Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 99 άτομα (9 μέλη και 90 επισκέπτες)

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
158
Like
20.267
Πόντοι
32.478
Μαζι σου παιχτη μου αλλα το ζουμι,ειναι σε αλλες οδους...γνωμη μου...απο κει και περα πασο οπως αγαπαει ο καθενας
Κατά κύριο λόγω ναι αλλά πολλές φορές υπάρχουν κι αλλου ενδιαφέρουσες περιπτώσεις, μεταγραφές και νέες αφίξεις. Προσωπικά από τότε που γράφτηκα στο σάιτ έμαθα για οίκους που ούτε τους γνώριζα , ότι υπήρχαν.
Οπότε αφού τα παιδιά έχουν όρεξη για ενημέρωση και σπαταλάνε και τον χρόνο τους να ενημερώσουν και τους υπόλοιπους πρέπει να τους πούμε και ευχαριστώ και όχι να λέμε αυθαίρετα ότι οι περισσότεροι δεν ενδιαφέρονται. Δεν προκύπτει από κάπου αυτό το συμπέρασμα.

walker 76

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2021
Κριτικές
44
Like
6.086
Πόντοι
2.836
Νομιζω οτι το 99% των μελων και μη ενδιαφερονται κυριως για την ενημερωση φυλης/φωκαιας ρε παιδια..
Παλικάρι μου δεν ταυτίζονται όλες οι απόψεις με όλους.
Όλοι είμαστε μεταξύ μας ανομοιογενείς.

iron addict

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Κριτικές
2
Like
1.226
Πόντοι
206
Παλικάρι μου δεν ταυτίζονται όλες οι απόψεις με όλους.
Όλοι είμαστε μεταξύ μας ανομοιογενείς.
Σαφεστατα απλως νομιζω η φυλης λογικα,πρεπει να ερχεται πρωτη στην ενημερωση και υστερα εννοειται και τα υπολοιπα μαγαζια...ειναι το hot της υποθεσης

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Απογευματινη βαρδια
Φυλης 65Α Συλβια λατινα και αυτη αδυνατη μαυρα μαλλια γυρω στα 25,μετρια για μενα εμφανησιακα ενα 6/10
Φυλης 84Α Ρανια ξανθια με ωραιο κωλο λευκο δερμα γυρω στα 27,εμφανησιακα για μενα ενα 8 στα 10
Φυλης 69Α Αννα Ταυ μαυρομαλλα κανονικο σωμα 25 χρονων και Μαρια τσεχα μαυρομαλλα λεπτη πολυ 25 χρονων,για μενα εμφανησιακα ενα 9/10 και οι 2
Φυλης 65Β Χριστινα η τσεχα ξανθια λεπτη λευκο δερμα γυρω στα 30,ενα 7 στα 10 εμφανησιακα για μενα
Φωκαιας 17Β Ειρηνη ουκρανεζα γυρω στα 35 λευκο δερμα κανονικο σωμα και φατσα σλαβικη,ενα 7 στα 10 εμφανησιακα για μενα

ejarxos

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2023
Like
85
Πόντοι
0
Θα χρειαστώ τα φώτα σας …Ψάχνω εδώ και καιρό μία κοπέλα , μελαχρινή νταρντάνα γεμάτη τατουάζ , Ρωσίδα δήλωνε αν θυμάμαι καλά . Την είχα πετύχει πριν 8 μήνες κολωνού και πριν 4 πορνομόλ και τις 2 φορές βραδινή βάρδια

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.909
Πόντοι
9.846
Κυριοι ΕΛΕΟΣ! Δε φτάνει που ο Τιτανας το Bou κάνει υπέρ πλήρης ενημέρωση σε όλους τους οίκους της Αθήνας, εχετε και απαιτήσεις!
Είστε σοβαροι; Ο άνθρωπος έχει κάνει το χόμπι του ενημέρωση για τους πολλούς και έχετε και παραπονα; Δεν έχω δει κανέναν από εσάς να ενημερώνετε όμως! Κάθεστε επί του καναπεως και περιμενετε τον Σμυρνη ή και άλλους να γράψουν ποιες κοπέλες σας βολεύουν και που για να σηκώσετε τον κωλο σας!

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Κυριοι ΕΛΕΟΣ! Δε φτάνει που ο Τιτανας το Bou κάνει υπέρ πλήρης ενημέρωση σε όλους τους οίκους της Αθήνας, εχετε και απαιτήσεις!
Είστε σοβαροι; Ο άνθρωπος έχει κάνει το χόμπι του ενημέρωση για τους πολλούς και έχετε και παραπονα; Δεν έχω δει κανέναν από εσάς να ενημερώνετε όμως! Κάθεστε επί του καναπεως και περιμενετε τον Σμυρνη ή και άλλους να γράψουν ποιες κοπέλες σας βολεύουν και που για να σηκώσετε τον κωλο σας!
εγω κανω καποιες ενημερωσεις αν δεις,μολις εκανα και μια τωρα αλλα ο σμυρνης κανει πολυ πιο συχνα απο ολους μας ειναι η αληθεια.

iron addict

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Κριτικές
2
Like
1.226
Πόντοι
206
αμα σου βγαινει η παναγια καθε μερα στη δουλεια ετσι ειναι..

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.909
Πόντοι
9.846
εγω κανω καποιες ενημερωσεις αν δεις,μολις εκανα και μια τωρα αλλα ο σμυρνης κανει πολυ πιο συχνα απο ολους μας ειναι η αληθεια.
Αδερφε ο Σμυρνης κάνει συνέχεια εδώ και χρόνια, πανω απο μια δεκαετία, 4 έως 6 φορές την εβδομάδα. Εσυ δεν έχεις κάνει ουτε το 1 χιλιοστό από αυτά που έχει κάνει αυτός. Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης. Μια συμβουλή, διαβάζεις Bou, ενημερωνεσαι, κι αν δε σου αρέσει ή δεν σου αρκεί αυτό που διαβάζεις κατεβαίνεις στους οίκους και όλα καλά.
Ο Σμυρνης δεν πληρωνεται γι'αυτο. Το κάνει επειδή γουστάρει την ενημέρωση. Μη το βγάζετε τα μάτια ομως!

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Αδερφε ο Σμυρνης κάνει συνέχεια εδώ και χρόνια, πανω απο μια δεκαετία, 4 έως 6 φορές την εβδομάδα. Εσυ δεν έχεις κάνει ουτε το 1 χιλιοστό από αυτά που έχει κάνει αυτός. Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης. Μια συμβουλή, διαβάζεις Bou, ενημερωνεσαι, κι αν δε σου αρέσει ή δεν σου αρκεί αυτό που διαβάζεις κατεβαίνεις στους οίκους και όλα καλά.
Ο Σμυρνης δεν πληρωνεται γι'αυτο. Το κάνει επειδή γουστάρει την ενημέρωση. Μη το βγάζετε τα μάτια ομως!
ενταξει μπραβο του που ενημερωνει αλλα ενταξει μη κανεις και ετσι εγω δε τον εκρινα καν ας πουμε τον σμυρνη.Επισης τουλαχιστον εγω ενημερωνω μια φορα το μηνα οσους μηνες ειμαι εδω στο μπου και αυτο κατι ειναι αλλοι δε ενημερωνουν ποτε.Ας πουμε εσυ δε εχεις γραψει και ποτε ενημερωση.

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.909
Πόντοι
9.846
αμα σου βγαινει η παναγια καθε μερα στη δουλεια ετσι ειναι..
Σε όλους μας μας βγαίνει η Παναγία φίλε. Λίγοι είναι οι χαρτογιακαδες εδώ μέσα. Αμα δε σου αρκεί η ενημέρωση κατεβαίνεις από μόνος σου. Αυτά που μας δίνει ο Σμυρνης από τον χρόνο του είναι πολυτιμα.
Επίσης μην ξεχνάτε ότι ΚΑΝΕΝΑΣ δε βγάζει χαρτζιλίκι από την ενημέρωση. Κάνουμε ενημερώσεις γιατί σας σκεφτόμαστε, και όπως μας ενημερώνουν κάποιοι, ενημερώνουμε κι εμείς. Αμφίδρομα ολα.

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.909
Πόντοι
9.846
ενταξει μπραβο του που ενημερωνει αλλα ενταξει μη κανεις και ετσι εγω δε τον εκρινα καν ας πουμε τον σμυρνη.Επισης τουλαχιστον εγω ενημερωνω μια φορα το μηνα οσους μηνες ειμαι εδω στο μπου και αυτο κατι ειναι αλλοι δε ενημερωνουν ποτε.Ας πουμε εσυ δε εχεις γραψει και ποτε ενημερωση.
Για να λες οτι δεν έχω γράψει ποτέ ενημέρωση μάλλον δε διαβάζεις σωστά την σελίδα. Έχω γράψει αρκετές φορές, αλλά δεν μπορώ να συγκριθω με Σμυρνη ουτε με μερικούς άλλους.

walker 76

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2021
Κριτικές
44
Like
6.086
Πόντοι
2.836

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
28
Like
20.571
Πόντοι
5.946
μου αφησε μια καπως απογοητευτικη εντυπωση αλλα οχι βασιμη καθ'οτι η τυπισα εκατσε αδιαμαρτυριτα στο σπατουλαρισμα μου στο αιδοιο της
μα σοβαρολογείς τώρα... διαμαρτύρεσαι κιόλας? μήπως ήθελε να σε κολλήσει κανα σμν?
ας μην την σπατουλάριζες!!!

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Για να λες οτι δεν έχω γράψει ποτέ ενημέρωση μάλλον δε διαβάζεις σωστά την σελίδα. Έχω γράψει αρκετές φορές, αλλά δεν μπορώ να συγκριθω με Σμυρνη ουτε με μερικούς άλλους.
Αν διαβαζεις όμως και εσύ σωστά το σάιτ θα δεις ότι και εγώ έχω γράψει ορισμένες ενημερώσεις οπότε μη μηδενίζεις.

Anal popcorn

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Μαρ 2015
Κριτικές
10
Like
6.034
Πόντοι
1.336
Έχεις την εντύπωση πως είναι κανείς υποχρεωμένος να ενημερώνει;
Το κάνει όποιος θέλει οικειοθελώς και από κει και πέρα σχολιάζουμε τα σπίτια και τα κορίτσια

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Σε όλους μας μας βγαίνει η Παναγία φίλε. Λίγοι είναι οι χαρτογιακαδες εδώ μέσα. Αμα δε σου αρκεί η ενημέρωση κατεβαίνεις από μόνος σου. Αυτά που μας δίνει ο Σμυρνης από τον χρόνο του είναι πολυτιμα.
Επίσης μην ξεχνάτε ότι ΚΑΝΕΝΑΣ δε βγάζει χαρτζιλίκι από την ενημέρωση. Κάνουμε ενημερώσεις γιατί σας σκεφτόμαστε, και όπως μας ενημερώνουν κάποιοι, ενημερώνουμε κι εμείς. Αμφίδρομα ολα.
Ο σμιρνι το θέμα είναι ότι κάνει τεράστια αναλητικοτατη ενημέρωση οπότε μάλλον έχει και άπλετο ελεύθερο χρόνο ο ιρον αντικτ μάλλον θα κάνει κουραστική δουλειά που μετά δε θα έχει χρόνο ούτε τα πόδια του να πάρει.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Έχεις την εντύπωση πως είναι κανείς υποχρεωμένος να ενημερώνει;
Το κάνει όποιος θέλει οικειοθελώς και από κει και πέρα σχολιάζουμε τα σπίτια και τα κορίτσια
Όχι δε είναι κανείς υποχρεωμένος να ενημερώνει δε είπα αυτό.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom