Milfomaniac
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 161
- Like
- 20.516
- Πόντοι
- 32.478
Δεν μπορώ να την εξυπηρετήσω. Να ψάξει αλλούΚαλλιέργησε λίγο ροκφόρ και πες μας...
Δεν μπορώ να την εξυπηρετήσω. Να ψάξει αλλούΚαλλιέργησε λίγο ροκφόρ και πες μας...
Καλησπέρα αδέρφια. Αν θέλει κάποιος να με βοηθήσει με ένα κορίτσι στη φυλής(είναι κάτι απλό) ας μου στείλει προσωπικό μήνυμα. Ευχαριστώ πολύ!!!! Απαντήστε μόνο αν θέλετε να βοηθήσετε πραγματικά. Παιδάκια που κράζουν ας μη μπουν στη διαδικασία παρακαλω
Ναι μάλλον.Ειχε μια Σολ στη φωκαιας 27 υπόγειο πρωινή τις προάλλες ,μήπως είναι η ιδια; νομιζω παιζουν εκςί κι σλλες κοπέλες του 61 οπως η απογευματινή ξανθια Κρυσταλ.
Δεν τρελάθηκα. Πέρασα πριν. Αδιαφορο πρόγραμμα. Μέσα είναι αδιαφορη. Βαρέθηκε να ανεβεί από πάνω.. δεν ήταν καλή εμπειρία. Άποψη μου φυσικάΟδός Φυλής 21.30 απόγευμα πριν λίγο...
Φυλής 61 υπόγειο
Η γνωστή Σολ από φυλής 134 πριν λίγους μήνες.
Επέστρεψε δριμύτερη!!!
Όσοι πιστοί προσέλθετε.
Εσύ μπορεί να μην τρελάθηκες αλλά είναι πολλοί που την ψάχνουν σαν τρελοί!Δεν τρελάθηκα. Πέρασα πριν. Αδιαφορο πρόγραμμα. Μέσα είναι αδιαφορη. Βαρέθηκε να ανεβεί από πάνω.. δεν ήταν καλή εμπειρία. Άποψη μου φυσικά
Γλύφει πόδια;;;Τ φάση...Έχω πάρα πολύ καιρό να πάω δεν θυμάμαι πια. Πιο πολύ θυμάμαι που μου έκανε μασάζ και μου μιλούσε. Μασάζ 10λεπτο πριν το γαμηση , γουστάρει να γλύφει πόδια, όμως πολύ πάρλα ρε και η τσατσά να πριζει μπαλες
Εγλυφε... Τώρα μιλάω για χρονιές 2018-19Γλύφει πόδια;;;Τ φάση...
Τώρα τπτ;Εγλυφε... Τώρα μιλάω για χρονιές 2018-19
Δεν θυμάμαι να έχω πάει με καμία από αυτέςΚαλημέρα παιδιά, Κυριακή βράδυ θα ανέβω Αθήνα και θέλω να μου πείτε την άποψη σας για τις συγκεκριμένες κύριες,
Καταρχήν γουστάρω να γαμαω μιλφ και γκιλφ εάν μου κάνει κλικ,
Λοιπόν έχουμε και λέμε,
Τανια Δίδυμου 27
Ελένη Βερόνικα Δίδυμου 8
Ειρήνη Έλλης 3
Πωλίνα Καλύμνου 48
Ειρήνη Περγαμου 27
Εύα Κολωνου 48 ξέρω ότι είναι πολύ μεγάλη αλλά θυμάμαι ότι έκανε καταπληκτική πίπα
Δοκίμασε τις δυο πρώτες ΤΑΝΙΑ και πάρε και μια παρτουζα Ελένη Βερόνικα νομίζω θα σε ικανοποιήσουν.Καλημέρα παιδιά, Κυριακή βράδυ θα ανέβω Αθήνα και θέλω να μου πείτε την άποψη σας για τις συγκεκριμένες κύριες,
Λοιπόν έχουμε και λέμε,
Τανια Δίδυμου 27
Ελένη Βερόνικα Δίδυμου 8
Ειρήνη Έλλης 3
Πωλίνα Καλύμνου 48
Ειρήνη Περγαμου 27
Εύα Κολωνου 48 ξέρω ότι είναι πολύ μεγάλη αλλά θυμάμαι ότι έκανε καταπληκτική πίπα
Πωλινα φιλε, πραγματικά μια κατηγορία μονη τηςΚαλημέρα παιδιά, Κυριακή βράδυ θα ανέβω Αθήνα και θέλω να μου πείτε την άποψη σας για τις συγκεκριμένες κύριες,
Λοιπόν έχουμε και λέμε,
Τανια Δίδυμου 27
Ελένη Βερόνικα Δίδυμου 8
Ειρήνη Έλλης 3
Πωλίνα Καλύμνου 48
Ειρήνη Περγαμου 27
Έλεος! Την πήρα κατευθείαν από κώλο κατόπιν πρότασής της στο Φυλής 56 προσφάτωςτώρα live επιγραμματικα
.................................................................................
Φυλής 72 αριστερά Αντζι, απλό πρόγραμμα
Άλλη Αντζι, όχι αυτή με το σώμα με πιασίματα που δουλεύει στο 56 μαζί με τη Μόνικα, η άλλη από Φωκαίας 27Β πιο παλιά.Έλεος! Την πήρα κατευθείαν από κώλο κατόπιν πρότασής της στο Φυλής 56 προσφάτως
στην 2η βάρδια! Και τώρα ανακοινώνει απλό?! Ήμαρτον!