Αδερφέ μια περιγραφή κάρλας αν δεβ σου κάνει κόπο γιατί έχω πάει πολλές φορές εκςι απλά δεν την ξέρω.στιλ σολ η στιλ μαρια Χοσέ?Σήμερα Λιοσίων 73β μετά τις 12 μύρα και Καρλα , προσπαθώ να βρω την καρλα σε κάποια κριτική στους 2 οίκους και Σπύρου πάτσι και δεν υπάρχει λογικά καμία νέα θα είναι … σίγουρα σε κανα δίωρο θα την επισκεφτώ
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Διαγραμμένο μέλος 228756
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2023
- Κριτικές
- 41
- Like
- 2.337
- Πόντοι
- 506
ρε παιχτη ξερεις η σαμπινα τι ωρες ειναι στο βεργας?θα ηθελα να ειναι απογευμα 5 και οχι 11 το βραδυ και μετα που ειναι ως συνηθως.Ξερεις ποιες μερες ειναι 5 απογευμα?Πριν απο λίγο... Κολωνου 48 αριστερό. Λιζα νεο αίμα Καζακστανη 24 ετων κουκλα με άπειρα τατουάζ πανω της.
Φυσική 3,5αρα βυζαρα και σεξυ γατισιο πρόσωπο .
Λίγο ντροπαλη αλλα το μουνι μουσκευει γρήγορα. Εμφάνιση ανετα για 20ρικο.
Πιο μετα κριτικη.
I love sex
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.354
- Πόντοι
- 481
Η κοπέλα είναι μελαχρινή ωραίο σώμα , με κολάρα και βυζι δυάρι κάνει απλό πρόγραμμαΑδερφέ μια περιγραφή κάρλας αν δεβ σου κάνει κόπο γιατί έχω πάει πολλές φορές εκςι απλά δεν την ξέρω.στιλ σολ η στιλ μαρια Χοσέ?
I love sex
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.354
- Πόντοι
- 481
Πήγαινα να δω την καρλα Λιοσίων 73β αλλα κατέληξα να γαμησω την μύρα , πέρασα τέλεια όπως και τις προηγούμενες φορές , η κοπέλα έχει πολύ κόσμο και είνα λογικό , 19 χρονων αντέχει γαμησι ενώ δουλεύει διπλοβάρδιες κάνει ελεύθερο στοματικό αν και βάζει δόντι λίγο αλλα θεωρώ θα στρώσει …η καρλα μοιάζει με την εικονιζόμενη κολάρα
Συνημμένα
Να δώσω και εγω την ενημέρωση μου γιατί έχω να πω ένα μπράβο σε αυτούς που ενημερώνουν και πραγματικά αξίζει το μπράβο.και δεν είναι προμοτορεςς όπως λένε πολλοί απλά εμείς είμαστε λίγουριδες και όποτε πει ότι είναι τπτ καινούργιο γίνεται λαϊκό προσκύνημα και βάζω και τον εαυτό μου μέσα.επισκεψη λοιπόν στο κολωνου 48 για λιζα αλλά δνε ήταν ήταν μια ξανθιά θεία.πολλοι φύγανε στενχωρημενοι που δεν την είδαν όπως και εγω.και όσους λένε για ότι τους ενδιαφέρουν οι υπηρεσίες και τέτοια μαγκες μην λέτε ψέματα το 90 τις εκατό εδώ μέσα μας νοιάζει να είναι η άλλη γαμησευισμη και όμορφη τα άλλα έρχονται 2 μπορεί και 3 αλλιώς δεν θα γινόταν πόλεμος σε κάθε σπίτι που λένε ότι έχει καινούργια.συνεχεια λιωσιων 73β που πήρα Κάρλα.δεν είναι καινούργια είναι η λατινα από το κολοβού 27 που έκανε πάταγο μαζί με την παμελα κατά 90 τις εκατό δούλευαν δυάδα.εχει πάρει κιλά αλλά της πάνε γαματα έχει μάθει πολύ καλά ελληνικά έχει γίνει πολύ καλύτερη στο γανησι και έχει κάνει μικρά ταττοο και πάρκινγκ που της πάνε γαματα .αν θυμάται κανείς το όνομα ας τι πει και δεν θέλω άλλη απάντηση γιαυτό που έγραψα πάνω είναι η άποψη μου και όποιος θέλει την δέχεται.καλο βράδυ να έχουμε.
Ψωλίνιο ντε Καυλέιρα
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 17
- Like
- 15.756
- Πόντοι
- 3.246
Έχει όντως πουτσα;;
το θέμα είναι πού θα βρούμε την Πάμελα!!!Να δώσω και εγω την ενημέρωση μου γιατί έχω να πω ένα μπράβο σε αυτούς που ενημερώνουν και πραγματικά αξίζει το μπράβο.και δεν είναι προμοτορεςς όπως λένε πολλοί απλά εμείς είμαστε λίγουριδες και όποτε πει ότι είναι τπτ καινούργιο γίνεται λαϊκό προσκύνημα και βάζω και τον εαυτό μου μέσα.επισκεψη λοιπόν στο κολωνου 48 για λιζα αλλά δνε ήταν ήταν μια ξανθιά θεία.πολλοι φύγανε στενχωρημενοι που δεν την είδαν όπως και εγω.και όσους λένε για ότι τους ενδιαφέρουν οι υπηρεσίες και τέτοια μαγκες μην λέτε ψέματα το 90 τις εκατό εδώ μέσα μας νοιάζει να είναι η άλλη γαμησευισμη και όμορφη τα άλλα έρχονται 2 μπορεί και 3 αλλιώς δεν θα γινόταν πόλεμος σε κάθε σπίτι που λένε ότι έχει καινούργια.συνεχεια λιωσιων 73β που πήρα Κάρλα.δεν είναι καινούργια είναι η λατινα από το κολοβού 27 που έκανε πάταγο μαζί με την παμελα κατά 90 τις εκατό δούλευαν δυάδα.εχει πάρει κιλά αλλά της πάνε γαματα έχει μάθει πολύ καλά ελληνικά έχει γίνει πολύ καλύτερη στο γανησι και έχει κάνει μικρά ταττοο και πάρκινγκ που της πάνε γαματα .αν θυμάται κανείς το όνομα ας τι πει και δεν θέλω άλλη απάντηση γιαυτό που έγραψα πάνω είναι η άποψη μου και όποιος θέλει την δέχεται.καλο βράδυ να έχουμε.
Nyxtovios7
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2019
- Like
- 905
- Πόντοι
- 81
Νομίζω ειναι η Καρολίνα αυτη δούλευε μαζί με την παμελα και σε αυτή μοιάζει απο την μια φορα που την ειδα και εγω...Να δώσω και εγω την ενημέρωση μου γιατί έχω να πω ένα μπράβο σε αυτούς που ενημερώνουν και πραγματικά αξίζει το μπράβο.και δεν είναι προμοτορεςς όπως λένε πολλοί απλά εμείς είμαστε λίγουριδες και όποτε πει ότι είναι τπτ καινούργιο γίνεται λαϊκό προσκύνημα και βάζω και τον εαυτό μου μέσα.επισκεψη λοιπόν στο κολωνου 48 για λιζα αλλά δνε ήταν ήταν μια ξανθιά θεία.πολλοι φύγανε στενχωρημενοι που δεν την είδαν όπως και εγω.και όσους λένε για ότι τους ενδιαφέρουν οι υπηρεσίες και τέτοια μαγκες μην λέτε ψέματα το 90 τις εκατό εδώ μέσα μας νοιάζει να είναι η άλλη γαμησευισμη και όμορφη τα άλλα έρχονται 2 μπορεί και 3 αλλιώς δεν θα γινόταν πόλεμος σε κάθε σπίτι που λένε ότι έχει καινούργια.συνεχεια λιωσιων 73β που πήρα Κάρλα.δεν είναι καινούργια είναι η λατινα από το κολοβού 27 που έκανε πάταγο μαζί με την παμελα κατά 90 τις εκατό δούλευαν δυάδα.εχει πάρει κιλά αλλά της πάνε γαματα έχει μάθει πολύ καλά ελληνικά έχει γίνει πολύ καλύτερη στο γανησι και έχει κάνει μικρά ταττοο και πάρκινγκ που της πάνε γαματα .αν θυμάται κανείς το όνομα ας τι πει και δεν θέλω άλλη απάντηση γιαυτό που έγραψα πάνω είναι η άποψη μου και όποιος θέλει την δέχεται.καλο βράδυ να έχουμε.
Nyxtovios7
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2019
- Like
- 905
- Πόντοι
- 81
η παμελα δουλευε ως αμπερ στο στουντιο deluxe εδω στην αθηνα μπες να δεις κ φωτο εχει τα ιδισ τατουάζ την είχα πετύχει κιόλας..Αλλα έδω και έναν χρονο εχει φυγεί δουλεύει πάλι ως αμπερ στην Θεσσαλονίκη σε ενα στούντιο φριξου 12 η διεύθυνση..το θέμα είναι πού θα βρούμε την Πάμελα!!!
Ψωλίνιο ντε Καυλέιρα
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 17
- Like
- 15.756
- Πόντοι
- 3.246
τι μουνί πηδούσαμε με 15€!η παμελα δουλευε ως αμπερ στο στουντιο deluxe εδω στην αθηνα μπες να δεις κ φωτο εχει τα ιδισ τατουάζ την είχα πετύχει κιόλας..Αλλα έδω και έναν χρονο εχει φυγεί δουλεύει πάλι ως αμπερ στην Θεσσαλονίκη σε ενα στούντιο φριξου 12 η διεύθυνση..
Nyxtovios7
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2019
- Like
- 905
- Πόντοι
- 81
Γαμησετα φίλε τούμπανο ηταν άλλα η καργιολα ηταν με τις μερες της και στο τέλος το χαλασε παρα πολύ ήταν μεσα στα νεύρα συνέχεια τωρα πάνε δίνουν τα παοκια προγράμματα μιας ωρας 150 ευρω για να γαμησουν μια που έχει παρει το μισο Μπαγκλαντές και το όλο Πακιστάντι μουνί πηδούσαμε με 15€!
Mike_k
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 982
- Πόντοι
- 361
3η βάρδιαΟ τραβελος της φιλιπιδου σε ποια βάρδια είναι;
Charlie Deker
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2020
- Like
- 92
- Πόντοι
- 0
Κύριοι καλημέρα, 3η βάρδια Φυλής με τελειωτικό στο στόμα παίζει τίποτα?
Μπράβο ρε φιλε ναι Καρολίνα την έλεγαν αυτή είναι είχα πάει πάνω από 10 φορές μαζί της αυτή είναι.Νομίζω ειναι η Καρολίνα αυτη δούλευε μαζί με την παμελα και σε αυτή μοιάζει απο την μια φορα που την ειδα και εγω...
Αυτό φίλε ξανά πες το από τα καλύτερα μουνια που έχω γαμησει σε μπουρδελο και με τόσο λίγα λεφτά.ενα μηνιάτικο είχα αφήσει μαζί της μια περίοδο πήγαινα 3 φορές την εβδομάδα έρωτας.τι μουνί πηδούσαμε με 15€!
Φ45
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 1.345
- Πόντοι
- 5.960
Κύριοι καλημέρα, 3η βάρδια Φυλής με τελειωτικό στο στόμα παίζει τίποτα?
Αννιτα αλβανίδα φωκαιας 7 υπογειο
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 517
- Like
- 71.755
- Πόντοι
- 41.129
Τυπε δεν εχω πολλα πολλα με την κορασίδα Σαμπίνα για να ξερω τι ώρες παει ακριβως. Εγω παω μια στο τοσο και της ρουφάω το μουνί της. Εχει αρκετούς "Σαμπινάκιδες" εδω που θα μπορέσουν να σε εξυπηρετήσουν στο αιτημα σου.ρε παιχτη ξερεις η σαμπινα τι ωρες ειναι στο βεργας?θα ηθελα να ειναι απογευμα 5 και οχι 11 το βραδυ και μετα που ειναι ως συνηθως.Ξερεις ποιες μερες ειναι 5 απογευμα?
Σήμερα παντως επιστρέφει στο πόστο της, ειχε περίοδο.
Mpooumpoukos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 19
- Like
- 6.416
- Πόντοι
- 2.036
Έχω να πάω τσάρκα από το Σάββατο και κοντεύω να σκάσω, έχει ανακαλύψει κανείς κάνα νέο κορίτσι σχετικά "στενό" να δοκιμάσω απόψε ?
Pa Luki Luk
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 65
- Like
- 20.794
- Πόντοι
- 13.636
Ναι. Ο κύριος @DmtrsxXxΈχω να πάω τσάρκα από το Σάββατο και κοντεύω να σκάσω, έχει ανακαλύψει κανείς κάνα νέο κορίτσι σχετικά "στενό" να δοκιμάσω απόψε ?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 43K
- Απαντήσεις