giorgos_07
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 11
- Like
- 403
- Πόντοι
- 311
Μου εκοψες τα φτεραααα....Λιζα Κολωνου 48 φόλα αλερτ
Δεν λέω ωραίο μουνι αλλά από υπηρεσίες τίποτα . Πίπα 20 δευτερόλεπτα κ αν
Μου εκοψες τα φτεραααα....Λιζα Κολωνου 48 φόλα αλερτ
Δεν λέω ωραίο μουνι αλλά από υπηρεσίες τίποτα . Πίπα 20 δευτερόλεπτα κ αν
Εγώ αυτό που θέλω να πω είναι μη εύχεσαι ψωφο ούτε στη χειρότερη σεξεργατρια κάνουν μεγάλο καλό.Ψωφο να εύχεσαι στις έξω που κάνουν καλό μόνο σε κάτι ξεφτυλες και όλους τους άλλους τους αφήνουν εκτός,οι σεξεργατριες κάθονται σε όλους τουλάχιστον.Εγώ αυτό που θέλω να πω είναι ΨΟΦΟΣ σε όποια πας να τη χύσεις στα βυζιά και σου βάζει
μπροστά την παλάμη με ύφος ξινίλας!
Φιλε κανονικά το Μήτσο πρέπει να τον πλερω με τετοιες παροχεςΠες μας οτι σε πλήρωσε και 20€ από πάνω να τρελαθούμε εντελώς
Α δηλαδή να ψοφήσουν όλες και να μείνουν οι σεξεργάτριεςΕγώ αυτό που θέλω να πω είναι μη εύχεσαι ψωφο ούτε στη χειρότερη σεξεργατρια κάνουν μεγάλο καλό.Ψωφο να εύχεσαι στις έξω που κάνουν καλό μόνο σε κάτι ξεφτυλες και όλους τους άλλους τους αφήνουν εκτός,οι σεξεργατριες κάθονται σε όλους τουλάχιστον.
Προσοχή έξω από το 61 είναι μια από πάνω στα μπαλκόνια που ποτίζει και έρχεται απροειδοποίητα μπουγελο από πάνω .. ευτυχώς ήμουν σε απόσταση ασφαλείας....σε λίγα που είδα
Φωκαιας πολλά κλειστά,
ανοιχτά το 27(86) όροφος
κλειστό 27β
27 υπόγειο Αμπέρ
25 κάτω ανοιχτό μάλλον Σάρα
13 υπόγειο Μαργκό καί Λίλυ καλή παρουσία. γυαλιά.
Τα υπόλοιπα Φωκ όλα κλειστά
Φιλιππίδου κάτω Λένα
πάνω Κριστίνα
Φ61 Κρυστάλ
Φ59 κλειστό
Φ84α Ράνια με ποιητή σε οίστρο.
Φ71α κλειστό
Φ71 η καινούργια από μπραζίλ λέει, συμπαθητική παρουσία νεαρό σοκολά,κανονικό, χαμογελαστή.χτές ήτσν από Αρτζεντίνα ,δεν κολλάμε.
Υπόλοιπα και ως 105 ανοιχτά τα περισσότερα.
Ακριβώς όπως λέει και ο tus να πεθάνουν οι γυναίκες να πεθάνουνε εκτός από αυτές που μας κάθονται οι αδερφές και οι μάνες μας δε πιάνονται να πεθάνουν οι γυναίκες να πεθάνουνε.Οι σεξεργατριες μας κάθονται ετσι και αλλιώς άρα να είναι πάντα καλά.Α δηλαδή να ψοφήσουν όλες και να μείνουν οι σεξεργάτριες
Σε αυτές τις περιπτώσεις δεν ξαναπάς μαζί τους.Εγώ αυτό που θέλω να πω είναι ΨΟΦΟΣ σε όποια πας να τη χύσεις στα βυζιά και σου βάζει
μπροστά την παλάμη με ύφος ξινίλας!
Την Αννιτα μάλλον θα λες...Θυμάστε την Άννη που δούλευε Λεωνιδίου 28 όροφος,ξανθιά ροσιδα με μακριά κοτσίδα.την πετιχα στην Ερμού να βολταρει.εχει αδινατισει και με το που την είδα καυλοσα.ειμουν με παρέα και δεν την ροτισα αν δουλεύει κάπου
Την έχει πετύχει κανείς σε κάνα σπίτι;;;;
Τελευταίως δούλευε βραδινή στο Φωκαίας 7Α, το οποίο όμως δεν το έχω πετύχει ανοικτό εδώ και δυο βδομάδεςΤην Αννιτα μάλλον θα λες...
Δούλεψε επαρχία και μασάζ κατ οίκο.
Δεν ξέρω τώρα που βρίσκεται. Αν γνωρίζει κάποιος ας ενημερώσει.
Άλλη Αννιτα αυτή που λες.Τελευταίως δούλευε βραδινή στο Φωκαίας 7Α, το οποίο όμως δεν το έχω πετύχει ανοικτό εδώ και δυο βδομάδες
Παιδιά ξερουμε αν παίρνει η τζεσικα εξτραδακι για παρα πάνω περιποίηση; Η θα με στείλει έξω με κλοτσιές;
Αυτό γράφω και εγώ φίλε μου και γιαυτό ρωτάω αν ξέρει κανείς κάτι..Τις τελευταίες μέρες είναι κλειστά
Αδερφέ πέρασες μήπως από Φωκαίας 17β να δεις ποια είναι ;Φωκαίας 13 κάτω η Εύα, μελαχρινή με βυζάρες φυσικές
δεν πέρασαΑδερφέ πέρασες μήπως από Φωκαίας 17β να δεις ποια είναι ;