Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 381 άτομα (47 μέλη και 334 επισκέπτες)

noblue

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Ιαν 2006
Κριτικές
20
Like
6.025
Πόντοι
6.815
καλημέρα είμαι καινούρια και ενδιαφέρομαι να ξεκινήσω ραντεβού
Γεια σου Μαρία και καλός ήρθες.
Για προχώρα τώρα στο παρασύνθημα,
νέα στο επάγγελμα?
παλιά με άλλο όνομα?
πρόγραμμα?
Φωτογραφίες!
Τιμή?
Άντε να ξεκινήσει η φιλοξενία εδώ.

Τελευταία τροποποίηση:

poytsoskampilo

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2016
Κριτικές
2
Like
407
Πόντοι
21
μια κασσανδρα απο λιοσιων σπυρου πατση κτλ την ειδε κανεις τι λεει ;

openmind33

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Ιουλ 2014
Κριτικές
37
Like
2.888
Πόντοι
1.446
Γεια σου Μαρία

Περσυ που έγραφες "είμαι η κοπέλα που ανέβασες (.....)να κατέβει άμεσα το πόστ που αφορά εμένα! έχει γίνει ήδη καταγγελία στην δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος!" .....

σε κάποιον τι έγινε με την περίπτωση αυτή? Έβγαλες άκρη?

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.261
Πόντοι
10.336
Γεια σου Μαρία

Περσυ που έγραφες "είμαι η κοπέλα που ανέβασες (.....)να κατέβει άμεσα το πόστ που αφορά εμένα! έχει γίνει ήδη καταγγελία στην δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος!" .....

σε κάποιον τι έγινε με την περίπτωση αυτή? Έβγαλες άκρη?
ναι του εκανε και καλα καταγγελια επειδη την ειπε βιζιτα, του εκλασε τα αρχιδια, και τωρα θελει να γινει βιζιτα :coffee:

2002

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2017
Like
355
Πόντοι
21
Επιστροφή από Σόνια (old school milfαρα σοβιετικής προελέυσεως, ψηλή, κανονικό σώμα, αρχοντική με απιστευτα χαλαρωτική γλυκιά φωνή) Φ84??? ή κατι τέτοιο που ειναι στον όροφο που είχε όλο λατίνες πριν κανα μήνα. Μπαίνω, κάθομαι, βγαίνει η ίδια και έρχεται να με καλοσωρίσει, πρώτα οι βυζάρες τις στο πρόσωπο μου (δεν υπήρχε πιο ωραία αίσθηση από αυτο το βυζοκαλοσώρισμα, τις άφησε πανω μου αρκετά δευτερόλεπτα για να τις περιεργαστώ), και μετά αυτή. Περνάω χωρίς δεύτερη κουβέντα, ερχεται, ξεκινάει αριστοτεχνική περιποιηση στις μπαλες με γλειψαρχίδι, βυζομάλαξη, βυζομαλακία, πίπα με ΕΙΔΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ που μονο στα πανεπιστήμια τις Σοβιετικής Ενωσης δίδασκαν, είσοδος σε τρυφερό αψεγάδιαστο μουνάκι. Για τελείωμα της ζήτησα να μου γλείψει ξανά τις μπαλες για να στραγγίξω καλά. Απίστευτη γυναίκα. Τωρα μου είπε οτι γύρισε 5 μέρες έχει. Περιποιηση επιπέδου Μπαρμπορας, με λίγο μεγαλύτερες βυζάρες μάλιστα.

ΥΓ στην είσοδο πετυχα λατινοειδές πετιτ με παρα πολλά τατου, αλλαξάμε βλέμματα και την φαντάστηκα καβάλα στον πούτσο μου.
Από τις καλύτερες πουτανες που υπάρχουν!!!
Καλά νέα ότι επέστρεψε!!

• Like
Αντιδράσεις: Conan
Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
17
Like
15.277
Πόντοι
3.246
Από τις καλύτερες πουτανες που υπάρχουν!!!
Καλά νέα ότι επέστρεψε!!
τι απ τις καλύτερες ρε χαλαρώστε λίγο! με τα μη και τα
μου η μιγιάγγιχτη δεν σ αφήνει να πιάσεις τίποτα
και είναι συνέχεια μες την ξινίλα και την υπεροψία! ο κώλος της φαρδύς και το τσιμπούκι της τίποτα το ιδιαίτερο

Frogen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2019
Κριτικές
5
Like
466
Πόντοι
300
ναι του εκανε και καλα καταγγελια επειδη την ειπε βιζιτα, του εκλασε τα αρχιδια, και τωρα θελει να γινει βιζιτα :coffee:
απο περιέργεια κάθισα και διάβασα λίγο την στιχομυθία που είχε παιχτεί και πέθανα στο γέλιο. Η τύπισσα απειλούσε και έβριζε και έλεγε για διώξεις ηλεκτρονικού εγκλήματος και ότι έχει θιχτεί η αξιοπρέπεια της και 1 χρόνο μετά ανεβάζει off topic στην ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα ότι έγινε βίζιτα. Θεωρώ πως απλά απέκτησε πρόσβαση στον λογαριασμό της κάποιος πρώην της κοπέλας και ανέβασε αυτό το ποστ. Μάλλον ο πρώην που του ζάλιζε τα αρχίδια και αυτουνού στο σπίτι για το πόσο θίχτηκε. Δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς. Αν είμαι λάθος και πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο, μιλάμε για περίπτωση διχασμένης προσωπικότητας.

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.004
Πόντοι
1.936
Με το καλο!!!!Πως μπορουμε να επικοινωνουμε οι ενδιφερομενοι???Και να δειγματισεις φωτο κτλ να ξερουμε περι τινως προκειται.

8/2/1981

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2018
Κριτικές
3
Like
4.799
Πόντοι
736

trelakos146

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2015
Like
1.268
Πόντοι
216
και είναι συνέχεια μες την ξινίλα και την υπεροψία! ο κώλος της φαρδύς και το τσιμπούκι της τίποτα το ιδιαίτερο
συμφωνω απολυτως. Μυγιαγκιχτη. Τωρα για την ηλικια της, ξαλα κρατει το σωμα της.

makis268

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2009
Κριτικές
1
Like
309
Πόντοι
21
συμφωνω απολυτως. Μυγιαγκιχτη. Τωρα για την ηλικια της, ξαλα κρατει το σωμα της.
Η ΣΟΝΙΑ ειναι μουναρα για την ηλικια της..φατσαρα εχει ματαρες βυζαρεσ απιστευτες...ισως τα πιο ωραια βυζια που χω δει στη ζωη μου μπορω να πω..στα νιατα της δε τη πλησιαζες καν ηταν σιγουρη χυλοπιτα.κατα τα αλλα φολα εντελως σε θεμα υπηρεσιων κτλ.οκ για μια φορα ισως να πας αλλα δευτερη δε ξαναπας βεβαια παιζει και η χημεια ρολο.ισως δεν εχω εγω χημεια με αυτην.

trelakos146

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2015
Like
1.268
Πόντοι
216
Η ΣΟΝΙΑ ειναι μουναρα για την ηλικια της..φατσαρα εχει ματαρες βυζαρεσ απιστευτες...ισως τα πιο ωραια βυζια που χω δει στη ζωη μου μπορω να πω..στα νιατα της δε τη πλησιαζες καν ηταν σιγουρη χυλοπιτα.κατα τα αλλα φολα εντελως σε θεμα υπηρεσιων κτλ.οκ για μια φορα ισως να πας αλλα δευτερη δε ξαναπας βεβαια παιζει και η χημεια ρολο.ισως δεν εχω εγω χημεια με αυτην.
Σε ποιο μαγαζί εργάζεται να την επισκευτώ? Τι πρόγραμμα κάνει?

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
17
Like
15.277
Πόντοι
3.246
μάγκες πέρασα με Βίκυ από φυλής 69 και όσο με τσιμπούκωνε παρατήρησα στο σώμα της χαμηλά αλλά και στα πόδια της αρκετές μελανιές! λέτε να ναι θύμα τράφικινγκ η συγκεκριμένη γι αυτό
και η αλλαγή στη συμπεριφορά της; αν περάσει κάποιος συναγωνιστής ας με επιβεβαιώσει... στενοχωρήθηκα πραγματικά

trelakos146

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2015
Like
1.268
Πόντοι
216
μάγκες πέρασα με Βίκυ από φυλής 69 και όσο με τσιμπούκωνε παρατήρησα στο σώμα της χαμηλά αλλά και στα πόδια της αρκετές μελανιές! λέτε να ναι θύμα τράφικινγκ η συγκεκριμένη γι αυτό
Μηπως μαστγωθηκε στα πλαισια των υπηρεσιων που προσφέρει? Σαν εξτρα.
και η αλλαγή στη συμπεριφορά της; αν περάσει κάποιος συναγωνιστής ας με επιβεβαιώσει... στενοχωρήθηκα πραγματικά

69fil

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2022
Like
138
Πόντοι
0
πεσ τα γιατι την εχουν θεα εδω μεσα η μετριοτητα της μετριοτητας και φουλ ξυνιλα

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom