You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Στην πραγματικότητα η Μαγια ειναι η καινούργια,πρώτη μέρα σήμερα,κοντή,αδύνατο σώμα πάνω από 45 την κάνω δεν μιλάει Ελληνικά,μόνο Ρωσικα,ελευθερο στοματικο τελειωτικο ανακοινωνει η 2τσα,βυζι μικρο πεσμένο,μέτρια πράγματα μέσα πονούσε αρκετά μέτρια πιπα,γλωσσοφιλα δινει,δαχτυλο δεν αφήνει.Η Ελένη στο Έλλης 3 είναι καινούργια για τον οίκο εκεί,ήταν όπως είπα και σε προηγούμενο ποστ στο Ιάσωνος 1γ πριν λίγο καιρό.Πριν από λίγο Διδύμου 22
Μαγιά ξανθιά κανονικό σώμα και Έλλης 3 Ελένη καινούργια γκιλφ ξανθιά κανονικό σώμα.
Πριν από λίγο Διδύμου 22
Μαγιά ξανθιά κανονικό σώμα και Έλλης 3 Ελένη καινούργια γκιλφ ξανθιά κανονικό σώμα.
Η Φωτεινή πάλι εξαφανίστηκε;
Πρυτανης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2012
- Κριτικές
- 48
- Like
- 4.441
- Πόντοι
- 2.021
Συγκίνηση τεράστια η Αννίτα ! Τόσο δεκτική στα φιλιά και τα γλυψίματαΟχι αδερφε @n.smirni76 και @George Alpha για την Αννίτα λέμε του Μεταξουργείου. Λεωνιδίου 28 σκάλες αριστερά.
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 239.727
- Πόντοι
- 46.232
ισχύει, και χωρίς διακρίσεις σε όλουςΣυγκίνηση τεράστια η Αννίτα ! Τόσο δεκτική στα φιλιά και τα γλυψίματα
Εσείς μακάκοι ιδιοκτήτες προσέχετε και να συνετίζεται της μανταμίτσες που έχετε στα μπουρδέλα σας, πολλές διώχνουν κόσμο με τον τρόπο τους και εσείς αν δεν το ξέρετε εικοσάρικα.
Δώσε μερικά παραδείγματα με διευθύνσεις χωρίς ονόματα για να καταλάβουμε τι εννοείς.
Επειδή δεν πολύ κατάλαβα… Η Αννίτα δουλεύει κανονικά ή είναι εξαφανισμένη ;Συγκίνηση τεράστια η Αννίτα ! Τόσο δεκτική στα φιλιά και τα γλυψίματα
sisiliano1982
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Δεκ 2015
- Like
- 1.226
- Πόντοι
- 206
Το αναφερω χωρις να ειναι αξιου λογου απλα στα ματια μου εγινε και ξενερωσα,ισως εγω ειμαι ρομαντικος.Κατεβηκα χθες λ73β που ηταν συμφωνα με το προγραμμα μονη της η Εμμυ,ανεβαινω μου λεει ειναι στο δωματιο κ μετα εσυ.Βγαινει λοιπον απο το δωματιο με χαιρεταει και καπακι παει στο αλλο δωματιο σε συναγωνιστη.Αυτοματα συμπερασμα οτι ο επομενος εγλυψε τα χυσια κ τα σαλια του προηγουμενου....
Τωρα την εμμυ την εχω παρει απειρες φορες και σχεδον αν οχι παντα παω λ73 και επιλεγω αναλογα τα γουστα μου.
Προσπαθω να πηγαινω οποτε γινοται στην αρχη της βαρδιας αλλα τσακωνεσαι με τις τσατσαδες αν δεν εχουν ερθει τα κοριτσια.
Στα του αγωνα κλασικη συνεδρια για μενα αν και παρολο την αρχικη ξενερα την πινελιασα κανονικα κι ειχε γευση μωρομαντηλο το ινμου της.οποτε καθαριζεται ειτε προχειρα με τα μωρ/λα που κρατανε ειτε μετα απο 2-3 πελατες.
Τωρα την εμμυ την εχω παρει απειρες φορες και σχεδον αν οχι παντα παω λ73 και επιλεγω αναλογα τα γουστα μου.
Προσπαθω να πηγαινω οποτε γινοται στην αρχη της βαρδιας αλλα τσακωνεσαι με τις τσατσαδες αν δεν εχουν ερθει τα κοριτσια.
Στα του αγωνα κλασικη συνεδρια για μενα αν και παρολο την αρχικη ξενερα την πινελιασα κανονικα κι ειχε γευση μωρομαντηλο το ινμου της.οποτε καθαριζεται ειτε προχειρα με τα μωρ/λα που κρατανε ειτε μετα απο 2-3 πελατες.
walker 76
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 44
- Like
- 6.336
- Πόντοι
- 2.836
Απευθύνεται σε διαχειριστές ,οχι σε μπουρδελιαριδες το μήνυμα. Εσύ με την τσατσά είσαι πάντα εντάξει?Δώσε μερικά παραδείγματα με διευθύνσεις χωρίς ονόματα για να καταλάβουμε τι εννοείς.
Ημεδαπος
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2017
- Κριτικές
- 35
- Like
- 7.438
- Πόντοι
- 3.436
Μπάρμπαρα βεργας, καθηγήτρια στο γαμησι αυτή κ η Ειρήνη η Χειρδαρη.αδέλφια πορνορεπορτερ μου . μετα από 2.5 χρονια απραξίας στο παντελόνι εχω ξεχάσει και αυτά που ξερω. πείτε μου κανα 2-3 μιλφ που να τιμάνε την δουλειά να παω να ξαναμάθω τι υψος εχει ο μητσαρας όταν γίνετε πύραυλος, <ξανα-ξεπαρθενευτω>
Μόνο που η Μπαρμπαρα είναι στο πρακτικό κομμάτι έχει κ μπέσα χαρακτήρα.
Πες την για την αποχή σου κ αν υπάρχει η δυνατότητα να σε προσέξει λίγο.
Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 36
- Like
- 7.944
- Πόντοι
- 3.886
Θα είναι αύριο ξέρεις;Μπάρμπαρα βεργας, καθηγήτρια στο γαμησι αυτή κ η Ειρήνη η Χειρδαρη.
Μόνο που η Μπαρμπαρα είναι στο πρακτικό κομμάτι έχει κ μπέσα χαρακτήρα.
Πες την για την αποχή σου κ αν υπάρχει η δυνατότητα να σε προσέξει λίγο.
κλειστά αρκετά απογευματινή,
μετά τις 8 έκλεισε τό 66α καί τό 7ισόγειο και δεξί αρχές Φωκαίας ,
κλειστά επίσης 72υπόγειο καί φωκ13ισογ καθώς και όλα τα 27άρια,το Φ59πάνω,το φ69β,το φ71α,τα 86άρια και το 84β κλειστά φώτα ίσως αλλαγή βάρδιας.
Ανοιχτό το 71 όροφος μάλλον Ιζσμπέλλα
Φιλιππ11 πάνω Λία και Κριστίνα
Φιλιππ11κάτω Εμιλυ
Φυλ61 Κρυστάλ λεπτή και Ντανιέλα τσουπωτή με κωλαρα βραζιλιάνα λέει.
Φωκαίας 7υπογειο,η νεαρή μελαχρινή Αντζελα που αναφέρθηκε τις προάλλες.
Φωκ13υπογειο Ευα
Φωκ17άρια ,19 και 25άρια ανοιχτά δε μπήκα .
μετά τις 8 έκλεισε τό 66α καί τό 7ισόγειο και δεξί αρχές Φωκαίας ,
κλειστά επίσης 72υπόγειο καί φωκ13ισογ καθώς και όλα τα 27άρια,το Φ59πάνω,το φ69β,το φ71α,τα 86άρια και το 84β κλειστά φώτα ίσως αλλαγή βάρδιας.
Ανοιχτό το 71 όροφος μάλλον Ιζσμπέλλα
Φιλιππ11 πάνω Λία και Κριστίνα
Φιλιππ11κάτω Εμιλυ
Φυλ61 Κρυστάλ λεπτή και Ντανιέλα τσουπωτή με κωλαρα βραζιλιάνα λέει.
Φωκαίας 7υπογειο,η νεαρή μελαχρινή Αντζελα που αναφέρθηκε τις προάλλες.
Φωκ13υπογειο Ευα
Φωκ17άρια ,19 και 25άρια ανοιχτά δε μπήκα .
Ημεδαπος
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2017
- Κριτικές
- 35
- Like
- 7.438
- Πόντοι
- 3.436
Λογικά ναι, επέστρεψε...Θα είναι αύριο ξέρεις;
Κανε πρώτα ενα τηλ σε προηγούμενη αναφορά ένας φίλος έγραψε κ το τηλεφωνο του ιδρύματος αλλά κ το δικό της.
Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 36
- Like
- 7.944
- Πόντοι
- 3.886
Κ εγώ έτσι ξέρω αλλά θα κάνω ένα τηλΛογικά ναι, επέστρεψε...
Κανε πρώτα ενα τηλ σε προηγούμενη αναφορά ένας φίλος έγραψε κ το τηλεφωνο του ιδρύματος αλλά κ το δικό της.
Απευθύνεται σε διαχειριστές ,οχι σε μπουρδελιαριδες το μήνυμα. Εσύ με την τσατσά είσαι πάντα εντάξει?
Οι τσατσάδες έχουν δύο αφεντικά, τον ιδιοκτήτη του μπουρδέλου και την πουτάνα.
Οι τσατσάδες δεν χτυπούν τις πόρτες στα 8 λεπτά χωρίς την έγκριση της πουτάνας ή του αφεντικού.
Υπήρξα μάρτυρας σε περίπτωση παρτούζας των 30 ευρώ με γνωστές πουτάνες σε κεντρικό μπουρδέλο όπου κάθησαν στο δωμάτιο σχεδόν 20 λεπτά χωρίς να χτυπήσει πόρτα η τσατσά ενώ περιμέναμε 2 στο σαλόνι για να τις πάρουμε χωριστά ο καθένας.
Tso kai lo
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2023
- Like
- 321
- Πόντοι
- 20
Όχι φίλε δ είχε συμμετοχή και η κοπέλα ήταν λες και ήταν υπνοτισμενη πιωμένη και αυτό με ξενέρωσε πιο πολύ αλλά δ έπρεπε να φύγω αχυστος απ' την πρωτεύουσα!... δε ξέρω ..ίσως τα τόσα πακιά που μπαίνουν και τόσο που τον τρωει να είν' κουρασμενη!! Αλλά αδερφέ σ είπα είμαι από επαρχία 1η φορά εκεί κάτω δε το χω ξαναδεί αυτό με τους Πακιστανούς!!Ιάσονος 39 ή αλλιώς πορνομολ ,έχει 6 οίκους
Ρίτα πολύ καλή επιλογή, η Χριστίνα που πήρες στο Ιάσονος 39(5) σου άρεσε απόυπηρεσίεςκαι διάθεση?δουλευε πριν Μεγαλου Αλεξάνδρου 28 υπόγειο
Οι περισσότερες νέες κοπέλες έτσι ήταν εκεί..τα μικρά ήταν πιο συνηδιτοποιημενα ίσως και συνηθισμένα!
Πρωινή κάθοδος στο Φυλής 86 όροφος και συνεύρεση με τη γλυκιά Μίρα για να έχω μια γλυκιά μέρα! (Στην παλιά Μίρα αναφέρομαι, όχι στην καινούργια που δεν έχω πάρει). Από τα μιλφ που και θέλουν και ξέρουν να γαμηθούν, καταφέρνει να κρατά καυλωμένο από το πρώτο έως το τελευταίο δευτερόλεπτο της συνεδρίας!
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις
- 10K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 43K
- Απαντήσεις