Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 355 άτομα (25 μέλη και 330 επισκέπτες)

Θοδωρής 123

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2017
Like
653
Πόντοι
81
Χίλια συγνώμη Πρόεδρε άσε να τον αναλάβω εγώ τον φέρελπι νέο!

Α) Να μας πεις που έψαξες και δεν βρήκες τίποτα.
Β) Να μας πεις αν την έχεις δει, εάν όχι να πας να την δεις και θα σου απαντήσω εγώ σε όλα!
Εψαξα κριτικη στο διδυμου που ειπε ενας οτι δεν ηταν καλη. Μονο αυτο, τωρα σε αλλες δημοσιευσεις αναφερεται στο οτι δουλευει η κατερινα μονο αυτο. Επισης ναι την ειδα ειναι με κοντο μαλλι ηλικια 40+ περιεργη συμπεριφορα, τα κανει ολα μου ειπε. Δεν περασα. Αυτα

Ψωλεκτωρ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2017
Κριτικές
13
Like
2.692
Πόντοι
736
Διδυμου 22 ισογειο πριν λιγο η Συλβια.
Ελληνικά όχι , μονο Αγγλικά και ρωσικά.
Κοντουλα, χαριτωμενο προσωπακι, σωμα με καμπύλες και υπεροχο στηθος 3αρι με τεραστιες θηλές.
Πίπα καλή αργή με προφυλακτικό και χαιδεμα στις μπάλες.
Ανεβηκε απο πανω οπου κοπανηθηκε μονη της και εδειξε οτι ηθελε να γαμηθει σωστά.
Την εβαλα ιεραποστολικό ,μυριζε ωραια, με εφτιαξε για τα καλά, βρηκα το τέμπο μου και εβγαλα την κουραση μου μεσα της.
Καμμια ενοχληση απο την υπηρεσία στον ησυχο αυτο οίκο.
Ξέρουμε αν θα είναι και δεύτερη βάρδια εκεί; Επίσης ξέρουμε τι παίζει Φωκαίας 13 υπόγειο τώρα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
25
Like
11.779
Πόντοι
14.615
πρόκειται για μια ξανθιά μιλφ, έχει σώμα με πιασίματα και 2.5αρι βυζί, κάνει 69 ,πίπα χωρίς προφυλακτικό με άλλοτε συνήθως τελειωτικό στο στόμα και άλλοτε στο σώμα, για κριτικές μπορείς μεταξύ άλλων να ψάξεις στα ακόλουθα μαγαζιά:Αλκαμένους 117 ,Ιωαννίνων 3άρια, Ιωαννίνων 5 και Κωνσταντινουπολεως 166α
Να προσθέσω ότι είναι αλλήθωρη.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.833
Πόντοι
46.232
τώρα live

Μαραθωνος 59 αριστερά Αναστασία καστανή παχουλη κατσαρομαλλα με 2αρι συν βυζι, αφρατη κωλαρα, σε απλό πρόγραμμα.

Μαραθωνος 59 μεσαίο υπόγειο κλειστό.

Μαραθωνος 59 μεσαίο όροφος Σοφία καστανή μιλφ με ψιλοκανονικο σώμα 1.5-2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Μαραθωνος 59α Σορινα, ξανθιά κοπέλα με μαλλί μέχρι τους ώμους, με κανονικό ωραίο σώμα, 1.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Βιργινίας Μπενάκη 33 κλειστό.

Παιανιεων 24 Αλεξάνδρα καστανή χοντρή γκιλφ με μαλλί μέχρι τους ώμους, 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Κωνσταντινουπολεως 166β κλειστό.

Κωνσταντινουπολεως 166α Κρίστι ξανθιά μιλφ, σώμα με πιασίματα 2-2.5αρι βυζι και Κατερίνα μελαχρινή παχουλη μιλφ με 3αρι βυζι, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό, κάνουν και παρτουζα με 30 ευρώ.

Ιωαννίνων 3 κάτω Αναστασία μελαχρινή μιλφογκιλφ, σώμα με πιασίματα, με 2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και αυταρχικό.

Ιωαννίνων 3 όροφος Ναταλία ξανθιά μιλφ παχουλη με 2αρι συν βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Ιωαννίνων 5 Άννα μ μιλφ σώμα με πιασιματακια 2.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα ανακοινώνεται.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.833
Πόντοι
46.232
Χίλια συγνώμη Πρόεδρε άσε να τον αναλάβω εγώ τον φέρελπι νέο!

Α) Να μας πεις που έψαξες και δεν βρήκες τίποτα.
Β) Να μας πεις αν την έχεις δει, εάν όχι να πας να την δεις και θα σου απαντήσω εγώ σε όλα!
πάντως πχ μόνο με μια πρόχειρη αναζήτηση τώρα στα όρθια με το εργαλείο του σαιτ, βρήκα πράγματα που έχω γράψει για αυτην, πχ στα ποστ: #176322 #177842 #156109 #155553 #163843 #164249 #172470

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
65
Like
20.792
Πόντοι
13.636
Εψαξα κριτικη στο διδυμου που ειπε ενας οτι δεν ηταν καλη. Μονο αυτο, τωρα σε αλλες δημοσιευσεις αναφερεται στο οτι δουλευει η κατερινα μονο αυτο. Επισης ναι την ειδα ειναι με κοντο μαλλι ηλικια 40+ περιεργη συμπεριφορα, τα κανει ολα μου ειπε. Δεν περασα. Αυτα
Και πολύ καλά έκανες και δεν πέρασες λοιπόν!
Έχει δουλέψει σε πολλούς οίκους. Και Μεταξουργείο.
Είναι βρωμιαρα, ψευτρα και άχρηστη.
Συγνώμη για τους χαρακτηρισμούς.
Κοίτα αλλού λοιπόν!

Fetishlover

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Like
17
Πόντοι
0
καλησπερα παιδια η ελενα απο Φυλής 67 με της βυζαρες κανει τιποτα εξτρα η μπορουμε να την βρουμε και απο γραφειο;

Θοδωρής 123

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2017
Like
653
Πόντοι
81

noblue

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Ιαν 2006
Κριτικές
20
Like
6.022
Πόντοι
6.815
Μάγκες έχω μια απορία, όσες φορές έχω πάει μετάξι για να βρω τη φωτεινή στο Ι 44β πάνω στα σκαλάκια, η άθλια τσατσά κάθε φορά λέει να περάσω πιο μετά γιατί τα δωμάτια είναι φουλ. Ξαναπερναω λίγο αργότερα πάλι τα ίδια. Συμβαίνει σε κάναν άλλον;
Το κάνει συχνά η κολογρια

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
161
Like
20.516
Πόντοι
32.478

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
65
Like
20.792
Πόντοι
13.636

gsociety

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2023
Like
60
Πόντοι
0
Για να σώσω κάνα 20ρικο μιας και τα δυο δικά μου τα έκαψα . Αν θέλετε το πουλί σας σόι και αβλαβής μην σας πάρει μπουκιτσι ακα η beauty!!
71β όροφος που είναι μια Σανέλ κατσαρομάλλα ,η κοπέλα είναι ότι χειρότερο μακράν , βιάζεται ,βάζει σκουφί σε πεσμένο μόριο και γκρινιάζει ,παρόμοια εμπειρία είχαν και άλλοι συναγωνιστές που πέτυχα απέξω.
Καλά να περνάτε

Mounokolotripidogliftis

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Κριτικές
48
Like
2.561
Πόντοι
3.172
Πήγα στο Λιοσίων 73α να δω μια καινούργια Στεφάνια,μικρή ,μου φάνηκε με σιλικόνες στα βυζιά ,λίγο τσουπωτη. Είναι λατίνα .. κάνει απλό.. φαίνεται φολα

Papoutsaras

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2023
Like
716
Πόντοι
81
Για να σώσω κάνα 20ρικο μιας και τα δυο δικά μου τα έκαψα . Αν θέλετε το πουλί σας σόι και αβλαβής μην σας πάρει μπουκιτσι ακα η beauty!!
71β όροφος που είναι μια Σανέλ κατσαρομάλλα ,η κοπέλα είναι ότι χειρότερο μακράν , βιάζεται ,βάζει σκουφί σε πεσμένο μόριο και γκρινιάζει ,παρόμοια εμπειρία είχαν και άλλοι συναγωνιστές που πέτυχα απέξω.
Καλά να περνάτε

Εσένα σε κόλλησε ΣΜΝ με ακάποτο τσιμπούκι η μαύρη αρκούδα και μετά είχες όρεξη να πηδήξεις γυναίκα;
Αν έχεις ΣΜΝ συνήθως ο πούτσος σου μυρίζει άσχημα και η πουτάνα ξενερώνει με αποτέλεσμα να κάνει σε σένα και στους επόμενους ένα νερόβραστο γαμήσι.

fluffy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2013
Κριτικές
14
Like
1.915
Πόντοι
431

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.708
Πόντοι
216
Εσένα σε κόλλησε ΣΜΝ με ακάποτο τσιμπούκι η μαύρη αρκούδα και μετά είχες όρεξη να πηδήξεις γυναίκα;
Αν έχεις ΣΜΝ συνήθως ο πούτσος σου μυρίζει άσχημα και η πουτάνα ξενερώνει με αποτέλεσμα να κάνει σε σένα και στους επόμενους ένα νερόβραστο γαμήσι.

Από που προκύπτει ότι η μπιουτι έχει ΣΜΝ?

gsociety

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2023
Like
60
Πόντοι
0
Καλά να περνάτε
Αγόρι μου είσαι ο mastermind είσαι ο master of the game κλπ κλπ
Ακόμα προσπαθώ να δω που γράφω περί ΣΜΝ αλλά ότι αρέσει στη φαντασία σου χαχα Με πιο απλά λόγια καλυτερα να με τσιμπουκωνε μηχανη του κιμα παρά αυτή ,ΕΒΑΖΕ ΔΟΝΤΙ πως το λένε

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.917
Πόντοι
9.846
Από που προκύπτει ότι η μπιουτι έχει ΣΜΝ?
Από πουθενα, μαλακία συμπέρασμα έβγαλε ο @Papoutsaras.
Ο @gsociety απλά θα εννοουσε ότι τον έκανε άθλια πιπα σκληρή κι επίπονη με δόντι.
Τελικά μερικοί τυποι πρεπει να αλλάξετε σπορ.
(Εντωμεταξύ η Μπιουτι τόσα χρόνια δεν έχει αρνητική κριτική στο αφιλτρο πιπετο της αλλά τεσπα.... εγώ δεν την έχω παρει ποτέ, αλλά ολοι οι συναγωνιστες εδώ χρόνια τώρα λένε τα καλύτερα). Δεν υπάρχει λόγος ομως να μην πιστεψω τον @gsociety. Μπορεί η μαυρη αλόγα να μην ήταν στη μέρα της.
Αντε καλημέρα!!

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.833
Πόντοι
46.232
Καλησπέρα, ξέρει κανείς που βρίσκεται μια Χριστίνα Ρωσίδα που δούλευε πρωινά μέχρι και αρχές '23 στην υπόγα Μ.Αλεξάνδρου 28 στο Μετάξι
Ρίξε μία ματιά στο Ιάσονος 39(5) ,την είχα πετύχει εκεί πριν 2 εβδομάδες.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom