You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Jim papadeas
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2020
- Like
- 68
- Πόντοι
- 0
Τυπε από κριτικές είναι εγγυηση μέσα αλλά προσοχη γιατί πολλα παιρνει στο στόμα από διάφορους και δεν ξέρουμε τι παίζει προφυλακτικο παντα.
Καλησπέρα παιδιά για ποια Ελένη μιλάμε ότι μετακόμισε στο18 αυτή του Δ.8 η μήπως αυτή του Δ.27;;Τυπε από κριτικές είναι εγγυηση μέσα αλλά προσοχη γιατί πολλα παιρνει στο στόμα από διάφορους και δεν ξέρουμε τι παίζει προφυλακτικο παντα.
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 233.767
- Πόντοι
- 46.232
Αυτή του 20Καλησπέρα παιδιά για ποια Ελένη μιλάμε ότι μετακόμισε στο18 αυτή του Δ.8 η μήπως αυτή του Δ.27;;
WASP4
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 224
- Πόντοι
- 1
Ήμουν και εγώ εκεί, άξιζε την αναμονήΠέρασμα από Μπάρμπορα. Λαΐκό προσκύνημα, αρκετή αναμονή
WASP4
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 224
- Πόντοι
- 1
Ήταν η πρώτη μου φορά με την Μπάρμπορα, σήμερα μουνι, την επόμενη κωλο.Την έσκισες?
walker 76
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 44
- Like
- 6.168
- Πόντοι
- 2.836
Τίμια σεξεργάτρια. Δοκιμασμένες οι τρύπες της.Ήταν η πρώτη μου φορά με την Μπάρμπορα, σήμερα μουνι, την επόμενη κωλο.
Δεν ειναι κακό, να πληρωνεται ο ενημερωτης. Εμεις θα παιρνουμε την πληροφορία τζάπα?Εννοείται έχεις απόλυτο δίκιο συγουρα κάποιοι πληρώνονται για να κάνουν ενημέρωση αλλά ο Σμύρνη μπορεί να μη πληρώνεται και να το κάνει για το κέφι του δε ξέρω.
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 233.767
- Πόντοι
- 46.232
Η Ροζα ποία είναι? η Καζακστανη πρώην Ντινα η "Κορεατισσα"με το κάστανο μαλλί η γυρολόγος ?Στο Αλκιβιαδου 16 γ δουλευει η Ροζα μια Ρωσιδα με σχιστα ματια διπλοβαρδια και απο Κυριακη θα δουλευει η Μαρινα απο Αλκαμενους
Η Μαρινα
Τελευταία τροποποίηση:
Οπότε γράφεται κάτι κακό για την Άννα Ται αμέσως παραθέτεις και έχεις μια δικαιολογία έτοιμη να την υπερασπιστεις.Μην ξεχνάμε ότι οι κοπέλες δεν είναι Ρομπότ.
Μπορεί και να δούλευε με περίοδο γιατί δεν έχω παρατηρήσει να παίρνει ρεπό και ίσως δεν ένιωθε άνετα.
Επίσης ίσως να έψαχνε και για μισάωρο ή ώρα και να ξενέρωσε.
Αβυσσος η ψυχή..
Το καλό είναι ότι πέρασες καλά με την φολοΆννα έστω και τις πρώτες φορές.
Ύποπτο,μπορεί και όχι, προχωράμε.
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 233.767
- Πόντοι
- 46.232
Συνήθως 1η βάρδια δουλευει η Ελένη (πρώην Λόλα)Η Λόλα η ξεβρακωτη στην Ιασωνος 30 τι ώρες είναι εκεί;
Τώρα το έκανε Ελένη;Συνήθως 1η βάρδια δουλευει η Ελένη (πρώην Λόλα)
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 233.767
- Πόντοι
- 46.232
Θα συμφωνήσω μόνο όμως βάζοντας μια πολύ σημαντική παράμετρο, να έχει δηλώσει ότι πληρώνεται από τους οίκους ή ότι είναι συνεργάτης του σάιτ και πληρώνεται από αυτό, αλλιώς μπλέκουν πολλά θέματα όπως αντικειμενικοτητα, υποκειμενικοτητα ,θάψιμο, προώθηση κλπ, θα πρέπει δηλαδή κατά τη γνώμη μου αυτός που τον διαβάζει να ξέρει αν είναι απλός πελάτης ή κάτι άλλοΔεν ειναι κακό, να πληρωνεται ο ενημερωτης. Εμεις θα παιρνουμε την πληροφορία τζάπα?
ΥΓ μπορεί κάποιος συντονιστής να μεταφέρει αυτό το μήνυμα και όλα τα υπόλοιπα άσχετα( που γράφονται εδώ και κάποιες σελίδες) με το παρόν νήμα σε άλλο σχετικό νήμα όπως πχ στο σχολιασμό ημερησίων ενημερώσεων
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 233.767
- Πόντοι
- 46.232
Κοντά 2 χρόνια, ίσως και παραπάνωΤώρα το έκανε Ελένη;
Pa Luki Luk
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 65
- Like
- 20.544
- Πόντοι
- 13.636
Φίλε είναι γκόμενα μου δεν ντρέπομαι να σου το πω!!!Οπότε γράφεται κάτι κακό για την Άννα Ται αμέσως παραθέτεις και έχεις μια δικαιολογία έτοιμη να την υπερασπιστεις.
Ύποπτο,μπορεί και όχι, προχωράμε.
Και της παίρνω όλα τα λεφτά.!!
Ο άλλος καλό σχόλιο έγραψε πάντως αν τα διαβάζω σωστά.
Την επόμενη δεν ξέρω αν θα είμαι τόσο επιεικής μαζί σου..
Αφού το σχόλιο του ήταν θετικό μήπως να ανατρέξω σε παλιότερα μηνύματα να δούμε και αρνητικά?Φίλε είναι γκόμενα μου δεν ντρέπομαι να σου το πω!!!
Και της παίρνω όλα τα λεφτά.!!
Ο άλλος καλό σχόλιο έγραψε πάντως αν τα διαβάζω σωστά.
Την επόμενη δεν ξέρω αν θα είμαι τόσο επιεικής μαζί σου..
Άραξε τώρα γιατί εγώ δεν θα είμαι επιεικής μαζί σου και αν τσουγκρίζουμε πουθενά μη μου λες δεν το είπα έτσι και τέτοια.
Άμα την δω έτσι γυμνή την άλλη δεν πάει να είναι και 80 κιλά και πενηνταρα υποκυπτω πάντα. Πάντως την άλλη φορά που έκανε παράπονα για το πόσο κουρασμένη είναι.Κοντά 2 χρόνια, ίσως και παραπάνω
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 42K
- Απαντήσεις