Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 150 άτομα (12 μέλη και 138 επισκέπτες)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.857
Πόντοι
46.232

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.857
Πόντοι
46.232

Mpooumpoukos

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
19
Like
6.446
Πόντοι
2.036
Στην Κεραμεικου γωνια με Κολωνού 23 το Netlflix γυρίζει ταινία υπερπαραγωγή.
Φορτηγά καλώδια κάμερες μακιγιεζ, κασκαντέρ, χαμός...
Νομιζω ειδα Μάργκοτ Ρόμπι δεν είμαι σίγουρος.
Το Maestro του "motherfucker" :cheesy: Χριστόφορου γυρίζεται αυτή την περίοδο, τώρα δεν ξέρω αν έκανε cast και την Barbie :cheesy:

Gymbeast122

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2022
Like
45
Πόντοι
0
Μάγκες έχω μια απορία, όσες φορές έχω πάει μετάξι για να βρω τη φωτεινή στο Ι 44β πάνω στα σκαλάκια, η άθλια τσατσά κάθε φορά λέει να περάσω πιο μετά γιατί τα δωμάτια είναι φουλ. Ξαναπερναω λίγο αργότερα πάλι τα ίδια. Συμβαίνει σε κάναν άλλον;

apostiz30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2013
Κριτικές
6
Like
227
Πόντοι
281
Μαγκες καλησπερα. Να ρωτησω αν ξερει καποιος. Μια Λαρισα που ηταν λιγο καιρο πριν στο ιωαννινων 5 τι απεγινε γνωριζουμε? Πηγαινε καπου αλλου?

Katagavlomenos

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Ιουν 2006
Κριτικές
10
Like
2.682
Πόντοι
6.205
Αν θυμάστε την νανου αλινα από τον Ιάσωνος 44 ισόγειο βόσκει πουθενά;

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
162
Like
20.590
Πόντοι
32.478
Λίγο μετά τις 3 σκάω Αγκύρας 9 για ένα ξαλαφρωμα και ενώ περίμενα να δουλεύει μόνο μία κοπέλα και να την βγάλω με ένα κοσαρι εμφανίστηκε Λυδία και Ρωξάνα, οπότε για να μην στενοχωρηθεί καμία τις ξαναγαμησα και τις δύο. Χαλάλι τα 30 ευρωπουλα. Με περιποιηθηκαν καλά και οι δύο.

trelakos146

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2015
Like
1.280
Πόντοι
216
Μάγκες έχω μια απορία, όσες φορές έχω πάει μετάξι για να βρω τη φωτεινή στο Ι 44β πάνω στα σκαλάκια, η άθλια τσατσά κάθε φορά λέει να περάσω πιο μετά γιατί τα δωμάτια είναι φουλ. Ξαναπερναω λίγο αργότερα πάλι τα ίδια. Συμβαίνει σε κάναν άλλον;
Eχει συμβει και σε εμενα αυτό. στο Ι 44 ειναι ακόμα η Φωτεινη αδυνατη?

memmas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
12
Like
502
Πόντοι
310
Φίλε έχει σταθερή και μόνιμη πελατεία οπότε έχει πάντα κίνηση. Δεν μου έχει όμως να μου πουν να μην περιμένω. Το μόνο όταν ζήτησα 2πλο μια φορά μου είπαν ότι δεν προλαβαίνει

Aftos_Eimai

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2021
Like
753
Πόντοι
81
Καλησπέρα!!! Έχω να κάνω 2 σχόλια από χθεσινόβραδινή βόλτα. Η Ηλέκτρα Φυλής 67 μες στην κόκα και η Μισέλ Φωκαίας 13 απ' τα πιο όμορφα κορίτσια της περιοχής. Από υπηρεσίες τι λέει η Μισέλ? Καλή πίπα?

Nanda

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2023
Κριτικές
18
Like
1.001
Πόντοι
371
Η Ηλέκτρα Φυλής 67 μες στην κόκα .... απ' τα πιο όμορφα κορίτσια της περιοχής .

Άμα βλέπεις αυτή απ' τα πιο όμορφα κορίτσια για αυτό είναι τόσο χαμηλό το επίπεδο της περιοχής. Ούτε το μέτριο δεν φτανει. Μετά βίας,με σπρώξιμο.

Nanda

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2023
Κριτικές
18
Like
1.001
Πόντοι
371
Την έχω πάρει μια φορά έχω και κριτικη και τη γάμησα πολυ τρυφερά και δε μου παραπονέθηκε καν.Πρέπει να καταλάβουν ορισμένοι ότι οι κοπέλες δε είναι παράλογες λίγο ανθρώπινη και σωστή μεταχείριση θέλουν τίποτα άλλο,μερικοί όμως είναι τόσο ζώα που ούτε τα αυτονόητα δε έχουν μάθει στη ζωή τους.Εσυ καλά έκανες και δε της είπες της κοπέλας αυτό που σκεφτόσουν στο μυαλό σου γιατί θα ήταν αγένεια και μαλακία,η κοπέλα σιχαθηκε με τους μαλακες που πάει γιατί πολύ απλά δε ξέρουν καν να φερθούν.
Έγινες γιωραίος24 από 23; Εσύ δεν είσαι που μπήκες περισυ στο σάιτ γιατί απλά σ αρέσει να το διαβαζεις,έλεγες δεν θα πας στις πουτανες,έχεις σχέδια να βρεις γκόμενα, δουλειά, σπουδές και θα,θα,θα;

Τώρα δίνεις και συμβουλές σαβουάρ βιβρ με τις πουτανες.

Anal popcorn

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Μαρ 2015
Κριτικές
10
Like
6.035
Πόντοι
1.336
Καλημέρα παιδιά μήπως έχει πάρει το ματι σας μια irina ξανθιά με μοντελε σώμα δούλευε Φώκαιας ισόγειο η τσατσά μού είπε θα γυρίσει μετα τις 20 του μηνός
Όχι, στο σπίτι είναι μόνο η μιλφ Ναταλί.
Ελπίζουμε όμως σε επιστροφή Ιρίνα γιατί πρόκειται για μουνος

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Έγινες γιωραίος24 από 23; Εσύ δεν είσαι που μπήκες περισυ στο σάιτ γιατί απλά σ αρέσει να το διαβαζεις,έλεγες δεν θα πας στις πουτανες,έχεις σχέδια να βρεις γκόμενα, δουλειά, σπουδές και θα,θα,θα;

Τώρα δίνεις και συμβουλές σαβουάρ βιβρ με τις πουτανες.
Όχι αυτός είναι ένας άλλος αποτυχημένος που έδινε πανελλήνιες και δε πήγαινε στις πουτανες ενώ δε του καθόταν καμία.

Τελευταία τροποποίηση:

Θοδωρής 123

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2017
Like
653
Πόντοι
81
Καλησπέρα!!! Έχω να κάνω 2 σχόλια από χθεσινόβραδινή βόλτα. Η Ηλέκτρα Φυλής 67 μες στην κόκα και η Μισέλ Φωκαίας 13 απ' τα πιο όμορφα κορίτσια της περιοχής. Από υπηρεσίες τι λέει η Μισέλ? Καλή πίπα?
Καθε μερα ετσι ειναι η ηλεκτρα μαστουρωμενη

mitsos12

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2023
Like
130
Πόντοι
0
Μάγκες αξίζεις να γαμησεις κάποια από στουντιο καμιά ώρα; και πάνω κάτω πόσο κοστίζει;

Dsar263

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
42
Like
11.385
Πόντοι
3.436
Σήμερα βραδινή βάρδια πέρδικα 1 μια χοντρούλα γύφτισσα.. Έχουμε γνώμες;
Ονομα θυμασαι? μηπως λεγοταν Πάολα? Τοτε ναι αξιζει ..... μηπως λεγοταν Στεφανια? Τοτε μακρια..... οπως και να χει θα περασω αποψε μια βολτα μετα τις 00:00 να δω και θα σου πω.... μπορει ναι ειναι αλλη κοπελα...

Dsar263

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
42
Like
11.385
Πόντοι
3.436
Τις τελευταιες 3 μερες εγιναν καποιες μεταμεσονυχτιες καταθεσεις στο Μεταξουργειο.... θα σταθω σε δυο πετιτ μικροκαμωμενες που δοκιμασα για πρωτη φορα με σχετικα καλες εντυπωσεις.... Η πρωτη ειναι η πετιτ ξανθια Ρωσιδα skinny Ντανιελα - Ιάσονος 39 πορνομολ πρωτη πορτα επανω δεξια βραδυνη βαρδια...συγκριτικα ειναι καπου στο 1,50 δηλαδη γυρω στους 4-5 ποντους ψηλοτερη απο την πετιτ Ναταλι (Ιασωνος 27α υπογειο) συν το οτι εχει και λιγο βυζακι παραπανω σε σχεση με το επιδεδο στηθος της Ναταλι (της οποιας ομως οι ρωγες ειναι τουμπανο)....επισης πρεπει να εχει σιδερακια στα δοντια(ετσι μου φανηκε)....στα αρνητικα η τσατσα που χτυπαει πολυ νωρις πορτες....
daniela iasonos 39 deksia pano.jpg

Η δευτερη πετιτ ειναι η Λατινα Κολομβιανη απο την πολη Μεντεγιν, η Σοφια απο Ιασωνος 46β σκαλια επανω επισης βραδινη βαρδια, μελαχρινο ισιο μαλλι σωμα καλυμενο με πολλα τατουαζ (περιεργα συμβολα των αζτεκων), συγκριτικα με την Ναταλι ειναι και αυτη 3-4 ποντους ψηλοτερη (1,48-1,50 υψος), επισης skinny αλλα με λιγο πιο γεματο και στρογγυλο κωλαρακι... στηθος επισης ανυπαρκτο σαν της Ναταλι, ρωγες καλες οχι ομως τουμπανο σαν της Ναταλι.....ειναι παντως τσαμπουκαλου και δεν σηκωνει πολλα πολλα...σαν μια μικρη αγριογατα χαχαχα...παρα πολυ εμπειρη παρα το οτι φαινεται μικρουλα....στα αρνητικα ειναι οτι ζηταει 15 ευρω...παρολα αυτα ομως μου φανηκε οτι εμεινα 3-4 λεπτα παραπανω στο δωματιο απο οτι συνηθως χωρις ενοχληση απο τσατσα / κοπελα....ισως παιζει ρολο το εξτρα ταληρο....
sofia iasonos 46b skalia.jpg

Καλα γαμησια στην μπουρδελοπαρεα...

Reuzel

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
1.762
Πόντοι
486
Τις τελευταιες 3 μερες εγιναν καποιες μεταμεσονυχτιες καταθεσεις στο Μεταξουργειο.... θα σταθω σε δυο πετιτ μικροκαμωμενες που δοκιμασα για πρωτη φορα με σχετικα καλες εντυπωσεις.... Η πρωτη ειναι η πετιτ ξανθια Ρωσιδα skinny Ντανιελα - Ιάσονος 39 πορνομολ πρωτη πορτα επανω δεξια βραδυνη βαρδια...συγκριτικα ειναι καπου στο 1,50 δηλαδη γυρω στους 4-5 ποντους ψηλοτερη απο την πετιτ Ναταλι (Ιασωνος 27α υπογειο) συν το οτι εχει και λιγο βυζακι παραπανω σε σχεση με το επιδεδο στηθος της Ναταλι (της οποιας ομως οι ρωγες ειναι τουμπανο)....επισης πρεπει να εχει σιδερακια στα δοντια(ετσι μου φανηκε)....στα αρνητικα η τσατσα που χτυπαει πολυ νωρις πορτες....
daniela iasonos 39 deksia pano.jpg

Η δευτερη πετιτ ειναι η Λατινα Κολομβιανη απο την πολη Μεντεγιν, η Σοφια απο Ιασωνος 46β σκαλια επανω επισης βραδινη βαρδια, μελαχρινο ισιο μαλλι σωμα καλυμενο με πολλα τατουαζ (περιεργα συμβολα των αζτεκων), συγκριτικα με την Ναταλι ειναι και αυτη 3-4 ποντους ψηλοτερη (1,48-1,50 υψος), επισης skinny αλλα με λιγο πιο γεματο και στρογγυλο κωλαρακι... στηθος επισης ανυπαρκτο σαν της Ναταλι, ρωγες καλες οχι ομως τουμπανο σαν της Ναταλι.....ειναι παντως τσαμπουκαλου και δεν σηκωνει πολλα πολλα...σαν μια μικρη αγριογατα χαχαχα...παρα πολυ εμπειρη παρα το οτι φαινεται μικρουλα....στα αρνητικα ειναι οτι ζηταει 15 ευρω...παρολα αυτα ομως μου φανηκε οτι εμεινα 3-4 λεπτα παραπανω στο δωματιο απο οτι συνηθως χωρις ενοχληση απο τσατσα / κοπελα....ισως παιζει ρολο το εξτρα ταληρο....
sofia iasonos 46b skalia.jpg

Καλα γαμησια στην μπουρδελοπαρεα...
Ξεροχύνω με πετίτ σκηνικά

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom