Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 477 άτομα (24 μέλη και 453 επισκέπτες)

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
65
Like
20.528
Πόντοι
13.636
Ο σμιρνι το θέμα είναι ότι κάνει τεράστια αναλητικοτατη ενημέρωση οπότε μάλλον έχει και άπλετο ελεύθερο χρόνο
Το είχες που το είχες... το γάμησες τελείως το θέμα...
Κάτσε ρε φίλε και δες τα στρουμφάκια και μη μας χαλάς σε παρακαλώ.

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
65
Like
20.528
Πόντοι
13.636
Έχει φύγει από εκεί στη θέση της είναι η Ιζαμπέλα λατινα
Είσαι άσσος στην ενημέρωση!
Σήμερα δυστυχώς για εμένα ήταν εκεί αυτό το πλάσμα. Η Αννούλα.. :vomit:
Και πήγαινα να πάρω Ιζαμπέλα για μια ώρα να της το δώσω στη σακούλα του Σκλαβενίτη...

Επάνω ήταν η Τζέσικα πιπάρες που συνέχιζε από το πρωί.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Το είχες που το είχες... το γάμησες τελείως το θέμα...
Κάτσε ρε φίλε και δες τα στρουμφάκια και μη μας χαλάς σε παρακαλω
Ποια στρουμφάκια μωρέ που πριν έκανα ενημέρωση μη λέμε και μαλακίες άλλο που ο σμιρνι είναι ο βασιλιάς των μπουρδέλων αλλά όχι και στρουμφάκια τι με πέρασες?

apollon444

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2019
Like
4.476
Πόντοι
456
Κυριοι ΕΛΕΟΣ! Δε φτάνει που ο Τιτανας το Bou κάνει υπέρ πλήρης ενημέρωση σε όλους τους οίκους της Αθήνας, εχετε και απαιτήσεις!
Είστε σοβαροι; Ο άνθρωπος έχει κάνει το χόμπι του ενημέρωση για τους πολλούς και έχετε και παραπονα; Δεν έχω δει κανέναν από εσάς να ενημερώνετε όμως! Κάθεστε επί του καναπεως και περιμενετε τον Σμυρνη ή και άλλους να γράψουν ποιες κοπέλες σας βολεύουν και που για να σηκώσετε τον κωλο σας!
Φιλε μου καλησπερα ,πολυ σωστα τα λες , εγω ομως εχω ενα ερωτημα προς ΟΛΟΥΣ που λενα ολες αυτες τις παπαργιες , εαν δεν ηταν ο γκουρου της πληροφορησης - ενημερωσης - απαντησεων ,το 75% θα ηταν στο χαος και δεν θα ηξεραν που πανε τα τεσσερα , και να ευχονται να ειναι γερος και με υγεια - κουραγιο γιατι αν κανει κανενα μηνα και δεν μας ενημερωσει θα κουτουλαει ο ενας τον αλλο ψαχνοντας .!!!!!!!! καλο ξημερωμα .

nert

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2015
Like
870
Πόντοι
81
Καλημέρα.Πιστευω ότι ο Σμύρνης επιτελεί έργο με τις ενημερώσεις που κάνει σε οποιαδήποτε συνθήκες.Σε όποιον δεν αρέσει ας ενημερώνει εκείνος καλύτερα... Καλό Ξημέρωμα.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Φιλε μου καλησπερα ,πολυ σωστα τα λες , εγω ομως εχω ενα ερωτημα προς ΟΛΟΥΣ που λενα ολες αυτες τις παπαργιες , εαν δεν ηταν ο γκουρου της πληροφορησης - ενημερωσης - απαντησεων ,το 75% θα ηταν στο χαος και δεν θα ηξεραν που πανε τα τεσσερα , και να ευχονται να ειναι γερος και με υγεια - κουραγιο γιατι αν κανει κανενα μηνα και δεν μας ενημερωσει θα κουτουλαει ο ενας τον αλλο ψαχνοντας .!!!!!!!! καλο ξημερωμα .
Σιγά ρε φίλε στο τέλος θα πεις ότι κάνει και κάνα θαύμα μόνοι μας πάμε στα μπουρδέλα και ότι δε μας αρέσει το βρίσκουμε και φεύγουμε και ότι μας αρέσει μπαίνουμε.

apollon444

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2019
Like
4.476
Πόντοι
456
Σιγά ρε φίλε στο τέλος θα πεις ότι κάνει και κάνα θαύμα μόνοι μας πάμε στα μπουρδέλα και ότι δε μας αρέσει το βρίσκουμε και φεύγουμε και ότι μας αρέσει μπαίνουμε.
Εσυ αυτο καταλαβες ??? τοτε κριμα .

walker 76

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2021
Κριτικές
44
Like
6.150
Πόντοι
2.836
Τι να καταλάβω δηλαδή?
Είμαστε στο forum εδώ για να γαμάμε και εσύ μας γαμας . Είσαι αλλού για αλλού λόγο πνευματικής κατάστασης. Καλό θα είναι αν έχεις δύο προφίλ να κρατήσεις το ένα.

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.114
Πόντοι
1.936
Το εχθεσινο πορνοπαραβολο ετσακωσε η Καρολινα στο Φιλιππιδου 11 οροφος οπου εμφανιζοτανε μαζι με την Αλινα.Μια μπςμπατσικη πολυ γλυκια κοπελιτσα οπου σαλοναριζε ξεβρακωτη,πολυ επιθετικα με κωλοτριψιματα και χαμουρεματα.Επελεξα Καρολινα βεβαια που την ξερω πολυ καιρο και περασα σχετικα καλα.Λεω σχετικα γιατι συγκριτικα με το παρελθον της ως εταιρα εχει κοψει το τελειωτικο στο τσιμπουκι και σε τελςιωνει στα βυζια της.Τα υπολοιπα καλα τα κραταει αλλα δυστυχως χυσιμο στο μπουκιτσι γιοκ.

Bonecrusher

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2017
Κριτικές
35
Like
3.742
Πόντοι
2.836
Από ότι έχουν πει οι ίδιες την Τρίτη παίρνει η μία ρεπό και την Τετάρτη η άλλη. Οπότε όλες τις υπόλοιπες μέρες είναι μαζί, εκτός και έχει κάποια περίοδο
Ευχαριστώ παιχταρά μου!

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.727
Πόντοι
46.232
ρε σεις μη σπαμαρατε πάλι το θρεντ, παρακαλώ γράψτε εδώ:
καλημέρα σε όλους

walker 76

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2021
Κριτικές
44
Like
6.150
Πόντοι
2.836
Χαράς ευαγγέλια για τους φαν της Καρίνας στο Ιάσονος 46 όροφος, πρώτη μέρα στη δουλειά και μες στην καύλα! Το γνωστό ωράριο,7π.μ.-5μ.μ.
Καμιά αλλαγή στην εμφάνισή της? χρώμα μαλλιών? χτένισμα?

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.694
Πόντοι
10.686

Dstrict

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
10
Like
6.879
Πόντοι
1.336
ενημέρωση από 3η βάρδια στα κεντρικά Φυλής Φωκαίας,
πιθανόν και σήμερα νύχτα θαναι παρόμοια η εικόνα.

Φ71όροφος Βερόνικα Σανελ

Φ69α Αντζελα η γνωστή

Φ84α Εύα εμφανίσιμη γκόμενα μελαχρινή ,μεσα δεν ξέρω.

Φιλιπ11α Κάτια κοκκινομάλα νεαρή εμφανίσιμη με Αλίκη στη χώρα των θαυματων για υπηρεσία.

Φιλιπ11β Εμιλυ βυζαρού επιστροφή
Οι δυό αυτές παίζουν μπάλλα εναλλάξ στην 3η βάρδια σε όροφο και ισόγεο,ειπώθηκε.

Φ61 δεν μπηκα,λογικά Αλεξάνδρα Μισέλ

Φ59 κλειστό με αναμμένα φώτα.

Φ74αριστερά Γιάννα λεπτή η γνωστή

Φ72αριστερά κλειστό και δεξιά ανοιχτό,Ειρήνη βουλγάρα μάλλον.

Τα υπόλοιπα Φυλής μέχρι το 66 κλειστά,
στα 105,109 δεν πέρασα.

Φωκαίας:

Φωκ7υπόγειο κλειστό

Φωκ 7ισ. Ανίτα τέρμα σκίννυ και τέρμα κάβλα.

Φωκ9 Ντιόνα βουλγάρα μελαμψή ευδιάθετη νεαρά τσιγγανοφέρνει αλλά μπορεί και όχι, χού κέαρζ;

Φωκ13υπόγειο Λίλυ φρομ Μπραζίλ καλή φαση εκ πρώτης όψεως,πάντως κώλος νορμάλ,συμπαθητική φάτσα με λεπτά γυαλάκια.

Φωκ13ισ κλειστα

Φωκ17β Αντζελα ρωσίδα ξανθιά προμίλφ συμπαθής,
κάλτ καβλοφιγούρα, αρκετά καλό κορμί με λίγα τατουάζ ,πρώτη φορα τη βλέπω,υπάρχει κριτική πρόσφατη σπό @koutavoulias

Φωκ19 Ινα καβλίνα γύρισε ορεξάτη έδειχνε.

Φωκ25α μάλλον Σαρα,δε μπήκα
Φωκ27β Νάταλι μίλφ
Φωκ27όροφος δεν ανέβηκα,λογικά Εμμανουέλα

Αυτά ήταν μάγκες,αρκετή κίνηση από νεαρούς ημεδαπούς και σλαβόφωνους ελάχιστοι ή καθόλου ανατολίτες με εξαίρεση ένα τρίο μπελκάντο από πυγμαίους στυλ μαορί βόρνεο σουμάτρα φιλιπίνοζ με χουνταίϊκο μουστακάκι και φάτσα Μαρκεζίνη,χασκογελούσαν και πτύασι χαμαί βαβαί παπαί και ουαί.
Καλημέρα και καλά γαμήσια στα υπέροχα πορνίδια της Φυλής και περιχώρων :smitten:

Mpooumpoukos

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
19
Like
6.388
Πόντοι
2.036
Μαζι σου παιχτη μου αλλα το ζουμι,ειναι σε αλλες οδους...γνωμη μου...απο κει και περα πασο οπως αγαπαει ο καθενας
Σαφεστατα απλως νομιζω η φυλης λογικα,πρεπει να ερχεται πρωτη στην ενημερωση και υστερα εννοειται και τα υπολοιπα μαγαζια...ειναι το hot της υποθεσης
Ξεκάθαρα, τα πιό εγωκεντρικά σχόλια που έχω διαβάσει τους τελευταίους μήνες στο νήμα.
Θα σου πώ εγώ με passive/aggressive τρόπο τι και πως να κάνεις, που να με βολεύει κιόλας, υποθέτοντας ταυτόχρονα πως όλοι σκέφτονται και ενεργούν όπως εγώ ...

Σε άλλο τόνο τώρα, παίζει ρε μάγκες κάνα πιπίνι τύπου Εύα bluetooth(που χάθηκε αυτή) / Ντιάνα Φιλλπίδου11 στην 1η βάρδια ?
Έχω υπόλοιπο αδείας και σκέφτομαι να δοκιμάσω κορίτσια της 1ης βάρδιας που δεν τα προλαβαίνω κανονικά, έχω μία μίνι λίστα αλλά είναι όλες milf+ , να βάλω και καμιά πιτσιρίκα μέσα.

ApollwnasNX

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2023
Like
122
Πόντοι
0
Πλανητάρχη τής ενημέρωσης Σμυρνη ήθελα άν ξέρεις η Όλγα που δουλεύει Καλύμνου 48α είναι η Όλγα που δουλευε Αλκαμενους 113 η Θηριωδία.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom