Mpooumpoukos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 19
- Like
- 6.388
- Πόντοι
- 2.036
Το διάβασα, θα έχει ουρά μέχρι την Αχιλλέως, πάντα έτσι γίνεταιΝαι. Ο κύριος @DmtrsxXx
Το διάβασα, θα έχει ουρά μέχρι την Αχιλλέως, πάντα έτσι γίνεταιΝαι. Ο κύριος @DmtrsxXx
Δουλεύει μεσοβδόμαδα στη Λιοσίων 73 πλέον.Γαμησετα φίλε τούμπανο ηταν άλλα η καργιολα ηταν με τις μερες της και στο τέλος το χαλασε παρα πολύ ήταν μεσα στα νεύρα συνέχεια τωρα πάνε δίνουν τα παοκια προγράμματα μιας ωρας 150 ευρω για να γαμησουν μια που έχει παρει το μισο Μπαγκλαντές και το όλο Πακιστάν
Ρε πουστη Μητσε ζω και αναπνέω για τις ατάκες σου!Τυπε δεν εχω πολλα πολλα με την κορασίδα Σαμπίνα για να ξερω τι ώρες παει ακριβως. Εγω παω μια στο τοσο και της ρουφάω το μουνί της. Εχει αρκετούς "Σαμπινάκιδες" εδω που θα μπορέσουν να σε εξυπηρετήσουν στο αιτημα σου.
Σήμερα παντως επιστρέφει στο πόστο της, ειχε περίοδο.
Συχνο φαινομενο. Το θεμα ειναι να πετυχεις την πουτανα στο σωστο timing..Γαμησετα φίλε τούμπανο ηταν άλλα η καργιολα ηταν με τις μερες της και στο τέλος το χαλασε παρα πολύ ήταν μεσα στα νεύρα συνέχεια τωρα πάνε δίνουν τα παοκια προγράμματα μιας ωρας 150 ευρω για να γαμησουν μια που έχει παρει το μισο Μπαγκλαντές και το όλο Πακιστάν
Και εγω! Τα λεει ωραια!Ρε πουστη Μητσε ζω και αναπνέω για τις ατάκες σου!
"Εγώ παω μια στο τόσο και ρουφάω το μουνι της"!!
Μιλάει στις πορνικες ψυχες μας!!Συχνο φαινομενο. Το θεμα ειναι να πετυχεις την πουτανα στο σωστο timing..
Και εγω! Τα λεει ωραια!
προσοχή υπάρχουν δύο Ρόζες! μία στο 86 κάτω μεΦυλής 69 Βίκυ
Φυλής 86 κάτω Ρόζα
Φυλής 65 κάτω Κορίνα
Φυλής 65 πάνω Χριστίνα Τσέχα
Φυλής 84 κάτω Ράνια
Φυλής 59 Τζέσικα
Φυλής 66 μια χοντρούλα
αδιάφορη
Φυλής 69 Άννα Τάι
Φωκαίας 13 Έμμυ
Φωκαίας 17 πάνω Άννα αδύνατη
μουνάρα με γυαλιά
Φωκαίας 17 κάτω Αγγέλα
Φωκαίας 19 Μαρίνα
Φωκαίας 25 μια λατίνα νομίζω Σοφία
με τεράστιο
κώλο και βυζιά
Διδυμου 27
κλειστό!
Διδύμου 22 μια σκίννυ πετίτ κοπέλα
νομίζω
Μαριάννα
Φιλιππίδου 11, η τσατσά-τραβεστί. Και το σημαντικότερο, χωρίς χρήματα.Κύριοι καλημέρα, 3η βάρδια Φυλής με τελειωτικό στο στόμα παίζει τίποτα?
Διδύμου 18 κάτω είδες αν ήταν ανοιχτό;Φυλής 69 Βίκυ
Φυλής 86 κάτω Ρόζα
Φυλής 65 κάτω Κορίνα
Φυλής 84 κάτω Ράνια
Φυλής 59 Τζέσικα
Φυλής 66 μια χοντρούλα
αδιάφορη
Φυλής 69 Άννα Τάι
Φωκαίας 13 Έμμυ
μουνάρα με γυαλιά
Φωκαίας 17 κάτω Αγγέλα
Φωκαίας 19 Μαρίνα
με τεράστιο
κώλο και βυζιά
Διδυμου 27
κλειστό!
νομίζω
Μαριάννα
Να και κάποιος που κάνει ενημέρωση!!!!Φυλής 69 Βίκυ
Φυλής 86 κάτω Ρόζα
Φυλής 65 κάτω Κορίνα
Φυλής 84 κάτω Ράνια
Φυλής 59 Τζέσικα
Φυλής 66 μια χοντρούλα
αδιάφορη
Φυλής 69 Άννα Τάι
Φωκαίας 13 Έμμυ
μουνάρα με γυαλιά
Φωκαίας 17 κάτω Αγγέλα
Φωκαίας 19 Μαρίνα
με τεράστιο
κώλο και βυζιά
Διδυμου 27
κλειστό!
νομίζω
Μαριάννα
Πάντως Ρίζα 86 κάτω...απίστευτη κωλαρα..όπως την θέλω.. και αν γλύφεις καλά...γαμιεται σαν γκομενα σου...καυλαπροσοχή υπάρχουν δύο Ρόζες! μία στο 86 κάτω με
μέτρια φάτσα που κάνει ελεύθερο στοματικό και μία στο 86 πάνω με απλό και τατού πάνω στα κωλομέρια!
εκείνη την ώρα ανοιχτό ήταν μάλλον με ΑλιόναΔιδύμου 18 κάτω είδες αν ήταν ανοιχτό;
όπα όπα!! έχουμε hot news εδώ τι βάρδια είναι η Μπιάνκα/Πάμελα;;;Σήμερα 2πλο χτύπημα: Πρωί Μετάξι Μ Αλεξάνδρου και Περδίκκα (σκαλάκια) Κορίνα (θ ανέβει κριτική) τη θεωρώ πολύ καλή για Μετάξι,
Πριν από λίγο ΑΝΕΛΕΗΤΟ ΚΩΛΟΓΑΜΗΣΙ στην Κατερίνα τη Ρουμάνα Φωκαίας η οποία πραγματικά στα 4 έχει πολύ καλό κώλο, η σούφρα της ανοίγει πολύ καβλωτικά και τυλίγεται βαντουζάτα γύρω από το καβλί, και επίσης έχει και καλά πιασίματα ο κώλος της
Μικρή ενημέρωση: η Μπιάνκα/Πάμελα από Κολωνού/Φυλής είναι η ΑΝΤΡΕΑ στο Λιοσίων 73! Αν δεν είχα ξοδέψει μαρούλι θα την είχα καβαλήσει αύριο, λέω να γαμήσω την ξαδέρφη της αύριο την Αναμπέλλα
Η Αλιονα είναι στο πάνω, λογικά η Κατερίνα στο κάτωεκείνη την ώρα ανοιχτό ήταν μάλλον με Αλιόνα
βλέπε το site τους αδερφέ μουόπα όπα!! έχουμε hot news εδώ τι βάρδια είναι η Μπιάνκα/Πάμελα;;;
α νόμιζα 18 εννοούσε το ισόγειο με τα 3 σκαλάκιαΗ Αλιονα είναι στο πάνω, λογικά η Κατερίνα στο κάτω
άλλη Πάμελαβλέπε το site αδερφέ μου
Τέλεια αδερφέ και η Πάμελα/Αντρέα Λιοσίων 73 τι βάρδια είναι απογευματινή ή πρωινή?Σήμερα 2πλο χτύπημα: Πρωί Μετάξι Μ Αλεξάνδρου και Περδίκκα (σκαλάκια) Κορίνα (θ ανέβει κριτική) τη θεωρώ πολύ καλή για Μετάξι,
Πριν από λίγο ΑΝΕΛΕΗΤΟ ΚΩΛΟΓΑΜΗΣΙ στην Κατερίνα τη Ρουμάνα Φωκαίας η οποία πραγματικά στα 4 έχει πολύ καλό κώλο, η σούφρα της ανοίγει πολύ καβλωτικά και τυλίγεται βαντουζάτα γύρω από το καβλί, και επίσης έχει και καλά πιασίματα ο κώλος της
Μικρή ενημέρωση: η Μπιάνκα/Πάμελα από Κολωνού/Φυλής είναι η ΑΝΤΡΕΑ στο Λιοσίων 73! Αν δεν είχα ξοδέψει μαρούλι θα την είχα καβαλήσει αύριο, λέω να γαμήσω την ξαδέρφη της αύριο την Αναμπέλλα
Αδερφε μου είναι πρώτη πρωινή η βάρδια που πηγές η δεύτερη απογευματινή?Φυλής 69 Βίκυ
Φυλής 86 κάτω Ρόζα
Φυλής 65 κάτω Κορίνα
Φυλής 84 κάτω Ράνια
Φυλής 59 Τζέσικα
Φυλής 66 μια χοντρούλα
αδιάφορη
Φυλής 69 Άννα Τάι
Φωκαίας 13 Έμμυ
μουνάρα με γυαλιά
Φωκαίας 17 κάτω Αγγέλα