεύθερο και μετά στα 4 όπου γαμουσα σαν ταύρος φανταστείτε εχυνα μέσα της 65δευτερολεπτα συνεχόμενα !! Πολύ καλή και θα γανατιμηθει λειαν σύντομος !! Αυτά καλές γιορτές σε όλους να εχομε και αυτά
koulamaria
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 43
- Like
- 9.283
- Πόντοι
- 1.936
Φωτεινη Ιασωνος 44 για το εχθεσινο μας πιτσιλισμα και ολα αναμενωμενα καλως.Ταπεινο 10αρικακι αλλα εγγυημενο αποτελεσμα χωρις παρατραγουδα.Την μεγαλοκοπελα Φωφω ολη την ξερετε πιστευω.Τιμια επιλογη με καλες υπηρεσιες σε προσιτη τιμη.Αυτα προς γνωση και συμμορφωση λοιπων εκδιδομενων κορασιων που νομιζουν το μουνι τους πιο ακριβο απο μια χοιρινη λαιμου.
Διανοούμενος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 35
- Like
- 29.921
- Πόντοι
- 9.846
Από τον νέο μήνα επιστρεφει από Ρουμανία. Ρώτησα την μόνιμη τσατσά της την προηγουμενη εβδομάδα.Καλημέρα !! Μια ερώτηση θα ήθελα να κάνω…. Ξέρει κανείς που μπορώ να πετύχω την Άννα κου που δούλευε Φωκαίας 27Α.
Ευχαριστώ πολύ !!!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 10K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 43K