You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Mpooumpoukos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 19
- Like
- 6.806
- Πόντοι
- 2.036
Να απεργουν τα κορίτσια δεν παίζει, να μη ανοίξουν δεν παίζει, να είναι ασφαλές να κατέβεις ;;; κώψε το πολύ Σκαι ...Καλησπέρα συναγωνιστές, σήμερα με τις απεργίες τι παίζει; είναι ανοιχτά τα μαγαζιά του ενδιαφέροντος μας; είναι ασφαλές να κατέβουμε; ευχαριστώ για την πληροφόρηση εκ των προτέρων
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 241.364
- Πόντοι
- 46.232
καμιά απολύτως, το μόνο κοινό τούς ότι είναι και οι δύο μελαχρινες, αυτή από Λιοσίων έχει ψιλοκανονικο σώμα σχεδόν 2αρι βυζι, μεγάλο τατουάζ στο μπούτι κάι πάνω από τα βυζιά, αυτή του Φώκαιας 9 έχει κανονικό ωραίο σώμα με ωραίο κωλαράκι 1.5αρι βυζί και τατουάζ στον δεξιό ώμο, ακόμα και στο πρόγραμμα η πρώτη κάνει ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και η δεύτερη απλό.
kamenosentelws
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 112
- Πόντοι
- 6
Η Ειρήνη στη φωκαίας δεν έχει επιστρέψει ακόμα? Πέρασα μόλις από διδύμου 8, όλα κλειστά
Διαγραμμένο μέλος 235228
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2023
- Κριτικές
- 2
- Like
- 182
- Πόντοι
- 0
Η κοπέλα έχει πολλά θέματα, πολύ νευρική και οξύθυμη. Μια φορά είχα περάσει και ποτέ ξανά. Με είδε γυμνό, όρθιο στο δωμάτιο, μόλις μπήκε και με ειρωνέυτηκε " Άδωνης είσαι". Μια κουβέντα της είπα για να περάσει στην πίπα κι από μπάλες, κι άρχισε να διαμαρτύρεται ότι εμείς οι άντρες μιλάμε πολύ. Μια κουβέντα της είπα όλη κι όλη κι αυτή γκρίνιαζε ότι λέω πολλά, ακατάπαυστη γκρίνια την ώρα που την γαμούσα, που την έχυνα στο στόμα, την ώρα που έφευγα και την άκουγα από το κουζινάκι. Μεγάλες στιγμέςΠριν από λίγο επίσκεψη σε Φώκαιας 17Α με Αλεξάνδρα , απαράδεκτη και νευρική με άφησε αχυστο...
Μακριά
I love sex
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.354
- Πόντοι
- 481
Αν είχε επιστρέψει θα το είχα γράψει χαχαχαΗ Ειρήνη στη φωκαίας δεν έχει επιστρέψει ακόμα? Πέρασα μόλις από διδύμου 8, όλα κλειστά
George Alpha
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2018
- Like
- 7.012
- Πόντοι
- 1.056
Ρε Επιρρεπή μη ξυνεις πληγές.... Όποτε παιρναω από Αχαρνών 85 και Περγάμου 1 σκέφτομαι την βασίλισσα και λέω τι κορμί χάσαμε!! Να 'ναι καλά εκεί που ειναι.
Και εγω ρε φιλε..
Η Εβελινα ηταν ΚΥΡΙΑ! Την αγαπω!
Μας προσφερε υπεροχες στιγμες! Ναναι καλα το κοριτσι μας!
Tso kai lo
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2023
- Like
- 321
- Πόντοι
- 20
Τύποι καλησπέρα..πέρασμα νωρίς το πρωί από Φώκαιας 19 όπου ήταν η Ρίτα...με περιποιηθηκε πολύ καλά με τις τσιμπουκοχειλαρες της σε ελεύθερο στοματικό ενώ μου χόρεψε πιο πριν φιλάκια στο στόμα και γαμησι σαν gfe ιεραποστολικό και στα 4 όπου και παρέδωσα όλα μέσα ενώ μετά μου έβγαλε την καποτα και με καθάρισε με μαντηλάκι!! Τίμια..πέρασμα μετά από Μεταξουργείο δε θυμάμαι που ακριβώς γτ είμαι από επαρχία..ισόγειο με 5 οίκους μέσα 1 υπόγειο 2 ισόγειο και 2 στον πρώτο όπου και τίμησα την χριστινα πάνω αριστερά ενώ κάτω αριστερά δουλευε μια μαυρούλα η Μαρία!! Μαλακια χωρίς Καποτά μέχρι να καυλωσω όπου μόλις σηκώθηκε το εργαλείο πέρασε Καποτά και τον πήρε σ στόμα..γαμησι σε ιεροποστολικη στάση όπου δεν άργησε να έρθει το τέλος .. πολλα πακια όμως ρε μάγκες μου τρόμαξε το μάτι μου!
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 241.364
- Πόντοι
- 46.232
Ιάσονος 39 ή αλλιώς πορνομολ ,έχει 6 οίκουςΤύποι καλησπέρα..πέρασμα νωρίς το πρωί από Φώκαιας 19 όπου ήταν η Ρίτα...με περιποιηθηκε πολύ καλά με τις τσιμπουκοχειλαρες της σε ελεύθερο στοματικό ενώ μου χόρεψε πιο πριν φιλάκια στο στόμα και γαμησι σαν gfe ιεραποστολικό και στα 4 όπου και παρέδωσα όλα μέσα ενώ μετά μου έβγαλε την καποτα και με καθάρισε με μαντηλάκι!! Τίμια..πέρασμα μετά από Μεταξουργείο δε θυμάμαι που ακριβώς γτ είμαι από επαρχία..ισόγειο με 5 οίκους μέσα 1 υπόγειο 2 ισόγειο και 2 στον πρώτο όπου και τίμησα την χριστινα πάνω αριστερά ενώ κάτω αριστερά δουλευε μια μαυρούλα η Μαρία!!
Ρίτα πολύ καλή επιλογή, η Χριστίνα που πήρες στο Ιάσονος 39(5) σου άρεσε απόυπηρεσίεςκαι διάθεση?δουλευε πριν Μεγαλου Αλεξάνδρου 28 υπόγειο
George Alpha
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2018
- Like
- 7.012
- Πόντοι
- 1.056
Για πια λετε ρε μαλακες;Και κάθε μήνα εξετάσεις για αφροδισια παρακαλω. Ελεγμένα από Διανοούμενο. Όποτε πηγαινα της έδινα 60€ πάντα στο άνοιγμα (Σάββατο πρωι συνήθως) και την κράταγα μια ώρα. Η μόνη που το έκανα σε όλη μου την πορνοκαριερα.
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 241.364
- Πόντοι
- 46.232
ΤζωρτζιανναΓια πια λετε ρε μαλακες;
Διανοούμενος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 35
- Like
- 30.216
- Πόντοι
- 9.846
Να είναι καλά εκεί που είναι φίλε. Ξεμπλεξε από εμάς τους αγρικους! Τι κωλοτρυπίδα ρε συ, γευση μεντας! Οσο βαθιά κι αν εχωνες τη γλώσσα.... Όταν με εβλεπε ήξερε τι ηθελα και μου το έδινε το κωλοτρυπιδι της στο πιατο. Όταν έβαζα γλώσσα μέσα τρελαινοτανε στους αναστεναγμους. Τεσπα... παμε γι'αλλα! Μέχρι και οι ζαρες της κωλοτρυπίδας της ήταν όμορφες γαμω τη μπανακολα μου. Τόσα χρόνια στους οίκους της ακολασίας μόνο σε δυο κορασίδες έχω βάλει τη γλώσσα μου στα έγκατα του γκροβερ τους. Η Εβε και η Τζωρτζιαρα! Κωλοτρυπίς πεντακαθαρη και απαστραπτουσα!Και εγω ρε φιλε..
Η Εβελινα ηταν ΚΥΡΙΑ! Την αγαπω!
Μας προσφερε υπεροχες στιγμες! Ναναι καλα το κοριτσι μας!
George Alpha
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2018
- Like
- 7.012
- Πόντοι
- 1.056
Φαντασου να τον εδινε κιολας!Τζωρτζιαρα!
Διανοούμενος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 35
- Like
- 30.216
- Πόντοι
- 9.846
Οχι αδερφε @n.smirni76 και @George Alpha για την Αννίτα λέμε του Μεταξουργείου. Λεωνιδίου 28 σκάλες αριστερά.Τζωρτζιαννα
George Alpha
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2018
- Like
- 7.012
- Πόντοι
- 1.056
Οι αγαπημενες μου!!Η Εβε και η Τζωρτζιαρα!
Atridis
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2020
- Κριτικές
- 210
- Like
- 12.509
- Πόντοι
- 31.618
Αυτή την Αννίτα,την είδα πριν μια βδομάδα στην ΕρμούΟχι αδερφε @n.smirni76 και @George Alpha για την Αννίτα λέμε του Μεταξουργείου. Λεωνιδίου 28 σκάλες αριστερά.
Διανοούμενος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 35
- Like
- 30.216
- Πόντοι
- 9.846
Ω ρε μαλακα, σοβαρά;; Άρα εδώ είμαστε!! Τα μάτια μας 14 για καμια ενημέρωση...!! Μπράβο ρε συ, η είδηση της ημέρας!! Η άλλη είδηση είναι ότι έγραψες μια προταση χωρίς ορθογραφικο λάθος! (Σε παω με 1000!).Αυτή την Αννίτα,την είδα πριν μια βδομάδα στην Ερμού
Plitss
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2023
- Like
- 69
- Πόντοι
- 0
Φυλ
Φυλής 84Α...μπιουτικαλησπερα συναγωνιστες, ξερει κανεις αν δουλευει καμια μαυρουλα κοντα φυλης η λιοσιων?
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις
- 10K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 44K
- Απαντήσεις