George Alpha
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2018
- Like
- 6.973
- Πόντοι
- 1.056
@Επιρρεπής
Ωραιος τροπος να ξεκινας την ημερα σου!
Ωραιος τροπος να ξεκινας την ημερα σου!
Μια χαρά άξια λόγου είναι η παρατήρηση σου, το έχουν σχολιάσει κι άλλοι συναγωνιστές, το επιβεβαιώνω κι εγώ.Το αναφερω χωρις να ειναι αξιου λογου απλα στα ματια μου εγινε και ξενερωσα,ισως εγω ειμαι ρομαντικος.Κατεβηκα χθες λ73β που ηταν συμφωνα με το προγραμμα μονη της η Εμμυ,ανεβαινω μου λεει ειναι στο δωματιο κ μετα εσυ.Βγαινει λοιπον απο το δωματιο με χαιρεταει και καπακι παει στο αλλο δωματιο σε συναγωνιστη.Αυτοματα συμπερασμα οτι ο επομενος εγλυψε τα χυσια κ τα σαλια του προηγουμενου....
Τωρα την εμμυ την εχω παρει απειρες φορες και σχεδον αν οχι παντα παω λ73 και επιλεγω αναλογα τα γουστα μου.
Προσπαθω να πηγαινω οποτε γινοται στην αρχη της βαρδιας αλλα τσακωνεσαι με τις τσατσαδες αν δεν εχουν ερθει τα κοριτσια.
Στα του αγωνα κλασικη συνεδρια για μενα αν και παρολο την αρχικη ξενερα την πινελιασα κανονικα κι ειχε γευση μωρομαντηλο το ινμου της.οποτε καθαριζεται ειτε προχειρα με τα μωρ/λα που κρατανε ειτε μετα απο 2-3 πελατες.
Πιστεύω ότι αυτήν την υπηρεσία προσφέρουν στο Διδύμου 8,η Ελένη και η Βικτόρια,για την πρώτη δε είμαι σίγουρος γιατί δύο φορές που τη δοκίμασα με στράγγιξε με μεγάλη της χαρά!Ξέρουμε αν στο Διδυμου 27 είναι ακόμα οι γνωστές μιλφάρες που δειψάνε για σπέρμα μέχρι στράγγισμα.
Aνακαλυψατε την Αμερικη!Το αναφερω χωρις να ειναι αξιου λογου απλα στα ματια μου εγινε και ξενερωσα,ισως εγω ειμαι ρομαντικος.Κατεβηκα χθες λ73β που ηταν συμφωνα με το προγραμμα μονη της η Εμμυ,ανεβαινω μου λεει ειναι στο δωματιο κ μετα εσυ.Βγαινει λοιπον απο το δωματιο με χαιρεταει και καπακι παει στο αλλο δωματιο σε συναγωνιστη.Αυτοματα συμπερασμα οτι ο επομενος εγλυψε τα χυσια κ τα σαλια του προηγουμενου....
Τωρα την εμμυ την εχω παρει απειρες φορες και σχεδον αν οχι παντα παω λ73 και επιλεγω αναλογα τα γουστα μου.
Προσπαθω να πηγαινω οποτε γινοται στην αρχη της βαρδιας αλλα τσακωνεσαι με τις τσατσαδες αν δεν εχουν ερθει τα κοριτσια.
Στα του αγωνα κλασικη συνεδρια για μενα αν και παρολο την αρχικη ξενερα την πινελιασα κανονικα κι ειχε γευση μωρομαντηλο το ινμου της.οποτε καθαριζεται ειτε προχειρα με τα μωρ/λα που κρατανε ειτε μετα απο 2-3 πελατες.
...εχει συνδεσμο να την θαυμασουμε???Η Αρινα /Ροδικα μας,ανεβασε στο τικ τοκ βιντεακι με Ελληνικο τραγουδι,γυρνα πισω ρε μωρο
Εδώ είναι μύστη. Μαζί με Τάνια.Η Βικτώρια στο ΔΔ27 είναι ακόμα η όχι.
Έχω δει ακριβώς την ίδια κίνηση από την εμμυ στο φ13.Το αναφερω χωρις να ειναι αξιου λογου απλα στα ματια μου εγινε και ξενερωσα,ισως εγω ειμαι ρομαντικος.Κατεβηκα χθες λ73β που ηταν συμφωνα με το προγραμμα μονη της η Εμμυ,ανεβαινω μου λεει ειναι στο δωματιο κ μετα εσυ.Βγαινει λοιπον απο το δωματιο με χαιρεταει και καπακι παει στο αλλο δωματιο σε συναγωνιστη.Αυτοματα συμπερασμα οτι ο επομενος εγλυψε τα χυσια κ τα σαλια του προηγουμενου....
Δηλαδή εσύ ακυρώνεις όλους εμάς που κάνουμε παράπονα και γράφουμε εδώ μέσα για την συμπεριφορά της τσατσάς σε κάποιους οίκους?Οι τσατσάδες έχουν δύο αφεντικά, τον ιδιοκτήτη του μπουρδέλου και την πουτάνα.
Οι τσατσάδες δεν χτυπούν τις πόρτες στα 8 λεπτά χωρίς την έγκριση της πουτάνας ή του αφεντικού.
Πολύ ωραία έτσι πρέπει να είναι , πες μας λοιπόν ποιο είναι να παρευρεθούμε και εμείς οι υπόλοιποι.Υπήρξα μάρτυρας σε περίπτωση παρτούζας των 30 ευρώ με γνωστές πουτάνες σε κεντρικό μπουρδέλο όπου κάθησαν στο δωμάτιο σχεδόν 20 λεπτά χωρίς να χτυπήσει πόρτα η τσατσά ενώ περιμέναμε 2 στο σαλόνι για να τις πάρουμε χωριστά ο καθένας.
Ακριβώς το ίδιο μου ειχε τύχει με κοπελα στο Μετάξι.. την ειδα να πηγαίνει απο το ενα δωμάτιο στο αλλο κατευθείαν.Το αναφερω χωρις να ειναι αξιου λογου απλα στα ματια μου εγινε και ξενερωσα,ισως εγω ειμαι ρομαντικος.Κατεβηκα χθες λ73β που ηταν συμφωνα με το προγραμμα μονη της η Εμμυ,ανεβαινω μου λεει ειναι στο δωματιο κ μετα εσυ.Βγαινει λοιπον απο το δωματιο με χαιρεταει και καπακι παει στο αλλο δωματιο σε συναγωνιστη.Αυτοματα συμπερασμα οτι ο επομενος εγλυψε τα χυσια κ τα σαλια του προηγουμενου....
Να διορθώσω, Βερόνικα,όχι Βικτόρια.Πιστεύω ότι αυτήν την υπηρεσία προσφέρουν στο Διδύμου 8,η Ελένη και η Βικτόρια,για την πρώτη δε είμαι σίγουρος γιατί δύο φορές που τη δοκίμασα με στράγγιξε με μεγάλη της χαρά!
Ποοοο και έχω γλύψει τα βυζιά της 'Αντζελας 2-3 φορές ... βέβαια έχω πάει μόνο στην αρχή της βάρδιας της αλλά δεν είμαι ποτέ ο 1ος ...Έχω δει ακριβώς την ίδια κίνηση από την εμμυ στο φ13.
Και φυσικά από την Άντζελα την "Ουγγαρέζα" Μια φορά πρέπει να την είχα δει να αλλάζει 3 δωμάτια στη σειρά χωρίς καμία επίσκεψη στο μπάνιο ενδιάμεσα, ούτε για κατούρημα...
Αηδία.
Η πλοιοψηφια των κοριτσιών δεν κανει μπάνιο ανάμεσα από πελάτη σε πελάτη,ετσι είναι είτε μας αρέσει είτε όχι.Το αναφερω χωρις να ειναι αξιου λογου απλα στα ματια μου εγινε και ξενερωσα,ισως εγω ειμαι ρομαντικος.Κατεβηκα χθες λ73β που ηταν συμφωνα με το προγραμμα μονη της η Εμμυ,ανεβαινω μου λεει ειναι στο δωματιο κ μετα εσυ.Βγαινει λοιπον απο το δωματιο με χαιρεταει και καπακι παει στο αλλο δωματιο σε συναγωνιστη.Αυτοματα συμπερασμα οτι ο επομενος εγλυψε τα χυσια κ τα σαλια του προηγουμενου....
Κι αν πριν από σένα πίπωνε τον γκόμενο; μετράει σαν πρώτη επαφή αυτή ή το κοντέρ ξεκινάει από τον πρώτο πελάτη;Aνακαλυψατε την Αμερικη!
Οποιοσδήποτε φιλαει κοπέλα,σε οποιοδήποτε χωρο(οικο,μασαζ,call girl) φιλαει τα χυσια του προηγουμενου.Τον κωλο.Τις κωλοτριχες.Την μασχαλίλα.Την τυριλα.Τη μυτζηθρα.
(καλα για οικο δεν το συζηταω,ειναι εγκλημα-προτιμω να γ@μησω ακα παρα φιλι!)
Απλά καποιες φορες ειναι πιο φρέσκα(πχ μπουρδελο) και αλλες φορές εχουν ξεραθει λιγο ή εχουν αναμιχθει με κανενα καφεδακι,ποτακι ή νερο(πχ call girl) λογω της μεσολαβησης λιγης ωρας μεχρι το επομενο ραντεβου.
Ηθικο διδαγμα.
Φιλαμε κοπέλα αν ειμαστε σιγουροι οτι ειμαστε οι πρώτοι πελατες και μονον!
Ακομα και η παραμικρη αμφιβολια-οτι δηλαδη ισως πηγε πριν με αλλον-μας κανει να το αποφευγουμε
Ναι έτσι είναι ακριβώς, δεν γίνεται να κάνει μπάνιο κάποια όπως η Μυρα κ η κάθε Μυρα που έχει πολλους πελάτες ανάμεσα.Ποοοο και έχω γλύψει τα βυζιά της 'Αντζελας 2-3 φορές ... βέβαια έχω πάει μόνο στην αρχή της βάρδιας της αλλά δεν είμαι ποτέ ο 1ος ...
'Ολοι ξέρουμε πάνω/κάτω πως υπάρχει η πιθανότητα η κάθε κοπέλα να έχει απλά σκουπίσει με χαρτί τα χύσια/σάλια κλπ. αλλά επιλέγουμε να μην το σκεφτόμαστε, πιστεύετε ότι υπάρχει περίπτωση μία κοπέλα σαν την Μίρα πχ να πλένεται μετά από κάθε δωμάτιο με την δουλειά που έχει ? θα ξεφλούδιζε σαν Φιλανδή τουρίστρια τον Αύγουστο το δέρμα της αν πλενόταν 50 φορές την μέρα .
Εγω γιαυτο προτιμω κοπελες με αποστειρωμενα..Έχω δει ακριβώς την ίδια κίνηση από την εμμυ στο φ13.
Και φυσικά από την Άντζελα την "Ουγγαρέζα" Μια φορά πρέπει να την είχα δει να αλλάζει 3 δωμάτια στη σειρά χωρίς καμία επίσκεψη στο μπάνιο ενδιάμεσα, ούτε για κατούρημα...
Αηδία.