Mitsaras477
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 41
- Πόντοι
- 0
Ξέρετε αν δουλεύει απόγευμα η παολα από Πολωνού 48;
Παρακαλώ μην τους απαντάτε.πλάκα μας κάνεις έτσι; βρωμάει ο τόπος πλέον από λατίνες!
Πηγα και εγω παραδιπλα στο Ιασωνος 44 διάδρομος να γαμησω την προμιλφ Μιλανα αλλα δε μου εβγαζε κάτι να την γαμήσω..Ιάσωνος 44β σήμερα με την Νίκη.
Ανεβάζω κριτική.
ρε νιαμου
Τους τελευταιους 3 μηνες εχουν γαμηθει διαδοχικα ,αποκλειστικα σε ρτουζαπα ,με εξωθεσμικο μεν προς το παρων αλλα δυνατο Μυστη οι εξης χυσαποθηκες
Βαλεντινα απο Ιασονος 30 υπογειο βραδυνη βαρδυα,2 φορες
Ζωη,Ιασονος 30 οροφος
Μπελλα,Ιάσονος 39,πρωτο πανω δεξια
Σονια,Ιασονος 30 οροφος
Απογευματινη βαρδυα εχει αρκετες επιλογες για παρτουζα,τουλαχιστον 4 Λατινες ακομη πανετοιμες να ανακουφισουν περισσοτερες απο 1 πουτσες
Μελανα σημεια η Ιωαννα απο Ιασονος 43 που ενω δινει γκροβερ σταματησε προσωρινα τις παρτουζες
και ο τραβελοτσατσος απο Μεγαλου Αλεξανδρου οροφος που μολις ακουσε για παρτουζα εσπευσε να χωθει στην φαση και να προτεινει να μπει κι αυτος δωματιο και να φαει κι αυτος καμια ξωφαλτση ψωλη εκτος απο την Λατινα που δουλευε
ερωτηματικο αν θα ζηταγε και φραγκα για την φιλτροχοανη που εχει για κωλο,ευτυχως δεν θα το μαθουμε ποτε
Λιοσίων 73 πάνω-κάτω, Φωκαίας 25 πάνω, Φωκαίας 13 υπόγα, Φυλής 61 υπόγα, Φυλής 86 πάνω-κάτω, Φυλής 105, Περγάμου 1, Κολωνού 27 και τα 3, Ιάσωνος 44 διάδρομος, Μεγάλου Αλεξάνδρου 22 έτσι ενδεικτικά...Όχι ρε αδερφέ τι πλάκα σου κάνω, σου κεω τα γύρισα σχεδόν όλα και δεν βρήκα καμία, για πες εσύ καμία
Εγώ έχω περασει 4 φορές με την Αννα Ταϊ. Τις τρεις πρωτες περασα πολυ καλα. Απροσδόκητα θα έλεγα. Την τέταρτη έλεγε από τα πρωτα δέκα χωσιματα "τελείωνε" και "τελειώνεις τώρα;"Συναγωνιστή, τα έχουμε γράψει όλοι, για αυτά τα δύο σαπάκια του 69Α. Την Μαρία και την άλλη, την λεγάμενη, την Άννα Τάι. Από τις μεγαλύτερες φόλες και τα χειρότερα κορίτσια, που έχουν περάσει από την περιοχή. Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι, ότι ενώ υπάρχουν αρνητικά σχόλια και κριτικές, υπάρχουν ακόμα άτομα που περνάνε μαζί τους. Μέχρι ενός σημείου φταίνε αυτές, από εκεί και πέρα είναι καθαρά θέμα ατομικής ευθύνης.
Μπορεί να είναι και πολιτικό πρόσωπο ο άλλος, επίσης κάποιο δικαστικό ή οικογενειακό πρόσωπο.σαν πρωτάρηδες κάνουν, παίδες στο ίντερνετ οι κανόνες είναι απλοί, μην ειρωνεύεσαι μην προσβάλεις, από κει και πέρα ότι θες γράψε ή μη γράφεις και προπαντός διάβαζε αλλά ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ, ποτέ δεν ξέρεις ο άλλος τι ρόλο βαράει.
Συναντηση κορυφης!πάω να συναντήσω τον @DmtrsxXx σε γνωστό στέκι.
ωραίος Τα 27αρια της Κολωνού έχουν κλείσει, να προσθέσω και γω καποια :Φώκαιας 27α ,Φυλής 71 και κάποιες φορές και στο Φυλής 71α ,Φυλής 59 οροφο και κάποιες φορές και στο Φυλής 59 κατω, Μεγάλου Αλεξάνδρου 21 και κάτω και πάνω, Ιάσωνος 37α ,και κάποιες διευκρινήσεις, στο Φυλής 105 στο δεξιά, Μεγάλου Αλεξάνδρου 22 στο ισόγειο ,Ιάσωνος 44α διάδρομος, επίσης εμφανίστηκαν λατίνες στα Κολωνού 32α ,Κολωνού 11α ισόγειο, Ιάσωνος 20γ αλλά δεν ξέρω αν θα είναι σε μόνιμη βάση.Λιοσίων 73 πάνω-κάτω, Φωκαίας 25 πάνω, Φωκαίας 13 υπόγα, Φυλής 61 υπόγα, Φυλής 86 πάνω-κάτω, Φυλής 105, Περγάμου 1, Κολωνού 27 και τα 3, Ιάσωνος 44 διάδρομος, Μεγάλου Αλεξάνδρου 22 έτσι ενδεικτικά...