Stallone
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 21
- Like
- 630
- Πόντοι
- 990
OK. Ευχαριστώε δεν υπάρχουν και πολλές επιλογές... Διδύμου 8, Διδυμου 27
OK. Ευχαριστώε δεν υπάρχουν και πολλές επιλογές... Διδύμου 8, Διδυμου 27
Επιβεβαιώνω οτι επέστρεψε το Μαριαννάκι το γλυκό σκίννυ μιλφάκι στο Διδύμου 22.Αυτή,ναι.
Κάνει ακαποτο τσιμπούκι χωρίς έξτρα αν αυτό εννοείςΚανει acapella η κυρια με illegal extras; Γι αυτο γινεται λαικο προσκυνημα;
Τι να το κάνω ότι είναι ωραία με λεπτό σώμα όταν δεν σε αφήνει να τη γαμησεις???Ούτε την μισή πουτσα δεν σε αφήνει να βάλεις.Επιβεβαιώνω οτι επέστρεψε το Μαριαννάκι το γλυκό σκίννυ μιλφάκι στο Διδύμου 22.
Περιποιημένη σήμερα με φτιαγμένα μαλλάκια, άρωμα γιασεμί, και πεντικιούρ στα νυχάκια,
είναι μια γλύκα για τους λάτρεις των σκίννυ μωρών.
Μακριά, συναγωνιστή.Δίπλα στο βενζινάδικο στον όροφο... Ενα μελαχρινό Κορίνα νμζ όνομα απογευματινή βάρδια...Λέει τπτ;
Αυτό είναι το καλό με κάτι τύπους σαν εμένα που την έχουν μικρή...Τι να το κάνω ότι είναι ωραία με λεπτό σώμα όταν δεν σε αφήνει να τη γαμησεις???Ούτε την μισή πουτσα δεν σε αφήνει να βάλεις.
Τι Λωζάνη, τι Κοζάνη.. Τι Kalvin Klein, τι klein mein..Τι Μαρινα τι Μαριάννα???
Οποία και αν βρει ας την γαμησει!!!
Μια Χαρά είναι και οι δύο!!!
Θα πήρε την καλοκαιρινή της άδεια. Δεν δικαιούται;Μάγκες μου καλησπέρα!ξέρεις κάνεις που εξαφανίστηκε η Φωτεινή από διδύμου;
Τώρα βρήκε;καμία άλλη στα κυβικά της;Θα πήρε την καλοκαιρινή της άδεια. Δεν δικαιούται;
Θα πήρε την καλοκαιρινή της άδεια. Δεν δικαιούται;
Ευχαριστώ πολύ!!Δεν θα την δεις ξανα ποτέ, παντρεύτηκε. Ενα απο τα λίγα στανταρακια μου.
Τώρα βρήκε;καμία άλλη στα κυβικά της;
Την ξέρω πολύ δυνατή!έλεγα κανένα καινούριο στα κυβικά τηςΒικτώρια στο Διδυμου 27. Είναι λίγο πιο κοντή αλλά πιο γεμάτη. Περίπου τα ίδια κυβικά!
Το τερμάτισες πάλι !! Είσαι μέγας γλυφομουνιδης με μεταπτυχιακό στην κατάποση από μουνοζουμα και κατουρακιαΚαταθεση στη Σαμπινα στο Βεργας 7 πριν 2-3 μερες....... της εφαγα το μουνι, εβαλα τη μουρη μου ολη μεσα στη μούνα της και την ρουφηξα.... , ηρθε σε τελειωτικό οργασμο και εχυνε ασυστολα ροζ παχυρευστα γλυκα μουνοζουμα και εκανε και λιγο squirt...... εκρηκτικος συνδυασμος φρεσκα κατουρα και μουνοζουμα μαζι......... τα ηπια ολα και νιωθω αρχοντας..... ... βεβαια πρεπει να ξερεις να γλειφεις για να χυσει....
Καταθεση στη Σαμπινα στο Βεργας 7 πριν 2-3 μερες....... της εφαγα το μουνι, εβαλα τη μουρη μου ολη μεσα στη μούνα της και την ρουφηξα.... , ηρθε σε τελειωτικό οργασμο και εχυνε ασυστολα ροζ παχυρευστα γλυκα μουνοζουμα και εκανε και λιγο squirt...... εκρηκτικος συνδυασμος φρεσκα κατουρα και μουνοζουμα μαζι......... τα ηπια ολα και νιωθω αρχοντας..... ... βεβαια πρεπει να ξερεις να γλειφεις για να χυσει....