Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 282 άτομα (24 μέλη και 258 επισκέπτες)
Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Αδερφε ο Σμυρνης κάνει συνέχεια εδώ και χρόνια, πανω απο μια δεκαετία, 4 έως 6 φορές την εβδομάδα. Εσυ δεν έχεις κάνει ουτε το 1 χιλιοστό από αυτά που έχει κάνει αυτός. Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης. Μια συμβουλή, διαβάζεις Bou, ενημερωνεσαι, κι αν δε σου αρέσει ή δεν σου αρκεί αυτό που διαβάζεις κατεβαίνεις στους οίκους και όλα καλά.
Ο Σμυρνης δεν πληρωνεται γι'αυτο. Το κάνει επειδή γουστάρει την ενημέρωση. Μη το βγάζετε τα μάτια ομως!
ενταξει μπραβο του που ενημερωνει αλλα ενταξει μη κανεις και ετσι εγω δε τον εκρινα καν ας πουμε τον σμυρνη.Επισης τουλαχιστον εγω ενημερωνω μια φορα το μηνα οσους μηνες ειμαι εδω στο μπου και αυτο κατι ειναι αλλοι δε ενημερωνουν ποτε.Ας πουμε εσυ δε εχεις γραψει και ποτε ενημερωση.

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
30.134
Πόντοι
9.846
αμα σου βγαινει η παναγια καθε μερα στη δουλεια ετσι ειναι..
Σε όλους μας μας βγαίνει η Παναγία φίλε. Λίγοι είναι οι χαρτογιακαδες εδώ μέσα. Αμα δε σου αρκεί η ενημέρωση κατεβαίνεις από μόνος σου. Αυτά που μας δίνει ο Σμυρνης από τον χρόνο του είναι πολυτιμα.
Επίσης μην ξεχνάτε ότι ΚΑΝΕΝΑΣ δε βγάζει χαρτζιλίκι από την ενημέρωση. Κάνουμε ενημερώσεις γιατί σας σκεφτόμαστε, και όπως μας ενημερώνουν κάποιοι, ενημερώνουμε κι εμείς. Αμφίδρομα ολα.

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
30.134
Πόντοι
9.846
ενταξει μπραβο του που ενημερωνει αλλα ενταξει μη κανεις και ετσι εγω δε τον εκρινα καν ας πουμε τον σμυρνη.Επισης τουλαχιστον εγω ενημερωνω μια φορα το μηνα οσους μηνες ειμαι εδω στο μπου και αυτο κατι ειναι αλλοι δε ενημερωνουν ποτε.Ας πουμε εσυ δε εχεις γραψει και ποτε ενημερωση.
Για να λες οτι δεν έχω γράψει ποτέ ενημέρωση μάλλον δε διαβάζεις σωστά την σελίδα. Έχω γράψει αρκετές φορές, αλλά δεν μπορώ να συγκριθω με Σμυρνη ουτε με μερικούς άλλους.

walker 76

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2021
Κριτικές
44
Like
6.336
Πόντοι
2.836

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
28
Like
20.983
Πόντοι
5.946
μου αφησε μια καπως απογοητευτικη εντυπωση αλλα οχι βασιμη καθ'οτι η τυπισα εκατσε αδιαμαρτυριτα στο σπατουλαρισμα μου στο αιδοιο της
μα σοβαρολογείς τώρα... διαμαρτύρεσαι κιόλας? μήπως ήθελε να σε κολλήσει κανα σμν?
ας μην την σπατουλάριζες!!!

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Για να λες οτι δεν έχω γράψει ποτέ ενημέρωση μάλλον δε διαβάζεις σωστά την σελίδα. Έχω γράψει αρκετές φορές, αλλά δεν μπορώ να συγκριθω με Σμυρνη ουτε με μερικούς άλλους.
Αν διαβαζεις όμως και εσύ σωστά το σάιτ θα δεις ότι και εγώ έχω γράψει ορισμένες ενημερώσεις οπότε μη μηδενίζεις.

Anal popcorn

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Μαρ 2015
Κριτικές
10
Like
6.035
Πόντοι
1.336
Έχεις την εντύπωση πως είναι κανείς υποχρεωμένος να ενημερώνει;
Το κάνει όποιος θέλει οικειοθελώς και από κει και πέρα σχολιάζουμε τα σπίτια και τα κορίτσια

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Σε όλους μας μας βγαίνει η Παναγία φίλε. Λίγοι είναι οι χαρτογιακαδες εδώ μέσα. Αμα δε σου αρκεί η ενημέρωση κατεβαίνεις από μόνος σου. Αυτά που μας δίνει ο Σμυρνης από τον χρόνο του είναι πολυτιμα.
Επίσης μην ξεχνάτε ότι ΚΑΝΕΝΑΣ δε βγάζει χαρτζιλίκι από την ενημέρωση. Κάνουμε ενημερώσεις γιατί σας σκεφτόμαστε, και όπως μας ενημερώνουν κάποιοι, ενημερώνουμε κι εμείς. Αμφίδρομα ολα.
Ο σμιρνι το θέμα είναι ότι κάνει τεράστια αναλητικοτατη ενημέρωση οπότε μάλλον έχει και άπλετο ελεύθερο χρόνο ο ιρον αντικτ μάλλον θα κάνει κουραστική δουλειά που μετά δε θα έχει χρόνο ούτε τα πόδια του να πάρει.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Έχεις την εντύπωση πως είναι κανείς υποχρεωμένος να ενημερώνει;
Το κάνει όποιος θέλει οικειοθελώς και από κει και πέρα σχολιάζουμε τα σπίτια και τα κορίτσια
Όχι δε είναι κανείς υποχρεωμένος να ενημερώνει δε είπα αυτό.

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
69
Like
22.199
Πόντοι
19.236
Ο σμιρνι το θέμα είναι ότι κάνει τεράστια αναλητικοτατη ενημέρωση οπότε μάλλον έχει και άπλετο ελεύθερο χρόνο
Το είχες που το είχες... το γάμησες τελείως το θέμα...
Κάτσε ρε φίλε και δες τα στρουμφάκια και μη μας χαλάς σε παρακαλώ.

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
69
Like
22.199
Πόντοι
19.236
Έχει φύγει από εκεί στη θέση της είναι η Ιζαμπέλα λατινα
Είσαι άσσος στην ενημέρωση!
Σήμερα δυστυχώς για εμένα ήταν εκεί αυτό το πλάσμα. Η Αννούλα.. :vomit:
Και πήγαινα να πάρω Ιζαμπέλα για μια ώρα να της το δώσω στη σακούλα του Σκλαβενίτη...

Επάνω ήταν η Τζέσικα πιπάρες που συνέχιζε από το πρωί.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Το είχες που το είχες... το γάμησες τελείως το θέμα...
Κάτσε ρε φίλε και δες τα στρουμφάκια και μη μας χαλάς σε παρακαλω
Ποια στρουμφάκια μωρέ που πριν έκανα ενημέρωση μη λέμε και μαλακίες άλλο που ο σμιρνι είναι ο βασιλιάς των μπουρδέλων αλλά όχι και στρουμφάκια τι με πέρασες?

apollon444

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2019
Like
4.582
Πόντοι
456
Κυριοι ΕΛΕΟΣ! Δε φτάνει που ο Τιτανας το Bou κάνει υπέρ πλήρης ενημέρωση σε όλους τους οίκους της Αθήνας, εχετε και απαιτήσεις!
Είστε σοβαροι; Ο άνθρωπος έχει κάνει το χόμπι του ενημέρωση για τους πολλούς και έχετε και παραπονα; Δεν έχω δει κανέναν από εσάς να ενημερώνετε όμως! Κάθεστε επί του καναπεως και περιμενετε τον Σμυρνη ή και άλλους να γράψουν ποιες κοπέλες σας βολεύουν και που για να σηκώσετε τον κωλο σας!
Φιλε μου καλησπερα ,πολυ σωστα τα λες , εγω ομως εχω ενα ερωτημα προς ΟΛΟΥΣ που λενα ολες αυτες τις παπαργιες , εαν δεν ηταν ο γκουρου της πληροφορησης - ενημερωσης - απαντησεων ,το 75% θα ηταν στο χαος και δεν θα ηξεραν που πανε τα τεσσερα , και να ευχονται να ειναι γερος και με υγεια - κουραγιο γιατι αν κανει κανενα μηνα και δεν μας ενημερωσει θα κουτουλαει ο ενας τον αλλο ψαχνοντας .!!!!!!!! καλο ξημερωμα .

nert

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2015
Like
870
Πόντοι
81
Καλημέρα.Πιστευω ότι ο Σμύρνης επιτελεί έργο με τις ενημερώσεις που κάνει σε οποιαδήποτε συνθήκες.Σε όποιον δεν αρέσει ας ενημερώνει εκείνος καλύτερα... Καλό Ξημέρωμα.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Φιλε μου καλησπερα ,πολυ σωστα τα λες , εγω ομως εχω ενα ερωτημα προς ΟΛΟΥΣ που λενα ολες αυτες τις παπαργιες , εαν δεν ηταν ο γκουρου της πληροφορησης - ενημερωσης - απαντησεων ,το 75% θα ηταν στο χαος και δεν θα ηξεραν που πανε τα τεσσερα , και να ευχονται να ειναι γερος και με υγεια - κουραγιο γιατι αν κανει κανενα μηνα και δεν μας ενημερωσει θα κουτουλαει ο ενας τον αλλο ψαχνοντας .!!!!!!!! καλο ξημερωμα .
Σιγά ρε φίλε στο τέλος θα πεις ότι κάνει και κάνα θαύμα μόνοι μας πάμε στα μπουρδέλα και ότι δε μας αρέσει το βρίσκουμε και φεύγουμε και ότι μας αρέσει μπαίνουμε.

apollon444

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2019
Like
4.582
Πόντοι
456
Σιγά ρε φίλε στο τέλος θα πεις ότι κάνει και κάνα θαύμα μόνοι μας πάμε στα μπουρδέλα και ότι δε μας αρέσει το βρίσκουμε και φεύγουμε και ότι μας αρέσει μπαίνουμε.
Εσυ αυτο καταλαβες ??? τοτε κριμα .

walker 76

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2021
Κριτικές
44
Like
6.336
Πόντοι
2.836
Τι να καταλάβω δηλαδή?
Είμαστε στο forum εδώ για να γαμάμε και εσύ μας γαμας . Είσαι αλλού για αλλού λόγο πνευματικής κατάστασης. Καλό θα είναι αν έχεις δύο προφίλ να κρατήσεις το ένα.

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.742
Πόντοι
1.936
Το εχθεσινο πορνοπαραβολο ετσακωσε η Καρολινα στο Φιλιππιδου 11 οροφος οπου εμφανιζοτανε μαζι με την Αλινα.Μια μπςμπατσικη πολυ γλυκια κοπελιτσα οπου σαλοναριζε ξεβρακωτη,πολυ επιθετικα με κωλοτριψιματα και χαμουρεματα.Επελεξα Καρολινα βεβαια που την ξερω πολυ καιρο και περασα σχετικα καλα.Λεω σχετικα γιατι συγκριτικα με το παρελθον της ως εταιρα εχει κοψει το τελειωτικο στο τσιμπουκι και σε τελςιωνει στα βυζια της.Τα υπολοιπα καλα τα κραταει αλλα δυστυχως χυσιμο στο μπουκιτσι γιοκ.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom