Anal popcorn
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2015
- Κριτικές
- 10
- Like
- 6.035
- Πόντοι
- 1.336
Φυλής 99, εγγύηση.Για γλυφωκολαδα ποια προτείνετε;
Φυλής 99, εγγύηση.Για γλυφωκολαδα ποια προτείνετε;
Ο συγκεκριμένος οίκος μοιάζει με στάβλο.....χάλια μαύρα.... Είχα πάρει τη Τζανίνα εκεί σε δύο επισκέψεις κ δεν μου άρεσε κανένα δωμάτιο αυτής της τρωγλης......Δωμάτιο δίπλα στο σαλόνι να ακούς του άλλους, πολλές στάμπες στο στρώμα και μπίχλα, ελάχιστα καλύτερο απο μετάξι, κρίμα.
Είναι αυτή που δούλευε παλιά στο Φυλής 65α 65β? Και στα απέναντι κάποιοι φορές???Το καλύτερο για το τέλος, Φιλιππίδου 11 όροφος ,Ντιάνα , Κοντοπούτανο μελαχρινό από Ρουμανία ωραίο στητό βυζάκι κλπ.
Όπως έγραψα και παραπάνω η Μαρίνα είχε την πρωτιά στις προτιμήσεις μου..Δεν ξέρω πόσο διάστημα έχει μεσολαβήσει από τότε και αν ήταν έτσι από παλιά ή έγινε τώρα, πάντως είναι αντιαισθητικό. Διάβασε αν θες κριτική που ανέβασα, να μην τα ξαναγράφω.
Εκτός από αυτό;Φυλής 99, εγγύηση.
ΆΚΥΡΟΦυλής 99, εγγύηση.
Για μένα είναι ΑΠΛΟ, της το ΖΗΤΑΣ! Ναι? Έχει καλώς! Αλλιώς πας αλλούΚαλησπερα η ηλεκτρα απο φυλης δινει κωλο αν της πω? Η θα μου ζαλισει μπαλες?
πιστεύω καλύτερα ΤατιάναΑργότερα το απόγευμα λέω να κάνω μια βόλτα από το Μετάξι. Είμαι μεταξύ Τατιάνας από Ιάσωνος 1β και Λάνας ΜΑ28. Η εμπειρία σας τι λέει να διαλέξω;
ΌχιΕίναι αυτή που δούλευε παλιά στο Φυλής 65α 65β? Και στα απέναντι κάποιοι φορές???
Όχι.Είναι αυτή που δούλευε παλιά στο Φυλής 65α 65β? Και στα απέναντι κάποιοι φορές???
Δεν είναι και τόσο μικρή...Παιδιά καλησπέρα μπορεί κάποιος να κάνει μια περιγραφή εμφανισιακά της λιας που λέτε στο φιλλιπιδου γιατί σκέφτομαι να πάω σήμερα.δεν με νοιάζουν οι υπηρεσίες και τς σχετικά μόνο αν είναι ωραία εμφανισιακά και μικρή αυτό.ευχριστω εκ των προτέρων
Εγινε αγορίνα μου ευχαριστώ πολύ λογικά θα πάω σήμερα μετά την δουλειά και θα πωΔεν είναι και τόσο μικρή...
Μελαχρινή, αφέλιες, μεσαίο ύψος. Μοιάζει λίγο με την Ηλέκτρα.
Υπάρχουν πολύ καλύτερες σε αυτή την κατηγορία που ψάχνεις.
Κάνε βόλτα και φυσικά Ενημέρωσε μας μετά!
Μεσα στο δωματιο?Για μένα είναι ΑΠΛΟ, της το ΖΗΤΑΣ! Ναι? Έχει καλώς! Αλλιώς πας αλλού