Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 222 άτομα (8 μέλη και 214 επισκέπτες)

walker 76

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2021
Κριτικές
44
Like
6.262
Πόντοι
2.836
χαχα αυτή η χαζή μου είχε πει ότι σταμάτησε, βρήκε κανονική δουλειά και ότι πήρε τον ίσιο δρόμο κλπ κλπ

Μια φορά πουτάνα, μια ζωή πουτάνα
Εκεί έξω δεν άντεξε την ανέχεια!

I love sex

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2017
Κριτικές
9
Like
1.354
Πόντοι
481
Τόσο καλη είναι αυτή η Μύρα και έχει συνεχόμενα δωμάτια , η επειδή είναι 19 χρονων ;;;

s1xxpack

Σεβαστός
Εγγρ.
12 Απρ 2018
Κριτικές
15
Like
1.119
Πόντοι
1.071

s1xxpack

Σεβαστός
Εγγρ.
12 Απρ 2018
Κριτικές
15
Like
1.119
Πόντοι
1.071
Μέτρια προς καλη σε εμφάνιση η για το πρόγραμμα ;
Και στα 2 . Προσωπικά την έχω πάρει όταν έκανε νορμαλ πρόγραμμα τώρα κάνει ακαποτα πίπα οποτε δεν υπάρχει περίπτωση να ξανά πάρω την συγκεκριμένη κ αυτό γιατί κόλλησα από κάποια μαλακισμενη κάτι κ πρέπει να πάω να το δω , το θέμα είναι ότι δεν ξέρω από ποια. Από εδώ κ πέρα όπου ακούω ακαποτα τον πουλο , αλε. Με όλες τις βρομιάρες .

I love sex

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2017
Κριτικές
9
Like
1.354
Πόντοι
481
Και στα 2 . Προσωπικά την έχω πάρει όταν έκανε νορμαλ πρόγραμμα τώρα κάνει ακαποτα πίπα οποτε δεν υπάρχει περίπτωση να ξανά πάρω την συγκεκριμένη κ αυτό γιατί κόλλησα από κάποια μαλακισμενη κάτι κ πρέπει να πάω να το δω , το θέμα είναι ότι δεν ξέρω από ποια. Από εδώ κ πέρα όπου ακούω ακαποτα τον πουλο , αλε. Με όλες τις βρομιάρες .
Κατάλαβα , να ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.523
Πόντοι
17.885
επιστροφή πριν από καμιά ώρα από Μετάξι! Πήγα με Λάνα 2η φορά (Αυτή από Μ. Αλεξάνδου κουρτινάτο) πολύ καλή, φαίνεται να θέλει να "κρατάει" τον πελάτη που πάει μαζί της! Καλά ήταν, σα να γαμάς Ρωσίδα τουρίστρια, τ Αγγλικό πήγε σύννεφο για να μιλήσουμε, καλό τυπάκι! Στα του αγώνα, καλό μουνί σχεδόν στενό της το γέμισα όλο! Την έστησα στα 4 όπου και τη γάμησα κάμποση ώρα, σαφώς πιο μικροκαμωμένη από μένα τη γαμούσα δυνατά, κουνιόταν ολόκληρη, έβαλε δάχτυλο τριβόταν μόνη της, φώναζε βογκούσε, και έχυσε και αυτή! Κάθισε δε να στραγγίζω κάμποση ώρα! Καλή φάση.
Το πορνοκουτσομπολιό της μέρας: Αναμπέλλα η Λατίνα του Μεταξουργείου και Μπιάνκα/Πάμελα είναι ξαδέρφες! Είναι φάση γαμώ το σόι σου!

Wolfman42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Like
2.336
Πόντοι
446
ταξιδάκια και κάθε βράδυ στα μπουζούκια και στα μπαρ

Κορίτσια από "σπίτι" που ψάχνουν μέρα - νύχτα να βρουν να παντρευτούν ένα ευγενικό (μαλάκα) παιδί από μια καλή (πλούσια) οικογένεια.

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
65
Like
20.794
Πόντοι
13.636
Ζήτησα και άλλο σεξ όμως μου είπε ότι δεν μπορεί λόγω μεγέθους και ότι δεν θα με ξαναπάρει γιατί αυτή είναι η δουλειά της και πρέπει να προσέχει.
Πήγαινες γυρεύοντας και εσύ..
Αντε τώρα να κάνεις παρέα στον άλλον...

Δεν είναι όλες Αννουλες να πηγαίνεις με το Δοκάρι και να σε καλό δέχονται...

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.570
Πόντοι
4.646
Κύριοι, αλάνια, μάγκες, συναγωνιστές και λοιποί ηλίθιοι...
ΗΡΘΕ ΠΙΣΩ Η ΜΑΡΙΑ Η ΑΛΒΑΝΕΖΑ Διδύμου 18! Αυτή τη στιγμή σ όλη την περιοχή Ο ΚΩΛΟΣ! Την άνοιξα πάλι εγώ! Απίστευτη αίσθηση, το καυλί μου είχε πάρει φωτιά, ο κώλος της άνοιγε λίγο λίγο λεπτό το λεπτό, ήταν και γαμώ! Τσιμπούκι καλό, στήσιμο και θέα στον καθρέφτη όλα τα λεφτά! Ενόχληση από την υπηρεσία ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ! Επιτέλους μια καλή επιστροφή!
Για μένα γυναίκες φετίχ: Λατίνες, Αλβανές +εξαιρέσεις (όταν και αν)!!!
Η γνωστή και ως τρελοκοτσιδού, μύστη? :hi:

Zeton

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2023
Κριτικές
4
Like
293
Πόντοι
281
Ποια καλή δουλεύει τώρα βράδυ εκτός από μυρα ;

assasertzis

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2011
Like
157
Πόντοι
1
Καλησπερα στπυς συναγωνιστες. Σαββατο θα ειμαι αθηνα και δεν εχω ιδεα που να παω να δω επιτελους τι εχει να προσφερει η αθηνα . Οποιαδηποτε πληροφορια θα ειναι ευπροσδεκτη δεν θα υπαρχει χωρος οποτε κυριως για κοπελες με δικο τους χωρο η στουντιο

I love sex

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2017
Κριτικές
9
Like
1.354
Πόντοι
481
Απίστευτη αναμονή για την Μιρα , αλλά άξιζε ο κόπος , πηγα για ένα μονστερακι στο απέναντι στον Πακιστανό και ξανά καπάκι για τον δεύτερο γύρο !!! Καλά γαμησια

Zeton

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2023
Κριτικές
4
Like
293
Πόντοι
281
Απίστευτη αναμονή για την Μιρα , αλλά άξιζε ο κόπος , πηγα για ένα μονστερακι στο απέναντι στον Πακιστανό και ξανά καπάκι για τον δεύτερο γύρο !!! Καλά γαμησια
Είναι γεμάτο μέχρι τις 5 φαντάσου

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom