Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 350 άτομα (19 μέλη και 331 επισκέπτες)

Dstrict

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
10
Like
6.961
Πόντοι
1.336
Α) Και άλλων κοριτσιών της μοντέλο αλυσίδας!
Τα έμαθε από μικρά τα κορίτσια "πως γίνεται η δουλειά"...
Κάποια στιγμή θα πω και για την Λίζα τι έχω μάθει..

Β) Δεν ξαναπιστευω ποτέ καμία.
Η Χριστίνα λοιπόν είναι η παλιά, νομίζω Ρίνα, που την έβλεπα Φωκαιας 24, συνήθως Τρίτη βάρδια.
Πριν δύο χρόνια ίσως.
Δυστυχώς παρότι την δοκίμασα τώρα σαν Χριστίνα δεν την αναγνώρισα...
Και έφαγα και το Μούσι περί Λευκορωσίας...
Φυσικά είναι Ουκράνα!!!

Γ) Θα μας λείψει πολύ....
Ναι Ρίνα,Φθινόπωρο 2019 πριν σκάσει ο κόβιντ ,για λίγο μάλλον νοέμβριο ήταν και στο 27.

Ε ναί μωρέ τι να πιστέψεις εδώ στον καθένα μπορεί να λένε άλλα αναλόγως πώς σε κόβουν.
Ευτυχώς μπορούν και γαμιούνται και χωρίς να τις πιστεύουμε:upsidedown:

tolis696969

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
4
Πόντοι
0
Καλημέρα, ξέρει κανείς που πήγε η Βαλέρια από Κωνσταντινουπόλεως 166?

Dstrict

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
10
Like
6.961
Πόντοι
1.336
Αν κοιτάς τον κωλο του έχεις ένα μικρό θεματακι,μήπως τον μελωνεις το λουκουμα?
Χαχαχχχ απαιχτος ρε παίχτη ,τού λες έτσι και στο κσπάκι πετάς κσι πέντε μηνύματα:tooth::tooth: στύλ πωπωπω δεν ξανάδα τέτοιο κώλο τέτοιους ώμους τέτοιο κεφάλι τέτοιο τέρας της φύσης νο οφφένσ αλλά ιντριγκαρίστηκες αγρίως:new_shocked:

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
65
Like
20.794
Πόντοι
13.636
Ναι Ρίνα,Φθινόπωρο 2019 πριν σκάσει ο κόβιντ ,για λίγο μάλλον νοέμβριο ήταν και στο 27.

Ε ναί μωρέ τι να πιστέψεις εδώ στον καθένα μπορεί να λένε άλλα αναλόγως πώς σε κόβουν.
Ευτυχώς μπορούν και γαμιούνται και χωρίς να τις πιστεύουμε:upsidedown:
Ρίνα έτσι καλά το θυμάμαι το όνομα?
Μήπως είχε τραγουδήσει στον ίδιο οίκο και σαν Τζασμιν?
Σωστά πάντως ήταν 2019!

Dstrict

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
10
Like
6.961
Πόντοι
1.336
Ρίνα έτσι καλά το θυμάμαι το όνομα?
Μήπως είχε τραγουδήσει στον ίδιο οίκο και σαν Τζασμιν?
Σωστά πάντως ήταν 2019!
Το Ρίνα έπαιξε σίγουρα ,τώρα για τζασμίν / γιασμίν ίδια εποχή θα σε γελάσω νομίζω όμως ήταν μια άλλη ίσως 3η βάρδια εκεί ή στο 25 καλύτερα ρώτα κανά Σμυρνη

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
65
Like
20.794
Πόντοι
13.636
Κατέληξα εκεί μην βρίσκοντας τη Σύλβια στο Διδύμου 22,στο δωμάτιο η Μαρίνα (που δεν έχω πάρει, αξίζει;).
Δηλαδή σηκώθηκε πρωί πρωί και πήγες να μου γαμησεις την γκόμενα έτσι??? Αν Έχεις τέτοιους φίλους ...

Μαρίνα για ποια ρωτάς και που?

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Χαχαχχχ απαιχτος ρε παίχτη ,τού λες έτσι και στο κσπάκι πετάς κσι πέντε μηνύματα:tooth::tooth: στύλ πωπωπω δεν ξανάδα τέτοιο κώλο τέτοιους ώμους τέτοιο κεφάλι τέτοιο τέρας της φύσης νο οφφένσ αλλά ιντριγκαρίστηκες αγρίως:new_shocked:
ΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑ εε μα ρε φιλε δε μπορω,πως πηγε ετσι το σουργελο,95 κιλα γομαρι με μινι ειναι το τρομερα αστειο για να ψωφισεις στα γελια.

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Δηλαδή σηκώθηκε πρωί πρωί και πήγες να μου γαμησεις την γκόμενα έτσι??? Αν Έχεις τέτοιους φίλους ...

τι επαθες και συ σου γαμησε τη γκομενα,ντροπης πραματα.Πως θα το ξεπερασεις?

Bambaataa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2021
Like
1.716
Πόντοι
201
Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Χθες το μεσημερι στο 73β επι της λιοσιων ενα παλουκαρι; γυρω στα 25 ανεβαινε τις σκαλες. Το περιεργο ειναι οτι φορουσε ενα ολοσωμο κολλητο μι νι. Στην αρχη δεν πιστευα στα ματια μου. Το ειδαμε κι αυτο, σκεφτηκα. Μεσα με τρεμαμενη και αγχωμενη φωνη ζητησε να κανει ποδολαγνιες.
Υγ.- Ελλαδα εισαι ετοιμη ..!?
στη δευτερη φωτο με τη φουστιτσα του ειναι σωστη κυρια.Μεχρι και για ενα ποτακι ετσι για την παρεα θα τον κυκλοφορουσα αρκει να μη μου αρχιζει τις μιζεριες του τυπου δε με αποδεχεται η κοινωνια και εχει μια μουρη μεχρι το πατωμα και λοιπες πιπες,αν μου αρχισει αυτες τις μαλακιες θα τον στειλω πισω πακετο στη μανα του να μιξοκλαιει σε αυτην.

I love sex

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2017
Κριτικές
9
Like
1.354
Πόντοι
481
Πρωινό άδειασμα , σε ντουέτο στην Λιοσίων Κατερίνα και Μαρία χοσε , πίπα με σκούφο σπάνια κάνω διότι δεν μ σηκώνεται αλλά με αυτές ο πουτσος έγινε πέτρα , άντεχαν στο δυνατό σφυροκόπημα και οι δυο …

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.768
Πόντοι
10.686

Διδύμου 22,την έχω δει σε βόλτα,μια στυλιάρι.

walker 76

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2021
Κριτικές
44
Like
6.262
Πόντοι
2.836

ApollwnasNX

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2023
Like
124
Πόντοι
0
Μάλλον την λάθος Βίκυ λέω βέβαια ... :cheesy:

Εγώ με αυτή είχα περάσει καλά αν και ο πλαστικός κώλος με εμπόδιζε να γαμήσω όπως το είχα στο μυαλό μου, με άφησε όμως και τελείωσα στο στόμα της, είχα πάει μέρα με 0 κίνηση και έκατσα τουλάχιστον 12-13 λεπτά χωρίς βιασύνη, όμορφο πρόσωπο οκ πλαστικό βυζί, κακός πλαστικός κώλος που δεν ξέρω γιατί τον έβαλε.
Μου είχε πει ότι μιλάει καλά αγγλικά γιατί ήταν γραμματέας για αγγλόφωνα στελέχη επιχειρήσεων στην χώρα της και έβγαζε σε 10 ώρες όσα βγάζει με 3-4 γαμήσια εδώ.

Βόλτα Σάββατο βράδυ νωρίς μεταξουργείο, όπως έγραψα, αρκετά σπιτάκια άρχισαν να ζητάν 15€, τα κλασικά της Ρίτας (μουνάρας) Κ32Α ΑΛΛΑ και το διπλανό η βρωμουπόγα Κ32Β όπου ήταν η ίδια κοπέλα που είναι τόσο καιρό εκεί στα 10, το απέναντι κλασικά το Κ27Α Λατινόσπιτο, το Ι20Β με την Βανέσσα/Κατερίνα, το Ι32 βάθος με μία Λατίνα και μου αναφέρθηκε και 15€ στο Περδίκκα αν θέλω ελ.στοματικό, σύνολο τουλάχιστον 6 οίκοι (που αντικειμενικά βέβαια έχουν τα ποιο όμορφα μωρά) ζητούν 15€ μόνιμα αλλά χωρίς καμία βελτίωση σε χώρο/υπηρεσίες.

Πέρασα στο πορνοmall κάτω δεξιά με μιά τροφαντή ασχημούλα με βυζάρες (ήθελα βυζιά το Σάββατο), οκ εμπειρία αλλά παρότι έκανα καλό μπάνιο αφού γύρισα, την Κυριακή το πρωί είχα κάτι κόκκινα/ροζ σπυριά/ερεθισμό στα μπούτια εκεί που ήρθαν ποιο πολύ σε επαφή με την τύπισσα, μπορεί να είναι και τυχαίο δεν ξέρω.
Φίλε συνάδελφε για δώσε περισσότερες πληροφοριες γιά την γυναίκα πως ήτανε εμφανισιακά εθνικότητα καί προγραμμα γιατί έχω παει αρκετές φορές εκεί καί πρεπει να προσεχουμε

Basilias777

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2023
Like
315
Πόντοι
21
Απόγευμα υπάρχει κάτι αξιόπιστο σε πρωκτικό ;

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
161
Like
20.516
Πόντοι
32.478
Περίπου 13:30 πάω Κολωνού 48 για περιποιημενη τσιμπουκάδα από Άντζελα. Δουλεύει μαζί και η Βαλέρια που επανέκαμψε από Νορβηγία. Μπαίνει ένας πιτσιρικάς, βγαίνει η Βαλέρια στο σαλόνι και του λέει "έχεις ωραία μάτια ". Κατευθείαν δωμάτιο ο πιτσιρικάς
Ελπίζω τουλάχιστον να πέρασε καλά και να μην τον ξεπέταξε

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
65
Like
20.794
Πόντοι
13.636

pinvestor

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2023
Like
15
Πόντοι
0
Θέλω να μου πείτε σε απογευματινή βάρδια που θα βρω το καλύτερο ελεύθερο στοματικό με φουλ περιποίηση αυτές τις μέρες;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom