Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 318 άτομα (29 μέλη και 289 επισκέπτες)

Mpooumpoukos

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
19
Like
6.450
Πόντοι
2.036
Φωκαιας 13 παντα έχει τα ωραιότερα μωρά, επίσης έχει τα καλύτερα δωμάτια στη φυλής.
Η αλυσίδα κάνει καλή δουλειά, μακάρι και τα υπόλοιπα να ήταν έτσι
Ναί, έχω παρατηρήσει πώς φέρνει όμορφες γενικά αλλά για τα δωμάτια δεν ξέρω, δεν έχω περάσει γιατί πάντα έχει αναμονή, έπρεπε να περάσω προχθές που βαράγανε μύγες με την Maria jose(armando de la pena) αλλά είχα άλλο στόχο :S

Anal popcorn

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Μαρ 2015
Κριτικές
10
Like
6.035
Πόντοι
1.336
Ναί, έχω παρατηρήσει πώς φέρνει όμορφες γενικά αλλά για τα δωμάτια δεν ξέρω, δεν έχω περάσει γιατί πάντα έχει αναμονή, έπρεπε να περάσω προχθές που βαράγανε μύγες με την Maria jose(armando de la pena) αλλά είχα άλλο στόχο :S
Είναι σχεδόν ίδια με Λιοσίων 73 χωρίς ντουζιέρες.

Τα καλύτερα δωμάτια που έχω συναντήσει είναι στο βέργας 7 πάνω και κατω

Nikolasgrt

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2020
Like
1.305
Πόντοι
201
Έχει πηδήξει κανείς τελευταία την Αντριάννα στο χωματιανου,? Όσες φορές πάω τι βρίσκω κλειστό

trelakos146

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2015
Like
1.280
Πόντοι
216
Τις προάλλες κι εγώ συνάντησα έναν παπουλη 69 ετών.
69 δεν τα θεωρώ και υπερηλικια αλλά ο συγκεκριμένος δεν μπορούσε να πάρει τα πόδια του, πραγματικο ραμολιμεντο.
Ρωτούσε την τσατσα με μεγάλη επιμονή αν η ειρήνη δίνει φιλιά στο στόμα και αν χρησιμοποιεί γλώσσα....

Ελεος..
Toν θαυμάζω τον παππού. Ετσι θα ειμασυε και εμεις αν φτασουμε σε αυτη την ηλικία!

jaitornunez

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2021
Like
194
Πόντοι
0
Καλημερα, που να παω για καλη drepthroat πιπα τωρα ρε μαγκες;
Φευγω πισω Αγγλια αυριο…
Για deepthroat πίπα και χύσιμο στόμα, ρουφάρχιδα κτλ καλή είναι η Μαρίνα από Αγκύρας 9 και 12.
Μερικές φορές είναι πρωί μερικές βράδυ, δες το πρόγραμμα από τα σαιτ και των 2 μπουρδέλων και όποτε την δεις όρμα.
Θα περάσεις καλα.

Από εμφάνιση (για τις υπηρεσίες που κάνει) είναι καλή.
Μελαχρινή 35-40, πολύ αδύνατη.

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.919
Πόντοι
9.846
Η κακομοίρα είναι πιθανόν να πάσχει από βραδυκινησία. Είναι μια νευρολογική ασθένεια που την έχουνε κυρίως οι ηλικιωμένοι και σχετίζεται με το Πάρκισον.
Η ασθένεια οφείλεται είτε σε εγκεφαλικό είτε σε όγκο στον εγκέφαλο.Ίσως άμα πάρει χάπια ντοπαμίνης,βελτιωθεί.Βέβαια το πιο εύκολο και απλό "φάρμακο" είναι η φυσικοθεραπεία.
Θα πρέπει όμως να κάνει και ένα νευρολογικό τεστ...
Γαμησε τα ρε φίλε. Και η Ίζαμπελα που τώρα μας έχει γίνει Τσέχα σαν call είχε συνδρομο Τουρέτ. Γι αυτό πετουσε τις κορόνες της Μαρία Κάλλας την ώρα που γαμιοτανε από το γκροβερ!

fluffy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2013
Κριτικές
14
Like
1.915
Πόντοι
431
Για deepthroat πίπα και χύσιμο στόμα, ρουφάρχιδα κτλ καλή είναι η Μαρίνα από Αγκύρας 9 και 12.
Μερικές φορές είναι πρωί μερικές βράδυ, δες το πρόγραμμα από τα σαιτ και των 2 μπουρδέλων και όποτε την δεις όρμα.
Θα περάσεις καλα.

Από εμφάνιση, καλή;
35-40 χρονών;
Ή στραβός ειν'ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε πόρνε μου...

Dokaris

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2021
Like
4
Πόντοι
0
Ον
Θα περάσεις καλα.

Πως βρίσκουμε το σάιτ;

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.579
Πόντοι
4.646
Γαμησε τα ρε φίλε. Και η Ίζαμπελα που τώρα μας έχει γίνει Τσέχα σαν call είχε συνδρομο Τουρέτ. Γι αυτό πετουσε τις κορόνες της Μαρία Κάλλας την ώρα που γαμιοτανε από το γκροβερ!
Αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα :zfuck::2funny::rockon:

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.523
Πόντοι
17.885
πιο παλιά γινόταν της καργιόλας από πουτάνες που δίναν κώλο, για κάθε γούστο ανωμαλία και βαλάντιο, τώρα φτάσαμε στο σημείο να πανηγυρίζουμε που γύρισε η Ηλέκτρα πίσω, κρίμα!

termi26

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2022
Like
485
Πόντοι
21
Φίλος μου είπε ότι έχουμε μεταγραφή Αουρορας από Φυλής σε Ιωαννίνων…Ισχύει;;Δεν μπορώ να επιβεβαιώσω γιατί είμαι εκτός Αθηνών…

xxxJah

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2019
Κριτικές
9
Like
405
Πόντοι
300
θελω να δοκιμάσω φωκαιας 13 και αγκυρας 9,12, βέργας 7

Τελευταία τροποποίηση:
  • Αγάπη
Αντιδράσεις: tepes

walker 76

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2021
Κριτικές
44
Like
6.262
Πόντοι
2.836
Αν κάποιος καταδρομέας βολτάρει από Περγάμου 1 ας ενημερώσει το φιλοθεάμον κοινό.

grover inspector

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2021
Like
502
Πόντοι
81
Είχα παει τις προάλες τσάρκα με φίλο .
Πάμε να του δείξω Αμάντα φιλης 105.
Του λεω στο φευγα απ τον οίκο θα πω κάτι και θα φυγουμε γρήγορα,γιατι δεν έχω όρεξη να ακούω την τσατσα.
"Α ωραία κοπέλα λεω στο φίλο αλλα πάμε να φυγουμε γιατι εδω χτυπανε πόρτα στο 8άλεπτο διαβασα¨"
Το είπα ωστενα ακουστει.
άκουσα κάτι μουρμούρες πίσω μου και την κάναμε.
ηθικό δίδαγμα..δεν λεω οτι θα στρώσει η τσατσα με αυτο οκ..
Αλλα εχω καταλάβει οτι πιάνει τόπο το να τους λέμε που και που οτι υπάρχει ενημέρωση και οτι δεν ειμαστε" τουρίστες"

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
17
Like
15.768
Πόντοι
3.246
Είχα παει τις προάλες τσάρκα με φίλο .
Πάμε να του δείξω Αμάντα φιλης 105.
Του λεω στο φευγα απ τον οίκο θα πω κάτι και θα φυγουμε γρήγορα,γιατι δεν έχω όρεξη να ακούω την τσατσα.
"Α ωραία κοπέλα λεω στο φίλο αλλα πάμε να φυγουμε γιατι εδω χτυπανε πόρτα στο 8άλεπτο διαβασα¨"
Το είπα ωστενα ακουστει.
άκουσα κάτι μουρμούρες πίσω μου και την κάναμε.
ηθικό δίδαγμα..δεν λεω οτι θα στρώσει η τσατσα με αυτο οκ..
Αλλα εχω καταλάβει οτι πιάνει τόπο το να τους λέμε που και που οτι υπάρχει ενημέρωση και οτι δεν ειμαστε" τουρίστες"
πω φίλε τους
έκανες τη μούρη κρέας

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
162
Like
20.590
Πόντοι
32.478
Ναι αλλά είχε κωλάρααααα

ΝΙΡΕΥΣ

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2018
Like
411
Πόντοι
20
Θα περάσεις καλα.

Επισης και η Βικτωρια στα Αγκυρας 9 κ 12 κανει φανταστικες πίπες

• Like
Αντιδράσεις: fluffy

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.919
Πόντοι
9.846
Ναι αλλά είχε κωλάρααααα
Ότι είχε, είχε!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

πιο παλιά γινόταν της καργιόλας από πουτάνες που δίναν κώλο, για κάθε γούστο ανωμαλία και βαλάντιο, τώρα φτάσαμε στο σημείο να πανηγυρίζουμε που γύρισε η Ηλέκτρα πίσω, κρίμα!
Ισχύει.

jaitornunez

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2021
Like
194
Πόντοι
0
Από εμφάνιση, καλή;
35-40 χρονών;
Ή στραβός ειν'ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε πόρνε μου...
κοίτα όμορφη δεν την λες.
Είναι αδύνατη και βλέπεται.
Εγώ που μου αρέσουν οι όμορφες και νέες πουτάνες (Ράνια, Άννα Ται κτλ) με την συγκεκριμένη δεν έχω πρόβλημα, κυρίως γιατί είναι αδύνατη.
Σημειώνω ότι οι φώτο στο σαιτ του μπουρδέλου είναι fake.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom