Asterias69
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2023
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
Καλή σας μέρα κύριοι τα φώτα σας παρακαλώ...που να πάω για κατάθεση στο επόμενο 2ωρο ..Μπαρμπορα η Τζεσικα;;;;;
Ευχαριστώ πολύ!!!!
Ευχαριστώ πολύ!!!!
Κοιτα οσο ξεφτιλας κι αν ειναι ο αλλος, ας κυκλοφορει και ξυπολητος με στρινγκ, ειναι λιγο μαλακια να τον διαπομπευεις δημοσια με φωτος που φαινονται τα χαρακτηριστικα του. Ποσο μαλλον σε ενα φορουμ που το kink shame θα επρεπε να ειναι λιγο πιο περιορισμενο. Στα παπαρια μου γενικα για τον μικρο κραουνακη, αν κυκλοφορει ετσι θεμα χρονου ειναι να τον τραβηξουν φωτος και αλλοι, απλα σημερα ειναι αυτος, αυριο μπορει να εισαι εσυ, χωρις φουστανι, με αλλους χαρακτηρισμους (πχ χοντρος κτλ)...Χθες το μεσημερι στο 73β επι της λιοσιων ενα παλουκαρι; γυρω στα 25 ανεβαινε τις σκαλες. Το περιεργο ειναι οτι φορουσε ενα ολοσωμο κολλητο μι νι. Στην αρχη δεν πιστευα στα ματια μου. Το ειδαμε κι αυτο, σκεφτηκα. Μεσα με τρεμαμενη και αγχωμενη φωνη ζητησε να κανει ποδολαγνιες.
Υγ.- Ελλαδα εισαι ετοιμη ..!?
Μην δούμε κανένα με String και ροζ τακούνια κατευθείαν να τον πούμε πούστη χαχα Μπορεί και να είναι το κορίτσι που δουλεύει εκεί που απλά ξέχασε την περούκα σπίτι χαχα (αυτές που γράφονται ως νταρντανοπαχουλές)Χθες το μεσημερι στο 73β επι της λιοσιων ενα παλουκαρι; γυρω στα 25 ανεβαινε τις σκαλες. Το περιεργο ειναι οτι φορουσε ενα ολοσωμο κολλητο μι νι. Στην αρχη δεν πιστευα στα ματια μου. Το ειδαμε κι αυτο, σκεφτηκα. Μεσα με τρεμαμενη και αγχωμενη φωνη ζητησε να κανει ποδολαγνιες.
Τι είναι τούτο ρε?Πρώτη φορά βλέπω κάτι τέτοιο.Χθες το μεσημερι στο 73β επι της λιοσιων ενα παλουκαρι; γυρω στα 25 ανεβαινε τις σκαλες. Το περιεργο ειναι οτι φορουσε ενα ολοσωμο κολλητο μι νι. Στην αρχη δεν πιστευα στα ματια μου. Το ειδαμε κι αυτο, σκεφτηκα. Μεσα με τρεμαμενη και αγχωμενη φωνη ζητησε να κανει ποδολαγνιες.
χαχαχαχα αρσενικοθύλικη πουτάναΜην δούμε κανένα με String και ροζ τακούνια κατευθείαν να τον πούμε πούστη χαχα Μπορεί και να είναι το κορίτσι που δουλεύει εκεί που απλά ξέχασε την περούκα σπίτι χαχα (αυτές που γράφονται ως νταρντανοπαχουλές)
Ειχα και αλλες φωτο με καθαρα τα χαρακτηριστικα του. Απλα εβαλα την πιο θολη για να μην διακρινεται.. Το ατομο περιπτωσηJust saying
αν είναι κάποια εκ των Κολωνού 30, Κολωνού 27, Μ.Αλεξάνδρου 21 και Ιάσωνος 20 τότε καμία έκπληξηΔεν έχω χρόνο να γράψω πολλά άλλα 5-6 σπίτια στο μετάξι σήμερα ζητάνε 15αρι...
Αυτός έχει χάσει κάποιο στοίχημα αδερφέ δεν εξηγήται αλλιώςΧθες το μεσημερι στο 73β επι της λιοσιων ενα παλουκαρι; γυρω στα 25 ανεβαινε τις σκαλες. Το περιεργο ειναι οτι φορουσε ενα ολοσωμο κολλητο μι νι. Στην αρχη δεν πιστευα στα ματια μου. Το ειδαμε κι αυτο, σκεφτηκα. Μεσα με τρεμαμενη και αγχωμενη φωνη ζητησε να κανει ποδολαγνιες.
Θα έπαιξε στοίχημα με τους φίλους του,θα του είπαν,αν χάσεις στο lol θα πας με φούστα σε μπουρδέλο και θα παρακαλάς για πούτσα.Αυτός έχει χάσει κάποιο στοίχημα αδερφέ δεν εξηγήται αλλιώς
Φυλής 66α Τατιάνα η "μεντορας" της Σαμπινας.... ξανθιά νταρντανοπαχουλη με 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα, η γνωστή παλιά από μοντελοαλυσιδα, Φυλής 200, Ρεμουνδου 20 κλπ.
Φιλιππιδου 11β η πετιτ Λευκωρωσιδα Χριστίνα, απλό πρόγραμμα ανακοινώθηκε.
Α) Και άλλων κοριτσιών της μοντέλο αλυσίδας!Φυλής 67 Ελένη, απλό πρόγραμμα, η Ηλέκτρα κατά πάσα πιθανότητα σταμάτησε πάλι
Ακριβως.Ο Τυπος με την φούστα στην αρχή όντως φαίνεται περίεργο θέαμα.. αλλά αν σκεφτείς λίγο παραπάνω, δεν ξέρεις τι κουβαλάει στην ψυχή του και πόσο μπερδεμένος είναι.. ελπίζουμε να βρει τον δρόμο του.Πάτε να Γαμησετε και αφήστε τους άντρες που φοράνε φούστας και τις φωτογραφίες. Γαματα γιατί χανόμαστε!
Υστερόγραφο: ο καθένας ας κάνει ότι θέλει στην ζωή του, λες και εμείς στα δωμάτια μέσα είμαστε Παναγίες..
Ναι, και 27β και εκεί σα Χριστίνα δούλεψεΒ) Δεν ξαναπιστευω ποτέ καμία.
Η Χριστίνα λοιπόν είναι η παλιά, νομίζω Ρίνα, που την έβλεπα Φωκαιας 24, συνήθως Τρίτη βάρδια.
Πριν δύο χρόνια ίσως.
Δυστυχώς παρότι την δοκίμασα τώρα σαν Χριστίνα δεν την αναγνώρισα...
Και έφαγα και το Μούσι περί Λευκορωσίας...
Φυσικά είναι Ουκράνα!!!
Έχεις ιδέα σε ποιο θα είναι η μαργκο ή η εμμυ την 2η βάρδιαΛιοσιων 73β Μιχαελα μελαχρινή με κανονικό σώμα 2αρι βυζι, Εμμυ
ξανθό κοντοπουτανο ζυμαράκι με ψιλοκανονικο σώμα, 1.5αρι συν βυζι, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και Μαργκο το ξανθο κοντοπουτανο ζυμαράκι, με κανονικό ωραίο σώμα, 2αρι συν βυζι, απλό πρόγραμμα και τελειωτικό στο σώμα
.
Μετά τις 15 ΣεπτέμβρηΚαλησπέρα συναγωνιστές
Μήπως ξέρει κανείς αν έχει γυρίσει η Ειρήνη από Φωκαίας 17 μπας και γαμήσουμε κανένα μουνί της προκοπής…