Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 252 άτομα (12 μέλη και 240 επισκέπτες)

Wolfman42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Like
2.336
Πόντοι
446
Όλες οι ωραίες πουτάνες ηλικίας άνω των 30 ετών κάνουν εξαιρετικές πίπες αν έχεις ωραίο πούτσο και δεν είσαι στραβοψώλης! (Σύμφωνα με τα λεγόμενα εμπειρότατης πουτάνας, οι περισσότεροι άντρες μετά τα 25 είναι λίγο-πολύ στραβοψώληδες).

Mpooumpoukos

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
19
Like
6.416
Πόντοι
2.036
1) θες να δώσεις 15άρι? αν ναι Μ Αλεξάνδρου και Πέρδικκα γωνία (σκαλιά που ανεβαίνεις) έχει μια καλή το απόγευμα (Νικόλ Βουλγάρα)
2) Ιάσωνος 31 ΌΧΙ στο βάθος αλλά ΔΕΞΙΑ πάλι απόγευμα η Ρωσσίδα?/Μολδαβή? Μαίρη
Πρέπει να ήταν η 2η φορά στην 10μηνη καριέρα μου που πήγα να ξαλαφρώσω και δεν πέρασα πουθενά (χθές).

Δεν ξέρω, σαν τα σαλιγκάρια μετά την βροχή κατά τις 18:30, είχαν βγεί ΟΛΑ τα πάκια της Αθήνας στο Μεταξουργείο, πήγα σε 2 "στανταράκια" μου, 1+2 και 1+3 άτομα αναμονή στην καθεμία, πήγα να δώ αυτές αυτές που έγραψε ο κύριος από πάνω, στο Ι31 βρώμαγε πάρα πολύ και ενώ η κοπέλα τρώγεται δεν το επιχείρησα.

Περδίκκα στον όροφο είχε τις κλασικές μπαλότσες που έχει τελευταία "Καρίνα" που κάθε βδομάδα έχει και άλλο όνομα και άλλη μία γυφτό-νταρντάνα (εδώ σημειώνω πως η τσατσά που ήταν εκεί είναι σχετικά νεαρή και λογικά του επαγγέλματος, κοντή με βυζάρες, της τον έδινα ποιο εύκολα απ'ότι σε αυτές που είχε) όχι δεν είχε την "Νικολ¨ , μπήκα σε 1-2 ακόμα φουλ Πάκια στα σαλόνια και δωμάτια , έφυγα, όταν έχει τόση κίνηση από τους μπίχλιδες δεν είναι να κάθεσαι πολύ(κοίτα να δείς που γίνομαι ρατσιστής :cheesy: ).

Zeton

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2023
Κριτικές
4
Like
293
Πόντοι
281
Η μάργκο ποτέ δουλεύει ξέρετε;

Φώκαιας 13 είναι συνέχεια και δεν την βλέπω στο site ?

Zeton

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2023
Κριτικές
4
Like
293
Πόντοι
281
Καμία πετιτ η λεπτή που να δίνει κωλο και με έξτραδακι;

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
161
Like
20.516
Πόντοι
32.478

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.523
Πόντοι
17.885
Κύριοι, αλάνια, μάγκες, συναγωνιστές και λοιποί ηλίθιοι...
ΗΡΘΕ ΠΙΣΩ Η ΜΑΡΙΑ Η ΑΛΒΑΝΕΖΑ Διδύμου 18! Αυτή τη στιγμή σ όλη την περιοχή Ο ΚΩΛΟΣ! Την άνοιξα πάλι εγώ! Απίστευτη αίσθηση, το καυλί μου είχε πάρει φωτιά, ο κώλος της άνοιγε λίγο λίγο λεπτό το λεπτό, ήταν και γαμώ! Τσιμπούκι καλό, στήσιμο και θέα στον καθρέφτη όλα τα λεφτά! Ενόχληση από την υπηρεσία ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ! Επιτέλους μια καλή επιστροφή!
Για μένα γυναίκες φετίχ: Λατίνες, Αλβανές +εξαιρέσεις (όταν και αν)!!!

walker 76

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2021
Κριτικές
44
Like
6.262
Πόντοι
2.836
ΗΡΘΕ ΠΙΣΩ Η ΜΑΡΙΑ Η ΑΛΒΑΝΕΖΑ Διδύμου 18! Αυτή τη στιγμή σ όλη την περιοχή Ο ΚΩΛΟΣ! Την άνοιξα πάλι εγώ! Απίστευτη αίσθηση, το καυλί μου είχε πάρει φωτιά, ο κώλος της άνοιγε λίγο λίγο λεπτό το λεπτό, ήταν και γαμώ! Τσιμπούκι καλό, στήσιμο και θέα στον καθρέφτη όλα τα λεφτά! Ενόχληση από την υπηρεσία ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ! Επιτέλους μια καλή επιστροφή!
Πολλά volt η χαράδρα της??????

Plitss

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2023
Like
69
Πόντοι
0
Έχετε δει την βικυ;(πολύ κοντό μαλλί,με βυζάρες με τα κιλακια της ενιοτε)..ήταν στο μεγάλου Αλεξάνδρου 15 που εκλεισε και την είχα πετύχει κολονου 45..πρωινά είναι κατά το πλείστον..το χρώμα των μαλλιών δεν είναι σταθερό.. ευχαριστώ εκ των προτέρων...

trelakos146

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2015
Like
1.278
Πόντοι
216
δεν έχουμε μιλήσει ποτε.
απλά μου είχανε δώσει fb τότε και απλά είμαστε φίλοι με την μικύ.
η φλώρα το έχει κλείσει καιρό τώρα.
ΝΑ μιλα ς με τη Μικυ. Μην κοβει δεσμους με τη χωρα μας. Περασαμε καλα μαζι της. Ελπιζω και αυτη με εμάς.

Plitss

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2023
Like
69
Πόντοι
0
1) Μετάξι Ιάσονος 39 πορνομόλ μόλις μπαίνεις αριστερά
2) Κασσάνδρα στο "τρίγωνο" (έξω από τον Ορφέα)
Το Μαράκι.. δύο φορές έχω πάει και έχω μείνει ευχαριστημένος..και είχα χρόνια να πάω με μαύρουλα..και καλό παιδί..(άσχετο)

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.917
Πόντοι
9.846
Αυτή με το μαλλί ανανας;

Mpooumpoukos

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
19
Like
6.416
Πόντοι
2.036
Έχετε δει την βικυ;(πολύ κοντό μαλλί,με βυζάρες με τα κιλακια της ενιοτε)..ήταν στο μεγάλου Αλεξάνδρου 15 που εκλεισε και την είχα πετύχει κολονου 45..πρωινά είναι κατά το πλείστον..το χρώμα των μαλλιών δεν είναι σταθερό.. ευχαριστώ εκ των προτέρων...

Αλβανίδα, βυζαρού, κουνελόδοντα, ναι 10€ και σου λέω :cheesy:

• Χαχα
Αντιδράσεις: Plitss

Dstrict

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
10
Like
6.961
Πόντοι
1.336
Σε μερικά μεσημέρι

Φυλης 109 α και β ανοιχτά δε μπήκα
Φ105 κλειστά
Φ71α κλειστο
Φ69 Βικη μονη, η Βαλεντίνα θα απουσιάζει για δυό μηνες ειπε η υπηρεσία
Φ 84α,84β,86α κλειστά τα υπόλοιπα κεντρικά ανοιχτά
Φιλλιπίδου ανοιχτα
Φ59 Τζεσικόσπιτο ανοιχτό
Φ61 Αντριάννα τσουπωτή λατινα
Φ74 δε μπηκα
Φ72 υπόγειο κλειστό,το δίπλα και το 66δ ανοιχτά

Φωκαίας

27πάνω κλειστά και 27 σκαλάκια μισάνοιχτη εξώπορτα σβηστό φώς

27 υπόγειο Κρυστάλ νεαρή βενεθουέλα καβλοφατσα ξανθωπή μοντελέ προς πετίτ μικρά στητά βυζζά με καλή ρώγα,ευδιάθετη προς πλακατζού
25 β και 19 κλειστά
25α δεν ανέβηκα

17α καί β ανοιχτά πιθανόν Κλεοπατρα και Αννα η γλωσσοκοπΑννα της καρδιάς μας

13β κλειστά
13α Κατερίνα ψηλή νταρντανοκωλαρού
7αρα ανοιχτά όλα υποθέτω με τις κλασικές
Αυτά καλές τσάρκες

pinvestor

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2023
Like
15
Πόντοι
0
απογευματινή βάρδια;

Kaulis

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2023
Like
384
Πόντοι
20
Πως είναι εμφανισιακά συναγωνιστή? Δεν είναι η Νικόλ ή η Ελένη από Αλβανία?

Watcher17

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2023
Like
1.049
Πόντοι
201
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom