You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Bonecrusher
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 35
- Like
- 3.746
- Πόντοι
- 2.836
Ευχαριστώ παιχταρά μου!Από ότι έχουν πει οι ίδιες την Τρίτη παίρνει η μία ρεπό και την Τετάρτη η άλλη. Οπότε όλες τις υπόλοιπες μέρες είναι μαζί, εκτός και έχει κάποια περίοδο
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 240.861
- Πόντοι
- 46.232
ρε σεις μη σπαμαρατε πάλι το θρεντ, παρακαλώ γράψτε εδώ:
καλημέρα σε όλους
Σχολιασμός ημερησίων ενημερώσεων - Page 235 - bourdela.com forum
Για να μην βγαίνουμε εκτός θέματος των ενημερώσεων,ας γράφουμε εδώ οτι θέλουμε να σχολιάζουμε εκτενέστερα. Επειδή συχνά ανοίγουν συζητήσεις σχετικά με το πώς και γιατί κάποια εκδιδόμενη είναι καλή ή όχι, παρακάτω μεταφέρουμε τη σκέψη του αείμνηστου Ηλία Πετρόπουλου για το θέμα. Ο Ρούμπενς...
www.bourdela.com
walker 76
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 44
- Like
- 6.347
- Πόντοι
- 2.836
Καμιά αλλαγή στην εμφάνισή της? χρώμα μαλλιών? χτένισμα?Χαράς ευαγγέλια για τους φαν της Καρίνας στο Ιάσονος 46 όροφος, πρώτη μέρα στη δουλειά και μες στην καύλα! Το γνωστό ωράριο,7π.μ.-5μ.μ.
Η ίδια ακριβώς, μαύρα ίσια μακριά μαλλιά, χωρίς αυξομείωση στο βάρος.Καμιά αλλαγή στην εμφάνισή της? χρώμα μαλλιών? χτένισμα?
walker 76
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 44
- Like
- 6.347
- Πόντοι
- 2.836
Τότε σταθερότητα και στα κατάρτια μας!Η ίδια ακριβώς, μαύρα ίσια μακριά μαλλιά, χωρίς αυξομείωση στο βάρος.
ενημέρωση από 3η βάρδια στα κεντρικά Φυλής Φωκαίας,
πιθανόν και σήμερα νύχτα θαναι παρόμοια η εικόνα.
Φ71όροφος Βερόνικα Σανελ
Φ69α Αντζελα η γνωστή
Φ84α Εύα εμφανίσιμη γκόμενα μελαχρινή ,μεσα δεν ξέρω.
Φιλιπ11α Κάτια κοκκινομάλα νεαρή εμφανίσιμη με Αλίκη στη χώρα των θαυματων για υπηρεσία.
Φιλιπ11β Εμιλυ βυζαρού επιστροφή
Οι δυό αυτές παίζουν μπάλλα εναλλάξ στην 3η βάρδια σε όροφο και ισόγεο,ειπώθηκε.
Φ61 δεν μπηκα,λογικά Αλεξάνδρα Μισέλ
Φ59 κλειστό με αναμμένα φώτα.
Φ74αριστερά Γιάννα λεπτή η γνωστή
Φ72αριστερά κλειστό και δεξιά ανοιχτό,Ειρήνη βουλγάρα μάλλον.
Τα υπόλοιπα Φυλής μέχρι το 66 κλειστά,
στα 105,109 δεν πέρασα.
Φωκαίας:
Φωκ7υπόγειο κλειστό
Φωκ 7ισ. Ανίτα τέρμα σκίννυ και τέρμα κάβλα.
Φωκ9 Ντιόνα βουλγάρα μελαμψή ευδιάθετη νεαρά τσιγγανοφέρνει αλλά μπορεί και όχι, χού κέαρζ;
Φωκ13υπόγειο Λίλυ φρομ Μπραζίλ καλή φαση εκ πρώτης όψεως,πάντως κώλος νορμάλ,συμπαθητική φάτσα με λεπτά γυαλάκια.
Φωκ13ισ κλειστα
Φωκ17β Αντζελα ρωσίδα ξανθιά προμίλφ συμπαθής,
κάλτ καβλοφιγούρα, αρκετά καλό κορμί με λίγα τατουάζ ,πρώτη φορα τη βλέπω,υπάρχει κριτική πρόσφατη σπό @koutavoulias
Φωκ19 Ινα καβλίνα γύρισε ορεξάτη έδειχνε.
Φωκ25α μάλλον Σαρα,δε μπήκα
Φωκ27β Νάταλι μίλφ
Φωκ27όροφος δεν ανέβηκα,λογικά Εμμανουέλα
Αυτά ήταν μάγκες,αρκετή κίνηση από νεαρούς ημεδαπούς και σλαβόφωνους ελάχιστοι ή καθόλου ανατολίτες με εξαίρεση ένα τρίο μπελκάντο από πυγμαίους στυλ μαορί βόρνεο σουμάτρα φιλιπίνοζ με χουνταίϊκο μουστακάκι και φάτσα Μαρκεζίνη,χασκογελούσαν και πτύασι χαμαί βαβαί παπαί και ουαί.
Καλημέρα και καλά γαμήσια στα υπέροχα πορνίδια της Φυλής και περιχώρων
πιθανόν και σήμερα νύχτα θαναι παρόμοια η εικόνα.
Φ71όροφος Βερόνικα Σανελ
Φ69α Αντζελα η γνωστή
Φ84α Εύα εμφανίσιμη γκόμενα μελαχρινή ,μεσα δεν ξέρω.
Φιλιπ11α Κάτια κοκκινομάλα νεαρή εμφανίσιμη με Αλίκη στη χώρα των θαυματων για υπηρεσία.
Φιλιπ11β Εμιλυ βυζαρού επιστροφή
Οι δυό αυτές παίζουν μπάλλα εναλλάξ στην 3η βάρδια σε όροφο και ισόγεο,ειπώθηκε.
Φ61 δεν μπηκα,λογικά Αλεξάνδρα Μισέλ
Φ59 κλειστό με αναμμένα φώτα.
Φ74αριστερά Γιάννα λεπτή η γνωστή
Φ72αριστερά κλειστό και δεξιά ανοιχτό,Ειρήνη βουλγάρα μάλλον.
Τα υπόλοιπα Φυλής μέχρι το 66 κλειστά,
στα 105,109 δεν πέρασα.
Φωκαίας:
Φωκ7υπόγειο κλειστό
Φωκ 7ισ. Ανίτα τέρμα σκίννυ και τέρμα κάβλα.
Φωκ9 Ντιόνα βουλγάρα μελαμψή ευδιάθετη νεαρά τσιγγανοφέρνει αλλά μπορεί και όχι, χού κέαρζ;
Φωκ13υπόγειο Λίλυ φρομ Μπραζίλ καλή φαση εκ πρώτης όψεως,πάντως κώλος νορμάλ,συμπαθητική φάτσα με λεπτά γυαλάκια.
Φωκ13ισ κλειστα
Φωκ17β Αντζελα ρωσίδα ξανθιά προμίλφ συμπαθής,
κάλτ καβλοφιγούρα, αρκετά καλό κορμί με λίγα τατουάζ ,πρώτη φορα τη βλέπω,υπάρχει κριτική πρόσφατη σπό @koutavoulias
Φωκ19 Ινα καβλίνα γύρισε ορεξάτη έδειχνε.
Φωκ25α μάλλον Σαρα,δε μπήκα
Φωκ27β Νάταλι μίλφ
Φωκ27όροφος δεν ανέβηκα,λογικά Εμμανουέλα
Αυτά ήταν μάγκες,αρκετή κίνηση από νεαρούς ημεδαπούς και σλαβόφωνους ελάχιστοι ή καθόλου ανατολίτες με εξαίρεση ένα τρίο μπελκάντο από πυγμαίους στυλ μαορί βόρνεο σουμάτρα φιλιπίνοζ με χουνταίϊκο μουστακάκι και φάτσα Μαρκεζίνη,χασκογελούσαν και πτύασι χαμαί βαβαί παπαί και ουαί.
Καλημέρα και καλά γαμήσια στα υπέροχα πορνίδια της Φυλής και περιχώρων
Mpooumpoukos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 19
- Like
- 6.767
- Πόντοι
- 2.036
Μαζι σου παιχτη μου αλλα το ζουμι,ειναι σε αλλες οδους...γνωμη μου...απο κει και περα πασο οπως αγαπαει ο καθενας
Ξεκάθαρα, τα πιό εγωκεντρικά σχόλια που έχω διαβάσει τους τελευταίους μήνες στο νήμα.Σαφεστατα απλως νομιζω η φυλης λογικα,πρεπει να ερχεται πρωτη στην ενημερωση και υστερα εννοειται και τα υπολοιπα μαγαζια...ειναι το hot της υποθεσης
Θα σου πώ εγώ με passive/aggressive τρόπο τι και πως να κάνεις, που να με βολεύει κιόλας, υποθέτοντας ταυτόχρονα πως όλοι σκέφτονται και ενεργούν όπως εγώ ...
Σε άλλο τόνο τώρα, παίζει ρε μάγκες κάνα πιπίνι τύπου Εύα bluetooth(που χάθηκε αυτή) / Ντιάνα Φιλλπίδου11 στην 1η βάρδια ?
Έχω υπόλοιπο αδείας και σκέφτομαι να δοκιμάσω κορίτσια της 1ης βάρδιας που δεν τα προλαβαίνω κανονικά, έχω μία μίνι λίστα αλλά είναι όλες milf+ , να βάλω και καμιά πιτσιρίκα μέσα.
ApollwnasNX
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2023
- Like
- 124
- Πόντοι
- 0
Πλανητάρχη τής ενημέρωσης Σμυρνη ήθελα άν ξέρεις η Όλγα που δουλεύει Καλύμνου 48α είναι η Όλγα που δουλευε Αλκαμενους 113 η Θηριωδία.
kavliarhssss
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2023
- Like
- 374
- Πόντοι
- 21
Παιδιά φυλης 59 όροφος μια καινούργια με κωλαρα με τατουάζ στον κωλο ξερουμε τίποτα;
trelakos146
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2015
- Like
- 1.341
- Πόντοι
- 216
Τι προγραμμα κ'ανει? Δωσε λοιπά στοιχεία.Παιδιά φυλης 59 όροφος μια καινούργια με κωλαρα με τατουάζ στον κωλο ξερουμε τίποτα;
kavliarhssss
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2023
- Like
- 374
- Πόντοι
- 21
Δεν έδωσα βάση φίλε..προχθές το απόγευμα την πέτυχα στον πάνω όροφο απόγευμα ήταν μαζί με μια λατίνα..το μόνο που θυμάμαι είναι πτι είχε τατουάζ στον κωλο τίποτα άλλοΤι προγραμμα κ'ανει? Δωσε λοιπά στοιχεία.
kavliarhssss
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2023
- Like
- 374
- Πόντοι
- 21
Δεν έδωσα βάση φίλε..προχθές το απόγευμα την πέτυχα στον πάνω όροφο απόγευμα ήταν μαζί με μια λατίνα..το μόνο που θυμάμαι είναι πτι είχε τατουάζ στον κωλο τίποτα άλλ
Θα πάω μια βόλτα σε λίγο να δω και θα ενημερώσω αν είναιΤι προγραμμα κ'ανει? Δωσε λοιπά στοιχεία.
giwrgosaudi
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2010
- Like
- 66
- Πόντοι
- 1
Καλησπέρα...ξέρεις κανένας φίλος αν είναι έξω στο Φώκαιας 25 τζανινα αν είναι εκεί?
Pa Luki Luk
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 69
- Like
- 22.411
- Πόντοι
- 19.236
Θα πάω μια βόλτα σε λίγο να δω και θα ενημερώσω αν είναι
kavliarhssss
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2023
- Like
- 374
- Πόντοι
- 21
Αδερφέ εδώ είμαι δεν είναι..η τζεσικα και μια ροξανα έχει βαρδια τώρα
giwrgosaudi
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2010
- Like
- 66
- Πόντοι
- 1
Αδερφέ εδώ είμαι δεν είναι..η τζεσικα και μια ροξανα έχει βαρδια
Σε ευχαριστώ στο κάτω ε???Αδερφέ εδώ είμαι δεν είναι..η τζεσικα και μια ροξανα έχει βαρδια τώρα
kavliarhssss
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2023
- Like
- 374
- Πόντοι
- 21
Στο πάνω..στο κάτω ήταν μια ρωσιδουλα ξανθιά δεν θυμάμαι όνομαΣε ευχαριστώ στο κάτω ε???
Μήπως Χριστίνα μιλφ ουκρανή?Στο πάνω..στο κάτω ήταν μια ρωσιδουλα ξανθιά δεν θυμάμαι όνομα
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις
- 10K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 43K
- Απαντήσεις
- 11
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 108
- Εμφανίσεις
- 11K
Stories
Νέο!Christmasdetails: Αγάπες μου απόψε δεν θα σας κάνω παρεουλα
....από αύριο όμως είμαι κοντά σας ....για λίγους και εκλεκτούς και για αυτούς που με χρειάζονται πραγματικά αυτές τις νύχτες ...
@ΔανάηMagic λοβ γιου
....από αύριο όμως είμαι κοντά σας ....για λίγους και εκλεκτούς και για αυτούς που με χρειάζονται πραγματικά αυτές τις νύχτες ...
@ΔανάηMagic λοβ γιου