Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 443 άτομα (28 μέλη και 415 επισκέπτες)

kavliarhssss

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2023
Like
372
Πόντοι
21
Παιδιά φυλης 59 όροφος μια καινούργια με κωλαρα με τατουάζ στον κωλο ξερουμε τίποτα;

kavliarhssss

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2023
Like
372
Πόντοι
21
Τι προγραμμα κ'ανει? Δωσε λοιπά στοιχεία.
Δεν έδωσα βάση φίλε..προχθές το απόγευμα την πέτυχα στον πάνω όροφο απόγευμα ήταν μαζί με μια λατίνα..το μόνο που θυμάμαι είναι πτι είχε τατουάζ στον κωλο τίποτα άλλο

kavliarhssss

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2023
Like
372
Πόντοι
21
Δεν έδωσα βάση φίλε..προχθές το απόγευμα την πέτυχα στον πάνω όροφο απόγευμα ήταν μαζί με μια λατίνα..το μόνο που θυμάμαι είναι πτι είχε τατουάζ στον κωλο τίποτα άλλ

Τι προγραμμα κ'ανει? Δωσε λοιπά στοιχεία.
Θα πάω μια βόλτα σε λίγο να δω και θα ενημερώσω αν είναι

giwrgosaudi

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
66
Πόντοι
1
Καλησπέρα...ξέρεις κανένας φίλος αν είναι έξω στο Φώκαιας 25 τζανινα αν είναι εκεί?

giwrgosaudi

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
66
Πόντοι
1

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.560
Πόντοι
4.646
.......................................................
Επίσης μην ξεχνάτε ότι ΚΑΝΕΝΑΣ δε βγάζει χαρτζιλίκι από την ενημέρωση.
Κι όμως, υπήρχε ένα ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, το οποίο έπαιρνε χρήματα για να παρέχει ενημέρωση πρωί/βράδυ! :angry: Προφανώς από τον διαχειριστή της παρούσας σελίδας! Ευτυχώς τον εχωσαν μέσα :rockon: (αν και κυκλοφορούσε έξω με αναστολή) και σταμάτησε να μας ενοχλεί. Επίσης, ο Σωτηρωφ από το διπλανό σαη παίρνει/επερνε χρήμα από τα αφεντικά των δελων για να ενημερώνει. Μόνο ο @n.smirni76 είναι ίσως ο τελευταίος αγνός ενημερωτης αλλά και γαμιας, καθώς οι προηγούμενοι δύο πήγαιναν μόνο για μάτι!:2funny:

iron addict

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Κριτικές
2
Like
1.230
Πόντοι
206
Ξεκάθαρα, τα πιό εγωκεντρικά σχόλια που έχω διαβάσει τους τελευταίους μήνες στο νήμα.
Θα σου πώ εγώ με passive/aggressive τρόπο τι και πως να κάνεις, που να με βολεύει κιόλας, υποθέτοντας ταυτόχρονα πως όλοι σκέφτονται και ενεργούν όπως εγώ ...

Σε άλλο τόνο τώρα, παίζει ρε μάγκες κάνα πιπίνι τύπου Εύα bluetooth(που χάθηκε αυτή) / Ντιάνα Φιλλπίδου11 στην 1η βάρδια ?
Έχω υπόλοιπο αδείας και σκέφτομαι να δοκιμάσω κορίτσια της 1ης βάρδιας που δεν τα προλαβαίνω κανονικά, έχω μία μίνι λίστα αλλά είναι όλες milf+ , να βάλω και καμιά πιτσιρίκα μέσα.
Βαλε ψηφοφορια ποιες οδοι ενδιαφερουν τους περισσοτερους και θα παρεις την απαντηση σου συντριπτικα...γιατι καποτε η ενημερωση γινοταν κατα κορων Φυλης,απο τους τοπ ενημερωτες οπως ειναι και ο φιλτατος σμυρνης.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
515
Like
71.059
Πόντοι
41.129
Πριν απο λιγο στο Μεταξουργείο.

Κολωνου 32 γωνία η Ροζα του Πικερ. Καστανοξανθη Ρουμάνα με αδύνατο αγυμναστο κορμί.
Κομοδίνο μεσα με απλο πρόγραμμα στα 10ε.

Κολωνου 32 υπογειο Μιλένα.
Νεαρή Ρωσσιδα με μακρύ μαύρο μαλλί και αφράτο κωλο. Δε μου άρεσαν τα μουτρα τής.
Απλο στα 15ε .

Ιάσωνος 37 ισόγειο Στέλλα. Κολομβιανή με μεγαλο κώλο και άκυρη φάτσα απλο στα 10ε.

mitroglou

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2023
Κριτικές
2
Like
759
Πόντοι
81
Παιδιά ο nsmyrni που μας ενημερώνει εγώ προσωπικά τον παραδέχομαι και τον ευχαριστώ δημόσια ωστόσο δεν θα τον κάνουμε ήρωα γιατί προφανώς κάνει την καυλα του έτσι πάει γαμαει γράφει και εδώ για να έχει παρέα? Για την καυλαντα? Για να μας βοηθήσει? Για να βγάλει λεφτά? Δεν ξέρω και του εύχομαι τα καλύτερα αλήθεια...
Παραπάνω βλέπω μερικοί τον κάνουν Θεό και άλλοι του την λένε νομίζω η αλήθεια είναι κάπου στην μέση ότι ναι μεν μας βοηθάει αλλά από την άλλη δεν τον αναγκάζει κάνεις...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom