SLIM SHADY
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 8
- Like
- 10.840
- Πόντοι
- 2.536
Εγλυφε... Τώρα μιλάω για χρονιές 2018-19Γλύφει πόδια;;;Τ φάση...
Εγλυφε... Τώρα μιλάω για χρονιές 2018-19Γλύφει πόδια;;;Τ φάση...
Τώρα τπτ;Εγλυφε... Τώρα μιλάω για χρονιές 2018-19
Δεν θυμάμαι να έχω πάει με καμία από αυτέςΚαλημέρα παιδιά, Κυριακή βράδυ θα ανέβω Αθήνα και θέλω να μου πείτε την άποψη σας για τις συγκεκριμένες κύριες,
Καταρχήν γουστάρω να γαμαω μιλφ και γκιλφ εάν μου κάνει κλικ,
Λοιπόν έχουμε και λέμε,
Τανια Δίδυμου 27
Ελένη Βερόνικα Δίδυμου 8
Ειρήνη Έλλης 3
Πωλίνα Καλύμνου 48
Ειρήνη Περγαμου 27
Εύα Κολωνου 48 ξέρω ότι είναι πολύ μεγάλη αλλά θυμάμαι ότι έκανε καταπληκτική πίπα
Δοκίμασε τις δυο πρώτες ΤΑΝΙΑ και πάρε και μια παρτουζα Ελένη Βερόνικα νομίζω θα σε ικανοποιήσουν.Καλημέρα παιδιά, Κυριακή βράδυ θα ανέβω Αθήνα και θέλω να μου πείτε την άποψη σας για τις συγκεκριμένες κύριες,
Λοιπόν έχουμε και λέμε,
Τανια Δίδυμου 27
Ελένη Βερόνικα Δίδυμου 8
Ειρήνη Έλλης 3
Πωλίνα Καλύμνου 48
Ειρήνη Περγαμου 27
Εύα Κολωνου 48 ξέρω ότι είναι πολύ μεγάλη αλλά θυμάμαι ότι έκανε καταπληκτική πίπα
Πωλινα φιλε, πραγματικά μια κατηγορία μονη τηςΚαλημέρα παιδιά, Κυριακή βράδυ θα ανέβω Αθήνα και θέλω να μου πείτε την άποψη σας για τις συγκεκριμένες κύριες,
Λοιπόν έχουμε και λέμε,
Τανια Δίδυμου 27
Ελένη Βερόνικα Δίδυμου 8
Ειρήνη Έλλης 3
Πωλίνα Καλύμνου 48
Ειρήνη Περγαμου 27
Έλεος! Την πήρα κατευθείαν από κώλο κατόπιν πρότασής της στο Φυλής 56 προσφάτωςτώρα live επιγραμματικα
.................................................................................
Φυλής 72 αριστερά Αντζι, απλό πρόγραμμα
Άλλη Αντζι, όχι αυτή με το σώμα με πιασίματα που δουλεύει στο 56 μαζί με τη Μόνικα, η άλλη από Φωκαίας 27Β πιο παλιά.Έλεος! Την πήρα κατευθείαν από κώλο κατόπιν πρότασής της στο Φυλής 56 προσφάτως
στην 2η βάρδια! Και τώρα ανακοινώνει απλό?! Ήμαρτον!
Διδύμου 20 ποιά ελένη είναι? η επικίνδυνη ή η αλβανίδα?συνέχεια live επιγραμματικα
Έλλης 3 Κατερίνα ,σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Διδύμου 7αρια & 8α κλειστά.
Διδύμου 8β Βερονικα και Ελένη, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα, κάνουν και παρτουζα με 30 ευρώ.
Διδύμου 16 & 18αρια κλειστά.
Διδύμου 20 Ελένη, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.
Διδύμου 22 ισόγειο Συλβια, απλό πρόγραμμα.
Διδύμου 22 όροφος & 27 κλειστά.
Τι εννοείς με το επικίνδυνη φίλε μου ???Διδύμου 20 ποιά ελένη είναι? η επικίνδυνη ή η αλβανίδα?
Σόρρυ μύστη, μπερδεύτηκα από την αγαμία 2 ημερών...Άλλη Αντζι, όχι αυτή με το σώμα με πιασίματα που δουλεύει στο 56 μαζί με τη Μόνικα, η άλλη από Φωκαίας 27Β πιο παλιά.
Είναι γνωστή πως η συγκεκριμένη κάνει ακαποτα με τον κάθε Πακιστανο τυπε μου..αρκεί να δώσεις δέκα ευρώ παραπάνω.. και ας είναι και αγριογουρουνο.Τι εννοείς με το επικίνδυνη φίλε μου ???
Τάνια , Ελένη και Βικτώρια είναι οκ. Αντε και Ειρήνη και Πωλινα. Εγώ θα πρότεινα παρτούζα Ελένη Βερόνικα, Τάνια με όποια άλλη δουλεύει και Ειρήνη από Έλλης 3 και αυτή παρτούζα.Καλημέρα παιδιά, Κυριακή βράδυ θα ανέβω Αθήνα και θέλω να μου πείτε την άποψη σας για τις συγκεκριμένες κύριες,
Λοιπόν έχουμε και λέμε,
Τανια Δίδυμου 27
Ελένη Βερόνικα Δίδυμου 8
Ειρήνη Έλλης 3
Πωλίνα Καλύμνου 48
Ειρήνη Περγαμου 27
Και μετά πόσες fanta πρέπει να κατεβάσεις????..Καλά είπες φίλε μου επικίνδυνη....Είναι γνωστή πως η συγκεκριμένη κάνει ακαποτα με τον κάθε Πακιστανο τυπε μου..αρκεί να δώσεις δέκα ευρώ παραπάνω.. και ας είναι και αγριογουρουνο.
Χαχαχαχα δεν ξέρω αν λειτουργεί καν η φαντα σε αυτήν...Και μετά πόσες fanta πρέπει να κατεβάσεις????..Καλά είπες φίλε μου επικίνδυνη....
Καλημέρα παιδιά, Κυριακή βράδυ θα ανέβω Αθήνα και θέλω να μου πείτε την άποψη σας για τις συγκεκριμένες κύριες,
Λοιπόν έχουμε και λέμε,
Τανια Δίδυμου 27
Ελένη Βερόνικα Δίδυμου 8
Ειρήνη Έλλης 3
Πωλίνα Καλύμνου 48
Ειρήνη Περγαμου 27