Katourokavlas
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2011
- Κριτικές
- 10
- Like
- 3.182
- Πόντοι
- 1.960
Δεν ηταν ερωτηση, στο λεω
Δεν ηταν ερωτηση, στο λεω
Εκεί έξω δεν άντεξε την ανέχεια!χαχα αυτή η χαζή μου είχε πει ότι σταμάτησε, βρήκε κανονική δουλειά και ότι πήρε τον ίσιο δρόμο κλπ κλπ
Μια φορά πουτάνα, μια ζωή πουτάνα
Μέτρια προς καλή. Στους τυφλούς συνήθως επικρατεί ο μονόφθαλμος.Τόσο καλη είναι αυτή η Μύρα και έχει συνεχόμενα δωμάτια , η επειδή είναι 19 χρονων ;;;
Μέτρια προς καλη σε εμφάνιση η για το πρόγραμμα ;Μέτρια προς καλή. Στους τυφλούς συνήθως επικρατεί ο μονόφθαλμος.
Αν δεν σου απάντησε κανείς Ι46βΣε καμία ώρα θα είμαι μετάξι..κερνάω..
Και στα 2 . Προσωπικά την έχω πάρει όταν έκανε νορμαλ πρόγραμμα τώρα κάνει ακαποτα πίπα οποτε δεν υπάρχει περίπτωση να ξανά πάρω την συγκεκριμένη κ αυτό γιατί κόλλησα από κάποια μαλακισμενη κάτι κ πρέπει να πάω να το δω , το θέμα είναι ότι δεν ξέρω από ποια. Από εδώ κ πέρα όπου ακούω ακαποτα τον πουλο , αλε. Με όλες τις βρομιάρες .Μέτρια προς καλη σε εμφάνιση η για το πρόγραμμα ;
Κατάλαβα , να ΠΡΟΣΕΧΕΙΣΚαι στα 2 . Προσωπικά την έχω πάρει όταν έκανε νορμαλ πρόγραμμα τώρα κάνει ακαποτα πίπα οποτε δεν υπάρχει περίπτωση να ξανά πάρω την συγκεκριμένη κ αυτό γιατί κόλλησα από κάποια μαλακισμενη κάτι κ πρέπει να πάω να το δω , το θέμα είναι ότι δεν ξέρω από ποια. Από εδώ κ πέρα όπου ακούω ακαποτα τον πουλο , αλε. Με όλες τις βρομιάρες .
ταξιδάκια και κάθε βράδυ στα μπουζούκια και στα μπαρ
Πήγαινες γυρεύοντας και εσύ..Ζήτησα και άλλο σεξ όμως μου είπε ότι δεν μπορεί λόγω μεγέθους και ότι δεν θα με ξαναπάρει γιατί αυτή είναι η δουλειά της και πρέπει να προσέχει.
Η γνωστή και ως τρελοκοτσιδού, μύστη?Κύριοι, αλάνια, μάγκες, συναγωνιστές και λοιποί ηλίθιοι...
ΗΡΘΕ ΠΙΣΩ Η ΜΑΡΙΑ Η ΑΛΒΑΝΕΖΑ Διδύμου 18! Αυτή τη στιγμή σ όλη την περιοχή Ο ΚΩΛΟΣ! Την άνοιξα πάλι εγώ! Απίστευτη αίσθηση, το καυλί μου είχε πάρει φωτιά, ο κώλος της άνοιγε λίγο λίγο λεπτό το λεπτό, ήταν και γαμώ! Τσιμπούκι καλό, στήσιμο και θέα στον καθρέφτη όλα τα λεφτά! Ενόχληση από την υπηρεσία ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ! Επιτέλους μια καλή επιστροφή!
Για μένα γυναίκες φετίχ: Λατίνες, Αλβανές +εξαιρέσεις (όταν και αν)!!!
Η τρελλοκοτσιδού εργαζόταν στο Διδύμου 8 όροφος και όχι στο Διδύμου 18.Η γνωστή και ως τρελοκοτσιδού, μύστη?
Δεν είναι όλες Αννουλες να πηγαίνεις με το Δοκάρι και να σε καλό δέχονται...
ειχα πετύχει στο Κολωνου 30 στο Λατινοσπιτο μια καλή νομίζω ΣαμπρίναΠοια καλή δουλεύει τώρα βράδυ εκτός από μυρα ;
Είναι γεμάτο μέχρι τις 5 φαντάσουΑπίστευτη αναμονή για την Μιρα , αλλά άξιζε ο κόπος , πηγα για ένα μονστερακι στο απέναντι στον Πακιστανό και ξανά καπάκι για τον δεύτερο γύρο !!! Καλά γαμησια