Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 133 άτομα (12 μέλη και 121 επισκέπτες)

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
35
Like
5.001
Πόντοι
7.195
περασμα απο Μαγνησιας 1 που ηταν η Νταιανα.....την ξεγοφιασατε ¨Ρεμαλια"?.....σε λιγο θα γαμιεται με καροτσακι...δεν την πιεσα....μια πιπα μονο....
αρχή χρονιάς είχα πάει, κάποιος της είχε πετάξει τον κώλο έξω, είχε πάει νοσοκομείο, μου είπε δεν κάνει κώλο πιά αλλά με άφησε και καλά που ήμουν γνωστός, 70ρίζει, έχει και τα κινητικά της, απορώ πώς δουλεύει ακόμα..

tenten23

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2023
Like
266
Πόντοι
21
Ξέρουμε αν η Λίζα απο κωλονου 48 θα δουλέψει σήμερα

Εγγρ.
14 Σεπ 2023
Κριτικές
2
Like
182
Πόντοι
0
Καλημέρα ξέρουμε μια tzasmin που εμφανίστηκε Λιοσίων 73 που είναι;
Σταμάτησε μετά από μερικές μέρες. Την ψάχνω κι εγώ. Ωραίο μωρό, το πέτυχα πρώτη μέρα, το έστησα κάνα πεντάλεπτο στα τέσσερα, αλλά στο σφυροκόπημα έπεσε μπρούμυτα για να σωθεί.... Μάλλον δεν άντεξε τα δυνατά λαγωνικά του σάιτ!

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
18
Like
16.463
Πόντοι
3.246

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
169
Like
21.496
Πόντοι
32.478
Παιδιά ξερουμε αν παίρνει η τζεσικα εξτραδακι για παρα πάνω περιποίηση; Η θα με στείλει έξω με κλοτσιές;
Το να ρωτήσεις με ωραίο τρόπο δεν είναι κακό. Μπορεί να το καταφέρεις αν δεν είναι κάτι πολύ εξτριμ

patrick

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
388
Πόντοι
26

giannos69

Μέγας
Εγγρ.
13 Αυγ 2010
Κριτικές
83
Like
2.151
Πόντοι
4.642
Κατάθεση σήμερα το απόγευμα στις 7μμ στο 86Β Φυλής όπου εργάζεται η Σοφία, μελαχρινο πετιτ με στήθος Νο 1 από την Κολομβία (έτσι ισχυρίζεται)...προκαταρκτικα μηδέν, ήταν όλο μη και μη, αλλά κάθεται και τον παίρνει κανονικά (3 φορές τη φώναξε η παλιοτσατσα)...τελικά όσο πιο νέες ειναι, τόσο λιγότερες οι υπηρεσίες τους.

ΥΓ. Αρχικός στόχος ήταν η λατινα Sol στο Λιοσίων 73Α αλλά είχαν όλα τα δωμάτια γεμάτα για πάρτη της, οπότε την έκανα για Φυλής...

Watcher17

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2023
Like
1.049
Πόντοι
201

I love sex

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2017
Κριτικές
9
Like
1.354
Πόντοι
481
Σήμερα Λιοσίων 73β μετά τις 12 μύρα και Καρλα , προσπαθώ να βρω την καρλα σε κάποια κριτική στους 2 οίκους και Σπύρου πάτσι και δεν υπάρχει λογικά καμία νέα θα είναι … σίγουρα σε κανα δίωρο θα την επισκεφτώ

Aftos_Eimai

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2021
Like
753
Πόντοι
81
Υπάρχει κάποιος που είναι στη γύρα να μου πει αν δουλεύει η Αννίτα στη Φωκαίας? Ευχαριστώ

Xasths

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2023
Like
149
Πόντοι
0
Σήμερα Λιοσίων 73β μετά τις 12 μύρα και Καρλα , προσπαθώ να βρω την καρλα σε κάποια κριτική στους 2 οίκους και Σπύρου πάτσι και δεν υπάρχει λογικά καμία νέα θα είναι … σίγουρα σε κανα δίωρο θα την επισκεφτώ
Αδερφέ μια περιγραφή κάρλας αν δεβ σου κάνει κόπο γιατί έχω πάει πολλές φορές εκςι απλά δεν την ξέρω.στιλ σολ η στιλ μαρια Χοσέ?

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Πριν απο λίγο... Κολωνου 48 αριστερό. Λιζα νεο αίμα Καζακστανη 24 ετων κουκλα με άπειρα τατουάζ πανω της.
Φυσική 3,5αρα βυζαρα και σεξυ γατισιο πρόσωπο .
Λίγο ντροπαλη αλλα το μουνι μουσκευει γρήγορα. Εμφάνιση ανετα για 20ρικο.
Πιο μετα κριτικη.
ρε παιχτη ξερεις η σαμπινα τι ωρες ειναι στο βεργας?θα ηθελα να ειναι απογευμα 5 και οχι 11 το βραδυ και μετα που ειναι ως συνηθως.Ξερεις ποιες μερες ειναι 5 απογευμα?

I love sex

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2017
Κριτικές
9
Like
1.354
Πόντοι
481
Αδερφέ μια περιγραφή κάρλας αν δεβ σου κάνει κόπο γιατί έχω πάει πολλές φορές εκςι απλά δεν την ξέρω.στιλ σολ η στιλ μαρια Χοσέ?
Η κοπέλα είναι μελαχρινή ωραίο σώμα , με κολάρα και βυζι δυάρι κάνει απλό πρόγραμμα

I love sex

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2017
Κριτικές
9
Like
1.354
Πόντοι
481
Πήγαινα να δω την καρλα Λιοσίων 73β αλλα κατέληξα να γαμησω την μύρα , πέρασα τέλεια όπως και τις προηγούμενες φορές , η κοπέλα έχει πολύ κόσμο και είνα λογικό , 19 χρονων αντέχει γαμησι ενώ δουλεύει διπλοβάρδιες κάνει ελεύθερο στοματικό αν και βάζει δόντι λίγο αλλα θεωρώ θα στρώσει …η καρλα μοιάζει με την εικονιζόμενη κολάρα

Συνημμένα

• IMG_6995.jpeg
    IMG_6995.jpeg
    49,3 KB · Εμφανίσεις: 61

Xasths

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2023
Like
149
Πόντοι
0
Να δώσω και εγω την ενημέρωση μου γιατί έχω να πω ένα μπράβο σε αυτούς που ενημερώνουν και πραγματικά αξίζει το μπράβο.και δεν είναι προμοτορεςς όπως λένε πολλοί απλά εμείς είμαστε λίγουριδες και όποτε πει ότι είναι τπτ καινούργιο γίνεται λαϊκό προσκύνημα και βάζω και τον εαυτό μου μέσα.επισκεψη λοιπόν στο κολωνου 48 για λιζα αλλά δνε ήταν ήταν μια ξανθιά θεία.πολλοι φύγανε στενχωρημενοι που δεν την είδαν όπως και εγω.και όσους λένε για ότι τους ενδιαφέρουν οι υπηρεσίες και τέτοια μαγκες μην λέτε ψέματα το 90 τις εκατό εδώ μέσα μας νοιάζει να είναι η άλλη γαμησευισμη και όμορφη τα άλλα έρχονται 2 μπορεί και 3 αλλιώς δεν θα γινόταν πόλεμος σε κάθε σπίτι που λένε ότι έχει καινούργια.συνεχεια λιωσιων 73β που πήρα Κάρλα.δεν είναι καινούργια είναι η λατινα από το κολοβού 27 που έκανε πάταγο μαζί με την παμελα κατά 90 τις εκατό δούλευαν δυάδα.εχει πάρει κιλά αλλά της πάνε γαματα έχει μάθει πολύ καλά ελληνικά έχει γίνει πολύ καλύτερη στο γανησι και έχει κάνει μικρά ταττοο και πάρκινγκ που της πάνε γαματα .αν θυμάται κανείς το όνομα ας τι πει και δεν θέλω άλλη απάντηση γιαυτό που έγραψα πάνω είναι η άποψη μου και όποιος θέλει την δέχεται.καλο βράδυ να έχουμε.

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
18
Like
16.463
Πόντοι
3.246
Έχει όντως πουτσα;;
Να δώσω και εγω την ενημέρωση μου γιατί έχω να πω ένα μπράβο σε αυτούς που ενημερώνουν και πραγματικά αξίζει το μπράβο.και δεν είναι προμοτορεςς όπως λένε πολλοί απλά εμείς είμαστε λίγουριδες και όποτε πει ότι είναι τπτ καινούργιο γίνεται λαϊκό προσκύνημα και βάζω και τον εαυτό μου μέσα.επισκεψη λοιπόν στο κολωνου 48 για λιζα αλλά δνε ήταν ήταν μια ξανθιά θεία.πολλοι φύγανε στενχωρημενοι που δεν την είδαν όπως και εγω.και όσους λένε για ότι τους ενδιαφέρουν οι υπηρεσίες και τέτοια μαγκες μην λέτε ψέματα το 90 τις εκατό εδώ μέσα μας νοιάζει να είναι η άλλη γαμησευισμη και όμορφη τα άλλα έρχονται 2 μπορεί και 3 αλλιώς δεν θα γινόταν πόλεμος σε κάθε σπίτι που λένε ότι έχει καινούργια.συνεχεια λιωσιων 73β που πήρα Κάρλα.δεν είναι καινούργια είναι η λατινα από το κολοβού 27 που έκανε πάταγο μαζί με την παμελα κατά 90 τις εκατό δούλευαν δυάδα.εχει πάρει κιλά αλλά της πάνε γαματα έχει μάθει πολύ καλά ελληνικά έχει γίνει πολύ καλύτερη στο γανησι και έχει κάνει μικρά ταττοο και πάρκινγκ που της πάνε γαματα .αν θυμάται κανείς το όνομα ας τι πει και δεν θέλω άλλη απάντηση γιαυτό που έγραψα πάνω είναι η άποψη μου και όποιος θέλει την δέχεται.καλο βράδυ να έχουμε.
το θέμα είναι πού θα βρούμε την Πάμελα!!!

Nyxtovios7

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2019
Like
919
Πόντοι
81
Νομίζω ειναι η Καρολίνα αυτη δούλευε μαζί με την παμελα και σε αυτή μοιάζει απο την μια φορα που την ειδα και εγω...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom