Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 328 άτομα (25 μέλη και 303 επισκέπτες)

alogafentis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
3.502
Πόντοι
446
Πέρασμα από Φυλής τώρα το απόγευμα, στο 86β νομίζω το κάτω η Σοφία Κολομβιανή με τα πολλα τατου, την είχα παρει και σε στούντιο της Καβάλας πριν κανα 8μηνο. Πετίτ, με πολύ μικρα βυζάκια, πολύ ωραία βαθιά πιπα με εναλλαγές σε γρήγορο, πολύ ωραία αίσθηση το σφιχτο μουνάκι της, τον έφαγε με χαρά μέχρι τέρμα και έχυσα σε χρόνο ρεκορ! Γρι Αγγλικά (ελληνικά δεν το συζητάμε) αλλα ξέρω λιγα ισπανικά οποτε μια χαρά.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
238.881
Πόντοι
46.232
τώρα σφηνάκι live επιγραμματικα

Διδύμου 7αρια & 8αρια κλειστά.

Διδύμου 16 Αλίκη, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και μασαζακι.

Διδύμου 18 υπόγειο Κατερίνα, απλό πρόγραμμα ανακοινώνεται, μέσα με συζήτηση κάνει διάφορα.

Διδύμου 18 ισόγειο & 20 κλειστά.

Διδύμου 22 ισόγειο Σοφία, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Διδύμου 22 όροφος & 27 κλειστά.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
238.881
Πόντοι
46.232
συνέχεια live επιγραμματικα

Φυλής 54α Ιζαμπελα και Αλεξάνδρα, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.

Φυλής 54β Ορορα, απλό πρόγραμμα και τελειωτικό στο στήθος.

Φυλής 56 κλειστό.

Φυλής 66α Τατιάνα, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 66δ Νίκη, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 72 δεξιά Ειρήνη, με πρωκτικο.

Φυλής 72 αριστερά & 74 δεξιά κλειστά.

Φυλής 74 αριστερά, σε απλό πρόγραμμα.

Φυλής 59αρια κλειστά.

Φυλής 61 Μισέλ, σε απλό πρόγραμμα.

Φυλής 65α κλειστό.

Φυλής 65β Έλλη, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 84αρια κλειστά.

Φυλής 86α Ροζαριο/Ρόζα, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 86β Σοφία, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 67 Ηλέκτρα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.

Φυλής 69α Άννα Ταΐ και Μαρία , με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και αυταρχικό.

Φυλής 69β Βίκυ, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 71 Αντωνελα από "Βραζιλία" μελαχρινή μαυριδερη με πολύ μακρύ ίσιο μαλλί ψιλοκανονικο σώμα 2αρι βυζι, τατουάζ στο δεξί κωλομερι, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 71α Συλβια, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Τελευταία τροποποίηση:

apollon444

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2019
Like
4.582
Πόντοι
456
Ελα μάγκες φευγετε από την ουσία του νήματος. Αφήστε τη Μπάρμποραρα να φτιάξει όπως θέλει τη ζωή της. Δε μας πεφτει λογος. Όλοι είμαστε άνθρωποι κι έχουμε στόχους. Ειδικά η συγκεκριμένη κοπέλα δεν έχει μονο εκτονωσει με επιτυχία χιλιάδες συναγωνιστές αλλά έχει φτιάξει τη διάθεση σε πολλους με τα παραπονα της και το χαβαλέ της. Είναι η κορυφή του παγοβουνου, αρέσει δε σας αρέσει. Ας την ευχηθουμε λοιπόν καλή συνεχεια στη ζωή της, αν σταμάτησε από το επάγγελμα αυτό. Να είναι παντα καλά! Δεν είναι η πρωτη ουτε η τελευταία που θα παντρευτεί και θα κάνει παιδακια μετά απο χρονια στην πορνεια. Και σας πληροφορω θα είναι και η καλυτερη συζυγος! ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ;; ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙΤΕ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑΡΑ ΣΑΝ ΤΗΝ ΜΠΑΡΜΠΟΡΑΡΑ, ΑΛΛΑ ΔΕ ΣΑΣ ΚΑΘΕΤΑΙ! Μη βγάζετε χολή ρε μάγκες, ουτε εξυπνάδες, ουτε ειρωνικά σχόλια για μια τέτοια ψυχαρα.
Kαλησπερα , το βεβαιο ειναι οτι δεν σταματα προς το παρων ,θα αργησουμε πολυ και ΑΝ θα ξανα βρεθει τετοια γυναικα με αυτη την καθαριοτητα και υπηρεσιες ,!!!!!!!!!

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
238.881
Πόντοι
46.232
συνέχεια πάντα live

Φωκαιας 7αρια & 9 κλειστά.

Φωκαιας 13 υπόγειο Μικαελα, μελαχρινή με μαλλί μέχρι τους ώμους, σώμα μέ πιασιματακια 2αρι βυζι και Μύρα, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φωκαιας 13 ισόγειο Μαρία, απλό πρόγραμμα.

Φωκαιας 17αρια κλειστά.

Φωκαιας 19 Μαρίνα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 24 κλειστό.

Φωκαιας 25α Μαρία, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φωκαιας 25β Σάρα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φωκαιας 27α Άμπερ, απλό πρόγραμμα.

Φωκαίας 27Β κάτω κλειστό.

Φωκαίας 27Β πάνω Εβελινα , με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
67
Like
21.715
Πόντοι
13.636

Gianniskavliaris40

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2022
Κριτικές
8
Like
1.344
Πόντοι
486
Επίσκεψη το απόγευμα με τη μιλφ Αλεξάνδρα στο Άγκυρας 12.
Μπαμπατσικη ξανθιά με χειλαρες για λιπαρές :-).Λίγο βιαστική σήμερα αλλά την συγχωρω γιατί με ρουφήξε καλά.
Γαμευσιμη και η τσατσά,ξανθιά 40αρα σκυλί.
Συμφωνώ για την τσα2 κάργα

Gianniskavliaris40

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2022
Κριτικές
8
Like
1.344
Πόντοι
486
αναρωτιέμαι ποιοι παντρεύονται πουτανες σε αυτή τη ζωή. Ξέρουν πόσα χιλιόμετρα πούτσο έχουν περάσει από τον κώλο τους? και επιλέγουν να ανοίξουν σπίτι μαζί τους?
Όλες ίδιες μαν...τι ψάχνεις

Gianniskavliaris40

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2022
Κριτικές
8
Like
1.344
Πόντοι
486
φιλε μαζί σου και μένα η Μπάρμπορα είναι από τις αγαπημένες μου παρουσίες στο χώρο, την έχω τιμήσει πάρα πολλές φορές και γενικά πιστεύω ότι είναι και γαμώ τους ανθρώπους. Αλλά η σούφρα της έχει ρουφήξει πούτσο για 10 ζωές μου φαίνεται δύσκολο κάποιος να πει την παντρεύομαι σήμερα. Δεν μιλάμε για κάνα φρέσκο κοριτσάκι που μπορεί να πέρασε από το χώρο για κάνα δύο χρόνια και μετά να εξαφανίστηκε. Μιλάμε για την Μπάρμπορα που είναι δέκα χρόνια στα χαρακώματα με σταθερή πελατεία. Και έρωτοχτυπημένος να σαι πάντα θα το σκέφτεσαι αυτό.ρε

φιλε μαζί σου και μένα η Μπάρμπορα είναι από τις αγαπημένες μου παρουσίες στο χώρο, την έχω τιμήσει πάρα πολλές φορές και γενικά πιστεύω ότι είναι και γαμώ τους ανθρώπους. Αλλά η σούφρα της έχει ρουφήξει πούτσο για 10 ζωές μου φαίνεται δύσκολο κάποιος να πει την παντρεύομαι σήμερα. Δεν μιλάμε για κάνα φρέσκο κοριτσάκι που μπορεί να πέρασε από το χώρο για κάνα δύο χρόνια και μετά να εξαφανίστηκε. Μιλάμε για την Μπάρμπορα που είναι δέκα χρόνια στα χαρακώματα με σταθερή πελατεία. Και έρωτοχτυπημένος να σαι πάντα θα το σκέφτεσαι αυτό.
Μεγάλε,βάλε φρένο... εντάξει,το κρέας κρέας...αλλά έχει καυ ψυχη το άτομο...γιατί ευτη να μην βρει κάποιον δλδ.... κατά εμέ είσαι πολύ λάθος...

λιωστης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2019
Κριτικές
6
Like
190
Πόντοι
280
Πέρασμα από Φυλής τώρα το απόγευμα, στο 86β νομίζω το κάτω η Σοφία Κολομβιανή με τα πολλα τατου, την είχα παρει και σε στούντιο της Καβάλας πριν κανα 8μηνο. Πετίτ, με πολύ μικρα βυζάκια, πολύ ωραία βαθιά πιπα με εναλλαγές σε γρήγορο, πολύ ωραία αίσθηση το σφιχτο μουνάκι της, τον έφαγε με χαρά μέχρι τέρμα και έχυσα σε χρόνο ρεκορ! Γρι Αγγλικά (ελληνικά δεν το συζητάμε) αλλα ξέρω λιγα ισπανικά οποτε μια χαρά.
Κάνε μια κριτική συνάδελφε.
Ευχαριστώ

Dstrict

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
12
Like
7.223
Πόντοι
1.336
Επί του πιεστηριου..
Τώρα 12/9/2023 15.00

Διδυμου 22
Μαριάννα.
Η Σύλβια θα απουσιάζει για 15 ημέρες... :bottom:

Καλά πόσο μακρυά είσαι από την πραγματικότητα...
Σίγουρα φεύγει;καλά καλά δεν ήρθε,μήπως μεταθεση πίσω στο 109;

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Εγώ έχω παρει την Κορίνα αρκετές φορές, μια χαρά κάθεται να τον φάει στα 4. Εμένα με τους 18 ποντους πουτσα μου μου λέει μεσα μεσα να είσαι να μη φεύγει, δηλαδη οταν παω να γαμήσω εξω εξω με τραβάει μέσα. Κ στα 4 κ απο μπρος. Κ κανει κ πολυ ωραία εφαρμογή το μουνί της. Λίγο περίεργο υφάκι έχει, αν παρεξηγιέσαι ευκολα την παρεξηγείς άνετα. Εγώ που δεν έχω θέμα περνάω κάθε φορά μια χαρά κ τη θεωρώ τίμια. Α! φιλιά και χάδια στην πλάτη δε θελει μονο δε της αρέσει καθολου.
Το διαπιστωσα ότι δε θέλει φιλία στη πλάτη της έδωσα ένα και έλεγε γαργαλιεμαι πάντως είναι ωραία κοπέλα πολύ,2 φορές την έχω πάρει και τη πρώτη πέρασα όχι καλά τη δεύτερη πέρασα καλύτερα.Θα τη ξαναπάρω κάποια στιγμή δε είναι και χάλια σε υπηρεσίες.Στα 4 κάθεται σα βατραχακι και τον τρώει.

Dstrict

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
12
Like
7.223
Πόντοι
1.336
Ρε μάγκες δούλευε χτες το απόγευμα η μυρα μαζι με την εμμυ λοσιων 73 και σχεδόν είχε κλεισει ο δρόμος απ τ αμάξια στο κεντρικό + τα στενά μπαίνεις στον οικο βλέπεις ποδοσφαιρική ομάδα και τα 4 δωμάτια κλεισμένα ήξερα οτι εχει ζήτηση τοσο πολυ η μυρα αλλα έμπαιναν και για την εμμυ( που ήθελα να την ξαναδωσω αλλη μια ευκαιρία δεν ήταν καλη την τελευταία φορά αλλα παίζει να είχα αναμονή 7 άτομα μπροστά σηκώθηκα και έφυγα...
Και πολύ καλά εκανες σε τέτοιες συνθηκες ,ρε σύ δεν κλείνουν μπούτι,διπλοβάρδιες τέρμα ,άσε πού επιλογές υπάρχουν κάργα φέτος.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
αναρωτιέμαι ποιοι παντρεύονται πουτανες σε αυτή τη ζωή. Ξέρουν πόσα χιλιόμετρα πούτσο έχουν περάσει από τον κώλο τους? και επιλέγουν να ανοίξουν σπίτι μαζί τους?
Ενταξει μη μιλάς τόσο χάλια γυναίκες είναι και αυτές που βοηθάνε τόσους άντρες τις έξω να φοβάσαι που κάνουν το καλό σε κάτι μαλακές μόνο.Τωρα θα συμφωνήσω ούτε εγώ θα παντρευομουν μια σεξεργατρια αλλά εντάξει μπορείς να το λες λίγο πιο ευγενικά δείχνοντας έτσι κάποιο σεβασμο σε αυτές που εδώ που τα λέμε τον αξίζουν.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Και πολύ καλά εκανες σε τέτοιες συνθηκες ,ρε σύ δεν κλείνουν μπούτι,διπλοβάρδιες τέρμα ,άσε πού επιλογές υπάρχουν κάργα φέτος.
Κρίμα οι κοπέλες θα έχουν λιώσει στη δουλειά δε είναι ωραίο γιαυτες να πηγαινουν με τόσους άπειρους πελάτες.

alafroiskiotos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2017
Like
2.139
Πόντοι
206
Ενταξει μη μιλάς τόσο χάλια γυναίκες είναι και αυτές που βοηθάνε τόσους άντρες τις έξω να φοβάσαι που κάνουν το καλό σε κάτι μαλακές μόνο.Τωρα θα συμφωνήσω ούτε εγώ θα παντρευομουν μια σεξεργατρια αλλά εντάξει μπορείς να το λες λίγο πιο ευγενικά δείχνοντας έτσι κάποιο σεβασμο σε αυτές που εδώ που τα λέμε τον αξίζουν.
Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου μάγκες ….

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506

Wolfman42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Like
2.366
Πόντοι
446

1) Κάθε παπάς κρύβει μέσα του κι ένα διάβολο!
2) Κάθε γιατρός κι έναν άρρωστο!
3) Κάθε πολιτικός κι έναν απατεώνα!
4) Κάθε αστυνομικός κι ένα παράνομο!
5) Κάθε πουτάνα και μια αγία!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom