Tso kai lo
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2023
- Like
- 321
- Πόντοι
- 20
Καλημέρα συναγωνιστές..τίποτα τίμιο εκεί κοντά φυλής;; είμαι από επαρχία και μόλις εφτασα
τουλάχιστον πρωινή βάρδια ΔΕΝ είναιΚαλημερα αρχοντες!
ξερει κανεις αν η Μαργκω ειναι σημερα Λιοσιων?
Έχει πάει στα πάτρια εδάφη το μωρόΗ Μαρία με τα γυαλάκια έχει κρεμάσει το στριγνκ της;
Τις καθημερινές θα δουλεύει, όπως μου είπε, μόνο απόγευμα. Τα ΣΚ ίσως και α βάρδια.Καλημερα αρχοντες!
ξερει κανεις αν η Μαργκω ειναι σημερα Λιοσιων?
1ηβαρδια τα ΣΚ;Τις καθημερινές θα δουλεύει, όπως μου είπε, μόνο απόγευμα. Τα ΣΚ ίσως και α βάρδια.
ΌχιTώρα έχει ανοίξει;
Ναι, μπορεί,όχι σίγουρα όμως τα ΣΚ1ηβαρδια τα ΣΚ;
εννοείς δούλευε Μετάξι, σε ποιό; ή ότι έχει Μεταξένιο παρουσιαστικό και μεταξένιες υπηρεσίες;Οποιος γουσταρει μεταξενια φασηστην Φυλης ο μονοδρομος ειναι το 74Δεξια υπογα 2η βαρδια η Μονικα ηταν χθες Τετ20.9.
Μία Λατίνα Μόνικα δουλεύει Μετάξι τον τελευταίο καιρό.εννοείς δούλευε Μετάξι, σε ποιό; ή ότι έχει Μεταξένιο παρουσιαστικό και μεταξένιες υπηρεσίες;
Οχι δε νομίζω ,αυτή που λέει ο 968 για ελληνίδα μοιάζει κι έτσι την παρουσιάζει η υπηρεσία.Μία Λατίνα Μόνικα δουλεύει Μετάξι τον τελευταίο καιρό.
μάλλον όχι ,αυτή του 73 την είδα φωκ13 υπόγειο καμμιά βδομαδα και βσλε πριν και δεν έμοιαζε σε τίποτε στην άλλη,μαλιστα είχε και έντονο κόκκινο μσλλί, άλλο ύψος μάλλον κοντύτερη και πιό γεμάτη , κι από πρόσωπο καμμία σχέση
για μένα ναί ,εγώ βλεπω 2 εντελώς διαφορετικές τώρα τι να σού πώ ας πεί και κανας άλλος.Ναι όντως η Κασσάνδρα Λιοσίων 73 εχει κόκκινο μαλλί αλλά μπορεί και η άλλη Κασσάνδρα του Φώκαιας να έχει κόκκινο δε ξέρω αυτές τα αλλάζουν συνεχεια.Άρα είναι συγουρο πως είναι 2 διαφορετικές σωστά?
Δεν την έχω δει ποτέ σκΝαι, μπορεί,όχι σίγουρα όμως τα ΣΚ
Αν δούλευε αυτή η κοκκινομάλλα που είναι τώρα το 2019 θα ήταν ανήλικη οπότε δεν νομίζωΝαι όντως η Κασσάνδρα Λιοσίων 73 εχει κόκκινο μαλλί αλλά μπορεί και η άλλη Κασσάνδρα του Φώκαιας να έχει κόκκινο δε ξέρω αυτές τα αλλάζουν συνεχεια.Άρα είναι συγουρο πως είναι 2 διαφορετικές σωστά?
Αυτο το πλαζμα ειναι για το μεταξι οπως κ ο αθλιος οικοςεννοείς δούλευε Μετάξι, σε ποιό; ή ότι έχει Μεταξένιο παρουσιαστικό και μεταξένιες υπηρεσίες;
Αμαξατες με γκόμενο σοφέρ έρχονται στην εργασία τους οι κάβλες, δεν πτοούνται απο απεργίες, παρα μόνο απο αφραγκίες.Καλησπέρα συναγωνιστές, σήμερα με τις απεργίες τι παίζει; είναι ανοιχτά τα μαγαζιά του ενδιαφέροντος μας; είναι ασφαλές να κατέβουμε; ευχαριστώ για την πληροφόρηση εκ των προτέρων