Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 327 άτομα (21 μέλη και 306 επισκέπτες)

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.854
Πόντοι
5.975
Δίπλα στο βενζινάδικο στον όροφο... Ενα μελαχρινό Κορίνα νμζ όνομα απογευματινή βάρδια...Λέει τπτ;
Γνωστή και μη εξαιρετέα... αν και δεν έχω δοκιμάσει, το ένστικτό μου βγάζει τάσεις ξεπέτας και δεν έχω διαβάσει εδώ μέσα τα καλύτερα για του λόγου της...

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Δίπλα στο βενζινάδικο στον όροφο... Ενα μελαχρινό Κορίνα νμζ όνομα απογευματινή βάρδια...Λέει τπτ;
την εχω παρει 2 φορες κατι το σπουδαιο δε μου εχει μεινει.Στο σεξ βαζει ολο το χερι της απο κατω και γενικα ετσι και ετσι,εμφανηση βεβαια μαρεσει εμενα πολυ.

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
35
Like
7.832
Πόντοι
3.886
την εχω παρει 2 φορες κατι το σπουδαιο δε μου εχει μεινει.Στο σεξ βαζει ολο το χερι της απο κατω και γενικα ετσι και ετσι,εμφανηση βεβαια μαρεσει εμενα πολυ.
Αυτό με κέρδισε κ εμένα η εμφάνιση

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
35
Like
7.832
Πόντοι
3.886

alfabitagama

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2011
Κριτικές
8
Like
631
Πόντοι
300
Tην εισα σημερα, πραγματικο αλογο, ομως μου βγαζει κατι σαν φολα...
Δυστυχως διαλεξα την Μαρια απο φωκαιας 25α ομως μετρια πραγματα. Μελαχρινο κοτοπουτανο μαυριδερη με 3+ βυζομπαλα και κακοφτιαγμενο κωλο.
Πιπα ανευ μετρια, που οταν καυλωσα μου ειπε λογω μεγεθους μονο μια σταση. Φουλ ξενερα, δεν μου ερχοταν να χυσω με τιποτα και απλα οταν κτυπησε δευτερη φορα την πορτα η τσατσατης ειπα να την χυσω στο στηθος πραγμα που εκανα. Εγω δεν με αυτην ξανα
Είναι όντως φόλα η Μαρίνα... Το ένστικτο σου δούλεψε σωστά!

Ημεδαπος

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Κριτικές
35
Like
7.402
Πόντοι
3.436
Χθες το μεσημερι στο 73β επι της λιοσιων ενα παλουκαρι; γυρω στα 25 ανεβαινε τις σκαλες. Το περιεργο ειναι οτι φορουσε ενα ολοσωμο κολλητο μι νι. Στην αρχη δεν πιστευα στα ματια μου. Το ειδαμε κι αυτο, σκεφτηκα. Μεσα με τρεμαμενη και αγχωμενη φωνη ζητησε να κανει ποδολαγνιες.
Υγ.- Ελλαδα εισαι ετοιμη ..!?
Δεν ξανά έχω δει κάτι παρόμοιο.
Αρχικα σκέφτηκα μήπως έχουμε απόκριες,
αλλά μάλλον δεν έχουμε.
Αυτός ο τύπος κάτι άλλο επιδιώκει,
τώρα τι μάλλον δεν θα μάθουμε ποτέ.
Ακόμα κ gay η αμφισεξουαλικος να είναι η να θέλει αυταρχικό η ποδολαγνιες όπως λέει σίγουρα δεν θα ήταν απαραιτητος να ντυθεί έτσι.

8/2/1981

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2018
Κριτικές
3
Like
4.802
Πόντοι
736
Επίσκεψη το απόγευμα με τη μιλφ Αλεξάνδρα στο Άγκυρας 12.
Μπαμπατσικη ξανθιά με χειλαρες για λιπαρές :-).Λίγο βιαστική σήμερα αλλά την συγχωρω γιατί με ρουφήξε καλά.
Γαμευσιμη και η τσατσά,ξανθιά 40αρα σκυλί.

AndrosP69

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2022
Like
144
Πόντοι
0
Πέρασμα σήμερα από το Μ Αλεξάνδρου 28 κουρτίνα με τη προβοητη Λάνα με τις δυθηραμβ λες κριτικές μέτρια εμφάνιση Καλο σώμα σχετικά είπα να περάσω μετριοτατη πίπα βιαστική 69 νιετ λόγω κούρασης από ότι δήλωσε καθότι δουλεύει δωδεκάωρα φιλιά όχι καβαλημα για σεξ κανένα πεντάλεπτο μέτρια στύση τελείωμα με μαλακια ίσως δεν υπήρξε χημεία πάντως από μένα δε θα υπάρξει δεύτερη φορά

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
αλλά μάλλον δεν έχουμε.
Ακόμα κ gay η αμφισεξουαλικος να είναι η να θέλει αυταρχικό η ποδολαγνιες όπως λέει σίγουρα δεν θα ήταν απαραιτητος να ντυθεί έτσι.
Χαχαχαχα πολύ περίεργο πρώτη φορά το βλέπω 25 χρόνων νεότατος άνθρωπος κάθεται και ντύνεται με φούστα σε μπουρδέλο σα βλάκας και δε του πάει κιολας,αυτό το μίνι είναι για αδύνατες γραμμές αυτός είναι ατσουμπαλος,μια κωλαρα,μια Κεφαλά,μια Πλαταρα,αποτυχία τελείως.

Wolfman42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Like
2.336
Πόντοι
446
αλλά μάλλον δεν έχουμε.

Μπορεί να κατάγεται από τη Λέσβο!

tenten23

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2023
Like
266
Πόντοι
21
Που δουλεύει παιδιά η κοπέλα φυλής πείτε και αριθμό

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.854
Πόντοι
5.975

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.407
Πόντοι
3.936
Σε έμπειρους χυστες που θέλουν την καλή απόδοση της Μί.. να σπεύσουν μετά από μερικές μέρες.
Ολα αυτα με τις δυο παραπανω κορασιδες ειναι κ θεμα κατευθυνσης απο συνεχομενο μαρκετινγκ. Παλιοτερα επι της οδου φυλ. ειχε μοντελε τεμαχια μερα-νυχτα. Επισης νωρις τις Κυριακες αν ηταν τυχερος καποιος επεφτε σε ρεπατζουδες (πολυ καλες) απο στουντιο. Τωρα που η αποδοση σε εμφανιση εχει πεσει λογω (προσφορας κ ζητησης) των λ'μεταναστων; κτλπ.. Φερνουν στους οικους αντοχης ο'τι να ναι. Και τα καλα διοχετευονται σε στου, χοτελ, ή ντιλιβερυ. Φυσικα μετα σε οτι απομενει στα μπου. Στους στραβους οπως λεει κι η παροιμια θα ξεχωρισει ο μονοφθαλμος.

Mpooumpoukos

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
19
Like
6.416
Πόντοι
2.036
Ευχαριστώ αδερφέ..
Μάλλον την λάθος Βίκυ λέω βέβαια ... :cheesy:
Tην εισα σημερα, πραγματικο αλογο, ομως μου βγαζει κατι σαν φολα...
Δυστυχως διαλεξα την Μαρια απο φωκαιας 25α ομως μετρια πραγματα. Μελαχρινο κοτοπουτανο μαυριδερη με 3+ βυζομπαλα και κακοφτιαγμενο κωλο.
Πιπα ανευ μετρια, που οταν καυλωσα μου ειπε λογω μεγεθους μονο μια σταση. Φουλ ξενερα, δεν μου ερχοταν να χυσω με τιποτα και απλα οταν κτυπησε δευτερη φορα την πορτα η τσατσατης ειπα να την χυσω στο στηθος πραγμα που εκανα. Εγω δεν με αυτην ξανα
Εγώ με αυτή είχα περάσει καλά αν και ο πλαστικός κώλος με εμπόδιζε να γαμήσω όπως το είχα στο μυαλό μου, με άφησε όμως και τελείωσα στο στόμα της, είχα πάει μέρα με 0 κίνηση και έκατσα τουλάχιστον 12-13 λεπτά χωρίς βιασύνη, όμορφο πρόσωπο οκ πλαστικό βυζί, κακός πλαστικός κώλος που δεν ξέρω γιατί τον έβαλε.
Μου είχε πει ότι μιλάει καλά αγγλικά γιατί ήταν γραμματέας για αγγλόφωνα στελέχη επιχειρήσεων στην χώρα της και έβγαζε σε 10 ώρες όσα βγάζει με 3-4 γαμήσια εδώ.

Βόλτα Σάββατο βράδυ νωρίς μεταξουργείο, όπως έγραψα, αρκετά σπιτάκια άρχισαν να ζητάν 15€, τα κλασικά της Ρίτας (μουνάρας) Κ32Α ΑΛΛΑ και το διπλανό η βρωμουπόγα Κ32Β όπου ήταν η ίδια κοπέλα που είναι τόσο καιρό εκεί στα 10, το απέναντι κλασικά το Κ27Α Λατινόσπιτο, το Ι20Β με την Βανέσσα/Κατερίνα, το Ι32 βάθος με μία Λατίνα και μου αναφέρθηκε και 15€ στο Περδίκκα αν θέλω ελ.στοματικό, σύνολο τουλάχιστον 6 οίκοι (που αντικειμενικά βέβαια έχουν τα ποιο όμορφα μωρά) ζητούν 15€ μόνιμα αλλά χωρίς καμία βελτίωση σε χώρο/υπηρεσίες.

Πέρασα στο πορνοmall κάτω δεξιά με μιά τροφαντή ασχημούλα με βυζάρες (ήθελα βυζιά το Σάββατο), οκ εμπειρία αλλά παρότι έκανα καλό μπάνιο αφού γύρισα, την Κυριακή το πρωί είχα κάτι κόκκινα/ροζ σπυριά/ερεθισμό στα μπούτια εκεί που ήρθαν ποιο πολύ σε επαφή με την τύπισσα, μπορεί να είναι και τυχαίο δεν ξέρω.

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.768
Πόντοι
10.686
Επικυρώνω την άποψη του Paluki Luk για την Εβελίνα στο Φωκαίας 27 όροφος, όχι κάτι αξέχαστο, τουλάχιστον αξιοπρεπές. Απλό πρόγραμμα χωρίς θεατρινισμούς,εισέπραξα ανθρώπινη συμπεριφορά. Σημειωτέον ότι ήταν καθαρή και μυρωδάτη.
Κατέληξα εκεί μην βρίσκοντας τη Σύλβια στο Διδύμου 22,στο δωμάτιο η Μαρίνα (που δεν έχω πάρει, αξίζει;).

I love sex

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2017
Κριτικές
9
Like
1.354
Πόντοι
481
Καλημερα
Η Κατερίνα από Λιοσίων είναι καλη μέσα ;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom