Dsar263
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2021
- Κριτικές
- 43
- Like
- 11.623
- Πόντοι
- 3.436
H skinny ταπα Daniella ειναι συνηθως Ιάσονος 39 πορνομολ πρωτη πορτα επανω αριστερα....χθες την πετυχα βραδυ αργα μετα τις 00:00
Η Μαρίνα είναι αυτή με την φωτό στο σάιτ;Τώρα Λαιβ
Αγκύρας 12 αριστερά
Αντριανα και Μαρίνα
Ελεύθερο τελειωτικο στόμα και 69 και αυταρχικό και για τις δύο.
Η Μαρίνα και τριχωτό μουνακι!!! Ξανθια κανονική.
Ίσως την θυμάμαι από Μέγα Αλέκου , έχει και χαρακτηριστικό τατουάζ στο δεξί μπράτσο.
Τιτάνα @n.smirni76 τα φώτα σας παρακαλώ!
Ειλικρινά δεν έχω ιδέα, πάντως στο σαλόνι λέει "Ντιάνα μπανάνα" κλπ. τρολλόατάκες, κουβαλάει μια συγκρατημένη τρέλα σίγουρα.Είναι αυτή που δούλευε παλιά στο Φυλής 65α 65β? Και στα απέναντι κάποιοι φορές???
Αργότερα το απόγευμα λέω να κάνω μια βόλτα από το Μετάξι. Είμαι μεταξύ Τατιάνας από Ιάσωνος 1β και Λάνας ΜΑ28. Η εμπειρία σας τι λέει να διαλέξω;
Για εμένα δεν υπάρχει σύγκριση, άμα παίρνεις το ρίσκο για ακά πίπα, Τατιάνα είναι τουλάχιστον 1 επίπεδο πάνω όταν έχει όρεξη.Σμυρνη σ άκουσα και πήγα Τατιάνα. Είχε όμως δωμάτιο για μισή ώρα και πήρα το δρόμο για ΜΑ28. Μόλις έφτασα απ έξω κοίταξα το ρολόι μου και υπολόγισα ότι αν γυρίσω πίσω θα είναι στο τελείωμα. Έτσι κι έγινε. Και μπήκα και με προτεραιότητα αφού δεν είχε αναμονή. Τα υπόλοιπα στην κριτική αργότερα.
Μια skinny τάπα Daniela απο Μεταξι, έχει αλλάξει οίκο ή μας άφησε για άλλα εδάφη?
Πρώτη πόρτα υπερυψωμένο δεξιά όπως μπαίνουμε (Νο1 νομίζω στο mall) την είχα δεί, πακέτο με την τσατσά "Νελλυ", πρίν 2 βδομάδες περίπου.H skinny ταπα Daniella ειναι συνηθως Ιάσονος 39 πορνομολ πρωτη πορτα επανω αριστερα....χθες την πετυχα βραδυ αργα μετα τις 00:00
Είναι η Ντιάννα η "θέλεις να γαμήσεις Ρουμάνα;"απο το φωκαίας 27 κυρίως παλιότεραΕιλικρινά δεν έχω ιδέα, πάντως στο σαλόνι λέει "Ντιάνα μπανάνα" κλπ. τρολλόατάκες, κ
Όχι. Το δίπλα μαγαζί είναι στο σάιτ.Η Μαρίνα είναι αυτή με την φωτό στο σάιτ;
Δεν λες την γνωστή αλβανιδα την μικφ? Μιλάς για μια Ελληνίδα τσουπωτη μαυρομαλλα ε?και Στέλλα Τροφωνίου στη Λιοσίων
Η Μαρίνα για την οποία ρωτάς δε δουλεύει εδώ και καιρό στα Αγκύρας θα την βρεις 1η βάρδια στο Κωνσταντινουπολεως 166βΗ Μαρίνα είναι αυτή με την φωτό στο σάιτ;
Ναι σωστά για τη Στέλλα πρώην Μπέλα λέειΔεν λες την γνωστή αλβανιδα την μικφ? Μιλάς για μια Ελληνίδα τσουπωτη μαυρομαλλα ε?
ναιΔεν λες την γνωστή αλβανιδα την μικφ? Μιλάς για μια Ελληνίδα τσουπωτη μαυρομαλλα ε?
Το Maestro του "motherfucker" Χριστόφορου γυρίζεται αυτή την περίοδο, τώρα δεν ξέρω αν έκανε cast και την BarbieΣτην Κεραμεικου γωνια με Κολωνού 23 το Netlflix γυρίζει ταινία υπερπαραγωγή.
Φορτηγά καλώδια κάμερες μακιγιεζ, κασκαντέρ, χαμός...
Νομιζω ειδα Μάργκοτ Ρόμπι δεν είμαι σίγουρος.
Eχει συμβει και σε εμενα αυτό. στο Ι 44 ειναι ακόμα η Φωτεινη αδυνατη?Μάγκες έχω μια απορία, όσες φορές έχω πάει μετάξι για να βρω τη φωτεινή στο Ι 44β πάνω στα σκαλάκια, η άθλια τσατσά κάθε φορά λέει να περάσω πιο μετά γιατί τα δωμάτια είναι φουλ. Ξαναπερναω λίγο αργότερα πάλι τα ίδια. Συμβαίνει σε κάναν άλλον;
Φίλε έχει σταθερή και μόνιμη πελατεία οπότε έχει πάντα κίνηση. Δεν μου έχει όμως να μου πουν να μην περιμένω. Το μόνο όταν ζήτησα 2πλο μια φορά μου είπαν ότι δεν προλαβαίνειΜάγκες έχω μια απορία, όσες φορές έχω πάει μετάξι για να βρω τη φωτεινή στο Ι 44β πάνω στα σκαλάκια, η άθλια τσατσά κάθε φορά λέει να περάσω πιο μετά γιατί τα δωμάτια είναι φουλ. Ξαναπερναω λίγο αργότερα πάλι τα ίδια. Συμβαίνει σε κάναν άλλον;