Την Ελένη απο Διδυμου 8 εννοούσα εγώ σε προηγούμενα μηνύματα !
Χθεσινή τσάρκα μετά τα μεσάνυχτα στη τρίτη βάρδια της Φυλής είχε κάποιες ενδιαφέρουσες εμφανισιακά περιπτώσεις.
Φωκαίας 27 στο τελευταίο με τη σκάλα Νάταλι μίλφ καστανη με κανονικό σώμα.
Φωκαίας 27 στο υπόγειο η Ροζα χοντρουλα με τατουάζ
Φωκαιας 25 οροφος η Αλέξα ομορφη ενδιαφέρουσα εμφανισιακά περίπτωση με ανατολίτικα χαρακτηριστικά.
Φωκαιας 25 κάτω η Σάρα ξανθό στυλιάρι με σιλικονάτα βυζιά μοντελέ κορμί και επιθετική στο σαλόνι με χουφτώματα φιλιά και τα λοιπά.
Ανηφορίζοντας την Φωκαίας
στο 13 οι Βενεζουάλες Αννα και Στεφανία μελαχροινές με ωραια σώματα η τσατσα ειρωνική.
Φωκαιας 7 πριν τη γωνία η Ιλόνα τσιγκανοβολυγάρα μελαχροινη βουκολική παρουσία και η Ρωξάνη ενδιαφέρουσα εμφανισιακά περίπτωση. Πολυ ωραίος κώλος μικρό βυζάκι αλλα η πισω οψη της πολύ δυνατή.
Φωκαιας στη συμβολή με την Φυλής η Ειρήνη ψηλή ξανθιά σαν να δουλεύει σε πόρτα PR σε ελληνικό κλαμπάκι.
Φυλής 59 η Ειρήνη μαυρούλα με σγουρά μακρυά μαλλιά... δεν με ενθουσίασε η τσατσά φωναζει και κτυπάει πόρτες να ξέρετε (δεν ξερω ποσο είχε ο συναγωνιστης μέσα απλά το αναφέρω)
γενικά ΟΠΟΥ ΑΚΟΥΩ ΝΑ ΚΤυπάνε πορτες οι τσατσάδες θα το αναφέρω στην ενημέρωση μπας και γλιτώσω καναν φουκαρά.
Και τέλος στο
Φυλης 74 η Γιάννα ενδιαφέρουσα εμφανισιακά περίπτωση για τα δικά μου γούστα μελαχροινη με ωραιο μικρο κωλαράκι.
Αυτές που ξεχώρισα εγώ ηταν η Ρωξάνη η Αλέξα και η Γιάννα... έχουμε καμιά κριτική ;