Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 348 άτομα (26 μέλη και 322 επισκέπτες)

jaitornunez

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2021
Like
194
Πόντοι
0
Νομιζω ειχα βρεθει μαζίτης στο 86 πριν χρονια. Μου θυμιζε κατι αλλα δεν ημουν σιγουρος και δεν της ειπα τιποτα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εργαζεται τ'ωρα κάπου?
είμαστε φίλοι στο fb.
είχε πάει χρόνια Ολλανδία, τώρα δεν ξέρω τι κάνει επαγγελματικά
Πάντως τελευταία είναι Ρουμανία και είχε ανεβάσει κάτι φωτό που ήταν έγκυος.

εμφανισιακά έχει κάνει πλαστικές και έχει χαλάσει πάρα πολύ :(

η Μίκυ είχε κάνει πάταγο τότε που είχε έρθει τρελό μωράκι με καραφουλ πρόγραμμα και πρόθυμο!!
και έπαιρνε τα πάντα μαύρους, πακιστανούς όποιον να ναι!

Θυμάμαι τότε η βραδυνη βάρδια στην Κολοκυνθούς τελείωνε στις 9 το πρωί που ξεκίναγε η πρωινή.
Είχα πάει λοιπον 6-7 το πρωί και μπαίνω δωμάτιο και βλέπω το χειρότερο δωμάτιο που έχω δει ποτέ!!
το πάτωμα μέσα στα νερά, τα χαρτιά και τις καπότες
το κρεβάτι γεμάτο χύσια από τα χυσίματα που τις έριχναν όλο το βράδυ!!
ότι και να περιγράψω είναι λίγο δεν υπήρχε σπιθαμή στο δωμάτιο που να μην έχει σκουπίδια, χαρτιά, καπότες ή χύσια.

αυτή φουλ ταλαιπωρημένη, της έδωσα μια πιπα στα όρθια την έχυσα στόμα και έφυγα!!

αυτός ήταν ρομαντισμός.

Και η Φλώρη παντρεύτηκε νέα έναν αλβανό έχουν κάνει 2-3 παιδιά, έχει παχύνει και έχει γίνει χοντρομπαζο, βέβαια οι αναμνήσεις να την ξεκολιάζουμε και να την χύνουμε στη μούρη έχουν μείνει ανεξίτηλες. και φυσικά πριν την ξεκολιάσεις την έπαιρνες μάτι στο διπλανό δωμάτιο, από τις γνωστές τρύπες στο κολοκυνθούς το πάνω!!!

Katagavlomenos

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Ιουν 2006
Κριτικές
10
Like
2.682
Πόντοι
6.205
Μύστη Κλεόβουλε, ξέρεις καμία να κάνει γλυφοκώλι και ΑΚΑ τελειωτικό στο στόμα? :pipa2:
Θα προτιμούσα προμίλφ/μιλφ, αλλά και καλοστεκούμενο γκιλφ δεν με χαλάει... :hi:
Αυτές που ανέφερε ο κλεο κάνουν τελειωτικό αλλά ανήκουν στην συνομοταξία του δεν ξέρω να πάρω μια πίπα η βαριέμαι... Η Βαλερία στο 166 ήταν τοπ αλλά μάλλον την έφαγαν οι υπόλοιπες μάλλον τους χαλάγε την πιάτσα...

trelakos146

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2015
Like
1.278
Πόντοι
216
είμαστε φίλοι στο fb.
είχε πάει χρόνια Ολλανδία, τώρα δεν ξέρω τι κάνει επαγγελματικά
Πάντως τελευταία είναι Ρουμανία και είχε ανεβάσει κάτι φωτό που ήταν έγκυος.

εμφανισιακά έχει κάνει πλαστικές και έχει χαλάσει πάρα πολύ :(

η Μίκυ είχε κάνει πάταγο τότε που είχε έρθει τρελό μωράκι με καραφουλ πρόγραμμα και πρόθυμο!!
και έπαιρνε τα πάντα μαύρους, πακιστανούς όποιον να ναι!

Θυμάμαι τότε η βραδυνη βάρδια στην Κολοκυνθούς τελείωνε στις 9 το πρωί που ξεκίναγε η πρωινή.
Είχα πάει λοιπον 6-7 το πρωί και μπαίνω δωμάτιο και βλέπω το χειρότερο δωμάτιο που έχω δει ποτέ!!
το πάτωμα μέσα στα νερά, τα χαρτιά και τις καπότες
το κρεβάτι γεμάτο χύσια από τα χυσίματα που τις έριχναν όλο το βράδυ!!
ότι και να περιγράψω είναι λίγο δεν υπήρχε σπιθαμή στο δωμάτιο που να μην έχει σκουπίδια, χαρτιά, καπότες ή χύσια.

αυτή φουλ ταλαιπωρημένη, της έδωσα μια πιπα στα όρθια την έχυσα στόμα και έφυγα!!

αυτός ήταν ρομαντισμός.

Και η Φλώρη παντρεύτηκε νέα έναν αλβανό έχουν κάνει 2-3 παιδιά, έχει παχύνει και έχει γίνει χοντρομπαζο, βέβαια οι αναμνήσεις να την ξεκολιάζουμε και να την χύνουμε στη μούρη έχουν μείνει ανεξίτηλες. και φυσικά πριν την ξεκολιάσεις την έπαιρνες μάτι στο διπλανό δωμάτιο, από τις γνωστές τρύπες στο κολοκυνθούς το πάνω!!!
Aς ειναι καλα τα κοριτσια. Αν τα λες μαζί τους, πεσ τους οτι αν επιστρεψουν στον αγωνα, θα συνεχισουμε να τις τιμαμε, παρα τα χάλια τους.

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826
Αυτές που ανέφερε ο κλεο κάνουν τελειωτικό αλλά ανήκουν στην συνομοταξία του δεν ξέρω να πάρω μια πίπα η βαριέμαι... Η Βαλερία στο 166 ήταν τοπ αλλά μάλλον την έφαγαν οι υπόλοιπες μάλλον τους χαλάγε την πιάτσα...

Είναι χρόνια τσεκαρισμένες μύστη...ιέριες της πίπας αυτές όλες...

Wolfman42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Like
2.336
Πόντοι
446
Την καλύτερη πίπα όλων των εποχών στα μπουρδέλα της Αθήνας την έκανε η Άντζελα, μια μελαχροινή Ελληνίδα περίπου 30 ετών που εργαζόταν πριν από 25 χρόνια όταν πρωτοάνοιξε το Φυλής 67.

Πριν εργαζόταν Καλύμνου ημιόροφος και Αλκιβιάδου 16 υπόγειο.

Οι παλιοί σίγουρα θα την θυμούνται.

Τελευταία τροποποίηση:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.831
Πόντοι
46.232

Mpooumpoukos

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
19
Like
6.416
Πόντοι
2.036
Επειδή έχω να κατέβω Μετάξι από πριν τον 15γουστο, έχει σκάσει τίποτα νέο/καλό ;
Κατάφερα να περάσω από 2-3 κοπέλες της 1ης βάρδιας Φυλής βέβαια τώρα που είχα άδεια αλλά λίγο οι διακοπές λίγο ένα γκομενάκι που το έβγαλα 3-4 φορές, λίγο οι λογαριασμοί που σκάσανε μαζεμένοι, πάνε τα ευρά :cry:

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.523
Πόντοι
17.885
Επειδή έχω να κατέβω Μετάξι από πριν τον 15γουστο, έχει σκάσει τίποτα νέο/καλό ;
Κατάφερα να περάσω από 2-3 κοπέλες της 1ης βάρδιας Φυλής βέβαια τώρα που είχα άδεια αλλά λίγο οι διακοπές λίγο ένα γκομενάκι που το έβγαλα 3-4 φορές, λίγο οι λογαριασμοί που σκάσανε μαζεμένοι, πάνε τα ευρά :cry:
1) θες να δώσεις 15άρι? αν ναι Μ Αλεξάνδρου και Πέρδικκα γωνία (σκαλιά που ανεβαίνεις) έχει μια καλή το απόγευμα (Νικόλ Βουλγάρα)
2) Ιάσωνος 31 ΌΧΙ στο βάθος αλλά ΔΕΞΙΑ πάλι απόγευμα η Ρωσσίδα?/Μολδαβή? Μαίρη

δεν λέω ότι είναι καινούργιες αλλά εμένα με βοήθησαν "ν αλλάξω τον αέρα μου" από τις στάνταρ επιλογές μου

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
35
Like
7.826
Πόντοι
3.886
Κάνα νέο για μαύρες;;Μόνο Πατησίων πέρα από την μπιουτι;

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.523
Πόντοι
17.885

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.831
Πόντοι
46.232

patrick

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
384
Πόντοι
26
Αλήθεια, πού εξαφανίστηκε η Βαλέρια? Κάποιες φορές δούλευε 3η βάρδια στο 166. Τώρα πού είναι?

jaitornunez

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2021
Like
194
Πόντοι
0
Aς ειναι καλα τα κοριτσια. Αν τα λες μαζί τους, πεσ τους οτι αν επιστρεψουν στον αγωνα, θα συνεχισουμε να τις τιμαμε, παρα τα χάλια τους.
δεν έχουμε μιλήσει ποτε.
απλά μου είχανε δώσει fb τότε και απλά είμαστε φίλοι με την μικύ.
η φλώρα το έχει κλείσει καιρό τώρα.

Katagavlomenos

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Ιουν 2006
Κριτικές
10
Like
2.682
Πόντοι
6.205
Κοίτα μια φορά έχω μπει Μαρίνα δε λέω ... Και έχω ευαίσθητο πουτσοκεφαλο..... Την άφησα 10 λεπτά πίπα και δίνω και οδηγίες αν κάτι δεν κάνει καλά.... Το μόνο που θυμάμαι είναι πόνος...η Αναστασία πάλι νομίζω μου σηκώθηκε αλλά δεν υπήρχε περίπτωση να με κάνει να χύσω .... Βέβαια είναι χαλαρές στο χρόνο και ανταποκρίνονται χωρίς παράπονα ....

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826
Κοίτα μια φορά έχω μπει Μαρίνα δε λέω ... Και έχω ευαίσθητο πουτσοκεφαλο..... Την άφησα 10 λεπτά πίπα και δίνω και οδηγίες αν κάτι δεν κάνει καλά.... Το μόνο που θυμάμαι είναι πόνος...η Αναστασία πάλι νομίζω μου σηκώθηκε αλλά δεν υπήρχε περίπτωση να με κάνει να χύσω .... Βέβαια είναι χαλαρές στο χρόνο και ανταποκρίνονται χωρίς παράπονα ....

Περίεργο πάντως....αυτές είναι χυσομηχανές.....

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom