Όλες οι ωραίες πουτάνες ηλικίας άνω των 30 ετών κάνουν εξαιρετικές πίπες αν έχεις ωραίο πούτσο και δεν είσαι στραβοψώλης! (Σύμφωνα με τα λεγόμενα εμπειρότατης πουτάνας, οι περισσότεροι άντρες μετά τα 25 είναι λίγο-πολύ στραβοψώληδες).
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Mynameisdaniel
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2021
- Like
- 66
- Πόντοι
- 0
Ξέρουμε πότε γυρνάει η Πάολα από Κολωνου 48; Για έναν φίλο ρωτάω!!
Mpooumpoukos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 19
- Like
- 6.416
- Πόντοι
- 2.036
Πρέπει να ήταν η 2η φορά στην 10μηνη καριέρα μου που πήγα να ξαλαφρώσω και δεν πέρασα πουθενά (χθές).1) θες να δώσεις 15άρι? αν ναι Μ Αλεξάνδρου και Πέρδικκα γωνία (σκαλιά που ανεβαίνεις) έχει μια καλή το απόγευμα (Νικόλ Βουλγάρα)
2) Ιάσωνος 31 ΌΧΙ στο βάθος αλλά ΔΕΞΙΑ πάλι απόγευμα η Ρωσσίδα?/Μολδαβή? Μαίρη
Δεν ξέρω, σαν τα σαλιγκάρια μετά την βροχή κατά τις 18:30, είχαν βγεί ΟΛΑ τα πάκια της Αθήνας στο Μεταξουργείο, πήγα σε 2 "στανταράκια" μου, 1+2 και 1+3 άτομα αναμονή στην καθεμία, πήγα να δώ αυτές αυτές που έγραψε ο κύριος από πάνω, στο Ι31 βρώμαγε πάρα πολύ και ενώ η κοπέλα τρώγεται δεν το επιχείρησα.
Περδίκκα στον όροφο είχε τις κλασικές μπαλότσες που έχει τελευταία "Καρίνα" που κάθε βδομάδα έχει και άλλο όνομα και άλλη μία γυφτό-νταρντάνα (εδώ σημειώνω πως η τσατσά που ήταν εκεί είναι σχετικά νεαρή και λογικά του επαγγέλματος, κοντή με βυζάρες, της τον έδινα ποιο εύκολα απ'ότι σε αυτές που είχε) όχι δεν είχε την "Νικολ¨ , μπήκα σε 1-2 ακόμα φουλ Πάκια στα σαλόνια και δωμάτια , έφυγα, όταν έχει τόση κίνηση από τους μπίχλιδες δεν είναι να κάθεσαι πολύ(κοίτα να δείς που γίνομαι ρατσιστής ).
Διδυμου 27 ποιες ειναι σημερα;
Milfomaniac
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 161
- Like
- 20.516
- Πόντοι
- 32.478
Άγνωστο. Αλλά αν μάθω θα το γράψω. Για τον φίλο σουΞέρουμε πότε γυρνάει η Πάολα από Κολωνου 48; Για έναν φίλο ρωτάω!!
EvilPlasma
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 97
- Like
- 11.523
- Πόντοι
- 17.885
Κύριοι, αλάνια, μάγκες, συναγωνιστές και λοιποί ηλίθιοι...
ΗΡΘΕ ΠΙΣΩ Η ΜΑΡΙΑ Η ΑΛΒΑΝΕΖΑ Διδύμου 18! Αυτή τη στιγμή σ όλη την περιοχή Ο ΚΩΛΟΣ! Την άνοιξα πάλι εγώ! Απίστευτη αίσθηση, το καυλί μου είχε πάρει φωτιά, ο κώλος της άνοιγε λίγο λίγο λεπτό το λεπτό, ήταν και γαμώ! Τσιμπούκι καλό, στήσιμο και θέα στον καθρέφτη όλα τα λεφτά! Ενόχληση από την υπηρεσία ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ! Επιτέλους μια καλή επιστροφή!
Για μένα γυναίκες φετίχ: Λατίνες, Αλβανές +εξαιρέσεις (όταν και αν)!!!
ΗΡΘΕ ΠΙΣΩ Η ΜΑΡΙΑ Η ΑΛΒΑΝΕΖΑ Διδύμου 18! Αυτή τη στιγμή σ όλη την περιοχή Ο ΚΩΛΟΣ! Την άνοιξα πάλι εγώ! Απίστευτη αίσθηση, το καυλί μου είχε πάρει φωτιά, ο κώλος της άνοιγε λίγο λίγο λεπτό το λεπτό, ήταν και γαμώ! Τσιμπούκι καλό, στήσιμο και θέα στον καθρέφτη όλα τα λεφτά! Ενόχληση από την υπηρεσία ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ! Επιτέλους μια καλή επιστροφή!
walker 76
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 44
- Like
- 6.262
- Πόντοι
- 2.836
Πολλά volt η χαράδρα της??????Κύριοι, αλάνια, μάγκες, συναγωνιστές και λοιποί ηλίθιοι...
EvilPlasma
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 97
- Like
- 11.523
- Πόντοι
- 17.885
Σοβαρά τώρα? Δεν έχεις πάει ποτέ με τη Μαρία?Πολλά volt η χαράδρα της??????
Plitss
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2023
- Like
- 69
- Πόντοι
- 0
Έχετε δει την βικυ;(πολύ κοντό μαλλί,με βυζάρες με τα κιλακια της ενιοτε)..ήταν στο μεγάλου Αλεξάνδρου 15 που εκλεισε και την είχα πετύχει κολονου 45..πρωινά είναι κατά το πλείστον..το χρώμα των μαλλιών δεν είναι σταθερό.. ευχαριστώ εκ των προτέρων...
trelakos146
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2015
- Like
- 1.278
- Πόντοι
- 216
ΝΑ μιλα ς με τη Μικυ. Μην κοβει δεσμους με τη χωρα μας. Περασαμε καλα μαζι της. Ελπιζω και αυτη με εμάς.δεν έχουμε μιλήσει ποτε.
απλά μου είχανε δώσει fb τότε και απλά είμαστε φίλοι με την μικύ.
η φλώρα το έχει κλείσει καιρό τώρα.
Plitss
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2023
- Like
- 69
- Πόντοι
- 0
Το Μαράκι.. δύο φορές έχω πάει και έχω μείνει ευχαριστημένος..και είχα χρόνια να πάω με μαύρουλα..και καλό παιδί..(άσχετο)1) Μετάξι Ιάσονος 39 πορνομόλ μόλις μπαίνεις αριστερά
2) Κασσάνδρα στο "τρίγωνο" (έξω από τον Ορφέα)
Διανοούμενος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 35
- Like
- 29.917
- Πόντοι
- 9.846
Αυτή με το μαλλί ανανας;Κύριοι, αλάνια, μάγκες, συναγωνιστές και λοιποί ηλίθιοι...
Mpooumpoukos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 19
- Like
- 6.416
- Πόντοι
- 2.036
Έχετε δει την βικυ;(πολύ κοντό μαλλί,με βυζάρες με τα κιλακια της ενιοτε)..ήταν στο μεγάλου Αλεξάνδρου 15 που εκλεισε και την είχα πετύχει κολονου 45..πρωινά είναι κατά το πλείστον..το χρώμα των μαλλιών δεν είναι σταθερό.. ευχαριστώ εκ των προτέρων...
Αλβανίδα, βυζαρού, κουνελόδοντα, ναι 10€ και σου λέω
Σε μερικά μεσημέρι
Φυλης 109 α και β ανοιχτά δε μπήκα
Φ105 κλειστά
Φ71α κλειστο
Φ69 Βικη μονη, η Βαλεντίνα θα απουσιάζει για δυό μηνες ειπε η υπηρεσία
Φ 84α,84β,86α κλειστά τα υπόλοιπα κεντρικά ανοιχτά
Φιλλιπίδου ανοιχτα
Φ59 Τζεσικόσπιτο ανοιχτό
Φ61 Αντριάννα τσουπωτή λατινα
Φ74 δε μπηκα
Φ72 υπόγειο κλειστό,το δίπλα και το 66δ ανοιχτά
Φωκαίας
27πάνω κλειστά και 27 σκαλάκια μισάνοιχτη εξώπορτα σβηστό φώς
27 υπόγειο Κρυστάλ νεαρή βενεθουέλα καβλοφατσα ξανθωπή μοντελέ προς πετίτ μικρά στητά βυζζά με καλή ρώγα,ευδιάθετη προς πλακατζού
25 β και 19 κλειστά
25α δεν ανέβηκα
17α καί β ανοιχτά πιθανόν Κλεοπατρα και Αννα η γλωσσοκοπΑννα της καρδιάς μας
13β κλειστά
13α Κατερίνα ψηλή νταρντανοκωλαρού
7αρα ανοιχτά όλα υποθέτω με τις κλασικές
Αυτά καλές τσάρκες
Φυλης 109 α και β ανοιχτά δε μπήκα
Φ105 κλειστά
Φ71α κλειστο
Φ69 Βικη μονη, η Βαλεντίνα θα απουσιάζει για δυό μηνες ειπε η υπηρεσία
Φ 84α,84β,86α κλειστά τα υπόλοιπα κεντρικά ανοιχτά
Φιλλιπίδου ανοιχτα
Φ59 Τζεσικόσπιτο ανοιχτό
Φ61 Αντριάννα τσουπωτή λατινα
Φ74 δε μπηκα
Φ72 υπόγειο κλειστό,το δίπλα και το 66δ ανοιχτά
Φωκαίας
27πάνω κλειστά και 27 σκαλάκια μισάνοιχτη εξώπορτα σβηστό φώς
27 υπόγειο Κρυστάλ νεαρή βενεθουέλα καβλοφατσα ξανθωπή μοντελέ προς πετίτ μικρά στητά βυζζά με καλή ρώγα,ευδιάθετη προς πλακατζού
25 β και 19 κλειστά
25α δεν ανέβηκα
17α καί β ανοιχτά πιθανόν Κλεοπατρα και Αννα η γλωσσοκοπΑννα της καρδιάς μας
13β κλειστά
13α Κατερίνα ψηλή νταρντανοκωλαρού
7αρα ανοιχτά όλα υποθέτω με τις κλασικές
Αυτά καλές τσάρκες
Plitss
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2023
- Like
- 69
- Πόντοι
- 0
Σε καμία ώρα θα είμαι μετάξι..κερνάω..Αλβανίδα, βυζαρού, κουνελόδοντα, ναι 10€ και σου λέω
απογευματινή βάρδια;Κύριοι, αλάνια, μάγκες, συναγωνιστές και λοιποί ηλίθιοι...
Πως είναι εμφανισιακά συναγωνιστή? Δεν είναι η Νικόλ ή η Ελένη από Αλβανία?Κύριοι, αλάνια, μάγκες, συναγωνιστές και λοιποί ηλίθιοι...
Αυτή έχω να την πετύχω κανα μήνα γαμωτο.Την πέτυχες?εκτός από τη Μαρία στο Ιάσονος 39(6) έχει και την Τζέσικα στο Ιάσωνος 36
Αν ναι ίσως είχε φύγει για διακοπές λόγο καλοκαιριού..
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 43K
- Απαντήσεις