Επιστροφή από Σόνια (old school milfαρα σοβιετικής προελέυσεως, ψηλή, κανονικό σώμα, αρχοντική με απιστευτα χαλαρωτική γλυκιά φωνή) Φ84??? ή κατι τέτοιο που ειναι στον όροφο που είχε όλο λατίνες πριν κανα μήνα. Μπαίνω, κάθομαι, βγαίνει η ίδια και έρχεται να με καλοσωρίσει, πρώτα οι βυζάρες τις στο πρόσωπο μου (δεν υπήρχε πιο ωραία αίσθηση από αυτο το βυζοκαλοσώρισμα, τις άφησε πανω μου αρκετά δευτερόλεπτα για να τις περιεργαστώ), και μετά αυτή. Περνάω χωρίς δεύτερη κουβέντα, ερχεται, ξεκινάει αριστοτεχνική περιποιηση στις μπαλες με γλειψαρχίδι, βυζομάλαξη, βυζομαλακία, πίπα με ΕΙΔΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ που μονο στα πανεπιστήμια τις Σοβιετικής Ενωσης δίδασκαν, είσοδος σε τρυφερό αψεγάδιαστο μουνάκι. Για τελείωμα της ζήτησα να μου γλείψει ξανά τις μπαλες για να στραγγίξω καλά. Απίστευτη γυναίκα. Τωρα μου είπε οτι γύρισε 5 μέρες έχει. Περιποιηση επιπέδου Μπαρμπορας, με λίγο μεγαλύτερες βυζάρες μάλιστα.
ΥΓ στην είσοδο πετυχα λατινοειδές πετιτ με παρα πολλά τατου, αλλαξάμε βλέμματα και την φαντάστηκα καβάλα στον πούτσο μου.