Anal popcorn
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2015
- Κριτικές
- 10
- Like
- 6.034
- Πόντοι
- 1.336
Δεν νομίζωΞέρει κανείς αν έχει γυρίσει η Βανέσα από Ιάσωνος 20?
Αλλιώς θα είχε ήδη δεχθεί ζεστό καλωσόρισμα από τον dmtrxxx
Δεν νομίζωΞέρει κανείς αν έχει γυρίσει η Βανέσα από Ιάσωνος 20?
αν μιλαμε για την ιδια κανει και 5 ωρες να ανοιξει τη πορτα στον πελάτηΜεγάλη τσούλα όντως.Και ειρων πολυ
Σίγουρα όχι.Είναι αυτή που έκανε ταινίες? Πριν κάποια χρόνια την είχα πετύχει φυλής
Φίλε είναι μούναρος η κοπέλα, την είχα πετύχει στο bread factroy να παίρνει διάφορα για το μαγαζί και κοίταξα να δώ που θα πάει φεύγοντας μπας και ... @@ δεν είναι του επαγγέλματος κατά 99,9%Καλησπέρα συμπουρδελιαριδες και μη,
ντρεπομαι ελαφρως που θα ρωτησω κατι τετοιο αλλα...πρεπει...
.
.
.
.
.
απεναντι απο το λαστιχαδικο στο μεταξουργειο ειναι ενας καφενες(Cyrano).
Πειτε μου πως το μελαχρινο πιπινι που δουλευει εκει βαραει και βραδυνες βαρδιες σε αλλη επιχειρηση περιξ.
Sorry, but not sorry.
Εγώ κάνω το ίδιο, περίπου, κοιτάω να έχω πάντα 2-3 10ρικα ή 20ρικα (για να μην τρέχω αν θέλω 2πλό χρόνο ή να ρίξω 2ο-3ο) αναλόγως που θα πάω και μόνο αυτά, αν θέλω να πάω Μετάξι και δεν έχω 10ρικα θα πάω να πάρω τσιγάρα η καμία τσίχλα με 20ρικο κ αντίστοιχα αν έχω μόνο 50ρικο, better safe than sorry με τα ρέστα σε μπουρδέλοΑγραφος κανονας, σε πονηρες κορασιδες (και τσατσαδες) να πηγαινεις με το ακριβες εισιτηριο χωρις να περιμενεις ρεστα.
πρωτον, μπορει να σου σπρωξει κανα πλαστο ή εστω υπερ-πατσαβουρι χαρτονομισμα, δευτερον, μπορει να προσπαθησει να στο φαει η τσατσα κανοντας τον κινεζο, τριτον, αυτο που επαθες. Εγω τουλαχιστον ετσι λειτουργω αφου επαθα και τα 3 απο μια φορα εκαστο, χωρις ευτυχως να χασω τα λεφτα μου. Αν παλι και η κοπελα και η τσατσα ειναι κομπλε και το ξερεις, πηγαινε και με κατοσταρικο.
Χαχαχα, το είχα πάθει αν θυμάμαι καλά με την Γκίλφ Ελένη στην Ιάσωνος, είχε κάνει πολύ δυνατή πίπα και με είχε τεντώσει τέρμα, μπαίνω από πίσω και στην πρώτη σπρωξιά έφυγαν όλα, πήγα να συνεχίσω αλλά το κατάλαβε και μου έκανε και πλάκα μετά.Σύντομο πέρασμα από πιάτσα Λιοσίων, όπου στην Βέργας ήταν ανοιχτό το 3 (δεν μπήκα) και το Εξηκειου 18 ισόγειο, όπου ήταν η Αλβανίδα κουλουρτζου Μαρία. Λόγω της σημερινής ονομαστικής της εορτής αποφάσισα να τιμήσω το κωλοτρυπίδι της , παρόλο που εμφανισιακά δεν μου άρεσε ιδιαίτερα. Γι αυτό το λόγο της ζήτησα κατευθείαν πίπα για ανόρθωση και να το κάνουμε κατευθείαν από κώλο, κάτι που δέχτηκε χωρίς να και μου, τηρώντας τα ανακοινωθέντα. Σχεδόν ένα τέταρτο τον πήρε στην κωλαρα της, όπου ξεροχυσα μπαίνοντας (λόγω αποχής ημερών) αλλά συνέχισα να τη γαμαω χωρίς να το πάρει χαμπάρι! Καλή Παναγιά σε όλους τους συναγωνιστές!
Έχω γράψει για αυτήν 2 φορές σε αυτό το νήμα, πολύ εντάξει κορίτσαρος αλλά έχει πάρει προφανώς μαθήματα φόλας/ξεπετάγματος από τους υπεύθυνους, σύν ο βρώμικος οίκος (για 20€ είναι σαν Μετάξι) σύν το μηδενικό face control σε πάκιδες, έ δεν αξίζει.Μόλις πήγα φίλης δεν θυμάμαι νούμερο στα τελευταία τα μεγάλα νούμερα. Ήταν ένα καινούργιο... Έχω καιρό να επισκεφτώ... Πήρα μια μικρούλα Κολομβίας Αμάντα υπέροχο κορμί υπέροχο κορίτσι... Αλλά δουλευει σε λάθος μαγαζί από την αρχή την αισθάνθηκα βιαστική γιατί ήθελε να κάνει την δουλειά της... Η τσατσά όμως ούτε τρία λεπτά δεν την άφησε ελαιος απαρεδρχτο
Το επιβεβαιώνω...αν μιλαμε για την ιδια κανει και 5 ωρες να ανοιξει τη πορτα στον πελάτη
Η γνώμη μου είναι να πας να την γαμήσεις και να μας πεις την γνώμη σουKalhsp;era Θα ήθελα γνώμες για τατιάνα από ιάσονος 1β παρακαλώ
Μόλις την πετσόκοψα .Η Ηλεκτρα δουλευει σημερα?
Για να σας προλαβω ειμαι Σουνιο για 3 μερες. Μην ανεβω τζαμπα...
καλη η ηλεκτρα που δουλευει?Μόλις την πετσόκοψα .
Τοσο ανοιχτος ειναι ο κολος της?
Πως ήταν η επίσκεψη?Μόλις την πετσόκοψα .
Μία από τα ίδια, σήμερα τελείωσα στο στόμα της . Πάντα με ευχαριστεί.Πως ήταν η επίσκεψη?
Εμφανισιακά πως είναι?Μία από τα ίδια, σήμερα τελείωσα στο στόμα της . Πάντα με ευχαριστεί.
Μαύρα μακριιά μαλλιά ,αδύνατη αθλητικό σώμα 1,75 περίπου, βυζιά 1,5 slow motionΕμφανισιακά πως είναι?
ηλικία? στο περίπουΜαύρα μακριιά μαλλιά ,αδύνατη αθλητικό σώμα 1,75 περίπου, βυζιά 1,5 slow motion