Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 360 άτομα (32 μέλη και 328 επισκέπτες)

walker 76

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2021
Κριτικές
45
Like
6.503
Πόντοι
2.836
Κύριοι, αλάνια, μάγκες, συναγωνιστές και λοιποί ηλίθιοι...
ΗΡΘΕ ΠΙΣΩ Η ΜΑΡΙΑ Η ΑΛΒΑΝΕΖΑ Διδύμου 18! Αυτή τη στιγμή σ όλη την περιοχή Ο ΚΩΛΟΣ! Την άνοιξα πάλι εγώ! Απίστευτη αίσθηση, το καυλί μου είχε πάρει φωτιά, ο κώλος της άνοιγε λίγο λίγο λεπτό το λεπτό, ήταν και γαμώ! Τσιμπούκι καλό, στήσιμο και θέα στον καθρέφτη όλα τα λεφτά! Ενόχληση από την υπηρεσία ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ! Επιτέλους μια καλή επιστροφή!
Για μένα γυναίκες φετίχ: Λατίνες, Αλβανές +εξαιρέσεις (όταν και αν)!!!
Πολλά volt η χαράδρα της??????

Plitss

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2023
Like
69
Πόντοι
0
Έχετε δει την βικυ;(πολύ κοντό μαλλί,με βυζάρες με τα κιλακια της ενιοτε)..ήταν στο μεγάλου Αλεξάνδρου 15 που εκλεισε και την είχα πετύχει κολονου 45..πρωινά είναι κατά το πλείστον..το χρώμα των μαλλιών δεν είναι σταθερό.. ευχαριστώ εκ των προτέρων...

trelakos146

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2015
Like
1.360
Πόντοι
216
δεν έχουμε μιλήσει ποτε.
απλά μου είχανε δώσει fb τότε και απλά είμαστε φίλοι με την μικύ.
η φλώρα το έχει κλείσει καιρό τώρα.
ΝΑ μιλα ς με τη Μικυ. Μην κοβει δεσμους με τη χωρα μας. Περασαμε καλα μαζι της. Ελπιζω και αυτη με εμάς.

Plitss

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2023
Like
69
Πόντοι
0
1) Μετάξι Ιάσονος 39 πορνομόλ μόλις μπαίνεις αριστερά
2) Κασσάνδρα στο "τρίγωνο" (έξω από τον Ορφέα)
Το Μαράκι.. δύο φορές έχω πάει και έχω μείνει ευχαριστημένος..και είχα χρόνια να πάω με μαύρουλα..και καλό παιδί..(άσχετο)

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
30.715
Πόντοι
9.846
ΗΡΘΕ ΠΙΣΩ Η ΜΑΡΙΑ Η ΑΛΒΑΝΕΖΑ Διδύμου 18! Αυτή τη στιγμή σ όλη την περιοχή Ο ΚΩΛΟΣ! Την άνοιξα πάλι εγώ! Απίστευτη αίσθηση, το καυλί μου είχε πάρει φωτιά, ο κώλος της άνοιγε λίγο λίγο λεπτό το λεπτό, ήταν και γαμώ! Τσιμπούκι καλό, στήσιμο και θέα στον καθρέφτη όλα τα λεφτά! Ενόχληση από την υπηρεσία ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ! Επιτέλους μια καλή επιστροφή!
Αυτή με το μαλλί ανανας;

Mpooumpoukos

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
19
Like
6.911
Πόντοι
2.036
Έχετε δει την βικυ;(πολύ κοντό μαλλί,με βυζάρες με τα κιλακια της ενιοτε)..ήταν στο μεγάλου Αλεξάνδρου 15 που εκλεισε και την είχα πετύχει κολονου 45..πρωινά είναι κατά το πλείστον..το χρώμα των μαλλιών δεν είναι σταθερό.. ευχαριστώ εκ των προτέρων...

Αλβανίδα, βυζαρού, κουνελόδοντα, ναι 10€ και σου λέω :cheesy:

• Χαχα
Αντιδράσεις: Plitss

Dstrict

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
16
Like
7.961
Πόντοι
2.046
Σε μερικά μεσημέρι

Φυλης 109 α και β ανοιχτά δε μπήκα
Φ105 κλειστά
Φ71α κλειστο
Φ69 Βικη μονη, η Βαλεντίνα θα απουσιάζει για δυό μηνες ειπε η υπηρεσία
Φ 84α,84β,86α κλειστά τα υπόλοιπα κεντρικά ανοιχτά
Φιλλιπίδου ανοιχτα
Φ59 Τζεσικόσπιτο ανοιχτό
Φ61 Αντριάννα τσουπωτή λατινα
Φ74 δε μπηκα
Φ72 υπόγειο κλειστό,το δίπλα και το 66δ ανοιχτά

Φωκαίας

27πάνω κλειστά και 27 σκαλάκια μισάνοιχτη εξώπορτα σβηστό φώς

27 υπόγειο Κρυστάλ νεαρή βενεθουέλα καβλοφατσα ξανθωπή μοντελέ προς πετίτ μικρά στητά βυζζά με καλή ρώγα,ευδιάθετη προς πλακατζού
25 β και 19 κλειστά
25α δεν ανέβηκα

17α καί β ανοιχτά πιθανόν Κλεοπατρα και Αννα η γλωσσοκοπΑννα της καρδιάς μας

13β κλειστά
13α Κατερίνα ψηλή νταρντανοκωλαρού
7αρα ανοιχτά όλα υποθέτω με τις κλασικές
Αυτά καλές τσάρκες

pinvestor

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2023
Like
15
Πόντοι
0
απογευματινή βάρδια;

Kaulis

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2023
Like
386
Πόντοι
20
Πως είναι εμφανισιακά συναγωνιστή? Δεν είναι η Νικόλ ή η Ελένη από Αλβανία?

Watcher17

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2023
Like
1.049
Πόντοι
201

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.604
Πόντοι
19.485
Πως είναι εμφανισιακά συναγωνιστή? Δεν είναι η Νικόλ ή η Ελένη από Αλβανία?
Μέτριο ύψος, μικρό βυζί τύπου σαμπανιοπότηρο με μεγάλη ρώγα, ΚΩΛΑΡΑ μπουτάρες, καλά κιλά καμιά 50αρια χρονών ΚΑΛΑ διατηρημένη με μακρύ μαύρο μαλλί και "σκληρά" χαρακτηριστικά προσώπου

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
172
Like
21.796
Πόντοι
32.478
Τελευταία κι εγώ στο Κολωνού 47 την είχα πετύχει. Πρωινή βάρδια πάντα. Εξαφανίστηκε κι αυτή;;

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
172
Like
21.796
Πόντοι
32.478

sisiliano1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2015
Like
1.231
Πόντοι
206
Βρεθηκα Λ73 γυρω στις 3μιση ανβηκα επανω η Εμμυ ειχε δωματιο και βγηκαν η Μαριαννα και η Νικολ αμφοτερες σε απλο προγραμμα.Η μαριανα γερο σκαρι μελαχροινο με κωλαρα στυλ βραζιλιανικο αλλα μικρο βυζι.Η γνωστη Νικολ βυζαρες και ωραιο σωμα.
Κατεβαινω κατω βγαινει η καχεκτικη μαρι-ζοσε η Ευα.Ζητω συγνωμη αν μπερδευομαι με τις κοπελες.
Επελεξα την Ευα που ειχα βαλει στο ματι
Ψηλη,μελαχροινο μαλλι μακρυ λιγο αλογομουρα με τρελες φυσικες βυζαρες 4-5 χαλαρα με καλο στησιμο.
Δινω το μπλε εισητηριο και περιμενω στο δωματιο.Ερχεται ευδιαθετη αλλα χωρις διαθεση για προκαταρτικα στο προγραμμα της.
Στα αρνητικα μικρη ενοχληση απο μυρωδια μασχαλης φυσικο να μου πεις αφου δουλευε απο το πρωι λαθος οτι δεν το φροντισε 2 λεπτα υποθεση ειναι ανα καποιες ωρες.Επισης λαδομενο μαλλι κατι ενοχλητικο για μενα.
Στα θετικα τωρα πιπα για σεμιναριο τρελο γλυψιμο αργο οπως κου αρεσει,κορμο,πετσακι,μπαλες,γλωσσα τα παντα ολα.Θεωρω καλυτερη πιπα απο την Εμμυ που κανει ακριβως τα ιδια οταν ειναι ξεκουραστη αλλα σου ρουφαει τη μπουτσα λες και θελει να στην κοψει.
Δεκτικη για ηπιο δαχτυλιασμα οπου το μουνακι της υγρανθηκε αμεσα και ηταν πεντακαθαρο.(τσεκ το δαχτυλο)
Τη σταματαω στη πιπα ημουν ετοιμος να τα σκασω στο ταβανι και της λεω να στηθει ατα 4.Εκει το θεαμα δεν μα ρεσε ο κωλος γεματος μελανιες και εκδορες και της λεω να αλλαξει σε ιεραποστολικο.
Καλη αισθηση το μουνακι της και ομορφα χειλη,επεσε σφυροκοπημα εναλλασομενο αργα γρηγορα κι εκει τελιωσα.Ωσπου να βγαλω καποτα και να καθαριστω αρκετα φιλακια χαιρετισμου και γλυκες.Θα της δωσω αλλη μια ευκαιρια λογω πιπας ηταν φοβερη για τα γουστα μ

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
243.741
Πόντοι
46.232
τώρα live

Μαραθωνος 59 αριστερά Σορινα, ξανθοκαστανη κοπέλα με κατσαρό μαλλί μέχρι τους ώμους, κανονικό ωραίο σώμα, 1.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Μαραθωνος 59 μεσαίο υπόγειο Ειρήνη μελαχρινή με μαλλί μέχρι τους ώμους, κανονικό ωραίο σώμα, 1.5αρι βυζι,τατουάζ πάνω από το αριστερό στήθος με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα,

Μαραθωνος 59 μεσαίο όροφος Ιζαμπελα, ξανθιά κοπέλα με κανονικό σώμα ωραία λεπτά πόδια 1.5αρι βυζι και Αναστασία καστανοξανθη παχουλη κατσαρομαλλα με 2αρι συν βυζι, για αμφότερες ανακοινώθηκε απλό πρόγραμμα.

Μαραθωνος 59α Βίβιαν μελαχρινο κοπέλα με κανονικό σώμα μέχρι τη μέση,αλλά από κάτω χοντρά μπούτια, 1.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Βιργινίας Μπενάκη 33 κλειστό.

Παιανιεων 24 Αλεξάνδρα καστανή χοντρή γκιλφ με μαλλί μέχρι τους ώμους, 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Κωνσταντινουπολεως 166β Χριστίνα μελαχρινή κατσαρομαλλα με λίγες ξανθιές ανταύγειες, ψιλοκανονικο σώμα, σχεδόν 3αρι βυζι, τατουάζ πάνω από το αριστερό στήθος, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό,η υπηρεσία είπε να περάσω γιατί 2000 θα φύγει.

Κωνσταντινουπολεως 166α Μαρίνα ξανθιά κατσαρομαλλα μιλφογκιλφ με 2.5αρι συν βυζι, σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Ιωαννίνων 3 κάτω Ιννα μελαχρινή κατσαρομαλλα μιλφ, νταρντανοπαχουλη με 2αρι βυζι και κοιλίτσα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Ιωαννίνων 3 όροφος Λίλυ μελαχρινή μιλφ με ψιλοκανονικο σώμα κοιλίτσα και 2.5αρι συν βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Ιωαννίνων 5 Κρίστι ξανθιά μιλφ, σώμα με πιασίματα 2-2.5αρι βυζι, σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Dobermann7

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2018
Like
42
Πόντοι
0
Η μαυρουλα Μπιουτι δουλευει ακομα Φυλης 65 Β και αν ναι τι βαρδια.Οποιος συναγωνιστης γνωριζει ας απαντησει.
Αν καποιος εχει το fb ή ινστα της μπορει αν θελει να μου στειλει πμ

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom