Τεράστιος μυστηςςςςςΚαταθεση στη Σαμπινα στο Βεργας 7 πριν 2-3 μερες....... της εφαγα το μουνι, της το βίασα με τη γλωσσα μου......εβαλα τη μουρη μου ολη μεσα στη μούνα της και την ρουφηξα μεχρι τελικης πτωσεως....... , ηρθε σε τελειωτικό οργασμο και εχυνε ασυστολα ροζ παχυρευστα γλυκα μουνοζουμα και εκανε και λιγο squirt...... εκρηκτικος συνδυασμος φρεσκα κατουρα και μουνοζουμα μαζι......... τα ηπια ολα και νιωθω αρχοντας..... ... βεβαια πρεπει να ξερεις να γλειφεις για να χυσει.....Σαμπινα, τα καλυτερα μουνοζουμα της πιατσας.....μονο για αποφασισμενους και μερακληδες....
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 34
- Like
- 7.806
- Πόντοι
- 3.886
Πολύ καλή η ΒικτώριαΒικτώρια στο Διδυμου 27. Είναι λίγο πιο κοντή αλλά πιο γεμάτη. Περίπου τα ίδια κυβικά!
THE VISITOR
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 120
- Πόντοι
- 0
τώρα αυτό το θεωρείτε σωστό ? από τη στιγμή που δεν το λέει και δεν είναι κατά τη γνώμη μου εύκολο να το καταλάβει κάποιος με ποιο δικαίωμα το κάνει? τον είδα να τσι@#$νει στο σαλόνι νεαρούς που αμφιβάλω αν καταλάβαιναν τι είναι....Φιλιπίδου 11 αριστερό.. είναι τράβελος!
Διανοούμενος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 35
- Like
- 29.904
- Πόντοι
- 9.846
Αφου θίγεσαι τόσο καν'του - καν'της μυνηση ρε τυπε! (Μπα σε καλό σας μερικοί...)..!τώρα αυτό το θεωρείτε σωστό ? από τη στιγμή που δεν το λέει και δεν είναι κατά τη γνώμη μου εύκολο να το καταλάβει κάποιος με ποιο δικαίωμα το κάνει? τον είδα να τσι@#$νει στο σαλόνι νεαρούς που αμφιβάλω αν καταλάβαιναν τι είναι....
FAT BASTARD
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2017
- Like
- 825
- Πόντοι
- 81
Όπου είναι αυτή η τσατσά η Νελλυ, πάντα μα πάντα οι κορασίδες του οίκου είναι για τα μπάζα. Τελευταίο παράδειγμα η Ντανιελα στο πορνομωλ. Χάλι
kavliarhssss
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2023
- Like
- 368
- Πόντοι
- 21
Καλησπέρα παιδιά πέρασα μια βόλτα από Μεταξουργείο μετά από χρόνια ενώ πήγαινα μόνο από φυλης μεριά..και ειδα μια κοπέλα στην κολωνου 32 ισόγειο αν δεν κάνω λάθος ψιλή με σκουλαρίκι στης ρογες..έχει περάσει κανεις ξέρει τίποτα; Αξίζει να πάω συναγωνιστές;; Και σε θέμα καθαριότητας τα δωμάτια τι λένε;
Τελευταία τροποποίηση:
Frogen
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 5
- Like
- 466
- Πόντοι
- 300
αναρωτιέμαι ποιοι παντρεύονται πουτανες σε αυτή τη ζωή. Ξέρουν πόσα χιλιόμετρα πούτσο έχουν περάσει από τον κώλο τους? και επιλέγουν να ανοίξουν σπίτι μαζί τους?Τι νέα έχετε παλικάρια για την αμαρτωλή Μπάρμπορα , παντρεύτηκε και αυτή?Ξέρετε τίποτα?
Ψωλίνιο ντε Καυλέιρα
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 17
- Like
- 15.277
- Πόντοι
- 3.246
Βαλέρια;; μία που ζητάει 20€;;;Καλησπέρα παιδιά πέρασα μια βόλτα από Μεταξουργείο μετά από χρόνια ενώ πήγαινα μόνο από φυλης μεριά..και ειδα μια κοπέλα στην κολωνου 32 ισόγειο αν δεν κάνω λάθος ψιλή με σκουλαρίκι στης ρογες..έχει περάσει κανεις ξέρει τίποτα; Αξίζει να πάω συναγωνιστές;; Και σε θέμα καθαριότητας τα δωμάτια τι λένε;
giorgos_07
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 11
- Like
- 401
- Πόντοι
- 311
Μην παίρνεις και όρκο οτι ξερουν τι δουλεια έκαναν.αναρωτιέμαι ποιοι παντρεύονται πουτανες σε αυτή τη ζωή. Ξέρουν πόσα χιλιόμετρα πούτσο έχουν περάσει από τον κώλο τους? και επιλέγουν να ανοίξουν σπίτι μαζί τους?
Frogen
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 5
- Like
- 466
- Πόντοι
- 300
Μην παίρνεις και όρκο οτι ξερουν τι δουλεια έκαναν.
Για αυτό πρέπει να σαι ενημερωμένος μπουρδελιάρης να τις ξέρεις όλες στην πιάτσα να μην μπορεί να στο παίξει παρθένα η κάθε κοινή
giorgos_07
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 11
- Like
- 401
- Πόντοι
- 311
Σωστότατος, όπως και καποιοι κοιτανε και τα λεφτα που φερνει σπιτι.....Για αυτό πρέπει να σαι ενημερωμένος μπουρδελιάρης να τις ξέρεις όλες στην πιάτσα να μην μπορεί να στο παίξει παρθένα η κάθε κοινή
Ημεδαπος
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2017
- Κριτικές
- 35
- Like
- 7.316
- Πόντοι
- 3.436
Κ όμως πολλές παντρεύονται, η πλοιοψηφια θα έλεγα κ όπως είπε κ ο φίλος ποιο πριν δεν απαραίτητο να τό ξέρουν ότι εκδίδονταν, ειδικά αν ο γαμπρός ζει 3000 χιλιόμετρα μακριά από το Ελαδισταν.Για αυτό πρέπει να σαι ενημερωμένος μπουρδελιάρης να τις ξέρεις όλες στην πιάτσα να μην μπορεί να στο παίξει παρθένα η κάθε κοινή
Εκει αρχίζουν το παραμύθι,
με λενε Αντιγόνη κ είμουν πέντε χρόνια μόνη...
κ καλά είχε μια σχέση που δεν πηγα καλά.
Γενικά το παίζουν μισόπαρθένες κ χαμηλοβλεπουσες κ δεν χρειάζεται να πουν ότι αν απλώσεις στη σειρά κατακόρυφα τις πουτσες που έχουν φάει φτάνεις μέχρι την στρατόσφαιρα στο διάστημα.
walker 76
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 43
- Like
- 5.978
- Πόντοι
- 2.836
Το κορίτσι είναι απώλεια για βαθυστόχαστους και αντικειμενικούς χύστες.αναρωτιέμαι ποιοι παντρεύονται πουτανες σε αυτή τη ζωή. Ξέρουν πόσα χιλιόμετρα πούτσο έχουν περάσει από τον κώλο τους? και επιλέγουν να ανοίξουν σπίτι μαζί τους?
Frogen
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 5
- Like
- 466
- Πόντοι
- 300
φιλε μαζί σου και μένα η Μπάρμπορα είναι από τις αγαπημένες μου παρουσίες στο χώρο, την έχω τιμήσει πάρα πολλές φορές και γενικά πιστεύω ότι είναι και γαμώ τους ανθρώπους. Αλλά η σούφρα της έχει ρουφήξει πούτσο για 10 ζωές μου φαίνεται δύσκολο κάποιος να πει την παντρεύομαι σήμερα. Δεν μιλάμε για κάνα φρέσκο κοριτσάκι που μπορεί να πέρασε από το χώρο για κάνα δύο χρόνια και μετά να εξαφανίστηκε. Μιλάμε για την Μπάρμπορα που είναι δέκα χρόνια στα χαρακώματα με σταθερή πελατεία. Και έρωτοχτυπημένος να σαι πάντα θα το σκέφτεσαι αυτό.Το κορίτσι είναι απώλεια για βαθυστόχαστους και αντικειμενικούς χύστες.
Pa Luki Luk
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 65
- Like
- 20.323
- Πόντοι
- 13.636
Το νου σου μήπως αυτά τα "ροζ μουνοζουμα" ήταν pie avec περίοδο...Καταθεση στη Σαμπινα στο Βεργας 7 πριν 2-3 μερες....... της εφαγα το μουνι, της το βίασα με τη γλωσσα μου......εβαλα τη μουρη μου ολη μεσα στη μούνα της και την ρουφηξα μεχρι τελικης πτωσεως....... , ηρθε σε τελειωτικό οργασμο και εχυνε ασυστολα ροζ παχυρευστα γλυκα μουνοζουμα και εκανε και λιγο squirt...... εκρηκτικος συνδυασμος φρεσκα κατουρα και μουνοζουμα μαζι......... τα ηπια ολα και νιωθω αρχοντας..... ... βεβαια πρεπει να ξερεις να γλειφεις για να χυσει.....Σαμπινα, τα καλυτερα μουνοζουμα της πιατσας.....μονο για αποφασισμενους και μερακληδες....
Ένα έχω να πω πάντως...
Αίσχος!!!
Διανοούμενος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 35
- Like
- 29.904
- Πόντοι
- 9.846
Ελα μάγκες φευγετε από την ουσία του νήματος. Αφήστε τη Μπάρμποραρα να φτιάξει όπως θέλει τη ζωή της. Δε μας πεφτει λογος. Όλοι είμαστε άνθρωποι κι έχουμε στόχους. Ειδικά η συγκεκριμένη κοπέλα δεν έχει μονο εκτονωσει με επιτυχία χιλιάδες συναγωνιστές αλλά έχει φτιάξει τη διάθεση σε πολλους με τα παραπονα της και το χαβαλέ της. Είναι η κορυφή του παγοβουνου, αρέσει δε σας αρέσει. Ας την ευχηθουμε λοιπόν καλή συνεχεια στη ζωή της, αν σταμάτησε από το επάγγελμα αυτό. Να είναι παντα καλά! Δεν είναι η πρωτη ουτε η τελευταία που θα παντρευτεί και θα κάνει παιδακια μετά απο χρονια στην πορνεια. Και σας πληροφορω θα είναι και η καλυτερη συζυγος! ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ;; ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙΤΕ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑΡΑ ΣΑΝ ΤΗΝ ΜΠΑΡΜΠΟΡΑΡΑ, ΑΛΛΑ ΔΕ ΣΑΣ ΚΑΘΕΤΑΙ! Μη βγάζετε χολή ρε μάγκες, ουτε εξυπνάδες, ουτε ειρωνικά σχόλια για μια τέτοια ψυχαρα.
I love sex
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.354
- Πόντοι
- 481
Μια φορά είχα πάει στην Μπαρμπορα πριν 5 χρόνια όταν δούλευε τροφωνιου , τότε δεν είχα ιδέα αν έδινε κολο , πέρασα καλά μαζί της , και μου λέει στο τέλος την επόμενη φορά θα με πάρεις και από κολο … από τότε έχω να ξανά πάω χαχαχαχαχ
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 73
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 42K
- Απαντήσεις