Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 37
- Like
- 8.288
- Πόντοι
- 4.510
Πήγαινε και θα με θυμηθείςΌσες φορές την έχω δει...δεν μου τα λέει καθόλου ρε γαμωτο...και έχει καλές κριτικές...αλλά δεν
Πήγαινε και θα με θυμηθείςΌσες φορές την έχω δει...δεν μου τα λέει καθόλου ρε γαμωτο...και έχει καλές κριτικές...αλλά δεν
Κάνε μια κριτική συνάδελφε.Πέρασμα από Φυλής τώρα το απόγευμα, στο 86β νομίζω το κάτω η Σοφία Κολομβιανή με τα πολλα τατου, την είχα παρει και σε στούντιο της Καβάλας πριν κανα 8μηνο. Πετίτ, με πολύ μικρα βυζάκια, πολύ ωραία βαθιά πιπα με εναλλαγές σε γρήγορο, πολύ ωραία αίσθηση το σφιχτο μουνάκι της, τον έφαγε με χαρά μέχρι τέρμα και έχυσα σε χρόνο ρεκορ! Γρι Αγγλικά (ελληνικά δεν το συζητάμε) αλλα ξέρω λιγα ισπανικά οποτε μια χαρά.
Σίγουρα φεύγει;καλά καλά δεν ήρθε,μήπως μεταθεση πίσω στο 109;Επί του πιεστηριου..
Τώρα 12/9/2023 15.00
Διδυμου 22
Μαριάννα.
Η Σύλβια θα απουσιάζει για 15 ημέρες...
Καλά πόσο μακρυά είσαι από την πραγματικότητα...
Το διαπιστωσα ότι δε θέλει φιλία στη πλάτη της έδωσα ένα και έλεγε γαργαλιεμαι πάντως είναι ωραία κοπέλα πολύ,2 φορές την έχω πάρει και τη πρώτη πέρασα όχι καλά τη δεύτερη πέρασα καλύτερα.Θα τη ξαναπάρω κάποια στιγμή δε είναι και χάλια σε υπηρεσίες.Στα 4 κάθεται σα βατραχακι και τον τρώει.Εγώ έχω παρει την Κορίνα αρκετές φορές, μια χαρά κάθεται να τον φάει στα 4. Εμένα με τους 18 ποντους πουτσα μου μου λέει μεσα μεσα να είσαι να μη φεύγει, δηλαδη οταν παω να γαμήσω εξω εξω με τραβάει μέσα. Κ στα 4 κ απο μπρος. Κ κανει κ πολυ ωραία εφαρμογή το μουνί της. Λίγο περίεργο υφάκι έχει, αν παρεξηγιέσαι ευκολα την παρεξηγείς άνετα. Εγώ που δεν έχω θέμα περνάω κάθε φορά μια χαρά κ τη θεωρώ τίμια. Α! φιλιά και χάδια στην πλάτη δε θελει μονο δε της αρέσει καθολου.
Και πολύ καλά εκανες σε τέτοιες συνθηκες ,ρε σύ δεν κλείνουν μπούτι,διπλοβάρδιες τέρμα ,άσε πού επιλογές υπάρχουν κάργα φέτος.Ρε μάγκες δούλευε χτες το απόγευμα η μυρα μαζι με την εμμυ λοσιων 73 και σχεδόν είχε κλεισει ο δρόμος απ τ αμάξια στο κεντρικό + τα στενά μπαίνεις στον οικο βλέπεις ποδοσφαιρική ομάδα και τα 4 δωμάτια κλεισμένα ήξερα οτι εχει ζήτηση τοσο πολυ η μυρα αλλα έμπαιναν και για την εμμυ( που ήθελα να την ξαναδωσω αλλη μια ευκαιρία δεν ήταν καλη την τελευταία φορά αλλα παίζει να είχα αναμονή 7 άτομα μπροστά σηκώθηκα και έφυγα...
Ενταξει μη μιλάς τόσο χάλια γυναίκες είναι και αυτές που βοηθάνε τόσους άντρες τις έξω να φοβάσαι που κάνουν το καλό σε κάτι μαλακές μόνο.Τωρα θα συμφωνήσω ούτε εγώ θα παντρευομουν μια σεξεργατρια αλλά εντάξει μπορείς να το λες λίγο πιο ευγενικά δείχνοντας έτσι κάποιο σεβασμο σε αυτές που εδώ που τα λέμε τον αξίζουν.αναρωτιέμαι ποιοι παντρεύονται πουτανες σε αυτή τη ζωή. Ξέρουν πόσα χιλιόμετρα πούτσο έχουν περάσει από τον κώλο τους? και επιλέγουν να ανοίξουν σπίτι μαζί τους?
Κρίμα οι κοπέλες θα έχουν λιώσει στη δουλειά δε είναι ωραίο γιαυτες να πηγαινουν με τόσους άπειρους πελάτες.Και πολύ καλά εκανες σε τέτοιες συνθηκες ,ρε σύ δεν κλείνουν μπούτι,διπλοβάρδιες τέρμα ,άσε πού επιλογές υπάρχουν κάργα φέτος.
Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου μάγκες ….Ενταξει μη μιλάς τόσο χάλια γυναίκες είναι και αυτές που βοηθάνε τόσους άντρες τις έξω να φοβάσαι που κάνουν το καλό σε κάτι μαλακές μόνο.Τωρα θα συμφωνήσω ούτε εγώ θα παντρευομουν μια σεξεργατρια αλλά εντάξει μπορείς να το λες λίγο πιο ευγενικά δείχνοντας έτσι κάποιο σεβασμο σε αυτές που εδώ που τα λέμε τον αξίζουν.
Ναι ενταξει ούτε εγώ θα το έκανα αλλά ότι τις σέβομαι απεριόριστα για το λειτούργημα που κάνουν ειναι γεγονός.Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου μάγκες ….
αναρωτιέμαι ποιοι παντρεύονται πουτανες σε αυτή τη ζωή. Ξέρουν πόσα χιλιόμετρα πούτσο έχουν περάσει από τον κώλο τους? και επιλέγουν να ανοίξουν σπίτι μαζί τους?
Κατακτήσεις βλέπω σε 3 τυπισες ωραίος.Την Καλησπερα στους Φιλους....περασα με Αλεξανδρα απο Ιασωνος 2α....αδιαφορη...με διαθεση ξεπετας.. δυνατη αλλα αγρια πιπα που τα πηρε στο στομα και με ξεζουμισε και μετα περασμα απο Μαγνησιας 1 που ηταν η Νταιανα.....την ξεγοφιασατε ¨Ρεμαλια"?.....σε λιγο θα γαμιεται με καροτσακι...δεν την πιεσα....μια πιπα μονο....
υσ.εκτος θεματος.....μου την επεσε τσιγγανα μεσα στο μετρο....γυρω στα 25....μακρυ μαλλακι....φουστιτσα μακρυα....βυζακι νορμαλ...αδυνατη.....αλλα ο Mondi αμετακινητος....
2.στο προαστιακο.... 50αρα καθοτανε απεναντι και με πηρε χαμπαρι οτι ειχα καρφωθει στους βυζους της και φαινεται ψικολαυλωσε και αρχισε να παιζει με τον γιακα του πουκαμισου που φορουσε...με τα πετα....ποτε ανοιγε το ενα ...ποτε ανοιγε το αλλο.....ψιλοχαιδευε τον λαιμο της...και η πλακα συνεχιστηκε...μπηκε και αλλη βυζου μεσα....γυρω στα 25 και εκατσε αριστερα μου και απεναντι.....τα ματια μου ειχαν γινει σαν του Σπανοβαγγελοδημητρη.....μαρτυριο σκετο.....
Καλα να περνατε....
Καλησπερα Οreos...μπα.....μαλλον ηταν η μερα ετσι....πιο στεγνος και απο την ερημο Σαχαρα ειμαι.....Κατακτήσεις βλέπω σε 3 τυπισες ωραίος.
Μπορεί να έτυχε τα κάνουν για να πάρουν και επιβεβαίωση πολλές φορές και συ καλά να περνάς.Καλησπερα Οreos...μπα.....μαλλον ηταν η μερα ετσι....πιο στεγνος και απο την ερημο Σαχαρα ειμαι.....
Καλα να περνας....
Τυπε μου πίστεψε με ότι οι "κανονικές Γυναικες" έξω είναι χειρότερες γιατί είναι κάριολες οι περισσότερες και δεν φαίνονται...και το μαθαίνεις στην 1)πορεία η 2)πολύ αργά αργότερα...όταν έχεις και παιδι..Η Μπάρμπαρα από την άλλην και η κάθε Μπάρμπαρα, είναι πιο συνηδειτοποιημενη..πιο ψημενη από την ζωή.. και έχει εκτιμήσει απλά πράγματα..ενώ οι άλλες έξω...τα θεωρούν αυτονόητα και δεδομενα...σκέψου το λιγο και πιστεύω θα καταλάβεις τι εννοώ.φιλε μαζί σου και μένα η Μπάρμπορα είναι από τις αγαπημένες μου παρουσίες στο χώρο, την έχω τιμήσει πάρα πολλές φορές και γενικά πιστεύω ότι είναι και γαμώ τους ανθρώπους. Αλλά η σούφρα της έχει ρουφήξει πούτσο για 10 ζωές μου φαίνεται δύσκολο κάποιος να πει την παντρεύομαι σήμερα. Δεν μιλάμε για κάνα φρέσκο κοριτσάκι που μπορεί να πέρασε από το χώρο για κάνα δύο χρόνια και μετά να εξαφανίστηκε. Μιλάμε για την Μπάρμπορα που είναι δέκα χρόνια στα χαρακώματα με σταθερή πελατεία. Και έρωτοχτυπημένος να σαι πάντα θα το σκέφτεσαι αυτό.
εχω παρει την εμμυ μετα απο διπλο βάρδια η κοπέλα βαριοταν δεν ειχε όρεξη να κουνηθεί οχι να κάνει σεξ..Και πολύ καλά εκανες σε τέτοιες συνθηκες ,ρε σύ δεν κλείνουν μπούτι,διπλοβάρδιες τέρμα ,άσε πού επιλογές υπάρχουν κάργα φέτος.
Την Καλησπερα στους Φιλους....περασα με Αλεξανδρα απο Ιασωνος 2α....αδιαφορη...με διαθεση ξεπετας.. δυνατη αλλα αγρια πιπα που τα πηρε στο στομα και με ξεζουμισε και μετα περασμα απο Μαγνησιας 1 που ηταν η Νταιανα.....την ξεγοφιασατε ¨Ρεμαλια"?.....σε λιγο θα γαμιεται με καροτσακι...δεν την πιεσα....μια πιπα μονο....
υσ.εκτος θεματος.....μου την επεσε τσιγγανα μεσα στο μετρο....γυρω στα 25....μακρυ μαλλακι....φουστιτσα μακρυα....βυζακι νορμαλ...αδυνατη.....αλλα ο Mondi αμετακινητος....
2.στο προαστιακο.... 50αρα καθοτανε απεναντι και με πηρε χαμπαρι οτι ειχα καρφωθει στους βυζους της και φαινεται ψικολαυλωσε και αρχισε να παιζει με τον γιακα του πουκαμισου που φορουσε...με τα πετα....ποτε ανοιγε το ενα ...ποτε ανοιγε το αλλο.....ψιλοχαιδευε τον λαιμο της...και η πλακα συνεχιστηκε...μπηκε και αλλη βυζου μεσα....γυρω στα 25 και εκατσε αριστερα μου και απεναντι.....τα ματια μου ειχαν γινει σαν του Σπανοβαγγελοδημητρη.....μαρτυριο σκετο.....
Καλα να περνατε....
και που κολλανε τα μπουρδελα με τη 50αρα?νομιζεις πως ειναι το ιδιο το φλερτ και το ιδιο τα μπουρδελα?βεβαια η 50αρα ειναι ευκολος στοχος γιατι δε ζηταει πολλα η 50αρα δε ζηταει ουτε χρηματοδοτες οπως ζητανε οι 30-35 ουτε κακα παιδια γυμνασμενα και αλητες οπως ζητανε οι 20-25 οποτε δε υπαρχει λογος να την ντραπεις και να μη της μιλησεις γιατι δε εχει απαιτησεις.Όταν παίζεις χρόνια μπάλλα στα μπουρδέλα δεν επιτρέπεται να χάνεις τέτοιες ευκαιρίες να προσπαθήσεις να βάλεις γκώλ στην πενηντάρα! Δεν άκουσες μια φωνή από μέσα σου να σου λέει " έμπαινε Γιούτσο" ;