Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 424 άτομα (37 μέλη και 387 επισκέπτες)

VasilhsEb13

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2023
Like
104
Πόντοι
0
Προς όλα τα μέλη θέλω να μοιραστώ μια εμπειρία μου.είμαι περίπου 15+χρονια στα μπουρδελα..
Τον τελευταίο καιρό άρχισα να γουστάρω τα γλυφό μουνια στις πουτανες ,μόνο της φυλής όμως!
Γενικά πηγαίνω 2-4 φορές το μήνα!τον τελευταίο καιρό είχα ένα στάνταρακι που έχουν πολλοί αυτή τη στιγμή την ίδια!
Εδώ και κάποιους μήνες έχω βγαλει μια κύστη στο λαιμό όπου κατόπιν επίσκεψη στο γιατρό μου είπε ότι αυτό γίνετε συνήθως από μικρόβιο!
Κάποιο μικρόβιο πηρες και έκανε εκεί κύστη.Δεν περίμενα από γλυφό μουνι μπορούσε να γίνει κάτι τέτοιο!
Όποτε προσοχή συναγωνιστές τα πράγματα δεν είναι απλά και εγώ ακόμα και τώρα παρασύρομαι από την καβλα.
Δεν λέω όνομα της κοπέλα δημόσια γιατί ποτε δεν ξέρεις αν όντως προήλθε από εκείνη!
Τι πάτε και κάνετε αλήθεια.που ξέρεις ποσά χέρια έχουν ακουμπήσει ποτεεε άλλαξε βρακι ποτεεε έκανε μπάνιο τελευταία φορά.που ξέρεις την υγεία τς. Αν είναι δυνατόν.γλυφομουνια και ακαποτες πίπες

VasilhsEb13

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2023
Like
104
Πόντοι
0
Μόνο 2η δουλεύει, τελευταία μέρα που δούλεψε ήταν το Σάββατο, Κυριακή Δευτέρα Τρίτη δεν ήταν , για σήμερα δε ξέρω
Είμαι λάτρης τς μπιουτι δυστυχώς σε λίγο καιρό αποσύρεται τρέχα να προλάβεις

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Την Καλησπερα μου Φιλε Isin.....μηπως ηθελες να γραψεις 6,5???μου εχει τυχει την δεκαετια του 90 στην Αλκαμενους 113 με την Πατρινια.....την εβαλα να μου τον παιξει και το τελειωμα μου φανηκε αιωνας......
Καλησπερα φίλε , 6-7 η ώρα το απόγευμα …. Εχυνα 40 δευτερόλεπτα και βάλε …. Στα 4 την ξεπωλιασα το ευχαριστήθηκα και αυτή το ίδιο … εντύπωση μου έκανε που στα πρώτα 2 δωμάτια που είχε βογγηξε μόνο με το. Έναν συναγωνηστη μικρό και εμφανησιμο …ο άλλος όταν βγήκε ήταν σαν τον Καρβέλα ( κυριολεκτικά …) με εμένα βογγηξε -έσκουζε όσο εχυνα και την κολο καρφωνα ….αυτά …καλά γαμησια μάγκες να εχομε !!!

White Othellos

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Ιουν 2022
Κριτικές
7
Like
5.931
Πόντοι
1.336
Καλησπέρα και από μένα και καλές γιορτές να έχουμε μοας και πλησιάζουν Χριστούγεννα !!! Έχω να πω στην απογευματινή βάρδια 6-7 η ώρα στο περίπου ένα τρελό μωρό στο 84 επάνω αν θυμαμε και καλά , πολύ καλό πιπελοτο ελεύθερο και μετά στα 4 όπου γαμουσα σαν ταύρος φανταστείτε εχυνα μέσα της 65δευτερολεπτα συνεχόμενα !! Πολύ καλή και θα γανατιμηθει λειαν σύντομος !! Αυτά καλές γιορτές σε όλους να εχομε και αυτά
65 δευτερόλεπτα ,,,,65 δευτερόλεπτα ,,,,65 δευτερόλεπτα ,,,, δηλαδή 1 λεπτό και 5 δευτερόλεπτα . Τσιμπιέμαι μήπως βλέπω όνειρο και διαβάζω στο bou .....

968

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2018
Like
7.611
Πόντοι
1.056
coffee-market-competition-heats-up-with-3-more-players.jpg

:upsidedown::upsidedown::upsidedown:

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.145
Πόντοι
1.936
Καλησπέρα και από μένα και καλές γιορτές να έχουμε μοας και πλησιάζουν Χριστούγεννα !!! Έχω να πω στην απογευματινή βάρδια 6-7 η ώρα στο περίπου ένα τρελό μωρό στο 84 επάνω αν θυμαμε και καλά , πολύ καλό πιπελοτο ελεύθερο και μετά στα 4 όπου γαμουσα σαν ταύρος φανταστείτε εχυνα μέσα της 65δευτερολεπτα συνεχόμενα !! Πολύ καλή και θα γανατιμηθει λειαν σύντομος !! Αυτά καλές γιορτές σε όλους να εχομε και αυτά
...υπερηχο προστατη φιλαρακι και γεν. αιματος με δεικτες υπερπλασιας προστατη.

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.145
Πόντοι
1.936
Φωτεινη Ιασωνος 44 για το εχθεσινο μας πιτσιλισμα και ολα αναμενωμενα καλως.Ταπεινο 10αρικακι αλλα εγγυημενο αποτελεσμα χωρις παρατραγουδα.Την μεγαλοκοπελα Φωφω ολη την ξερετε πιστευω.Τιμια επιλογη με καλες υπηρεσιες σε προσιτη τιμη.Αυτα προς γνωση και συμμορφωση λοιπων εκδιδομενων κορασιων που νομιζουν το μουνι τους πιο ακριβο απο μια χοιρινη λαιμου.

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.917
Πόντοι
9.846
Καλημέρα !! Μια ερώτηση θα ήθελα να κάνω…. Ξέρει κανείς που μπορώ να πετύχω την Άννα κου που δούλευε Φωκαίας 27Α.
Ευχαριστώ πολύ !!!
Από τον νέο μήνα επιστρεφει από Ρουμανία. Ρώτησα την μόνιμη τσατσά της την προηγουμενη εβδομάδα.

tsitsi13

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2022
Like
4
Πόντοι
0

Skipper!

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2016
Κριτικές
1
Like
652
Πόντοι
81
Πρωινό πέρασμα από Διδυμου 27 έπαιζε μπάλα η Ιβάνκα…. Είπα ας δώσω ευκαιρία μιας και η τύπισσα είναι 50-50 αν θα περάσεις καλά καθώς δεν ξέρεις τα ντρόγκια πως της τα σκάνε. Για καλή μου τύχη έπεσα στο 50 το καλό… πίπα δυνατή ξεσκουφωτη δακτυλοσκόπηση παντου, γλυφοκωλάδα τρομερή, ζήτησε από μόνη της παραβίαση πίσω τρύπας με την βοήθεια τζελ, γενικά ήταν σε πολλές κάβλες όπως είπε και στο τέλος στημένη γονατιστή τα πήρε στο στόμα και τα κατάπιε μέχρι τελικής σταγόνας… τζόκερ βγήκε σήμερα το ξανθό!

Πρωινό πέρασμα από Διδυμου 27 έπαιζε μπάλα η Ιβάνκα…. Είπα ας δώσω ευκαιρία μιας και η τύπισσα είναι 50-50 αν θα περάσεις καλά καθώς δεν ξέρεις τα ντρόγκια πως της τα σκάνε. Για καλή μου τύχη έπεσα στο 50 το καλό… πίπα δυνατή ξεσκουφωτη δακτυλοσκόπηση παντου, γλυφοκωλάδα τρομερή, ζήτησε από μόνη της παραβίαση πίσω τρύπας με την βοήθεια τζελ, γενικά ήταν σε πολλές κάβλες όπως είπε και στο τέλος στημένη γονατιστή τα πήρε στο στόμα και τα κατάπιε μέχρι τελικής σταγόνας… τζόκερ βγήκε σήμερα το ξανθό!
Ότι έγραψα παραπάνω το παίρνω πίσω!!! Αφού πήγε καλά είπα να ξαναπάω! Ε μάλλον της τα έσκασε ανάποδα ο μπάφος και έφαγα ξενέρα ολκής… λες και πηδούσα πτώμα!

Dstrict

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
10
Like
6.960
Πόντοι
1.336
Σε λίγα στη φωκαίας

Φωκ7υπ κλειστά,ανοιχτά τα 7ισ και 9 στάνταρ καθώς και φυλής 72δεξιά και 74α και β.

Φωκ13υπόγειο η Βαλεντίνα μελαχρινή καφε ω λαί φρεσκαδούρα λατινοπιπινέ με
κανονικό σώμα λίγα πιασίματα μικρόβυζη σχετικα, πολύ χαμογελαστή ευδιάθετη:smitten: συμπαθητική παρουσία ρωτάει και για ακά πιπέτο,γενικά όχι κάτι ουάου αλλά για μια δοκιμή από οκ ως μούη μπιέν ,αναλόγως τι θες.

Φωκ13ισόγειο η γνωστή Σύλβια από τα φιλιπ11 κ φυλ71α κλπ

Φωκ17α Αλεξάνδρα πρώην Αγγέλα μασκέ.

Φωκ17β δεν ανέβηκα ίσως Κλεοπάτρα

Φωκ19 κλειστό

Φωκ25α Σάρα από το 27α ,
δηλαδή η πιό μπαμπάτσικη απ τις δυό λατίνες Σάρες. Η άλλη παίζει απόγευμα νύχτα στα 86άρια συνήθως. Η τρίτη Σάρα είναι του 25β καμμία σχέση γι όσους μπερδεύονται.

Φωκ25β ανοίγει στάνταρ αργότερα

Φωκ 27α ανοιχτό πιθανόν Αλέξα ή Αναστασία,δε μπήκα .

και 27β της Ιρίνας επίσης

Αυτά τα ολίγα.

Pitsirikosss

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Σεπ 2022
Κριτικές
22
Like
1.887
Πόντοι
1.191
Κατέβηκα προς Κολωνό και είπα να περάσω από εκεί τ Σπύρου Πάτση 40 δεν είχα ξανά πάει ποτέ είχε ένα μωράκι τη Κωσταντίνα όμορφο πολύ αλλα τ προσπέρασα έβαλα μπροστά τη μηχανή σταμάτησα στο πρώτο καφενείο και ήπια Άμστελ

Maniacforcer10

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2023
Κριτικές
3
Like
1.640
Πόντοι
486
Ότι έγραψα παραπάνω το παίρνω πίσω!!! Αφού πήγε καλά είπα να ξαναπάω! Ε μάλλον της τα έσκασε ανάποδα ο μπάφος και έφαγα ξενέρα ολκής… λες και πηδούσα πτώμα!
Αυτή είναι μια ξανθιά πολύ αδύνατη με μικρό στήθος, δόντια μαύρα χάλια,

τατουάζ στα μπούτια και κάτι λίγα στα χέρια?

Poott

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2022
Like
139
Πόντοι
1
Έχει κανείς τό τηλέφωνο από την Εύα άγκυρας12

Dstrict

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
10
Like
6.960
Πόντοι
1.336
Κατέβηκα προς Κολωνό και είπα να περάσω από εκεί τ Σπύρου Πάτση 40 δεν είχα ξανά πάει ποτέ είχε ένα μωράκι τη Κωσταντίνα όμορφο πολύ αλλα τ προσπέρασα έβαλα μπροστά τη μηχανή σταμάτησα στο πρώτο καφενείο και ήπια Άμστελ
Αυτή είναι η πιό παλιά γκόμενα απ τα 73α και ΣΠ40 παλια προ 5-6 χρόνια τη θυμάμαι σπό οκ ως πολύ καλή αναλόγως τα κέφια,οπότε άμα περάσεις πες μας γνώμη αν θες.

Dstrict

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
10
Like
6.960
Πόντοι
1.336
Σε λίγα στη φωκαίας

Φωκ7υπ κλειστά,ανοιχτά τα 7ισ και 9 στάνταρ καθώς και φυλής 72δεξιά και 74α και β.

Φωκ13υπόγειο η Βαλεντίνα μελαχρινή καφε ω λαί φρεσκαδούρα λατινοπιπινέ με
κανονικό σώμα λίγα πιασίματα μικρόβυζη σχετικα, πολύ χαμογελαστή ευδιάθετη:smitten: συμπαθητική παρουσία ρωτάει και για ακά πιπέτο,γενικά όχι κάτι ουάου αλλά για μια δοκιμή από οκ ως μούη μπιέν ,αναλόγως τι θες.

Φωκ13ισόγειο η γνωστή Σύλβια από τα φιλιπ11 κ φυλ71α κλπ

Φωκ17α Αλεξάνδρα πρώην Αγγέλα μασκέ.

Φωκ17β δεν ανέβηκα ίσως Κλεοπάτρα

Φωκ19 κλειστό

Φωκ25α Σάρα από το 27α ,
δηλαδή η πιό μπαμπάτσικη απ τις δυό λατίνες Σάρες. Η άλλη παίζει απόγευμα νύχτα στα 86άρια συνήθως. Η τρίτη Σάρα είναι του 25β καμμία σχέση γι όσους μπερδεύονται.

Φωκ25β ανοίγει στάνταρ αργότερα

Φωκ 27α ανοιχτό πιθανόν Αλέξα ή Αναστασία,δε μπήκα .

και 27β της Ιρίνας επίσης

Αυτά τα ολίγα.

και μια μικρή συμπλήρωση στη σημερινή πρωινή βάρδια

Φυλής 71α Λάουρα καστανό μαλλί κολλημένο και με σπανιόλικο σφιχτοδεμένο κότσο, νεαρή με ψιλοκανονικό σώμα προς πληθωρικό αλλά σφιχτό,μαυρισμένη μάλλον σολάριουμ,πολλά τατουάζ γύρω από ώμους και μπροστά,σχετικα ψηλή.

Αν αυτή είναι η γνωστή Λάουρα της τρίτης βάρδιας θα εκπλαγώ γιατί δεν τη θυμάμαι έτσι,ας πεί κάποιος πιο έμπειρος.

Τα 86άρια και 84β ήταν το μεσημερι κλειστά λογικά θ ανοίξουν αργότερα.

Αυτά μάγκες.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom