Όντως το πρόγραμμά της ήταν άκρως εμπλουτισμένο για 10€. Τι έχουμε γαμήσει ρε πο@€# μου με ένα κόκκινο εισιτήριο!@Pa Luki Luk πρέπει να γυρισε Λευκορωσία. Τέλος, μάλλον....(Μάλλον). Ήταν ξυπνια και είχε στόχο. Επίσης δουλεψε και καμια 10ετια συνολικά σε Μετάξι κατά κυριο λόγο και λιγο Φυλης, άρα την έκανε την μπαζα της. Αμα δουλευε καμια 2-3 χρόνια θα σου έλεγα θα ξαναγυρισει. Τώρα το βλέπω χλωμό.
Για πολλα χρονια ήταν η βασίλισσα του Μεταξουργείου, ας ήταν και τσουπωτη. Ήταν πεντακαθαρη και πολυ ομορφη φάτσα. (Και μπάλες τρελές).
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Στο Έλλης 3 η "καινούργια" κοπέλα που αναφερθηκε με το ονομα Ελενη είναι η γκιλφ Ελενη που ήταν πριν λίγο καιρό στο Ιάσωνος 1γ με την ίδια 2τσα που ήταν κι εκεί.Φωκαιας 13 υπογειο μονη σήμερα η Μιρα,συνεχόμενα δωμάτια,όχι όμως τίποτα τρελο στο σαλόνι,όταν πήγα εγώ γύρω στις 6:30 δεν είχε κανένα και πέρασα κατευθείαν δωματιο,δευτερη φορα που την περνω καλή είναι αλλα νομίζω λίγο κουρασμένη από τις διπλοβαρδυες.Ειχε φάει και ενα σαντουιτς πριν λίγο και μύριζε το στόμα της αλλα οκ.Οταν βγήκα ήταν δυο στο σαλόνι.Διδυμου 22-27 κλειστά αποτι ειδα,ανοιχτα 16-18.Ιασωνος 1β κλειστό και στο 1γ η Τατιάνα η χοντρή.
Διανοούμενος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 35
- Like
- 30.134
- Πόντοι
- 9.846
Και κάθε μήνα εξετάσεις για αφροδισια παρακαλω. Ελεγμένα από Διανοούμενο. Όποτε πηγαινα της έδινα 60€ πάντα στο άνοιγμα (Σάββατο πρωι συνήθως) και την κράταγα μια ώρα. Η μόνη που το έκανα σε όλη μου την πορνοκαριερα.Όντως το πρόγραμμά της ήταν άκρως εμπλουτισμένο για 10€. Τι έχουμε γαμήσει ρε πο@€# μου με ένα κόκκινο εισιτήριο!
Pa Luki Luk
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 69
- Like
- 22.199
- Πόντοι
- 19.236
Ποια Ελένη???Έλλης 3 Κατερίνα και Ειρήνη , αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα, μετά τις 1700 η υπηρεσία είπε ότι θα έχει καινούργια κοπέλα, μια Ελένη.
Pa Luki Luk
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 69
- Like
- 22.199
- Πόντοι
- 19.236
Έγραψε ο άλλος ότι την είδε Αθήνα...@Pa Luki Luk πρέπει να γυρισε Λευκορωσία. Τέλος, μάλλον....(Μάλλον). Ήταν ξυπνια και είχε στόχο. Επίσης δουλεψε και καμια 10ετια συνολικά σε Μετάξι κατά κυριο λόγο και λιγο Φυλης, άρα την έκανε την μπαζα της. Αμα δουλευε καμια 2-3 χρόνια θα σου έλεγα θα ξαναγυρισει. Τώρα το βλέπω χλωμό.
Για πολλα χρονια ήταν η βασίλισσα του Μεταξουργείου, ας ήταν και τσουπωτη. Ήταν πεντακαθαρη και πολυ ομορφη φάτσα. (Και μπάλες τρελές).
I love sex
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.354
- Πόντοι
- 481
Μετά από 5 συνεδρίες με την μύρα οι οποίες ήταν εξαιρετικές , σήμερα η φούσκα αρχίζει να ξεφουσκώνει σιγά σιγά
pipinolagnos
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2010
- Like
- 546
- Πόντοι
- 81
Η Αρινα /Ροδικα μας,ανεβασε στο τικ τοκ βιντεακι με Ελληνικο τραγουδι,γυρνα πισω ρε μωρο
Φ45
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 1.345
- Πόντοι
- 5.960
Βόλτα στο Φ13 κάτω . Λέει η τσα την ξες? 3 δωμάτια και 2 άτομα αναμονή, quess who. Φυσικά δεν έχασα την ευκαιρεία .......... σηκώθηκα και έφυγα. Ρε την παλεύετε? 1 ώρα αναμονή για να ρίξετε ένα χέρι?
Μετά από 5 συνεδρίες με την μύρα οι οποίες ήταν εξαιρετικές , σήμερα η φούσκα αρχίζει να ξεφουσκώνει σιγά σιγά
Εγώ πρωτη φορά σημερα για να δω γιατί γινεται ο ντόρος. Ευτυχώς μονο 15' αναμονη. Καλή, αλλά δεν καταλαβαίνω τις ουρές.
Ρε μπας και πιστεύετε τα θεατρικά που κάνει;
Στην πορνοκαριέρα μου λιγότερες απο τα δαχτυλα του χεριού μου εχω πιστέψει λίγο και απο αυτές μονο για μία ειμαι σίγουρος (γιατί με έκανε μούσκεμα).
Γύρισε!Η Αρινα /Ροδικα μας,ανεβασε στο τικ τοκ βιντεακι με Ελληνικο τραγουδι,γυρνα πισω ρε μωρο
Σε περιμένω, γύρισε!
Μικρούλα μου κοπέλααα.
Έλα, έλα, έλα!
@Pa Luki Luk πρέπει να γυρισε Λευκορωσία. Τέλος, μάλλον....(Μάλλον). Ήταν ξυπνια και είχε στόχο. Επίσης δουλεψε και καμια 10ετια συνολικά σε Μετάξι κατά κυριο λόγο και λιγο Φυλης, άρα την έκανε την μπαζα της. Αμα δουλευε καμια 2-3 χρόνια θα σου έλεγα θα ξαναγυρισει. Τώρα το βλέπω χλωμό.
Ποιά ήταν αυτή η βασίλισσα του Μεταξουργείου που εγκατέλειψε τον θρόνο της πριν από μερικές εβδομάδες;
I love sex
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.354
- Πόντοι
- 481
Σήμερα φαινόταν σαν κουρασμένη ενώ εκείνη την ώρα άρχιζε την βάρδια της , αλλά επειδή ειβαι κ πολύ λογικό βγαίνει και η κούραση της που δουλεύει non stopΕγώ πρωτη φορά σημερα για να δω γιατί γινεται ο ντόρος. Ευτυχώς μονο 15' αναμονη. Καλή, αλλά δεν καταλαβαίνω τις ουρές.
Ρε μπας και πιστεύετε τα θεατρικά που κάνει;
Στην πορνοκαριέρα μου λιγότερες απο τα δαχτυλα του χεριού μου εχω πιστέψει λίγο και απο αυτές μονο για μία ειμαι σίγουρος (γιατί με έκανε μούσκεμα).
Junax
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 21
- Like
- 14.690
- Πόντοι
- 4.646
Την πήρες κι από λοκώ , μύστη Διανοούμενε?Και κάθε μήνα εξετάσεις για αφροδισια παρακαλω. Ελεγμένα από Διανοούμενο. Όποτε πηγαινα της έδινα 60€ πάντα στο άνοιγμα (Σάββατο πρωι συνήθως) και την κράταγα μια ώρα. Η μόνη που το έκανα σε όλη μου την πορνοκαριερα.
Aυτη στο Φωκαιας 13?Η Μαρία με τα γυαλάκια έχει κρεμάσει το στριγνκ της;
Διανοούμενος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 35
- Like
- 30.134
- Πόντοι
- 9.846
Οχι δυστυχώς. Δεν ρώτησα κιόλας. Αμα κανεις ερωτήσεις τέτοιου τυπου σε μια συνεδρεία, ενώ ξέρεις ότι θα φας αρνητική απάντηση κατά 95% δεν τις κανεις γιατί μετά θα στραβώσει όλη η φάση. Θα σε κοιτάει με νευρα η κορασις. Γκροβερ μόνο σε safe καταστάσεις.Την πήρες κι από λοκώ , μύστη Διανοούμενε?
Τελευταία τροποποίηση:
Διανοούμενος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 35
- Like
- 30.134
- Πόντοι
- 9.846
Δε μιλάμε για πριν εβδομάδες. Μιλάμε για καμιά τριετία +. Στον κορονοιο σταμάτησε τους οίκους και πηγε μασάζ κατ οίκον κι έπειτα τέλος.Ποιά ήταν αυτή η βασίλισσα του Μεταξουργείου που εγκατέλειψε τον θρόνο της πριν από μερικές εβδομάδες;
Philanderer
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 6
- Like
- 2.239
- Πόντοι
- 481
στο πόστο της ήταν την περασμένη βδομάδαΗ Μαρία με τα γυαλάκια έχει κρεμάσει το στριγνκ της;
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις
- 10K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 43K
- Απαντήσεις