Bambaataa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2021
- Like
- 1.738
- Πόντοι
- 201
Και εάν ξέρει κανείς για Μαρίνα από Άγκυρας 9 και 12 επίσης. Εξαφανίστηκαν οι καταπιολες μας.Καλημέρα, ξέρει κανείς που πήγε η Βαλέρια από Κωνσταντινουπόλεως 166?
Και εάν ξέρει κανείς για Μαρίνα από Άγκυρας 9 και 12 επίσης. Εξαφανίστηκαν οι καταπιολες μας.Καλημέρα, ξέρει κανείς που πήγε η Βαλέρια από Κωνσταντινουπόλεως 166?
στη δευτερη φωτο με τη φουστιτσα του ειναι σωστη κυρια.Μεχρι και για ενα ποτακι ετσι για την παρεα θα τον κυκλοφορουσα αρκει να μη μου αρχιζει τις μιζεριες του τυπου δε με αποδεχεται η κοινωνια και εχει μια μουρη μεχρι το πατωμα και λοιπες πιπες,αν μου αρχισει αυτες τις μαλακιες θα τον στειλω πισω πακετο στη μανα του να μιξοκλαιει σε αυτην.Χθες το μεσημερι στο 73β επι της λιοσιων ενα παλουκαρι; γυρω στα 25 ανεβαινε τις σκαλες. Το περιεργο ειναι οτι φορουσε ενα ολοσωμο κολλητο μι νι. Στην αρχη δεν πιστευα στα ματια μου. Το ειδαμε κι αυτο, σκεφτηκα. Μεσα με τρεμαμενη και αγχωμενη φωνη ζητησε να κανει ποδολαγνιες.
Υγ.- Ελλαδα εισαι ετοιμη ..!?
Διδύμου 22,την έχω δει σε βόλτα,μια στυλιάρι.Δηλαδή σηκώθηκε πρωί πρωί και πήγες να μου γαμησεις την γκόμενα έτσι??? Αν Έχεις τέτοιους φίλους ...
Μαρίνα για ποια ρωτάς και που?
Δεν θα την δεις ξανα ποτέ, παντρεύτηκε. Ενα απο τα λίγα στανταρακια μου.Καλημέρα, ξέρει κανείς που πήγε η Βαλέρια από Κωνσταντινουπόλεως 166?
Μήπως Μαριάννα?Διδύμου 22,την έχω δει σε βόλτα,μια στυλιάρι.
Φίλε συνάδελφε για δώσε περισσότερες πληροφοριες γιά την γυναίκα πως ήτανε εμφανισιακά εθνικότητα καί προγραμμα γιατί έχω παει αρκετές φορές εκεί καί πρεπει να προσεχουμεΜάλλον την λάθος Βίκυ λέω βέβαια ...
Εγώ με αυτή είχα περάσει καλά αν και ο πλαστικός κώλος με εμπόδιζε να γαμήσω όπως το είχα στο μυαλό μου, με άφησε όμως και τελείωσα στο στόμα της, είχα πάει μέρα με 0 κίνηση και έκατσα τουλάχιστον 12-13 λεπτά χωρίς βιασύνη, όμορφο πρόσωπο οκ πλαστικό βυζί, κακός πλαστικός κώλος που δεν ξέρω γιατί τον έβαλε.
Μου είχε πει ότι μιλάει καλά αγγλικά γιατί ήταν γραμματέας για αγγλόφωνα στελέχη επιχειρήσεων στην χώρα της και έβγαζε σε 10 ώρες όσα βγάζει με 3-4 γαμήσια εδώ.
Βόλτα Σάββατο βράδυ νωρίς μεταξουργείο, όπως έγραψα, αρκετά σπιτάκια άρχισαν να ζητάν 15€, τα κλασικά της Ρίτας (μουνάρας) Κ32Α ΑΛΛΑ και το διπλανό η βρωμουπόγα Κ32Β όπου ήταν η ίδια κοπέλα που είναι τόσο καιρό εκεί στα 10, το απέναντι κλασικά το Κ27Α Λατινόσπιτο, το Ι20Β με την Βανέσσα/Κατερίνα, το Ι32 βάθος με μία Λατίνα και μου αναφέρθηκε και 15€ στο Περδίκκα αν θέλω ελ.στοματικό, σύνολο τουλάχιστον 6 οίκοι (που αντικειμενικά βέβαια έχουν τα ποιο όμορφα μωρά) ζητούν 15€ μόνιμα αλλά χωρίς καμία βελτίωση σε χώρο/υπηρεσίες.
Πέρασα στο πορνοmall κάτω δεξιά με μιά τροφαντή ασχημούλα με βυζάρες (ήθελα βυζιά το Σάββατο), οκ εμπειρία αλλά παρότι έκανα καλό μπάνιο αφού γύρισα, την Κυριακή το πρωί είχα κάτι κόκκινα/ροζ σπυριά/ερεθισμό στα μπούτια εκεί που ήρθαν ποιο πολύ σε επαφή με την τύπισσα, μπορεί να είναι και τυχαίο δεν ξέρω.
Τι Μαρινα τι Μαριάννα???Μήπως Μαριάννα?
Αυτή,ναι.Μήπως Μαριάννα?
OK. Ευχαριστώε δεν υπάρχουν και πολλές επιλογές... Διδύμου 8, Διδυμου 27
Επιβεβαιώνω οτι επέστρεψε το Μαριαννάκι το γλυκό σκίννυ μιλφάκι στο Διδύμου 22.Αυτή,ναι.
Κάνει ακαποτο τσιμπούκι χωρίς έξτρα αν αυτό εννοείςΚανει acapella η κυρια με illegal extras; Γι αυτο γινεται λαικο προσκυνημα;
Τι να το κάνω ότι είναι ωραία με λεπτό σώμα όταν δεν σε αφήνει να τη γαμησεις???Ούτε την μισή πουτσα δεν σε αφήνει να βάλεις.Επιβεβαιώνω οτι επέστρεψε το Μαριαννάκι το γλυκό σκίννυ μιλφάκι στο Διδύμου 22.
Περιποιημένη σήμερα με φτιαγμένα μαλλάκια, άρωμα γιασεμί, και πεντικιούρ στα νυχάκια,
είναι μια γλύκα για τους λάτρεις των σκίννυ μωρών.
Μακριά, συναγωνιστή.Δίπλα στο βενζινάδικο στον όροφο... Ενα μελαχρινό Κορίνα νμζ όνομα απογευματινή βάρδια...Λέει τπτ;
Αυτό είναι το καλό με κάτι τύπους σαν εμένα που την έχουν μικρή...Τι να το κάνω ότι είναι ωραία με λεπτό σώμα όταν δεν σε αφήνει να τη γαμησεις???Ούτε την μισή πουτσα δεν σε αφήνει να βάλεις.
Τι Λωζάνη, τι Κοζάνη.. Τι Kalvin Klein, τι klein mein..Τι Μαρινα τι Μαριάννα???
Οποία και αν βρει ας την γαμησει!!!
Μια Χαρά είναι και οι δύο!!!