ειχα πετύχει στο Κολωνου 30 στο Λατινοσπιτο μια καλή νομίζω ΣαμπρίναΠοια καλή δουλεύει τώρα βράδυ εκτός από μυρα ;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
assasertzis
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαρ 2011
- Like
- 238
- Πόντοι
- 21
Καλησπερα στπυς συναγωνιστες. Σαββατο θα ειμαι αθηνα και δεν εχω ιδεα που να παω να δω επιτελους τι εχει να προσφερει η αθηνα . Οποιαδηποτε πληροφορια θα ειναι ευπροσδεκτη δεν θα υπαρχει χωρος οποτε κυριως για κοπελες με δικο τους χωρο η στουντιο
I love sex
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.354
- Πόντοι
- 481
Απίστευτη αναμονή για την Μιρα , αλλά άξιζε ο κόπος , πηγα για ένα μονστερακι στο απέναντι στον Πακιστανό και ξανά καπάκι για τον δεύτερο γύρο !!! Καλά γαμησια
Είναι γεμάτο μέχρι τις 5 φαντάσουΑπίστευτη αναμονή για την Μιρα , αλλά άξιζε ο κόπος , πηγα για ένα μονστερακι στο απέναντι στον Πακιστανό και ξανά καπάκι για τον δεύτερο γύρο !!! Καλά γαμησια
Νίο
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 6
- Like
- 11.915
- Πόντοι
- 3.936
Χθες το μεσημερι στο 73β επι της λιοσιων ενα παλουκαρι; γυρω στα 25 ανεβαινε τις σκαλες. Το περιεργο ειναι οτι φορουσε ενα ολοσωμο κολλητο μι νι. Στην αρχη δεν πιστευα στα ματια μου. Το ειδαμε κι αυτο, σκεφτηκα. Μεσα με τρεμαμενη και αγχωμενη φωνη ζητησε να κανει ποδολαγνιες.
Υγ.- Ελλαδα εισαι ετοιμη ..!?
Συνημμένα
I love sex
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.354
- Πόντοι
- 481
Γαμησε τα χαμός γίνεταιΕίναι γεμάτο μέχρι τις 5 φαντάσου
Νίο
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 6
- Like
- 11.915
- Πόντοι
- 3.936
Κανει acapella η κυρια με illegal extras; Γι αυτο γινεται λαικο προσκυνημα;Γαμησε τα χαμός γίνεται
I love sex
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.354
- Πόντοι
- 481
Είναι μικρούλα εμφανισημη με ωραίο κωλο και ακαποτο τσιμπουκι
walker 76
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 46
- Like
- 6.745
- Πόντοι
- 2.836
Έψαχνε για επιχωμάτωση το παλικάρι να γεμίσει το γκρόβερ.Χθες το μεσημερι στο 73β επι της λιοσιων ενα παλουκαρι; γυρω στα 25 ανεβαινε τις σκαλες. Το περιεργο ειναι οτι φορουσε ενα ολοσωμο κολλητο μι νι. Στην αρχη δεν πιστευα στα ματια μου. Το ειδαμε κι αυτο, σκεφτηκα. Μεσα με τρεμαμενη και αγχωμενη φωνη ζητησε να κανει ποδολαγνιες.
πάω στοίχημα στο σακίδιο έχει τα κανονικά του ρούχα.Χθες το μεσημερι στο 73β επι της λιοσιων ενα παλουκαρι; γυρω στα 25 ανεβαινε τις σκαλες. Το περιεργο ειναι οτι φορουσε ενα ολοσωμο κολλητο μι νι. Στην αρχη δεν πιστευα στα ματια μου. Το ειδαμε κι αυτο, σκεφτηκα. Μεσα με τρεμαμενη και αγχωμενη φωνη ζητησε να κανει ποδολαγνιες.
Σούπερ οι φωτό.
Ρε μαλακες μην ανεβάζετε φωτογραφίες από άτομα. Θα φοβόμαστε να πμε να γαμησουμε μην το μάθει η γυναίκα μας έλεος δηλαδήΧθες το μεσημερι στο 73β επι της λιοσιων ενα παλουκαρι; γυρω στα 25 ανεβαινε τις σκαλες. Το περιεργο ειναι οτι φορουσε ενα ολοσωμο κολλητο μι νι. Στην αρχη δεν πιστευα στα ματια μου. Το ειδαμε κι αυτο, σκεφτηκα. Μεσα με τρεμαμενη και αγχωμενη φωνη ζητησε να κανει ποδολαγνιες.
Παντως εγώ που πήγα να την δω, δεν είναι τόσο εμφανίσιμη. Απορώ γιατί τέτοιος χαμος. Ισως κάνει κάτι καλο μέσα που δεν ξέρωΑπίστευτη αναμονή για την Μιρα , αλλά άξιζε ο κόπος , πηγα για ένα μονστερακι στο απέναντι στον Πακιστανό και ξανά καπάκι για τον δεύτερο γύρο !!! Καλά γαμησια
Νίο
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 6
- Like
- 11.915
- Πόντοι
- 3.936
Αλεξανδρα.Απ τα βεργαδικα του 2α. Συστηνεται ως ελληνοφροιλαιν. Απο το φιερι, ισως. Παλιοτερα σαλοναριζε στο 7. Επισκεψη χθες μεσημβρινη ωρα. Εκεινη στηνοντας την ..λαρα της για sixty nine την απεφυγα διακριτικα. Γιατι καποιος μαλλον την ειχε κρεμπιεδιασει πριν απο ωρα. Φρεσκαρε κυρα μου τη μηχανη σου οπως προβλεπεται πριν γινει το crash-sex.
Νίο
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 6
- Like
- 11.915
- Πόντοι
- 3.936
Νταξει ρε τυπε. Γιατι με κολλητο μινι κανεις περιηγηση στα μπου. δηλαδη κ φοβασαι;μην ανεβάζετε φωτο. Θα φοβόμαστε να πμε να γαμησουμε μην το μάθει η γυναίκα μας
την είδα τις προάλλες,ξανθιά ρωσόφωνη σώμα θηλυκό,κανονικό με μικροατέλειες,βυζζοι 3+ευχάριστη δεκτική διαθεση πρόσωπο συμπαθές με χαμόγελο κουνελέ στυλ ναί θέλω,βλέμμα καλό παρακολουθεί τις διαθέσεις σου,φωνή μαλακιά σούδινγκ μπέημπυβόις, γενικά με ισορροπημένη επαγγελματική διάθεση και καλή σε ό,τι κάνει.Το έχουμε πει χιλιάδες φορές.
Είναι Άλλη Σύλβια αυτή.
Σού φτιαχνει το κέφι χωρίς ουάου.
Είπε θα είναι πρωινή δ22 εκτός Κυριακή ρεπό.
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 254.523
- Πόντοι
- 46.232
2η και 3η βάρδιαΚαλημέρα στην παρέα
Η Μιρα από φ13 είναι μόνο απόγευμα η και πρωί;;;;;
Ευχαριστώ
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 254.523
- Πόντοι
- 46.232
στο βυζί κόψε κάτι... και είμαστε εντάξειτην είδα τις προάλλες,ξανθιά ρωσόφωνη σώμα θηλυκό,κανονικό με μικροατέλειες,βυζζοι 3+ευχάριστη δεκτική διαθεση πρόσωπο συμπαθές με χαμόγελο κουνελέ στυλ ναί θέλω,βλέμμα καλό παρακολουθεί τις διαθέσεις σου,φωνή μαλακιά σούδινγκ μπέημπυβόις, γενικά με ισορροπημένη επαγγελματική διάθεση και καλή σε ό,τι κάνει.
Σού φτιαχνει το κέφι χωρίς ουάου.
Είπε θα είναι πρωινή δ22 εκτός Κυριακή ρεπό.
FAT BASTARD
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2017
- Like
- 928
- Πόντοι
- 81
Μύστες τα φώτα σας. Με φίλο θέλουμε να κάνουμε παρτουζα. Έχετε κάποια δυνατή κορασίδα να προτείνετε?
Ουπς έδωσα πρόωρη επενδυτική βαθμίδαστο βυζί κόψε κάτι... και είμαστε εντάξει
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις
- 14K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 48K