Mounokolotripidogliftis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 48
- Like
- 2.561
- Πόντοι
- 3.172
Πέρασα με Κωνσταντίνα, Ελληνίδα, ζυμαρακι,είναι φυλής υπόγειο, καλή μεσα..
όχι γιατί ΑΝ μέσα σου πει ότι ΔΕΝ τότε θα ναι αργάΜεσα στο δωματιο?
Και η αναφερόμενη εδώ Ηλέκτρα...Πρωκτικο μόνο η Ειρήνη υπάρχει για βραδινή; Ψάχνω απεγνωσμένα σήμερα κάτι. Μπορειτε να βοηθήσετε ;
αφού την ρωτήσεις ή χωρίς να ρωτήσεις?Και η αναφερόμενη εδώ Ηλέκτρα...
και Στέλλα Τροφωνίου στη ΛιοσίωνΠρωκτικο μόνο η Ειρήνη υπάρχει για βραδινή; Ψάχνω απεγνωσμένα σήμερα κάτι. Μπορειτε να βοηθήσετε ;
Σμυρνη σ άκουσα και πήγα Τατιάνα. Είχε όμως δωμάτιο για μισή ώρα και πήρα το δρόμο για ΜΑ28. Μόλις έφτασα απ έξω κοίταξα το ρολόι μου και υπολόγισα ότι αν γυρίσω πίσω θα είναι στο τελείωμα. Έτσι κι έγινε. Και μπήκα και με προτεραιότητα αφού δεν είχε αναμονή. Τα υπόλοιπα στην κριτική αργότερα.πιστεύω καλύτερα Τατιάνα
Είναι άρρωστηΞέρουμε που δουλεύει σήμερα η μιρα ;
Η Μαρίνα είναι αυτή με την φωτό στο σάιτ;Τώρα Λαιβ
Αγκύρας 12 αριστερά
Αντριανα και Μαρίνα
Ελεύθερο τελειωτικο στόμα και 69 και αυταρχικό και για τις δύο.
Η Μαρίνα και τριχωτό μουνακι!!! Ξανθια κανονική.
Ίσως την θυμάμαι από Μέγα Αλέκου , έχει και χαρακτηριστικό τατουάζ στο δεξί μπράτσο.
Τιτάνα @n.smirni76 τα φώτα σας παρακαλώ!
Ειλικρινά δεν έχω ιδέα, πάντως στο σαλόνι λέει "Ντιάνα μπανάνα" κλπ. τρολλόατάκες, κουβαλάει μια συγκρατημένη τρέλα σίγουρα.Είναι αυτή που δούλευε παλιά στο Φυλής 65α 65β? Και στα απέναντι κάποιοι φορές???
Αργότερα το απόγευμα λέω να κάνω μια βόλτα από το Μετάξι. Είμαι μεταξύ Τατιάνας από Ιάσωνος 1β και Λάνας ΜΑ28. Η εμπειρία σας τι λέει να διαλέξω;
Για εμένα δεν υπάρχει σύγκριση, άμα παίρνεις το ρίσκο για ακά πίπα, Τατιάνα είναι τουλάχιστον 1 επίπεδο πάνω όταν έχει όρεξη.Σμυρνη σ άκουσα και πήγα Τατιάνα. Είχε όμως δωμάτιο για μισή ώρα και πήρα το δρόμο για ΜΑ28. Μόλις έφτασα απ έξω κοίταξα το ρολόι μου και υπολόγισα ότι αν γυρίσω πίσω θα είναι στο τελείωμα. Έτσι κι έγινε. Και μπήκα και με προτεραιότητα αφού δεν είχε αναμονή. Τα υπόλοιπα στην κριτική αργότερα.
Μια skinny τάπα Daniela απο Μεταξι, έχει αλλάξει οίκο ή μας άφησε για άλλα εδάφη?
Πρώτη πόρτα υπερυψωμένο δεξιά όπως μπαίνουμε (Νο1 νομίζω στο mall) την είχα δεί, πακέτο με την τσατσά "Νελλυ", πρίν 2 βδομάδες περίπου.H skinny ταπα Daniella ειναι συνηθως Ιάσονος 39 πορνομολ πρωτη πορτα επανω αριστερα....χθες την πετυχα βραδυ αργα μετα τις 00:00
Είναι η Ντιάννα η "θέλεις να γαμήσεις Ρουμάνα;"απο το φωκαίας 27 κυρίως παλιότεραΕιλικρινά δεν έχω ιδέα, πάντως στο σαλόνι λέει "Ντιάνα μπανάνα" κλπ. τρολλόατάκες, κ
Όχι. Το δίπλα μαγαζί είναι στο σάιτ.Η Μαρίνα είναι αυτή με την φωτό στο σάιτ;
Δεν λες την γνωστή αλβανιδα την μικφ? Μιλάς για μια Ελληνίδα τσουπωτη μαυρομαλλα ε?και Στέλλα Τροφωνίου στη Λιοσίων