Aftos_Eimai
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2021
- Like
- 753
- Πόντοι
- 81
Η Ηλέκτρα Φυλής 67 μες στην κόκα .... απ' τα πιο όμορφα κορίτσια της περιοχής .
Έγινες γιωραίος24 από 23; Εσύ δεν είσαι που μπήκες περισυ στο σάιτ γιατί απλά σ αρέσει να το διαβαζεις,έλεγες δεν θα πας στις πουτανες,έχεις σχέδια να βρεις γκόμενα, δουλειά, σπουδές και θα,θα,θα;Την έχω πάρει μια φορά έχω και κριτικη και τη γάμησα πολυ τρυφερά και δε μου παραπονέθηκε καν.Πρέπει να καταλάβουν ορισμένοι ότι οι κοπέλες δε είναι παράλογες λίγο ανθρώπινη και σωστή μεταχείριση θέλουν τίποτα άλλο,μερικοί όμως είναι τόσο ζώα που ούτε τα αυτονόητα δε έχουν μάθει στη ζωή τους.Εσυ καλά έκανες και δε της είπες της κοπέλας αυτό που σκεφτόσουν στο μυαλό σου γιατί θα ήταν αγένεια και μαλακία,η κοπέλα σιχαθηκε με τους μαλακες που πάει γιατί πολύ απλά δε ξέρουν καν να φερθούν.
Όχι, στο σπίτι είναι μόνο η μιλφ Ναταλί.Καλημέρα παιδιά μήπως έχει πάρει το ματι σας μια irina ξανθιά με μοντελε σώμα δούλευε Φώκαιας ισόγειο η τσατσά μού είπε θα γυρίσει μετα τις 20 του μηνός
Όχι αυτός είναι ένας άλλος αποτυχημένος που έδινε πανελλήνιες και δε πήγαινε στις πουτανες ενώ δε του καθόταν καμία.Έγινες γιωραίος24 από 23; Εσύ δεν είσαι που μπήκες περισυ στο σάιτ γιατί απλά σ αρέσει να το διαβαζεις,έλεγες δεν θα πας στις πουτανες,έχεις σχέδια να βρεις γκόμενα, δουλειά, σπουδές και θα,θα,θα;
Τώρα δίνεις και συμβουλές σαβουάρ βιβρ με τις πουτανες.
Καθε μερα ετσι ειναι η ηλεκτρα μαστουρωμενηΚαλησπέρα!!! Έχω να κάνω 2 σχόλια από χθεσινόβραδινή βόλτα. Η Ηλέκτρα Φυλής 67 μες στην κόκα και η Μισέλ Φωκαίας 13 απ' τα πιο όμορφα κορίτσια της περιοχής. Από υπηρεσίες τι λέει η Μισέλ? Καλή πίπα?
Ονομα θυμασαι? μηπως λεγοταν Πάολα? Τοτε ναι αξιζει ..... μηπως λεγοταν Στεφανια? Τοτε μακρια..... οπως και να χει θα περασω αποψε μια βολτα μετα τις 00:00 να δω και θα σου πω.... μπορει ναι ειναι αλλη κοπελα...Σήμερα βραδινή βάρδια πέρδικα 1 μια χοντρούλα γύφτισσα.. Έχουμε γνώμες;
Ξεροχύνω με πετίτ σκηνικάΤις τελευταιες 3 μερες εγιναν καποιες μεταμεσονυχτιες καταθεσεις στο Μεταξουργειο.... θα σταθω σε δυο πετιτ μικροκαμωμενες που δοκιμασα για πρωτη φορα με σχετικα καλες εντυπωσεις.... Η πρωτη ειναι η πετιτ ξανθια Ρωσιδα skinny Ντανιελα - Ιάσονος 39 πορνομολ πρωτη πορτα επανω δεξια βραδυνη βαρδια...συγκριτικα ειναι καπου στο 1,50 δηλαδη γυρω στους 4-5 ποντους ψηλοτερη απο την πετιτ Ναταλι (Ιασωνος 27α υπογειο) συν το οτι εχει και λιγο βυζακι παραπανω σε σχεση με το επιδεδο στηθος της Ναταλι (της οποιας ομως οι ρωγες ειναι τουμπανο)....επισης πρεπει να εχει σιδερακια στα δοντια(ετσι μου φανηκε)....στα αρνητικα η τσατσα που χτυπαει πολυ νωρις πορτες....
Η δευτερη πετιτ ειναι η Λατινα Κολομβιανη απο την πολη Μεντεγιν, η Σοφια απο Ιασωνος 46β σκαλια επανω επισης βραδινη βαρδια, μελαχρινο ισιο μαλλι σωμα καλυμενο με πολλα τατουαζ (περιεργα συμβολα των αζτεκων), συγκριτικα με την Ναταλι ειναι και αυτη 3-4 ποντους ψηλοτερη (1,48-1,50 υψος), επισης skinny αλλα με λιγο πιο γεματο και στρογγυλο κωλαρακι... στηθος επισης ανυπαρκτο σαν της Ναταλι, ρωγες καλες οχι ομως τουμπανο σαν της Ναταλι.....ειναι παντως τσαμπουκαλου και δεν σηκωνει πολλα πολλα...σαν μια μικρη αγριογατα χαχαχα...παρα πολυ εμπειρη παρα το οτι φαινεται μικρουλα....στα αρνητικα ειναι οτι ζηταει 15 ευρω...παρολα αυτα ομως μου φανηκε οτι εμεινα 3-4 λεπτα παραπανω στο δωματιο απο οτι συνηθως χωρις ενοχληση απο τσατσα / κοπελα....ισως παιζει ρολο το εξτρα ταληρο....
Καλα γαμησια στην μπουρδελοπαρεα...
Μήπως η Σοφία αυτή είναι που δούλευε Φυλής 86 πριν λίγο καιρό?Η δευτερη πετιτ ειναι η Λατινα Κολομβιανη απο την πολη Μεντεγιν, η Σοφια απο Ιασωνος 46β σκαλια επανω επισης βραδινη βαρδια, μελαχρινο ισιο μαλλι σωμα καλυμενο με πολλα τατουαζ (περιεργα συμβολα των αζτεκων), συγκριτικα με την Ναταλι ειναι και αυτη 3-4 ποντους ψηλοτερη (1,48-1,50 υψος), επισης skinny αλλα με λιγο πιο γεματο και στρογγυλο κωλαρακι...
Αν την δεις στείλε μου προσωπικό μήνυμα γιατι μενω λίγο μακρυάΌχι, στο σπίτι είναι μόνο η μιλφ Ναταλί.
Ελπίζουμε όμως σε επιστροφή Ιρίνα γιατί πρόκειται για μουνος
Την έχεις δει αλλού?Περγαμου 1 Αντζυ, καινούργια κοπέλα Σπανιόλα κατά τα λεγόμενα της υπηρεσίας νεαρή με λίγα πιασίματα αξιόγαμη εκ πρώτης οψεως
Πρόγραμμα δε συγκράτησα,τώρα για αλλού εγώ όχι,αλλά δεν αποκλείεται να έρχεται από τα 86άρια όπου δε γνωρίζω την 3η βσρδια,ας τσεκάρει κάποιος που ξέρει καλύτερα.Την έχεις δει αλλού?
Πρόγραμμα???
ειναι πολυ πιθανο... βασικα τωρα που το σκεφτομαι της μοιαζει παρα πολυ...ναι ρε συ αυτη πρεπει να ειναι...Μήπως η Σοφία αυτή είναι που δούλευε Φυλής 86 πριν λίγο καιρό?
Για ένα φίλο ρωτάω..
Ευχαριστώ.
Ναι αυτή είναι..Μήπως η Σοφία αυτή είναι που δούλευε Φυλής 86 πριν λίγο καιρό?
Για ένα φίλο ρωτάω..
Ευχαριστώ.
Έπρεπε να μιλησειιΠριν 2 μέρες κατά τις 7 το απόγευμα μάλλον ήμουν μάρτυρας ανοίγματος αυτοκινήτου.
Ήταν παρκαρισμένο στην διασταύρωση Φ και Φ έξω από το 72.
Ένας έδινε κλωτσίδια στην ρόδα και μετά κάτι έκανε στην πόρτα του συνοδηγού και την άνοιξε. Τοτε πέρασα από εκεί και σταμάτησε και με κοίταγε και όταν απομακρύνθηκα έκανε το ίδιο στην πόρτα του οδηγού.
Ο δεύτερος ήταν λίηο ποιό πίσω και κράταγε τσίλιες.