Μάλλον την λάθος Βίκυ λέω βέβαια ...
Tην εισα σημερα, πραγματικο αλογο, ομως μου βγαζει κατι σαν φολα...
Δυστυχως διαλεξα την Μαρια απο φωκαιας 25α ομως μετρια πραγματα. Μελαχρινο κοτοπουτανο μαυριδερη με 3+ βυζομπαλα και κακοφτιαγμενο κωλο.
Πιπα ανευ μετρια, που οταν καυλωσα μου ειπε λογω μεγεθους μονο μια σταση. Φουλ ξενερα, δεν μου ερχοταν να χυσω με τιποτα και απλα οταν κτυπησε δευτερη φορα την πορτα η τσατσατης ειπα να την χυσω στο στηθος πραγμα που εκανα. Εγω δεν με αυτην ξανα
Εγώ με αυτή είχα περάσει καλά αν και ο πλαστικός κώλος με εμπόδιζε να γαμήσω όπως το είχα στο μυαλό μου, με άφησε όμως και τελείωσα στο στόμα της, είχα πάει μέρα με 0 κίνηση και έκατσα τουλάχιστον 12-13 λεπτά χωρίς βιασύνη, όμορφο πρόσωπο οκ πλαστικό βυζί, κακός πλαστικός κώλος που δεν ξέρω γιατί τον έβαλε.
Μου είχε πει ότι μιλάει καλά αγγλικά γιατί ήταν γραμματέας για αγγλόφωνα στελέχη επιχειρήσεων στην χώρα της και έβγαζε σε 10 ώρες όσα βγάζει με 3-4 γαμήσια εδώ.
Βόλτα Σάββατο βράδυ νωρίς
μεταξουργείο, όπως έγραψα, αρκετά σπιτάκια άρχισαν να ζητάν 15€, τα κλασικά της Ρίτας (μουνάρας) Κ32Α ΑΛΛΑ και το διπλανό η βρωμουπόγα Κ32Β όπου ήταν η ίδια κοπέλα που είναι τόσο καιρό εκεί στα 10, το απέναντι κλασικά το Κ27Α Λατινόσπιτο, το Ι20Β με την Βανέσσα/Κατερίνα, το Ι32 βάθος με μία Λατίνα και μου αναφέρθηκε και 15€ στο Περδίκκα αν θέλω ελ.στοματικό, σύνολο τουλάχιστον 6 οίκοι (που αντικειμενικά βέβαια έχουν τα ποιο όμορφα μωρά) ζητούν 15€ μόνιμα αλλά χωρίς καμία βελτίωση σε χώρο/υπηρεσίες.
Πέρασα στο πορνοmall κάτω δεξιά με μιά τροφαντή ασχημούλα με βυζάρες (ήθελα βυζιά το Σάββατο), οκ εμπειρία αλλά παρότι έκανα καλό μπάνιο αφού γύρισα, την Κυριακή το πρωί είχα κάτι κόκκινα/ροζ σπυριά/ερεθισμό στα μπούτια εκεί που ήρθαν ποιο πολύ σε επαφή με την τύπισσα, μπορεί να είναι και τυχαίο δεν ξέρω.