Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 348 άτομα (27 μέλη και 321 επισκέπτες)

Desperado88

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2015
Like
284
Πόντοι
21
συνέχεια live επιγραμματικα

Έλλης 3 Κατερίνα ,σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Διδύμου 7αρια & 8α κλειστά.

Διδύμου 8β Βερονικα και Ελένη, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα, κάνουν και παρτουζα με 30 ευρώ.

Διδύμου 16 & 18αρια κλειστά.

Διδύμου 20 Ελένη, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.

Διδύμου 22 ισόγειο Συλβια, απλό πρόγραμμα.

Διδύμου 22 όροφος & 27 κλειστά.
Διδύμου 20 ποιά ελένη είναι? η επικίνδυνη ή η αλβανίδα?

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.570
Πόντοι
4.646

Watcher17

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2023
Like
1.049
Πόντοι
201
Τι εννοείς με το επικίνδυνη φίλε μου ???
Είναι γνωστή πως η συγκεκριμένη κάνει ακαποτα με τον κάθε Πακιστανο τυπε μου..αρκεί να δώσεις δέκα ευρώ παραπάνω.. και ας είναι και αγριογουρουνο.

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
161
Like
20.516
Πόντοι
32.478
Καλημέρα παιδιά, Κυριακή βράδυ θα ανέβω Αθήνα και θέλω να μου πείτε την άποψη σας για τις συγκεκριμένες κύριες,
Καταρχήν γουστάρω να γαμαω μιλφ και γκιλφ εάν μου κάνει κλικ,
Λοιπόν έχουμε και λέμε,
Τανια Δίδυμου 27
Ελένη Βερόνικα Δίδυμου 8
Ειρήνη Έλλης 3
Πωλίνα Καλύμνου 48
Ειρήνη Περγαμου 27
Εύα Κολωνου 48 ξέρω ότι είναι πολύ μεγάλη αλλά θυμάμαι ότι έκανε καταπληκτική πίπα
Τάνια , Ελένη και Βικτώρια είναι οκ. Αντε και Ειρήνη και Πωλινα. Εγώ θα πρότεινα παρτούζα Ελένη Βερόνικα, Τάνια με όποια άλλη δουλεύει και Ειρήνη από Έλλης 3 και αυτή παρτούζα.

xristospap

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Like
9.861
Πόντοι
1.056
Είναι γνωστή πως η συγκεκριμένη κάνει ακαποτα με τον κάθε Πακιστανο τυπε μου..αρκεί να δώσεις δέκα ευρώ παραπάνω.. και ας είναι και αγριογουρουνο.
Και μετά πόσες fanta πρέπει να κατεβάσεις????..Καλά είπες φίλε μου επικίνδυνη....

Watcher17

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2023
Like
1.049
Πόντοι
201

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826
Καλημέρα παιδιά, Κυριακή βράδυ θα ανέβω Αθήνα και θέλω να μου πείτε την άποψη σας για τις συγκεκριμένες κύριες,
Καταρχήν γουστάρω να γαμαω μιλφ και γκιλφ εάν μου κάνει κλικ,
Λοιπόν έχουμε και λέμε,
Τανια Δίδυμου 27
Ελένη Βερόνικα Δίδυμου 8
Ειρήνη Έλλης 3
Πωλίνα Καλύμνου 48
Ειρήνη Περγαμου 27
Εύα Κολωνου 48 ξέρω ότι είναι πολύ μεγάλη αλλά θυμάμαι ότι έκανε καταπληκτική πίπα

Αν θες μιλφαρα πήγαινε Μαρίνα Κωνσταντινουπόλεως 166 αριστερά...πιπάρα deepthroat... βυζάρες..θα το φχαριστηθεις...αν θες μιλφ προς τζιλφ..πηγαίνε Αναστασία Ιωαννίνων 3....αυτή ακόμα καλύτερα..πολύ καυλιάρα....όλες αυτές που ανέφερες πιο πάνω ήταν καλές πριν καμιά 10ετια..τώρα είναι παροχυμενες...
Δοκίμασε και τα μιλφαδικα της Βέργας 6...κάτι θα βρεις και εκεί...

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.570
Πόντοι
4.646
Αν θες μιλφαρα πήγαινε Μαρίνα Κωνσταντινουπόλεως 166 αριστερά...πιπάρα deepthroat... βυζάρες..θα το φχαριστηθεις...αν θες μιλφ προς τζιλφ..πηγαίνε Αναστασία Ιωαννίνων 3....αυτή ακόμα καλύτερα..πολύ καυλιάρα....όλες αυτές που ανέφερες πιο πάνω ήταν καλές πριν καμιά 10ετια..τώρα είναι παροχυμενες...
Δοκίμασε και τα μιλφαδικα της Βέργας 6...κάτι θα βρεις και εκεί...
Μύστη Κλεόβουλε, ξέρεις καμία να κάνει γλυφοκώλι και ΑΚΑ τελειωτικό στο στόμα? :pipa2:
Θα προτιμούσα προμίλφ/μιλφ, αλλά και καλοστεκούμενο γκιλφ δεν με χαλάει... :hi:

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
161
Like
20.516
Πόντοι
32.478

info@123

Μέγας
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
68
Like
13.966
Πόντοι
4.926
Koλοκυνθους 38. Ποιός θυμαται την Φλωρα και τη Μικυ, (στι ισογειο μαγαζί). Η σωματωδης υπηρεσία σπανια εβγαινε σαλονι, και κατευθηνε τους πελατες απο το κουζινακι. Ελεγε <<Καθηστεεεε!>> Τα κοριτσια συνηθως αυτοπαρουσιαζοταν μονα τους στο σαλόνι. Φουλ προγραμμα. Η Μικυ εδινε και φιλιά.
Καλησπέρα, συναγωνιστή. Ξύπνησες μνήμες, με αυτή την ανάρτηση. Μίκυ, νεαρή κοπέλα, η οποία τα έκανε όλα αδιαμαρτύρητα. Ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό και πρωκτικό. Την έκανες ότι ήθελες και δεν έβγαζε άχνα. Θυμάμαι να την χαμουρεύω, να την γαμάω άγρια, από τον κώλο και στο τέλος, να την χύνω στο στόμα. Μια παρουσία-έκπληξη, σε ένα από τα πιο απωθητικά μπουρδέλα της περιοχής.

info@123

Μέγας
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
68
Like
13.966
Πόντοι
4.926
Εγλυφε... Τώρα μιλάω για χρονιές 2018-19
Εάν γράφετε για την Αλιόνα, όντως το έκανε αυτό και όχι μόνο, τις χρονιές που αναγράφετε. Έμπαινε μέσα στο δωμάτιο, ξάπλωνε δίπλα σου και ξεκινούσε με λίγα φιλιά στο στήθος. Στην συνέχεια, κατέβαινε χαμηλά και σου έγλυφε τα αρχίδια. Όσο προχωρούσε το πρόγραμμα, τόσο περισσότερο καύλωνε. Από τις "μπάλες", η γλώσσα της, έμπαινε μέσα στον κώλο, όπου επιδίδονταν σε ένα απίστευτο και επιθετικό γλυφοκώλι. Έπειτα, έσερνε την γλώσσα της κατά μήκος του ποδιού, καταλήγοντας στην πατούσα. Εκεί, όντας σε έκσταση, την έγλειφε και την έβαζε ολόκληρη, μέσα στο στόμα της, προσφέροντας σου ηδονή, που δεν είχες ξαναζήσει. Δυστυχώς, τα χρόνια πέρασαν και η συγκεκριμένη τα έκοψε, σχεδόν, όλα. Άλλη μια γυναίκα-θρύλος, της περιοχής, η οποία μοιάζει, πλέον, να έχει παροπλιστεί.

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
6.881
Πόντοι
1.056
Εάν γράφετε για την Αλιόνα, όντως το έκανε αυτό και όχι μόνο, τις χρονιές που αναγράφετε. Έμπαινε μέσα στο δωμάτιο, ξάπλωνε δίπλα σου και ξεκινούσε με λίγα φιλιά στο στήθος. Στην συνέχεια, κατέβαινε χαμηλά και σου έγλυφε τα αρχίδια. Όσο προχωρούσε το πρόγραμμα, τόσο περισσότερο καύλωνε. Από τις "μπάλες", η γλώσσα της, έμπαινε μέσα στον κώλο, όπου επιδίδονταν σε ένα απίστευτο και επιθετικό γλυφοκώλι. Έπειτα, έσερνε την γλώσσα της κατά μήκος του ποδιού, καταλήγοντας στην πατούσα. Εκεί, όντας σε έκσταση, την έγλειφε και την έβαζε ολόκληρη, μέσα στο στόμα της, προσφέροντας σου ηδονή, που δεν είχες ξαναζήσει. Δυστυχώς, τα χρόνια πέρασαν και η συγκεκριμένη τα έκοψε, σχεδόν, όλα. Άλλη μια γυναίκα-θρύλος, της περιοχής, η οποία μοιάζει, πλέον, να έχει παροπλιστεί.
Και φαντασου μυστη αυτην καποιοι την φιλαγαν στο στομα..
:klapste:

SLIM SHADY

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
10.649
Πόντοι
2.536
Πέρα από γλυφοκωλι σε όλα τα άλλα συνυπογράφω

Αχχ τι θυμήθηκα, οριακά είμαι να πάω τώρα μια επίσκεψη να δω πως έχει γίνει

Τελευταία τροποποίηση:

trelakos146

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2015
Like
1.278
Πόντοι
216
Καλησπέρα, συναγωνιστή. Ξύπνησες μνήμες, με αυτή την ανάρτηση. Μίκυ, νεαρή κοπέλα, η οποία τα έκανε όλα αδιαμαρτύρητα. Ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό και πρωκτικό. Την έκανες ότι ήθελες και δεν έβγαζε άχνα. Θυμάμαι να την χαμουρεύω, να την γαμάω άγρια, από τον κώλο και στο τέλος, να την χύνω στο στόμα. Μια παρουσία-έκπληξη, σε ένα από τα πιο απωθητικά μπουρδέλα της περιοχής.
Για ακομα πιο πολλες ευχαριστες μνήμες.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.835
Πόντοι
46.232
πολύ καλή περίπτωση ήταν η Μίκη

Μετά μετακόμισε Φυλής στο RIP 92β (βάζω έτσι για τις αναμνήσεις δυο ενημερώσεις από τα παλιά που την αναφέρω Δημοσίευση στο thread ''Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!'' Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα! Πάνω από 148k αναρτήσεις, ζωντανή ανταπόκριση.
Δημοσίευση στο thread ''Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!'' Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα! Πάνω από 148k αναρτήσεις, ζωντανή ανταπόκριση.), λίγο αργότερα στο Φυλής 86β ,δούλεψε και σε διάφορα στούντιο

Τελευταία τροποποίηση:

trelakos146

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2015
Like
1.278
Πόντοι
216
πολύ καλή περίπτωση

Μετά μετακόμισε Φυλής στο RIP 92β και λίγο αργότερα στο Φυλής 86β ,δούλεψε και σε διάφορα στούντιο

πολύ καλή περίπτωση

Μετά μετακόμισε Φυλής στο RIP 92β και λίγο αργότερα στο Φυλής 86β ,δούλεψε και σε διάφορα στούντιο
Νομιζω ειχα βρεθει μαζίτης στο 86 πριν χρονια. Μου θυμιζε κατι αλλα δεν ημουν σιγουρος και δεν της ειπα τιποτα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

πολύ καλή περίπτωση ήταν η Μίκη

Εργαζεται τ'ωρα κάπου?

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826
Μύστη Κλεόβουλε, ξέρεις καμία να κάνει γλυφοκώλι και ΑΚΑ τελειωτικό στο στόμα? :pipa2:
Θα προτιμούσα προμίλφ/μιλφ, αλλά και καλοστεκούμενο γκιλφ δεν με χαλάει... :hi:

Μαρίνα Κωνσταντινουπόλεως Αναστασία Ιωαννίνων Τορυ....Ζάνα αν δουλεύει ακόμα.. Αλεξάνδρα Παιωνίαιων..Τάνια διδύμου... Πωλίνα Καλύμνου και μια τσατσά...στο κολωκυνθους 38 όροφο αυτό το βρωμερό χαμαιτυπιο εκεί...δεν είχε δόντια ήταν κακάσχημη σχεδόν καραφλη και με.καυλωσε..οποτε της έδωσα συν 5...και μου σπατουλαρισε περίφημα τον κώλο...Δε ξέρω αν είναι εκεί ακόμα...μάλλον δε θα ζει διότι ήταν γύρω στα 80

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826
Το καλύτερο γλειφοκωλι από αυτές είναι της Τορυ..με διάφορα..αλλά εκεί 50αρικο

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom