kavliarhssss
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2023
- Like
- 372
- Πόντοι
- 21
Παιδιά φυλης 59 όροφος μια καινούργια με κωλαρα με τατουάζ στον κωλο ξερουμε τίποτα;
Τι προγραμμα κ'ανει? Δωσε λοιπά στοιχεία.Παιδιά φυλης 59 όροφος μια καινούργια με κωλαρα με τατουάζ στον κωλο ξερουμε τίποτα;
Δεν έδωσα βάση φίλε..προχθές το απόγευμα την πέτυχα στον πάνω όροφο απόγευμα ήταν μαζί με μια λατίνα..το μόνο που θυμάμαι είναι πτι είχε τατουάζ στον κωλο τίποτα άλλοΤι προγραμμα κ'ανει? Δωσε λοιπά στοιχεία.
Δεν έδωσα βάση φίλε..προχθές το απόγευμα την πέτυχα στον πάνω όροφο απόγευμα ήταν μαζί με μια λατίνα..το μόνο που θυμάμαι είναι πτι είχε τατουάζ στον κωλο τίποτα άλλ
Θα πάω μια βόλτα σε λίγο να δω και θα ενημερώσω αν είναιΤι προγραμμα κ'ανει? Δωσε λοιπά στοιχεία.
Θα πάω μια βόλτα σε λίγο να δω και θα ενημερώσω αν είναι
Αδερφέ εδώ είμαι δεν είναι..η τζεσικα και μια ροξανα έχει βαρδια τώρα
Αδερφέ εδώ είμαι δεν είναι..η τζεσικα και μια ροξανα έχει βαρδια
Σε ευχαριστώ στο κάτω ε???Αδερφέ εδώ είμαι δεν είναι..η τζεσικα και μια ροξανα έχει βαρδια τώρα
Στο πάνω..στο κάτω ήταν μια ρωσιδουλα ξανθιά δεν θυμάμαι όνομαΣε ευχαριστώ στο κάτω ε???
Μήπως Χριστίνα μιλφ ουκρανή?Στο πάνω..στο κάτω ήταν μια ρωσιδουλα ξανθιά δεν θυμάμαι όνομα
Κι όμως, υπήρχε ένα ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, το οποίο έπαιρνε χρήματα για να παρέχει ενημέρωση πρωί/βράδυ! Προφανώς από τον διαχειριστή της παρούσας σελίδας! Ευτυχώς τον εχωσαν μέσα (αν και κυκλοφορούσε έξω με αναστολή) και σταμάτησε να μας ενοχλεί. Επίσης, ο Σωτηρωφ από το διπλανό σαη παίρνει/επερνε χρήμα από τα αφεντικά των δελων για να ενημερώνει. Μόνο ο @n.smirni76 είναι ίσως ο τελευταίος αγνός ενημερωτης αλλά και γαμιας, καθώς οι προηγούμενοι δύο πήγαιναν μόνο για μάτι!.......................................................
Επίσης μην ξεχνάτε ότι ΚΑΝΕΝΑΣ δε βγάζει χαρτζιλίκι από την ενημέρωση.
Νομίζω πως ναι δεν είμαι σίγουρος..έχω φύγει αλλιώς θα πήγαινα να σου πωΜήπως Χριστίνα μιλφ ουκρανή?
Βαλε ψηφοφορια ποιες οδοι ενδιαφερουν τους περισσοτερους και θα παρεις την απαντηση σου συντριπτικα...γιατι καποτε η ενημερωση γινοταν κατα κορων Φυλης,απο τους τοπ ενημερωτες οπως ειναι και ο φιλτατος σμυρνης.Ξεκάθαρα, τα πιό εγωκεντρικά σχόλια που έχω διαβάσει τους τελευταίους μήνες στο νήμα.
Θα σου πώ εγώ με passive/aggressive τρόπο τι και πως να κάνεις, που να με βολεύει κιόλας, υποθέτοντας ταυτόχρονα πως όλοι σκέφτονται και ενεργούν όπως εγώ ...
Σε άλλο τόνο τώρα, παίζει ρε μάγκες κάνα πιπίνι τύπου Εύα bluetooth(που χάθηκε αυτή) / Ντιάνα Φιλλπίδου11 στην 1η βάρδια ?
Έχω υπόλοιπο αδείας και σκέφτομαι να δοκιμάσω κορίτσια της 1ης βάρδιας που δεν τα προλαβαίνω κανονικά, έχω μία μίνι λίστα αλλά είναι όλες milf+ , να βάλω και καμιά πιτσιρίκα μέσα.
Λες ψέματα μεγάλεΝομίζω πως ναι δεν είμαι σίγουρος..έχω φύγει αλλιώς θα πήγαινα να σου πω
Τι εννοείς ρε φίλε;Λες ψέματα μεγάλε
Επάνω στο 59 πια κορίτσια είναι τώραΤι εννοείς ρε φίλε;
Τζεσικα και μια ροξαναΕπάνω στο 59 πια κορίτσια είναι τώρα
Γιατί να πω ψέμματα για μια ενημέρωση ξέρω γώ;; τι θα κερδίσω;Επάνω στο 59 πια κορίτσια είναι τώρα