μάλλον όχι ,αυτή του 73 την είδα φωκ13 υπόγειο καμμιά βδομαδα και βσλε πριν και δεν έμοιαζε σε τίποτε στην άλλη,μαλιστα είχε και έντονο κόκκινο μσλλί, άλλο ύψος μάλλον κοντύτερη και πιό γεμάτη , κι από πρόσωπο καμμία σχέση
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
για μένα ναί ,εγώ βλεπω 2 εντελώς διαφορετικές τώρα τι να σού πώ ας πεί και κανας άλλος.Ναι όντως η Κασσάνδρα Λιοσίων 73 εχει κόκκινο μαλλί αλλά μπορεί και η άλλη Κασσάνδρα του Φώκαιας να έχει κόκκινο δε ξέρω αυτές τα αλλάζουν συνεχεια.Άρα είναι συγουρο πως είναι 2 διαφορετικές σωστά?
Δεν την έχω δει ποτέ σκΝαι, μπορεί,όχι σίγουρα όμως τα ΣΚ
Αν δούλευε αυτή η κοκκινομάλλα που είναι τώρα το 2019 θα ήταν ανήλικη οπότε δεν νομίζωΝαι όντως η Κασσάνδρα Λιοσίων 73 εχει κόκκινο μαλλί αλλά μπορεί και η άλλη Κασσάνδρα του Φώκαιας να έχει κόκκινο δε ξέρω αυτές τα αλλάζουν συνεχεια.Άρα είναι συγουρο πως είναι 2 διαφορετικές σωστά?
968
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2018
- Like
- 7.611
- Πόντοι
- 1.056
Αυτο το πλαζμα ειναι για το μεταξι οπως κ ο αθλιος οικοςεννοείς δούλευε Μετάξι, σε ποιό; ή ότι έχει Μεταξένιο παρουσιαστικό και μεταξένιες υπηρεσίες;
Δεν γνωριζω αν δουλευε στο μεταξι ή αν δουλευε γενικα.
Μονο για να επαιτει ειναι ικανο
walker 76
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 44
- Like
- 6.262
- Πόντοι
- 2.836
Αμαξατες με γκόμενο σοφέρ έρχονται στην εργασία τους οι κάβλες, δεν πτοούνται απο απεργίες, παρα μόνο απο αφραγκίες.Καλησπέρα συναγωνιστές, σήμερα με τις απεργίες τι παίζει; είναι ανοιχτά τα μαγαζιά του ενδιαφέροντος μας; είναι ασφαλές να κατέβουμε; ευχαριστώ για την πληροφόρηση εκ των προτέρων
jimthereal
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Σεπ 2021
- Like
- 39
- Πόντοι
- 0
αδέλφια πορνορεπορτερ μου . μετα από 2.5 χρονια απραξίας στο παντελόνι εχω ξεχάσει και αυτά που ξερω. πείτε μου κανα 2-3 μιλφ που να τιμάνε την δουλειά να παω να ξαναμάθω τι υψος εχει ο μητσαρας όταν γίνετε πύραυλος, <ξανα-ξεπαρθενευτω>
Mpooumpoukos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 19
- Like
- 6.416
- Πόντοι
- 2.036
Να απεργουν τα κορίτσια δεν παίζει, να μη ανοίξουν δεν παίζει, να είναι ασφαλές να κατέβεις ;;; κώψε το πολύ Σκαι ...Καλησπέρα συναγωνιστές, σήμερα με τις απεργίες τι παίζει; είναι ανοιχτά τα μαγαζιά του ενδιαφέροντος μας; είναι ασφαλές να κατέβουμε; ευχαριστώ για την πληροφόρηση εκ των προτέρων
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 235.831
- Πόντοι
- 46.232
καμιά απολύτως, το μόνο κοινό τούς ότι είναι και οι δύο μελαχρινες, αυτή από Λιοσίων έχει ψιλοκανονικο σώμα σχεδόν 2αρι βυζι, μεγάλο τατουάζ στο μπούτι κάι πάνω από τα βυζιά, αυτή του Φώκαιας 9 έχει κανονικό ωραίο σώμα με ωραίο κωλαράκι 1.5αρι βυζί και τατουάζ στον δεξιό ώμο, ακόμα και στο πρόγραμμα η πρώτη κάνει ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και η δεύτερη απλό.
kamenosentelws
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 112
- Πόντοι
- 6
Η Ειρήνη στη φωκαίας δεν έχει επιστρέψει ακόμα? Πέρασα μόλις από διδύμου 8, όλα κλειστά
Διαγραμμένο μέλος 235228
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2023
- Κριτικές
- 2
- Like
- 182
- Πόντοι
- 0
Η κοπέλα έχει πολλά θέματα, πολύ νευρική και οξύθυμη. Μια φορά είχα περάσει και ποτέ ξανά. Με είδε γυμνό, όρθιο στο δωμάτιο, μόλις μπήκε και με ειρωνέυτηκε " Άδωνης είσαι". Μια κουβέντα της είπα για να περάσει στην πίπα κι από μπάλες, κι άρχισε να διαμαρτύρεται ότι εμείς οι άντρες μιλάμε πολύ. Μια κουβέντα της είπα όλη κι όλη κι αυτή γκρίνιαζε ότι λέω πολλά, ακατάπαυστη γκρίνια την ώρα που την γαμούσα, που την έχυνα στο στόμα, την ώρα που έφευγα και την άκουγα από το κουζινάκι. Μεγάλες στιγμέςΠριν από λίγο επίσκεψη σε Φώκαιας 17Α με Αλεξάνδρα , απαράδεκτη και νευρική με άφησε αχυστο...
Μακριά
I love sex
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.354
- Πόντοι
- 481
Αν είχε επιστρέψει θα το είχα γράψει χαχαχαΗ Ειρήνη στη φωκαίας δεν έχει επιστρέψει ακόμα? Πέρασα μόλις από διδύμου 8, όλα κλειστά
George Alpha
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2018
- Like
- 6.881
- Πόντοι
- 1.056
Ρε Επιρρεπή μη ξυνεις πληγές.... Όποτε παιρναω από Αχαρνών 85 και Περγάμου 1 σκέφτομαι την βασίλισσα και λέω τι κορμί χάσαμε!! Να 'ναι καλά εκεί που ειναι.
Και εγω ρε φιλε..
Η Εβελινα ηταν ΚΥΡΙΑ! Την αγαπω!
Μας προσφερε υπεροχες στιγμες! Ναναι καλα το κοριτσι μας!
Tso kai lo
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2023
- Like
- 321
- Πόντοι
- 20
Τύποι καλησπέρα..πέρασμα νωρίς το πρωί από Φώκαιας 19 όπου ήταν η Ρίτα...με περιποιηθηκε πολύ καλά με τις τσιμπουκοχειλαρες της σε ελεύθερο στοματικό ενώ μου χόρεψε πιο πριν φιλάκια στο στόμα και γαμησι σαν gfe ιεραποστολικό και στα 4 όπου και παρέδωσα όλα μέσα ενώ μετά μου έβγαλε την καποτα και με καθάρισε με μαντηλάκι!! Τίμια..πέρασμα μετά από Μεταξουργείο δε θυμάμαι που ακριβώς γτ είμαι από επαρχία..ισόγειο με 5 οίκους μέσα 1 υπόγειο 2 ισόγειο και 2 στον πρώτο όπου και τίμησα την χριστινα πάνω αριστερά ενώ κάτω αριστερά δουλευε μια μαυρούλα η Μαρία!! Μαλακια χωρίς Καποτά μέχρι να καυλωσω όπου μόλις σηκώθηκε το εργαλείο πέρασε Καποτά και τον πήρε σ στόμα..γαμησι σε ιεροποστολικη στάση όπου δεν άργησε να έρθει το τέλος .. πολλα πακια όμως ρε μάγκες μου τρόμαξε το μάτι μου!
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 235.831
- Πόντοι
- 46.232
Ιάσονος 39 ή αλλιώς πορνομολ ,έχει 6 οίκουςΤύποι καλησπέρα..πέρασμα νωρίς το πρωί από Φώκαιας 19 όπου ήταν η Ρίτα...με περιποιηθηκε πολύ καλά με τις τσιμπουκοχειλαρες της σε ελεύθερο στοματικό ενώ μου χόρεψε πιο πριν φιλάκια στο στόμα και γαμησι σαν gfe ιεραποστολικό και στα 4 όπου και παρέδωσα όλα μέσα ενώ μετά μου έβγαλε την καποτα και με καθάρισε με μαντηλάκι!! Τίμια..πέρασμα μετά από Μεταξουργείο δε θυμάμαι που ακριβώς γτ είμαι από επαρχία..ισόγειο με 5 οίκους μέσα 1 υπόγειο 2 ισόγειο και 2 στον πρώτο όπου και τίμησα την χριστινα πάνω αριστερά ενώ κάτω αριστερά δουλευε μια μαυρούλα η Μαρία!!
Ρίτα πολύ καλή επιλογή, η Χριστίνα που πήρες στο Ιάσονος 39(5) σου άρεσε απόυπηρεσίεςκαι διάθεση?δουλευε πριν Μεγαλου Αλεξάνδρου 28 υπόγειο
George Alpha
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2018
- Like
- 6.881
- Πόντοι
- 1.056
Για πια λετε ρε μαλακες;Και κάθε μήνα εξετάσεις για αφροδισια παρακαλω. Ελεγμένα από Διανοούμενο. Όποτε πηγαινα της έδινα 60€ πάντα στο άνοιγμα (Σάββατο πρωι συνήθως) και την κράταγα μια ώρα. Η μόνη που το έκανα σε όλη μου την πορνοκαριερα.
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 235.831
- Πόντοι
- 46.232
ΤζωρτζιανναΓια πια λετε ρε μαλακες;
Παρόμοια θέματα