Καλησπέρα η Κασσάνδρα που δουλεύει στη λιοσίων 73α και β έχει καμία σχέση με τη Κασσάνδρα απο Φωκαιας 7 και παλιότερα Φυλής 72 (είχε ράστα το 2019 όταν ήταν στο Φυλής 72) ?
μάλλον όχι ,αυτή του 73 την είδα φωκ13 υπόγειο καμμιά βδομαδα και βσλε πριν και δεν έμοιαζε σε τίποτε στην άλλη,μαλιστα είχε και έντονο κόκκινο μσλλί, άλλο ύψος μάλλον κοντύτερη και πιό γεμάτη , κι από πρόσωπο καμμία σχέση
Ναι όντως η Κασσάνδρα Λιοσίων 73 εχει κόκκινο μαλλί αλλά μπορεί και η άλλη Κασσάνδρα του Φώκαιας να έχει κόκκινο δε ξέρω αυτές τα αλλάζουν συνεχεια.Άρα είναι συγουρο πως είναι 2 διαφορετικές σωστά?
Ναι όντως η Κασσάνδρα Λιοσίων 73 εχει κόκκινο μαλλί αλλά μπορεί και η άλλη Κασσάνδρα του Φώκαιας να έχει κόκκινο δε ξέρω αυτές τα αλλάζουν συνεχεια.Άρα είναι συγουρο πως είναι 2 διαφορετικές σωστά?
Καλησπέρα συναγωνιστές, σήμερα με τις απεργίες τι παίζει; είναι ανοιχτά τα μαγαζιά του ενδιαφέροντος μας; είναι ασφαλές να κατέβουμε; ευχαριστώ για την πληροφόρηση εκ των προτέρων
Καλησπέρα συναγωνιστές, σήμερα με τις απεργίες τι παίζει; είναι ανοιχτά τα μαγαζιά του ενδιαφέροντος μας; είναι ασφαλές να κατέβουμε; ευχαριστώ για την πληροφόρηση εκ των προτέρων
αδέλφια πορνορεπορτερ μου . μετα από 2.5 χρονια απραξίας στο παντελόνι εχω ξεχάσει και αυτά που ξερω. πείτε μου κανα 2-3 μιλφ που να τιμάνε την δουλειά να παω να ξαναμάθω τι υψος εχει ο μητσαρας όταν γίνετε πύραυλος, <ξανα-ξεπαρθενευτω>