Γύρισε!Η Αρινα /Ροδικα μας,ανεβασε στο τικ τοκ βιντεακι με Ελληνικο τραγουδι,γυρνα πισω ρε μωρο
Σε περιμένω, γύρισε!
Μικρούλα μου κοπέλααα.
Έλα, έλα, έλα!
Γύρισε!Η Αρινα /Ροδικα μας,ανεβασε στο τικ τοκ βιντεακι με Ελληνικο τραγουδι,γυρνα πισω ρε μωρο
@Pa Luki Luk πρέπει να γυρισε Λευκορωσία. Τέλος, μάλλον....(Μάλλον). Ήταν ξυπνια και είχε στόχο. Επίσης δουλεψε και καμια 10ετια συνολικά σε Μετάξι κατά κυριο λόγο και λιγο Φυλης, άρα την έκανε την μπαζα της. Αμα δουλευε καμια 2-3 χρόνια θα σου έλεγα θα ξαναγυρισει. Τώρα το βλέπω χλωμό.
Για πολλα χρονια ήταν η βασίλισσα του Μεταξουργείου, ας ήταν και τσουπωτη. Ήταν πεντακαθαρη και πολυ ομορφη φάτσα. (Και μπάλες τρελές).
Σήμερα φαινόταν σαν κουρασμένη ενώ εκείνη την ώρα άρχιζε την βάρδια της , αλλά επειδή ειβαι κ πολύ λογικό βγαίνει και η κούραση της που δουλεύει non stopΕγώ πρωτη φορά σημερα για να δω γιατί γινεται ο ντόρος. Ευτυχώς μονο 15' αναμονη. Καλή, αλλά δεν καταλαβαίνω τις ουρές.
Ρε μπας και πιστεύετε τα θεατρικά που κάνει;
Στην πορνοκαριέρα μου λιγότερες απο τα δαχτυλα του χεριού μου εχω πιστέψει λίγο και απο αυτές μονο για μία ειμαι σίγουρος (γιατί με έκανε μούσκεμα).
Την πήρες κι από λοκώΚαι κάθε μήνα εξετάσεις για αφροδισια παρακαλω. Ελεγμένα από Διανοούμενο. Όποτε πηγαινα της έδινα 60€ πάντα στο άνοιγμα (Σάββατο πρωι συνήθως) και την κράταγα μια ώρα. Η μόνη που το έκανα σε όλη μου την πορνοκαριερα.
Aυτη στο Φωκαιας 13?Η Μαρία με τα γυαλάκια έχει κρεμάσει το στριγνκ της;
Οχι δυστυχώς. Δεν ρώτησα κιόλας. Αμα κανεις ερωτήσεις τέτοιου τυπου σε μια συνεδρεία, ενώ ξέρεις ότι θα φας αρνητική απάντηση κατά 95% δεν τις κανεις γιατί μετά θα στραβώσει όλη η φάση. Θα σε κοιτάει με νευρα η κορασις. Γκροβερ μόνο σε safe καταστάσεις.Την πήρες κι από λοκώ, μύστη Διανοούμενε?
Δε μιλάμε για πριν εβδομάδες. Μιλάμε για καμιά τριετία +. Στον κορονοιο σταμάτησε τους οίκους και πηγε μασάζ κατ οίκον κι έπειτα τέλος.Ποιά ήταν αυτή η βασίλισσα του Μεταξουργείου που εγκατέλειψε τον θρόνο της πριν από μερικές εβδομάδες;
στο πόστο της ήταν την περασμένη βδομάδαΗ Μαρία με τα γυαλάκια έχει κρεμάσει το στριγνκ της;
τουλάχιστον πρωινή βάρδια ΔΕΝ είναιΚαλημερα αρχοντες!
ξερει κανεις αν η Μαργκω ειναι σημερα Λιοσιων?
Έχει πάει στα πάτρια εδάφη το μωρόΗ Μαρία με τα γυαλάκια έχει κρεμάσει το στριγνκ της;
Τις καθημερινές θα δουλεύει, όπως μου είπε, μόνο απόγευμα. Τα ΣΚ ίσως και α βάρδια.Καλημερα αρχοντες!
ξερει κανεις αν η Μαργκω ειναι σημερα Λιοσιων?
1ηβαρδια τα ΣΚ;Τις καθημερινές θα δουλεύει, όπως μου είπε, μόνο απόγευμα. Τα ΣΚ ίσως και α βάρδια.
ΌχιTώρα έχει ανοίξει;
Ναι, μπορεί,όχι σίγουρα όμως τα ΣΚ1ηβαρδια τα ΣΚ;
εννοείς δούλευε Μετάξι, σε ποιό; ή ότι έχει Μεταξένιο παρουσιαστικό και μεταξένιες υπηρεσίες;Οποιος γουσταρει μεταξενια φασηστην Φυλης ο μονοδρομος ειναι το 74Δεξια υπογα 2η βαρδια η Μονικα
ηταν χθες Τετ20.9.
![]()