Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 254 άτομα (14 μέλη και 240 επισκέπτες)

Xasths

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2023
Like
149
Πόντοι
0
Σήμερα Λιοσίων 73β μετά τις 12 μύρα και Καρλα , προσπαθώ να βρω την καρλα σε κάποια κριτική στους 2 οίκους και Σπύρου πάτσι και δεν υπάρχει λογικά καμία νέα θα είναι … σίγουρα σε κανα δίωρο θα την επισκεφτώ
Αδερφέ μια περιγραφή κάρλας αν δεβ σου κάνει κόπο γιατί έχω πάει πολλές φορές εκςι απλά δεν την ξέρω.στιλ σολ η στιλ μαρια Χοσέ?

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Πριν απο λίγο... Κολωνου 48 αριστερό. Λιζα νεο αίμα Καζακστανη 24 ετων κουκλα με άπειρα τατουάζ πανω της.
Φυσική 3,5αρα βυζαρα και σεξυ γατισιο πρόσωπο .
Λίγο ντροπαλη αλλα το μουνι μουσκευει γρήγορα. Εμφάνιση ανετα για 20ρικο.
Πιο μετα κριτικη.
ρε παιχτη ξερεις η σαμπινα τι ωρες ειναι στο βεργας?θα ηθελα να ειναι απογευμα 5 και οχι 11 το βραδυ και μετα που ειναι ως συνηθως.Ξερεις ποιες μερες ειναι 5 απογευμα?

I love sex

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2017
Κριτικές
9
Like
1.354
Πόντοι
481
Αδερφέ μια περιγραφή κάρλας αν δεβ σου κάνει κόπο γιατί έχω πάει πολλές φορές εκςι απλά δεν την ξέρω.στιλ σολ η στιλ μαρια Χοσέ?
Η κοπέλα είναι μελαχρινή ωραίο σώμα , με κολάρα και βυζι δυάρι κάνει απλό πρόγραμμα

I love sex

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2017
Κριτικές
9
Like
1.354
Πόντοι
481
Πήγαινα να δω την καρλα Λιοσίων 73β αλλα κατέληξα να γαμησω την μύρα , πέρασα τέλεια όπως και τις προηγούμενες φορές , η κοπέλα έχει πολύ κόσμο και είνα λογικό , 19 χρονων αντέχει γαμησι ενώ δουλεύει διπλοβάρδιες κάνει ελεύθερο στοματικό αν και βάζει δόντι λίγο αλλα θεωρώ θα στρώσει …η καρλα μοιάζει με την εικονιζόμενη κολάρα

Συνημμένα

• IMG_6995.jpeg
    IMG_6995.jpeg
    49,3 KB · Εμφανίσεις: 60

Xasths

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2023
Like
149
Πόντοι
0
Να δώσω και εγω την ενημέρωση μου γιατί έχω να πω ένα μπράβο σε αυτούς που ενημερώνουν και πραγματικά αξίζει το μπράβο.και δεν είναι προμοτορεςς όπως λένε πολλοί απλά εμείς είμαστε λίγουριδες και όποτε πει ότι είναι τπτ καινούργιο γίνεται λαϊκό προσκύνημα και βάζω και τον εαυτό μου μέσα.επισκεψη λοιπόν στο κολωνου 48 για λιζα αλλά δνε ήταν ήταν μια ξανθιά θεία.πολλοι φύγανε στενχωρημενοι που δεν την είδαν όπως και εγω.και όσους λένε για ότι τους ενδιαφέρουν οι υπηρεσίες και τέτοια μαγκες μην λέτε ψέματα το 90 τις εκατό εδώ μέσα μας νοιάζει να είναι η άλλη γαμησευισμη και όμορφη τα άλλα έρχονται 2 μπορεί και 3 αλλιώς δεν θα γινόταν πόλεμος σε κάθε σπίτι που λένε ότι έχει καινούργια.συνεχεια λιωσιων 73β που πήρα Κάρλα.δεν είναι καινούργια είναι η λατινα από το κολοβού 27 που έκανε πάταγο μαζί με την παμελα κατά 90 τις εκατό δούλευαν δυάδα.εχει πάρει κιλά αλλά της πάνε γαματα έχει μάθει πολύ καλά ελληνικά έχει γίνει πολύ καλύτερη στο γανησι και έχει κάνει μικρά ταττοο και πάρκινγκ που της πάνε γαματα .αν θυμάται κανείς το όνομα ας τι πει και δεν θέλω άλλη απάντηση γιαυτό που έγραψα πάνω είναι η άποψη μου και όποιος θέλει την δέχεται.καλο βράδυ να έχουμε.

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
17
Like
15.756
Πόντοι
3.246
Έχει όντως πουτσα;;
Να δώσω και εγω την ενημέρωση μου γιατί έχω να πω ένα μπράβο σε αυτούς που ενημερώνουν και πραγματικά αξίζει το μπράβο.και δεν είναι προμοτορεςς όπως λένε πολλοί απλά εμείς είμαστε λίγουριδες και όποτε πει ότι είναι τπτ καινούργιο γίνεται λαϊκό προσκύνημα και βάζω και τον εαυτό μου μέσα.επισκεψη λοιπόν στο κολωνου 48 για λιζα αλλά δνε ήταν ήταν μια ξανθιά θεία.πολλοι φύγανε στενχωρημενοι που δεν την είδαν όπως και εγω.και όσους λένε για ότι τους ενδιαφέρουν οι υπηρεσίες και τέτοια μαγκες μην λέτε ψέματα το 90 τις εκατό εδώ μέσα μας νοιάζει να είναι η άλλη γαμησευισμη και όμορφη τα άλλα έρχονται 2 μπορεί και 3 αλλιώς δεν θα γινόταν πόλεμος σε κάθε σπίτι που λένε ότι έχει καινούργια.συνεχεια λιωσιων 73β που πήρα Κάρλα.δεν είναι καινούργια είναι η λατινα από το κολοβού 27 που έκανε πάταγο μαζί με την παμελα κατά 90 τις εκατό δούλευαν δυάδα.εχει πάρει κιλά αλλά της πάνε γαματα έχει μάθει πολύ καλά ελληνικά έχει γίνει πολύ καλύτερη στο γανησι και έχει κάνει μικρά ταττοο και πάρκινγκ που της πάνε γαματα .αν θυμάται κανείς το όνομα ας τι πει και δεν θέλω άλλη απάντηση γιαυτό που έγραψα πάνω είναι η άποψη μου και όποιος θέλει την δέχεται.καλο βράδυ να έχουμε.
το θέμα είναι πού θα βρούμε την Πάμελα!!!

Nyxtovios7

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2019
Like
905
Πόντοι
81
Νομίζω ειναι η Καρολίνα αυτη δούλευε μαζί με την παμελα και σε αυτή μοιάζει απο την μια φορα που την ειδα και εγω...

Nyxtovios7

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2019
Like
905
Πόντοι
81
το θέμα είναι πού θα βρούμε την Πάμελα!!!
η παμελα δουλευε ως αμπερ στο στουντιο deluxe εδω στην αθηνα μπες να δεις κ φωτο εχει τα ιδισ τατουάζ την είχα πετύχει κιόλας..Αλλα έδω και έναν χρονο εχει φυγεί δουλεύει πάλι ως αμπερ στην Θεσσαλονίκη σε ενα στούντιο φριξου 12 η διεύθυνση..

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
17
Like
15.756
Πόντοι
3.246
η παμελα δουλευε ως αμπερ στο στουντιο deluxe εδω στην αθηνα μπες να δεις κ φωτο εχει τα ιδισ τατουάζ την είχα πετύχει κιόλας..Αλλα έδω και έναν χρονο εχει φυγεί δουλεύει πάλι ως αμπερ στην Θεσσαλονίκη σε ενα στούντιο φριξου 12 η διεύθυνση..
τι μουνί πηδούσαμε με 15€!

Nyxtovios7

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2019
Like
905
Πόντοι
81
τι μουνί πηδούσαμε με 15€!
Γαμησετα φίλε τούμπανο ηταν άλλα η καργιολα ηταν με τις μερες της και στο τέλος το χαλασε παρα πολύ ήταν μεσα στα νεύρα συνέχεια τωρα πάνε δίνουν τα παοκια προγράμματα μιας ωρας 150 ευρω για να γαμησουν μια που έχει παρει το μισο Μπαγκλαντές και το όλο Πακιστάν

Charlie Deker

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2020
Like
92
Πόντοι
0
Κύριοι καλημέρα, 3η βάρδια Φυλής με τελειωτικό στο στόμα παίζει τίποτα?

Xasths

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2023
Like
149
Πόντοι
0
Νομίζω ειναι η Καρολίνα αυτη δούλευε μαζί με την παμελα και σε αυτή μοιάζει απο την μια φορα που την ειδα και εγω...
Μπράβο ρε φιλε ναι Καρολίνα την έλεγαν αυτή είναι είχα πάει πάνω από 10 φορές μαζί της αυτή είναι.

Xasths

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2023
Like
149
Πόντοι
0

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.755
Πόντοι
41.129
ρε παιχτη ξερεις η σαμπινα τι ωρες ειναι στο βεργας?θα ηθελα να ειναι απογευμα 5 και οχι 11 το βραδυ και μετα που ειναι ως συνηθως.Ξερεις ποιες μερες ειναι 5 απογευμα?
Τυπε δεν εχω πολλα πολλα με την κορασίδα Σαμπίνα για να ξερω τι ώρες παει ακριβως. Εγω παω μια στο τοσο και της ρουφάω το μουνί της. Εχει αρκετούς "Σαμπινάκιδες" εδω που θα μπορέσουν να σε εξυπηρετήσουν στο αιτημα σου.
Σήμερα παντως επιστρέφει στο πόστο της, ειχε περίοδο.

Peterkal7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2022
Κριτικές
14
Like
804
Πόντοι
311
Καλημέρα στην παρέα
Η Λίλιαν από Ιάσονος 1γ πάλι εξαφανίστηκε;;;
Έχουμε κανένα νέο;;;;

Mpooumpoukos

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
19
Like
6.416
Πόντοι
2.036
Έχω να πάω τσάρκα από το Σάββατο και κοντεύω να σκάσω, έχει ανακαλύψει κανείς κάνα νέο κορίτσι σχετικά "στενό" να δοκιμάσω απόψε ?

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
65
Like
20.794
Πόντοι
13.636
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom