Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 379 άτομα (37 μέλη και 342 επισκέπτες)

Tsarkalakos

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2011
Κριτικές
305
Like
4.607
Πόντοι
16.491
Φίλος μου είπε ότι έχουμε μεταγραφή Αουρορας από Φυλής σε Ιωαννίνων…Ισχύει;;Δεν μπορώ να επιβεβαιώσω γιατί είμαι εκτός Αθηνών…
Ναι ισχυει ειναι εκει για δευτερο απογευμα...

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.282
Πόντοι
2.586
Πριν κάτι χρόνια δούλευε νομίζω στην Ιάσονος η Αντριάννα. Λεπτό ωραίο σώμα, ωραίο πρόσωπο μέσο ύψος (αν ήταν πιο ψηλή θα έμοιαζε με μοντέλο) μελαχρινά ίσια μαλλιά λίγο μακρυά. Αρκετά νέα. Έλεγε ότι έχει καταγωγή από Ρουμανία αν θυμάμαι καλά ή κάτι παρόμοιο, αλλά μίλαγε άπταιστα ελληνικά χωρίς ίχνος ξένης προφοράς. Πολύ άνετη στο σαλόνι.

Ο οίκος δεν θυμάμαι νούμερο, αλλά έπρεπε να ανέβεις 3-4 σκαλοπάτια για να πας στο χολ, και τα δωμάτια ήταν έναν όροφο πάνω (είχε μια ξύλινη σκάλα) ενώ αυτή για να ανέβει στο δωμάτιο είχε ένα ασανσεράκι.

Είμαι σίγουρος ότι οι συνμύστες κατάλαβαν ποια λέω γιατί έδωσα πολλές πληροφορίες. Ξέρει κανείς μήπως τι απέγινε η Αντριάννα?

Μήπως φορούσε και γυαλιά μυωπίας; Πρέπει να την είχες πάρει στο Ακομινάτου 2. Παλιά μεγαλούργησε στο Κολωνού 30β με Νατάσα.

Σταμάτησε μετά από λίγο καιρό, έπιασε κανονική δουλειά.

Τελευταία τροποποίηση:

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.243
Πόντοι
10.336
Μήπως φορούσε και γυαλιά μυωπίας; Πρέπει να την είχες πάρει στο Ακομινάτου 2. Παλιά μεγαλούργησε στο Κολωνού 30β με Νατάσα.

απτα καλυτερα γαμησια που εχω ριξει σε μπουρδελο. Με ειχε βαλει να την πηδηξω πανω σε ολα τα επιπλα του (δεξια) δωματιου και δεν υπερβαλω καθολου. Καρεκλα, συρταριερα, πατωμα (χαλι), και τελειωμα στο κρεβατι :rockon:

kontos7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2016
Κριτικές
5
Like
1.526
Πόντοι
486

Είχε δουλέψει ένα διάστημα στον όμιλο που ανήκε το στούντιο 204

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
διαβαζωντας μια αναφορα του πορνογυρισμενου
λεω να σκασω μυτη βικτορια για εναν καφε
και τσακ μπαμ πεταγομαι και για τσιγαρα
γωνια με φερων και φυλης
μπηκα σε δυο οικους
την κατερινα εχω στοχο την κωλαρα της
αρχικα να τη δω βεβαια διοτι
στα συο που μπηκα βρηκα δυο ιπποποταμους με εσωρουχα
οκ σε μερικους αρεσουν οι χοντρες αλλα εγω δε μπορω
για δικους μου λογους και να μου τα σκανε
τελικα η κατερινα που δινει λοκο που ειναι ;

Mpooumpoukos

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
19
Like
6.414
Πόντοι
2.036
Φίλος μου είπε ότι έχουμε μεταγραφή Αουρορας από Φυλής σε Ιωαννίνων…Ισχύει;;Δεν μπορώ να επιβεβαιώσω γιατί είμαι εκτός Αθηνών…
Το Σάββατο που μας πέρασε εκεί ήταν, στην θέση της κλασικά, τώρα αν άλλαξε μέσα στην βδομάδα δεν ξέρω, δεν θα ήταν περίεργο να κάνει βάρδιες και στα 2 πάντως.
Είχα παει τις προάλες τσάρκα με φίλο .
Πάμε να του δείξω Αμάντα φιλης 105.
Του λεω στο φευγα απ τον οίκο θα πω κάτι και θα φυγουμε γρήγορα,γιατι δεν έχω όρεξη να ακούω την τσατσα.
"Α ωραία κοπέλα λεω στο φίλο αλλα πάμε να φυγουμε γιατι εδω χτυπανε πόρτα στο 8άλεπτο διαβασα¨"
Το είπα ωστενα ακουστει.
άκουσα κάτι μουρμούρες πίσω μου και την κάναμε.
ηθικό δίδαγμα..δεν λεω οτι θα στρώσει η τσατσα με αυτο οκ..
Αλλα εχω καταλάβει οτι πιάνει τόπο το να τους λέμε που και που οτι υπάρχει ενημέρωση και οτι δεν ειμαστε" τουρίστες"
Καλά και εγώ της το είπα την προηγούμενη βδομάδα και μου σήκωσε τους ώμους σε φάση "ε και" , το πρόβλημα για εμένα δεν είναι να τόσο το να χτυπήσει νωρίτερα, είναι πως οι περισσότερες λατίνες με το που το ακούσουν πετάγονται πάνω κατευθείαν και ας θέλεις 10'' να τελειώσεις(και το ξέρει η τσατσά).
Μία εξαίρεση είναι η Μαρία στο Φωκ25Α
πω φίλε τους
έκανες τη μούρη κρέας
χαχαχαχαχαχα!

Τελευταία τροποποίηση:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.783
Πόντοι
46.232
Καλημέρα στην παρέα. Χθεσινή επίσκεψη στον όροφο του Φωκ27β ή Αχαρνών 86 πρωινή βάρδια. Αδύνατο ψιλό milf εν ονόματι Νικόλ από Ουκρανία με ωραίο κορμί, μικρό στήθος και συμπαθητική καβλιάρικη φατσούλα ετιμήθει με άριστες εντυπώσεις. Σύμφωνα με τα λεγόμενα της νέα στο επάγγελμα, ωστόσο άριστη χρηση Ελληνικών λόγω παλαιότερης θητείας στην χώρα σε άλλα επαγγέλματα. Ελεύθερο στοματικό (το αποφεύγω), άριστο αρχιδογλύψιμο, δυνατό dt μέχρι ασφυξίας και πολύ καλό στήσιμο στα 4 χωρίς υπεκφυγές. Παραμονή στο δωμάτιο γύρω στα 12 λεπτά χωρίς καμία ενόχληση. Βασικά πήγα για την Βικτώρια που ανέφερε ο μέγιστος Σμύρνης σε πρόσφατο ποστ για τον εν λόγω οίκο, ωστόσο πέτυχα την Νικόλ που παραδόξως ταιριάζει με την περιγραφή του Σμύρνη. Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες και στις εορτάζουσες.
Η ίδια είναι

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.145
Πόντοι
1.936
Επισης και η Βικτωρια στα Αγκυρας 9 κ 12 κανει φανταστικες πίπες
Η Βικτωρια???Σχεδον ανεπαισθητη πιπα και μονο με προφυλαξη.Καλη δεν θα το ελεγα Για τα χοντραδια μονο ειναι.
Υπαρχει σοβαρη ελλειψη σε εκπορνευομενα τεμαχια προσφερωντες σωστες υπηρεσιες.

Βοργιας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2015
Κριτικές
4
Like
1.898
Πόντοι
206
Δεν έχουμε πουτανες πια. Ουτε μπορούμε πια να έχουμε κάποιαν στάνταρ όπως παλιότερα. Παλιά ξέραμε θα πάμε σε αυτήν και σε εκείνη.
Νοσταλγώ πια την εποχή που ηταν ενεργή η θεία Ιβόνη στο Ιωαννίνων 5. Γυναίκες σαν αυτή σπάνια βρίσκεις στο επάγγελμα.
Τώρα όσες έχουν μείνει, εχουν ξεπεράσει το όριο σύνταξης για το επάγγελμα.

Τελευταία τροποποίηση:

Anal popcorn

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Μαρ 2015
Κριτικές
10
Like
6.035
Πόντοι
1.336
Πρέπει να έκατσα έως και 45 λεπτά σε στουντελο χθες με στανταρακι μου.
Ενώ πλήρωσα 20€ η υπηρεσία δεν ενόχλησε ποτέ.
Μια full gfe εμπειρία που έμοιαζε τόσο αληθινή που αισθάνομαι άβολα τώρα σκεπτόμενος ότι έζησα κάτι τέτοιο μέσα σε μπουρδέλο, δίπλα από καλαθάκι με χυσομαντιλα και καποτες..

athal

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Κριτικές
39
Like
4.650
Πόντοι
6.555
Δεν έχουμε πουτανες πια. Ουτε μπορούμε πια να έχουμε κάποιαν στάνταρ όπως παλιότερα. Παλιά ξέραμε θα πάμε σε αυτήν και σε εκείνη.
Νοσταλγώ πια την εποχή που ηταν ενεργή η θεία Ιβόνη στο Ιωαννίνων 5. Γυναίκες σαν αυτή σπάνια βρίσκεις στο επάγγελμα.
τι μου θυμισες τωρα!!! η μοναδικη που ειχε τετοιο ανοιγμα ποδιων (λογω μπαλετου)...μετα την γεννα τα παρατησε ολα και πηγε βουλγαρια..

Wolfman42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Like
2.336
Πόντοι
446
Η Βικτωρια???Σχεδον ανεπαισθητη πιπα και μονο με προφυλαξη.Καλη δεν θα το ελεγα Για τα χοντραδια μονο ειναι.
Υπαρχει σοβαρη ελλειψη σε εκπορνευομενα τεμαχια προσφερωντες σωστες υπηρεσιες.
Προσοχή! Κυκλοφορούν 3 Βικτώριες στην πιάτσα.

Τελευταία τροποποίηση:

Wolfman42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Like
2.336
Πόντοι
446
τι μου θυμισες τωρα!!! η μοναδικη που ειχε τετοιο ανοιγμα ποδιων (λογω μπαλετου)...μετα την γεννα τα παρατησε ολα και πηγε βουλγαρια..
Καλλιτεχνικό ψευδώνυμο και διεύθυνση εργασίας στην Αθήνα;

Wolfman42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Like
2.336
Πόντοι
446
Προσοχή! Κυκλοφορούν 3 Βικτώριες στην πιάτσα.
Πρέπει να έκατσα έως και 45 λεπτά σε στουντελο χθες με στανταρακι μου.
Ενώ πλήρωσα 20€ η υπηρεσία δεν ενόχλησε ποτέ.
Μια full gfe εμπειρία που έμοιαζε τόσο αληθινή που αισθάνομαι άβολα τώρα σκεπτόμενος ότι έζησα κάτι τέτοιο μέσα σε μπουρδέλο, δίπλα από καλαθάκι με χυσομαντιλα και καποτες..
Αυτό θα πει αληθινός έρωτας!
Τόσα θα πλήρωνες και σε ξενοδοχείο με την γκόμενά σου.
Αυτό σημαίνει ότι τον χρόνο παραμονής μας στο δωμάτιο τον καθορίζει η ίδια η πουτάνα και όχι η διεύθυνση του καταστήματος με την τσατσά.

LYKMAN69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2012
Κριτικές
10
Like
791
Πόντοι
681

Συμφωνώ Ιβόνη οτι καλυτερο έχει περάσει αλλά δυστυχώς έφυγε για βουλγαρία και έχει και 2 παιδιά απο τι έχω μάθει δύσκολο να ξαναγυρίσει.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom