Καλησπέρα μάγκες! Επίσκεψη στη Σύλβια, η οποία εργάζεται Διδύμου 22 ισόγειο πρώτη βάρδια. Η Σύλβια είναι ξανθιά, με τα μαλλιά λίγο κάτω από τους ώμους, έχει γλυκό, όμορφο θα έλεγα πρόσωπο, κανονικό σώμα αλλά και λίγο πλαδαρό και στήθος 3άρι με σκούρες θηλές
. Είναι λίγο απροσδιορίστου ηλικίας, αν έκρινα από το σώμα θα έλεγα άνω των 40, αν έκρινα από το πρόσωπο θα έλεγα κάτω από 40 - ας πούνε κι άλλοι συνάδελφοι τη γνώμη τους.
Μπήκε στα καπάκια σχεδόν στο δωμάτιο, ενώ έπλενα τα χέρια μου κι ετοιμαζόμουν να πλύνω και λίγο το πουλί μου, αλλά δεν πρόλαβα. Με περίμενε γονατιστή στο κρεβάτι και γονάτισα κι εγώ με σκοπό να θωπεύσω τις βυζάρες της, όμως εκείνη με μια ντρίμπλα με πρόλαβε κι άρχισε εκείνη να με γλύφει στις θηλές και να μου τον ψιλοπαίζει. Προφυλακτικό και σε εκείνη τη στάση η πίπα, καλή θα έλεγα, έβλεπα κι από τον καθρέφτη την κωλάρα της ενώ χούφτωνα - κι έχει πολύ απαλό δέρμα.
Πρώτη στάση ιεραποστολικό, όπου έφαγα άκυρο για γλωσσόφιλα
, με εκείνη να έχει σκύψει το κεφάλι της προς το στήθος μου, μάλλον για να αποφύγει νέα επίθεση για γλωσσοφίλιασμα, με αποτέλεσμα να μη βλέπω ούτε το γλυκό της πρόσωπο ούτε τις βυζάρες της. Λίγα δεύτερα πριν η έλευση του τέλους γίνει αναπάντεχη, της είπα και γυρίσαμε σε πισωκολλητό, όπου άρπαξα και το ένα της πατουσάκι, άσπρο και καθαρό, 37 νούμερο
, έτσι κατάφερα να αντέξω ακόμα ένα δυο λεπτά μέχρι το τέλος.
Σήμερα συνέβησαν όλα αυτά και την έχω σκεφτεί δυο τρεις φορές και μου ψιλοσηκώθηκε, όμως σαν κάτι να έλειπε, έτσι θεωρώ απίθανη μια ενδεχόμενη επιστροφή μου.